Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 48 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 48 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene(9)
+24
scumpetea
brigitta
paul_A
geodeny
roxanik
Ale
Raluca30
swe
jolinutza
amalia-carmen
mona_mami
anka9mai
crina_oc
mofturaki
Gianina
cecilia_7625
teodoraion
raruta
elena
celina74
sandy
adriana
roxana ,mamica finuta
Maria
28 participanți
Pagina 24 din 42
Pagina 24 din 42 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 42
Re: La o cafea intre prietene(9)
buna dimineata mamicutelor...
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
neata fetele :hug: Maria mai e cafea ? pup pe Gabi e mai bine acum ? offfff da asa este asta e sistemul sanitar din Romania si nu numai ,"tara lui papura Voda " Teo super bine arata checul umplut , ce-i drept ne-ai cam lasat asa :bani: dar ne-am descurcat noi , am luat ceva bun ce-am gasit pe acasa Ioana asa este tare greu este sa cresti gemenei dar si frumos , lasa usor fetele cu mancarica arata destul de bine , ai vazut si tu cateodata ai chef sa mananci alteori nu , sau ma gandesc o maseluta ceva ?! le pup duuulce pe amandoua astept finalul povestii cu socrela , e taaare rau Roxanika asa este fara biberon Alexia e fata mare de acum gata scapati de el strica dintisorii va pup si poate ne mai vedem Offfffff cuscra si eu am o gramada de treaba zilnic asa este ne-m saturat dar pana te apuci pe urma o termini tu dar ce a fost cu Alexuta de s-a trezit asa devreme ?La cat s-a culcat aseara ? va pup duulce pe amndoua :scriu1: sa aveti o zii minunata plina de sanatate iar celor ce merg la servici o zii cat mai usoara :scriu1: eu mai stau pe forum la o sueta pana termin cafeluta pe urma intru si eu in priza
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
roxana... o sa termin povestea cu socrela... sper sa am timp si sa nu ma surprinda dl. Oprea asupra faptei
m-am uitat la ele in gurita, nu prea se vede ca ar iesi vreun dinte ,vreo masea.... sunt niste mofturoase.... ieri n-au mancat nimic toata ziua, doar lapte....dar cand vad ciocolata vor...!!!!!
m-am uitat la ele in gurita, nu prea se vede ca ar iesi vreun dinte ,vreo masea.... sunt niste mofturoase.... ieri n-au mancat nimic toata ziua, doar lapte....dar cand vad ciocolata vor...!!!!!
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
Cuscra si noi te pupam !...Alexia nu a dormit ieri pe ziua deloc si s-a culcat destul de tarziu aseara , aproape de miezul noptii..nu stiu ce o fi fost , dar si eu m-am invartit prin pat toata noaptea ...
Ioana mai sunt si zile din astea ...si Alexia mea are zile cand nu vrea sa manance ...tot asa prefera doar lapte
Ioana mai sunt si zile din astea ...si Alexia mea are zile cand nu vrea sa manance ...tot asa prefera doar lapte
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
buna dimineata!!o zi frumoasa sa aveti!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
buna ziua fetele .... eu sunt la servici la cafeluta, o zi frumoasa tuturor si un inceput de weekend cat mai frumos
buna maria, ce faci?
eu am prins putin timp liber asa ca profit din plin!
eu am prins putin timp liber asa ca profit din plin!
buna tuturor!
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Buna si tie Teo
bine Adriana,multumesc de intrebare
bine Adriana,multumesc de intrebare
Maria- Administrator
Elena sa stii ca mai aveam un chec..asa ca puteai veni cu toata trupa
Cuscra..eu da la serviciu si a tot stat sefu pe capul meu...nu pot intra nicaieri calumea si la prichi am pierdut o groaza de puncte...
Cuscra..eu da la serviciu si a tot stat sefu pe capul meu...nu pot intra nicaieri calumea si la prichi am pierdut o groaza de puncte...
buna ziua fetelor....eu am fost la gradi un pic...doar eu pe cris il duc de luni!!,,, pe la primarie,si la magazin,de luni imi reiau ...drumurile,la scoala,sa rezolv cu practica,si la primarie!
sandy- Mamica cocheta
Gata ..am reusit sa pun si eu mancarea la foc ...am cam lalait-o ...am fost plecata la cumparaturi ..am mai stat un pic cu Aexia afara pentru ca e o vreme super.
Mi-am cumparat cateva flori artificiale si ma cert cu Alexia pe ele ... la mine nu rezista nici-o floare in casa din cauza ei
Mi-am cumparat cateva flori artificiale si ma cert cu Alexia pe ele ... la mine nu rezista nici-o floare in casa din cauza ei
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
Buna,fetelor!
Si eu am tot fost plecata,acum sunt acasa si am deschis si eu un pic calculatorul ...mancare am...un pic de ordine mai trebuie...
Si eu am tot fost plecata,acum sunt acasa si am deschis si eu un pic calculatorul ...mancare am...un pic de ordine mai trebuie...
Gianina- Mamica rafinata
gata am ajuns si eu acasa...am terminat cu munca pe saptamana asta
anka9mai- Mamica cocheta
bine ai venit Anka...sa te odihnesti!!.
sandy- Mamica cocheta
Buna Anka! Si eu am terminat cu munca pe saptama asta!
Si eu am fost la primarie Sandy sa imi reinnoiesc actele pentru alocatia complementara si am aflat ca nu se mai da! Doamne sfinte astia sunt nebuni de legat si de luna viitoare nici alocatia copilor nu o mai primim!
Si eu am fost la primarie Sandy sa imi reinnoiesc actele pentru alocatia complementara si am aflat ca nu se mai da! Doamne sfinte astia sunt nebuni de legat si de luna viitoare nici alocatia copilor nu o mai primim!
raruta- Mamica eleganta
- Varsta : 43
asa ti-au spus Ana...ca nu se mai da????...se fac actele din nou...adica...copii dupa certificatul de nastere al copilului,de pe buletinele parintiilor,adeverinta de salariu,2 cupoane de alocatie,adeverinta de la scoala..ca e inscris..la scoala sau dupa caz la gradi....se dau decat la cei ce nu depasesc 370 de lei de membru de familie...si cum pe cartea de munca e trecut minimum pe economie,ne incadram,
dar nici cand ca nu sea da...si adeverinta de pamant....
nu se va mai da tuturor..se tine cont de suma mentionata mai sus...du-te peste ei...si spune-le ca tea-i interesat...nu e vb de bani ca-s 50 de lei nu cine stie ce suma,dar daca copilul meu are dreptul fac actele,ii iau ceva lui...
dar nici cand ca nu sea da...si adeverinta de pamant....
nu se va mai da tuturor..se tine cont de suma mentionata mai sus...du-te peste ei...si spune-le ca tea-i interesat...nu e vb de bani ca-s 50 de lei nu cine stie ce suma,dar daca copilul meu are dreptul fac actele,ii iau ceva lui...
sandy- Mamica cocheta
Buna fetele
Gianina pe unde ai mai fost?
Lucica nici la mine nu ar sta de aceea nici nu cumpar flori..
Ana eu stiu ca se da..a facut recent cerere un baiat de la munca...
Va pup...eu la munca mai am putin si plec
Gianina pe unde ai mai fost?
Lucica nici la mine nu ar sta de aceea nici nu cumpar flori..
Ana eu stiu ca se da..a facut recent cerere un baiat de la munca...
Va pup...eu la munca mai am putin si plec
da asa este se da sigur in conditiile amintite mai sus!...mi-a spus cea de la asistenta sociala,functionara de la primarie,ce acte,imi trebuiesc si sa revin,,,uitasem sa mentionez..2 dosare cu sina!!
sandy- Mamica cocheta
Maria asta nu stiu..stiu ca mi-a zis ca mi trebuiesc 2 dosare cu sina..!!???in afara actelor...scrise mai sus!
sandy- Mamica cocheta
Pagina 24 din 42 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 24 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA