Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 74 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 74 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene(12)
+22
Dia
swe
mona_mami
lilia
raruta
amalia-carmen
sandy
elena
brigitta
anka9mai
mofturaki
celina74
paul_A
crina_oc
teodoraion
Raluca30
roxanik
Gianina
adriana
cecilia_7625
narcy
Maria
26 participanți
Pagina 40 din 43
Pagina 40 din 43 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43
Re: La o cafea intre prietene(12)
ce-mi place k ai inteles de gluma!
am crezut k te superi dak-ti spun k au sarit fetele in pat
am crezut k te superi dak-ti spun k au sarit fetele in pat
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
ioana esti de groaza ..... mai lasati sariturile in pat ca uite asa ati stricat salteaua , na acum sariti si pe scandura!!!!!!!
buna ceci ce mai faci?
buna ceci ce mai faci?
pai sa vedeti voi ce ma duc cu fetele la dedeman si dormim la noapte acolo, pe o canapea din aia de-a lor...... pai cum adica sa le las salteaua sa mi-o repare?? sa imi dea alta mai nasparlie de la ei din depozit, sau sa-mi de a ce vor pana imi repara salteaua mea!!! oricum , vine leo acasa si asta e nebun la faze din astea....o sa fie un scandal monstruos! si asa-mi place cand face leo scandal...
o data tot asa, eram la praktiker, si avea nevoie de o balama, dar nu mai era decat cea expusa! si aia de la praktiker, cica nu se da obiectul expus!! hahaha o facut leo un scandal pana s-or saturat aia de el si i-o dat piesa expusa... numai sa taca
ceci, nu m-am suparat stiu de gluma, imi plac glumele!!!
o data tot asa, eram la praktiker, si avea nevoie de o balama, dar nu mai era decat cea expusa! si aia de la praktiker, cica nu se da obiectul expus!! hahaha o facut leo un scandal pana s-or saturat aia de el si i-o dat piesa expusa... numai sa taca
ceci, nu m-am suparat stiu de gluma, imi plac glumele!!!
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
esti tare Ioana!
chiar m-ai facut sa rad
chiar m-ai facut sa rad
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
celina74 a scris:Buna ziua !
Maria sa stapanesti sanatoasa imprimanta !
Eu sunt suparat cu astia de la RDS ..mi-am schimbat contractul sa platesc mai putin si acum mi-a venit o factura mai mare decat inainte...maine merg sa-i strang de gat
lucica, sunt mariiiiiiiiiiii magari aia de la rds!!
eu in dec. am facut contract cu ei... cica primele 3 luni e moaca ...si in ianuarie mi-a venit factura sa achit... am uitat sa va zic, ca din clipa in care mi-au instalat rds-ul nu l-am folosit deoarece mergea groaznic de incet, si am ramas in continuare cu upc-ul... dar am sunat la rds sa fac reclamatie ca nu merge netul... si acum acteva zile m-am dus sa reziliez contractul cu rds-ul si cica am de plata 400 lei si ceva... in conditiile in care in dec. am semnat cu ei si primele 3 luni e gratis... deci, o sa ma de-a la recuperare ca eu nu le achit suma aia nici sa mor!!!
mofturaki- Mamica sexy
buna fetele!!!!!!!!!!
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
pupi, teo! pupi si cele 2 fetite frumoase!
mofturaki- Mamica sexy
buna teo , ce mai faci, cum te mai simti?
ioana si la tv am vazut reclamati pentru cei de la rds .... din cate se pare sunt foarte multe plangeri impotriva lor
ioana si la tv am vazut reclamati pentru cei de la rds .... din cate se pare sunt foarte multe plangeri impotriva lor
Ioana si noi va pupam!!
Adriana, in continuare ma injunghie in piept..am foost aseara la doctor si se pare c an-am nimik la plamani..e de la curent...
Adriana, in continuare ma injunghie in piept..am foost aseara la doctor si se pare c an-am nimik la plamani..e de la curent...
stai in curent la servici ?
ai mai multa grija de tine , eventual sa ai o vestuyta sa te protejeze putin .....eu acum sunt infofolita toata, aseara mi-a venit menstruatia si am o durere groaznica de burta , am luat o gramada de pastile supozitoare dar fara nici un efect , abia astept sa plec acasa !
ai mai multa grija de tine , eventual sa ai o vestuyta sa te protejeze putin .....eu acum sunt infofolita toata, aseara mi-a venit menstruatia si am o durere groaznica de burta , am luat o gramada de pastile supozitoare dar fara nici un efect , abia astept sa plec acasa !
e aiurea la mn ca am niste badarani de colegi care lasa usa permanent deschisa si am langa mine o aeroterma si asa ..iti dai seama..intr-o parte curent in alta caldura..numai bine nu imi face
este foarte nasol asa cand cald, cand frig ..... eu stau intr-un birou unde toata iarna a mers aerul conditionat si imi bate tocmai in cap ...... astazi mi-a fost chiar foarte frig si de multe ori plec de la munca cu dureri groaznice de cap de la aer!
buna lilia, ce faci?
Buna seara !!
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
buna fetelor..am ajuns si eu in sfarsit acasa...am avut iar aceleasi dureri de cap!seara buna!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Buna seara mamicutelo r!Ce mai faceti?
Raluca30- Mamica de cariera
Joburi/Distractii : ador plimbarile
de ce cuscra?? ce ai patit??sandy a scris:buna fetelor..am ajuns si eu in sfarsit acasa...am avut iar aceleasi dureri de cap!seara buna!!
pe mine ma dor picioarele ingrozitor, zici ca sunt rupte
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
buna seara fetelor!
ce faci Raluca?pe unde umbli?
ce faci Raluca?pe unde umbli?
Maria- Administrator
buna seara ..ce mai faceti? eu sunt cu edy ca e bolnavior..ieri seara am terminat antibioticul si azi mi-a facut febra ..de la ora 4 pana la 8 seara numai cu 39 a tinut-o..acum i-a scazut si doarme linistit dar eu mai astept pana la 12 sa-i dau doza de antibiotic.. sper ca piticii vostri sunt bine..va pup
alinagherman- Mamica de cariera
Buna Maria,am avut foarte multa treaba si am intrat in casa destul de tarziu,si pe langa treaba am avut si o stare foarta nasoala plus raceala care nu imi da pace deloc,nu am tusit asa tare de cand ma stiu.Nici zilele urmatoare nu voi reusi sa intru sa vad ce faceti,voi fi plecata.
Alina nu este normal ca dupa ce ai terminat antibioticul sa faca din nou febra,inseamna ca nu a fost antibioticul potrivit,macar l-ai schimbat?
Alina nu este normal ca dupa ce ai terminat antibioticul sa faca din nou febra,inseamna ca nu a fost antibioticul potrivit,macar l-ai schimbat?
inca nu ..doctorita mi-a zis sa-i dau in continuare pana maine . dupa ce merg la ea cred ca o sa-mi fac programare si la un doctor particular sa vad ce spune. haraitul se mai aude inca si tuseste plin. deja i-am dat 7 zile de antibiotic...
alinagherman- Mamica de cariera
Eu nu prea sunt deacord cu antibioticul,asta e parerea mea.Fetele mele anul asta au fost de cateva ori racite dar nu le-am dat deloc.Acum ultima oara cand Iulia a fost racita a facut 2 zile 39,7 si tot nu iam dat antibiotic,doar nurofen si panadol cand avea freba mare si nu puteam sa o scad.Inrest ceaiuri si sirop naturist.Dar de la ce face febra?
Pagina 40 din 43 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 40 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA