Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 56 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 56 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene!!(10)
+21
roxanik
amalia-carmen
Gianina
celina74
anka9mai
paul_A
elena
raruta
narcy
crina_oc
roxana ,mamica finuta
mofturaki
Raluca30
lilia
brigitta
mona_mami
cecilia_7625
Maria
adriana
teodoraion
sandy
25 participanți
Pagina 33 din 42
Pagina 33 din 42 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 42
Re: La o cafea intre prietene!!(10)
sunt si eu pe-aici...mai rarut ca ma innebunesc conc astea...cred ca intru la dezintoxicare!
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
amalia-carmen a scris:sunt si eu pe-aici...mai rarut ca ma innebunesc conc astea...cred ca intru la dezintoxicare!
merg si eu cu tine Amalia
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
sunteti dependente fetelor...!!!???
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
bun fetele!
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
fetele! ce face`ti voi? eu is la munca...sunt atat de obosita aseara am avut musafiri pana la 2 noaptea si azi iar is de munca....abia astept sa se faca ora 4 sa rup usa
anka9mai- Mamica cocheta
off,,Anka..ai mai avut chef de musafiri??.,,,ca ai lucrat si pana la 20...o zi frumoasa~~!!!
sandy- Mamica cocheta
salutare fetele dupa o repriza de clatite vin si eu la o cafeluta cu voi pt ca ma pregatesc de o repriza de calcat si copii de spalat deh maine incepem gradinita , scoala in forta mare pe semestrul 2 . I-am zis lui Sebica "baga-ti mintie in cap baiete la pc stau numai eu de acum , tu !!! sa inveti !! iar nea'Stelian radea si zice"las' ca va scot eu net-ul voua !!!" O singura privire am bagat si a inteles ''gata Sebi cu mamitica noastra nu mai avem trai "O dumineca placuta in continuare fetele ! Va pup si va iubesc pe toate !
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
buna fetele, am revenit si eu, astazi am lenevit, toata ziua am stat in pat , gabi tuseste foarte tare, este ragusit , nici nu poate sa mai vorbeasca , vorbeste in soapta .....nu stiu ce sai mai dau!
Buna,fetelor,eu am avut musafir,care a stat azi noapte si a plecat la pranz,am facut mancare,am intins rufele,am mai vorbit pe mess,si acum am intrat aici,la voi.
Adriana,cand eu ti-am spus sa mergi sa iei produse poate ai crezut ca glumesc,sau ca zic si eu asa...dar e alternativa cea mai convenabila la ora asta.Imi pare rau ca s-a agravat...mi-as dori sa ma asculte si pe mine omul cand vorbesc cu el... Nu vrei tu sa mergi maine si sa iei ce ii trebuie sa rezolvati aceasta problema,de tot?
Adriana,cand eu ti-am spus sa mergi sa iei produse poate ai crezut ca glumesc,sau ca zic si eu asa...dar e alternativa cea mai convenabila la ora asta.Imi pare rau ca s-a agravat...mi-as dori sa ma asculte si pe mine omul cand vorbesc cu el... Nu vrei tu sa mergi maine si sa iei ce ii trebuie sa rezolvati aceasta problema,de tot?
Gianina- Mamica rafinata
da giani ai dreptate , cred ca a facut laringita, acum doar ce mi-a vomat de la atata tuse .....
spunemi exact ce sa iau si de unde fac rost maine de ele si cam cat ar costa
spunemi exact ce sa iau si de unde fac rost maine de ele si cam cat ar costa
Adriana cand citesc ce sc parca ma vad pe mine cu Larisa de o luna ,pt k ea nu a fost la gradi de la craciun
slava Domnului k sa facut bine si maine o duc
doar k Lari numai tusea fara sa vomite
slava Domnului k sa facut bine si maine o duc
doar k Lari numai tusea fara sa vomite
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
amalia-carmen a scris:sunt si eu pe-aici...mai rarut ca ma innebunesc conc astea...cred ca intru la dezintoxicare!
M-as putea privatiza ... cu acest profil ...!!celina74 a scris:amalia-carmen a scris:sunt si eu pe-aici...mai rarut ca ma innebunesc conc astea...cred ca intru la dezintoxicare!
merg si eu cu tine Amalia
Si Lavinia mi-a tusit, pana la voma, zilele astea ... S-a linistit cu ACC ... si repede !adriana a scris:buna fetele, am revenit si eu, astazi am lenevit, toata ziua am stat in pat , gabi tuseste foarte tare, este ragusit , nici nu poate sa mai vorbeasca , vorbeste in soapta .....nu stiu ce sai mai dau!
mona_mami- Mamica cocheta
Buna seara!
Ce logoree aveti fetele ...noi am fost pe teren astazi, am facut miscare , dar s-a lasat frigul si a trebuit sa venim acasa
acum pun de o pizza si apoi ma bag in pat ca am picioarele inghetate
Ce logoree aveti fetele ...noi am fost pe teren astazi, am facut miscare , dar s-a lasat frigul si a trebuit sa venim acasa
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
buna seara fetelor!
am revenit si eu de la tara si am intrat sa vad ce faceti, dar trebuie sa pregatesc copii pentru scoala si gradi
revin mai tarziu sa citesc pe aici :hug:
am revenit si eu de la tara si am intrat sa vad ce faceti, dar trebuie sa pregatesc copii pentru scoala si gradi
Maria- Administrator
va pup mamicutelor, astazi nu prea am avut timp... mai imi trebuiau vreo 3-4 ore in plus pe langa alea 24 cate sunt intr-o zi...
astept sa se faca mai noapte si sa le culc pe pisicute, si apoi sa ma culc si eu...
astept sa se faca mai noapte si sa le culc pe pisicute, si apoi sa ma culc si eu...
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
bine v-am gasit fetelor,eu de multe ori sunt cu gandul alaturi de voi,nu mai reusesc sa intru mai des cu voi,suntem prea multi pe un calculator,abia astept sa mai imi cumpar inca unul
voi ce ziceti,cam care ar mai fi preturile si ce marca este mai bun?sau sa obtez pentru un laptop?astept parerile voastre ca eu una nu ma prea pricep si fratele meu care este as in asa ceva nu este in Romania acum
va pup si va doresc sa aveti multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor
voi ce ziceti,cam care ar mai fi preturile si ce marca este mai bun?sau sa obtez pentru un laptop?astept parerile voastre ca eu una nu ma prea pricep si fratele meu care este as in asa ceva nu este in Romania acum
va pup si va doresc sa aveti multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor
buna madalina.//..eu te as sfatui la un laptop...mai multe ma interesez si ti scriu aici!!
sandy- Mamica cocheta
Daca am fi avut mai mult timp ... am fi batut campii mai mult ... Din pacate, chiar daca am stat in casa din cauza racelilor (si pe mine m-a luat una buna, chiar si ochii imi curg ... era cazul dupa amanarea din toamna) ne-am tot zbenguit sus-jos pe ritm de dans cu fetele, parada modei, noua lor pasiune "la comun", in afara de cearta! Oare ce reteta de pizza folosesti? Cea care ti-am spus-o mai demult, ne-am plictisit de ea!paul_A a scris:Buna seara!
Bine ai venit Maria ... Si noi am terminat pregatirile de scoala ... Lavinia inca mai are consemn de cresa ... Mai incolo ...Maria a scris:buna seara fetelor!
mona_mami- Mamica cocheta
seara frumoasa va doresc fetelor......eu plec sa ma uit la tv...noapte buna!!
sandy- Mamica cocheta
noapte buna fetele!
Maria pe unde esti?
Maria pe unde esti?
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
ioanasimona_pop a scris:amalia-carmen a scris:sunt si eu pe-aici...mai rarut ca ma innebunesc conc astea...cred ca intru la dezintoxicare!M-as putea privatiza ... cu acest profil ...!!celina74 a scris:
merg si eu cu tine AmaliaSi Lavinia mi-a tusit, pana la voma, zilele astea ... S-a linistit cu ACC ... si repede !adriana a scris:buna fetele, am revenit si eu, astazi am lenevit, toata ziua am stat in pat , gabi tuseste foarte tare, este ragusit , nici nu poate sa mai vorbeasca , vorbeste in soapta .....nu stiu ce sai mai dau!
celina,noi tot de manuta mergem la concursuri,asa ca si la dezintoxicare tot asa...dar tu esti de vina cu virusul asta!
...alessiei nu i-a trecut tusea decat cu aerosoli cu adrenalina...ca nu avea ea destula!
noapte buna!
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
Maria cum am putea sa te refuzam la o asa cafea? normal k venim
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
Pagina 33 din 42 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 33 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA