Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 6 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 6 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Virusul Papiloma uman - HPV, Papanicolau, Colposcopie
+12
cori
crina_oc
teodoraion
roxana ,mamica finuta
Maria
mona_mami
paul_A
sandy
mofturaki
Raluca30
Gianina
adriana
16 participanți
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: Virusul Papiloma uman - HPV, Papanicolau, Colposcopie
multumesc fetele pentru incurajari si pentru gandurile vastre bune , deocamdata urmez tratamentul , luna viitoare imi voi face un papanicolau pentru ca nu am rabdare sa astept 4 luni .... deocamdata ramane doar riscul de a face cancer , nu se stie daca se va declansa , sau mai bine spus cand se va declansa , poate fi 5-10-15 ani cine stie!
ai incredere va fi bine,,eu asa cred...sigur daca eram in situatia ta,,eram speriata si reactionam la fel!!...
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
mult succes si sanatate..in mod sigur adevarat ca oricare am fi speriate..ar fi fals sa spunem ca nu..dar ai incredere.
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
crina_oc a scris:Adriana....sanatate multa!!
Stiu cum te simti, din pacate si mie luni mi-a descoperit un chist endometriozic de 54/31mm pe ovarul drept sper sa se retraga cu ajutorul tratamentului hormonal si sa pot sa mai fac un bebe
crina ai grija de tine si multa sanatate, ce tratament ti-a dat?
crina_oc a scris:Adriana....sanatate multa!!
Stiu cum te simti, din pacate si mie luni mi-a descoperit un chist endometriozic de 54/31mm pe ovarul drept sper sa se retraga cu ajutorul tratamentului hormonal si sa pot sa mai fac un bebe
si eu am avut chist destul de mare inainte s-o am pe Larisa si l-am tratat naturist mai mult...cum spunea Sandy au ramas uimiti doctorii ca mi-a trecut asa repede..
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
adriana a scris:
crina ai grija de tine si multa sanatate, ce tratament ti-a dat?
mi-a dat deocamdata anticonceptionale, peste 6 luni vedem ce urmeaza...
Teo am sa incerc si tratament naturist
crina_oc- Mamica sexy
acum o luna am repetat din nou testul papanicolau si nu mi-a iesit deloc bine, mi-a iesit ASCUS C 3 asta indica clarca ceva este in neregula , la colposcopie mi-a iesit pe col o zona de mozaic care nu se coloreaza ...... doctora de la colposcopie si mai multi doctori mi-a recomandat sa fac ERAD .... doar ca doctora mea ginecoloaga nu vrea , mi-a zis sa mai aman inca 6 luni si sa repet papanicolau si apoi din nou sa repet la 6 luni ..... insa mie mi e pare ca se amana foarte mult si nu stiu ce sa fac!
si eu am avut o rana pe colul uterin anul trecut si mi-a cauterizat-o si am fost acum o luna iar la control si a zis ca colul e curat doar ca am niste chisturi care nu sunt foarte mari.mi-a dat sa iau anticonceptionale 3 luni si dupaia sa merg iarasi la control.
cori- Mamica incepator
unde ai fost la control cori , la ce spital ? cum ti-a cauterizat rana? cu anestezie ?
eu am avut o rana pe col , destul de micuta , am tratat-o cu ovule vaginale , tb sa fac sieu testul am inteles ca la noi daca iei trimetere costa 15 ron
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
roxy la spital daca mergi este gratuit .... vorbesc de papanicolau ....cu trimitere binenteles
este bine ca testul citologic papanicolau sa il facem macar 1 data pe an
la spital la Lugoj am facut cauterizarea dar fara anestezie dar sa stii ca este o durere suportabila cu toate ca eu am avut rana destul de mare cat o moneda de 50 de bani si mi-a cauterizat-o de 2 ori.
cori- Mamica incepator
da interesant am sa discut cu medicul de familie si am sa fac primul pas , datorita vouaadriana a scris:roxy la spital daca mergi este gratuit .... vorbesc de papanicolau ....cu trimitere binenteles
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
pai roxy noi trebuiesa facem primul pas si sa mergem la control .....
cori am inteles ca simti o caldura si miroase a carne arsa ....
cori am inteles ca simti o caldura si miroase a carne arsa ....
da miroase a ars si iese ca un fel de fum.
cori- Mamica incepator
acum 2 saptamani am repetat iat papanicolau si rezulatul a fost acelasi ...C 3 , Displazie severa sai CIN 3 , HSIL .... si inca cateva .... din cate am inteles nu este bine deloc , a avansat destul de repede si urmeaza c............ , drept urmare mi-am facut programare la Delta vinerea viitoare sa fac ERAD - ul .....plus recoltarea pentru laborator sa vedem de ce natura este ..... sincera sa fiu imi este foarte frica ..... m-am programat sa il fac cu anestezie locala si asa costa 550 ron , cu anestezie totala era mult mai mult!
of Adriana, te cred ca iti este frica, dar..fi tare...gandeste pozitiv..sa ai moralul ridicat este foarte important . pupici !
elena- Mamica cocheta
multumesc mult elena, imi este frica, imi este frica sa nu fie cancer .... pana imi va iesi rezultatul nu pot sta linistita
Adriana,incearca sa nu te mai gandesti ca iti faci mai mult rau,stiu ca e usor sa vorbesti nefiind in cauza dar...gandeste pozitiv!! Suntem alaturi de tine....si eu am avut o rana pe col acum cativa ani si m-a cauterizat...asa este miroase a carne arsa dar e o durere suportabila...acum deinde si cat este de mare suprafata de cauterizat.Eu am simtit o durere de burta ca la menstruatie si a durat 2 min...am facut-o la Giulesti.
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
mersic elena , este inevitabil sa nu ma gandesc .... gandesc pozitiv dar gandesc si negativ .... si imi pun intrebarea daca este ??????????????
doctora zicea ca o sa imi faca anestezie locala .... cum o face nu am mai intrebat!
doctora zicea ca o sa imi faca anestezie locala .... cum o face nu am mai intrebat!
Daca este cancer....te vei opera,,,si te vei face bine!!! Asta trebuie sa gandesti...CA TE VEI FACE BINE PENTRU COPILUL TAU!!! la el sa te gandesti tot timpul..
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
da elena , ai perfecta dreptate , pentru el voi lupta si va fi bine ...am incredere in DD , ... pana acum ma ajutat mereu
Adriana,,multe imbratisari si multe ganduri bune ,,ne rugam sa fie bine!!..
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Ieri am fost si mi-am facut ERAD -ul ( electrorezectie), am fost la clinica la DELTA la Doamna Dr Murariu Anca .... ce pot sa va spun ca este o draguta , ma linistit foarte mult si ma incurajat ..... iar procedura a durat foarte putin aproximativ 15 min si nu am simtit nimic..... doar putina caldura ....in rest totul a decurs foarte bine , nu am avut scurgeri de sange ceea ce este foarte bine iar eu ma simt perfect , nici o durere nimic .....Va recomand tuturor daca aveti o astfel de problema sa mergeti si sa faceti Erad nu sa stati aproape 3 ani (ca mine )din cauza ca mi-a fost frica
Sanatate multa, Adriana!
mona_mami- Mamica cocheta
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA