Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 88 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 88 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (8)
+24
jolinutza
elena_florescu
claudia_mami
sandy
scumpetea
tit.ioana
celina74
ari05
mona_mami
amalia-carmen
bebelusha18
mofturaki
elena
raruta
crina_oc
anka9mai
cecilia_7625
teodoraion
paul_A
roxanik
Raluca30
Maria
roxana ,mamica finuta
adriana
28 participanți
Pagina 26 din 42
Pagina 26 din 42 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 42
Re: La o cafea intre prietene (8)
emult mai bine din punctul de vedere al banilor si programului...dar oboseala e dusa la extremeteodoraion a scris:ce aiurea Anka..dar macar e bine la serviciul asta nou nu?
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
buna harnicutelor Eu nu am avut chef de nimic azi..maine sa vad ce dispozitie o sa am, dar trebuie sa gatesc ceva pentru familiuta mea..oof aici este asa aiurea, nici nu zici ca se apropie sarbatorile..e liniste, cald., fiecare la el acasa, eram invatata cu zapada, ger, colindatori, taiatul porcului,galagie, musafiri, etc...gataa, schimb subiectul, ca iar ma pun pe plans...
..cum sunt cuscra piftelele cu maioneza si ceapa?maioneza si ceapa sunt garnitura la piftele, nu? nu am mancat niciodata, dar cred ca sunt un deliciu... :hug:
..cum sunt cuscra piftelele cu maioneza si ceapa?maioneza si ceapa sunt garnitura la piftele, nu? nu am mancat niciodata, dar cred ca sunt un deliciu... :hug:
elena- Mamica cocheta
Buna seara si noapte buna, in acelasi timp! Tot pe fuga sunt ... dar am reusit sa trec pe aici! Tare harnicute sunteti!!! :hug:
Amalia, sanatate multa Alessiei! Unde ati fost in spital, de fapt, la ce doctor? Sanatate si grija mare, ca e urata vremea acum!
E cu fum, vorba Laviniei (adica, ceata) si tot ea zicea ca trebuie sa mergem in alta parte ... La mare!
Imi merge acum bine calculatorul, nu stiu ce a avut ieri de erau toate spre stanga! Poate era obosit! :omdezapada:
Amalia, sanatate multa Alessiei! Unde ati fost in spital, de fapt, la ce doctor? Sanatate si grija mare, ca e urata vremea acum!
E cu fum, vorba Laviniei (adica, ceata) si tot ea zicea ca trebuie sa mergem in alta parte ... La mare!
Imi merge acum bine calculatorul, nu stiu ce a avut ieri de erau toate spre stanga! Poate era obosit! :omdezapada:
mona_mami- Mamica cocheta
noapte buna va spun si eu si "buna dimineata la mos ajun"
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Te pup, Sandy! :christmas: O cafea cu ... Mos ajun ... va las de pe acum! : :ninge: :moscraciun:
mona_mami- Mamica cocheta
Buna seara, sau mai bine va spun si eu noapte buna! Acum am terminat treaba.......si maine mai am putin si apoi plecam la colindat! :mosdansator:
crina_oc- Mamica sexy
Buna dimineata la Mos Ajun !!!Draga domnisoara , iesi putin afara ,Da-ne un covrig , ca murim de frig !!Ori esti suparata ...Ori esti ocupata ...De nu vrei sa iesi , sa ne multumesti .La anul si la multi ani !!!! :hug: :hug: :hug: asa ca sa nu ziceti ca n-am colindat de dimi
va invit la o cafea magica
de mancat, mancam ce-am strans cu colinda
eu acum servesc cafeaua si trec la framantat cozonaci , si finisaje , la tot mancarica curatenie , va pup duulce pe toate si va urez spor in toate :lumanare: sa fiti cumintele poate poate ne lasa si noua Mos Craciun ceva :moscraciun:
va invit la o cafea magica
de mancat, mancam ce-am strans cu colinda
eu acum servesc cafeaua si trec la framantat cozonaci , si finisaje , la tot mancarica curatenie , va pup duulce pe toate si va urez spor in toate :lumanare: sa fiti cumintele poate poate ne lasa si noua Mos Craciun ceva :moscraciun:
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
buna dimineata Roxi
nu puteam sa nu trec pe aici sa ma servesc din cafeluta ta magica
o zi buna si ne auzim online mai tarziu
nu puteam sa nu trec pe aici sa ma servesc din cafeluta ta magica
o zi buna si ne auzim online mai tarziu
Maria- Administrator
BUNA DIMINEATA!!
Pupam colindatorii!!
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
buna dimineata fetele .... am venit si eu la cafeluta : : : eu sunt treaza de la 5.30 , am facut deja caltabosii, sarmalutele sunt in cuptor, am facut o placinta cu mere ..... comanda speciala data de gabita ...... acum ne apucam de curatenie, mai mult oredine ca toate jucariile sunt imprastiate in toata casa ......
va doresc o zi frumoasa si va las un colind
va doresc o zi frumoasa si va las un colind
buna dimi dragelor...am intrat sa va salut la o cafeluta . apoi intram la capitolul "bucatareala"/./.......spor la treaba fetelor...
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
buna dimineata roxanik ..... bine ai venit la cafeluta
spor la bucatareala, ce faci bun?
spor la bucatareala, ce faci bun?
BUNA dimineata la mos ajun...
"foaie verde portocala noi suntem copii de scoala si-am venit sa colindam la forum sa urAM...BUNA DIMINEATA LA MOS AJUN"
"foaie verde portocala noi suntem copii de scoala si-am venit sa colindam la forum sa urAM...BUNA DIMINEATA LA MOS AJUN"
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Buna dimineata !..multumim pt colind Adriana , Sandy!
Spor la treaba fetelor !...si ma apuc acum de curatenie si bucatareala
Spor la treaba fetelor !...si ma apuc acum de curatenie si bucatareala
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
buna sandy .... foarte faina urarea ....ca de obicei esti experta in creeati
buna lucica, spor la treaba ..... eu aproape am terminat, vreau sa ma apuc de cadouri dar sa adoarma gabi
buna lucica, spor la treaba ..... eu aproape am terminat, vreau sa ma apuc de cadouri dar sa adoarma gabi
buna fetelor,am venit si eu la o cafelutza si sa va urez tutror CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi :rencusania:
jolinutza- Mamica incepator
- Varsta : 37
Joburi/Distractii : pc
buna joli, bine ai venit la cafeluta CRACIUN FERICIT!!!!!! si voua si tot binele din lume
multumesc ady,am o gramada de treaba,dar profit un pic si stau un pic cu voi la cafelutza!
si eu la fel .... mai fac ceva prin bucatarie, mai strang prin casa mai vin si la pc ....mai scriu un mesaj...... nu se poate fara forum!
da,ai dreptate ady,nu stam fara el,
terminam noi si treaba.....acum am cafeau aproape gata si...parca nu imi vine sa ma apuc de treaba
terminam noi si treaba.....acum am cafeau aproape gata si...parca nu imi vine sa ma apuc de treaba
SA STII CA ASA se canta in zona noastra Adriana..n e creatia lui Sand...la noi in dimineata asta vin copii si asa canta! si daca nu sunt primiti se adauga alte versuri nu prea frumoaseadriana a scris:buna sandy .... foarte faina urarea ....ca de obicei esti experta in creeati
daaa,cu sigurantaaa
nu chiar.....cand eram noi mici mergea tatal nostru cu noi cu batul ala mare de oi si ne apara de caini si intram peste tot,..si cand vedea ca suntem cu el..il cunostea si ne dadea si mai multe dulciuri..acum s-a cam piierdut din traditie...
asa e,si la noi sa mai pierdut sin traditii,si eu imi amintesc cu drag cand eram copil,acum nu mai e asa!
Pagina 26 din 42 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 26 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA