Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 81 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 81 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene(13)
+28
swe
Monicutza
ari05
Dia
raruta
roxanik
Gianina
crina_oc
regina.maria
Elena23
mary83
Raluca30
brigitta
mona_mami
amalia-carmen
lilia
narcy
elena
mofturaki
paul_A
sandy
celina74
cecilia_7625
anka9mai
adriana
teodoraion
alinagherman
Maria
32 participanți
Pagina 18 din 43
Pagina 18 din 43 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 43
Re: La o cafea intre prietene(13)
buna dimineata fetele , multumim maria pentru cafeluta acum o beau si eu si este delicioasaaaaaaaaa
anka arata foarte bine painica data prin ou , eu nu am mancat niciodata!
anka arata foarte bine painica data prin ou , eu nu am mancat niciodata!
buna dimineata fetele! Adriana sa incerci iese super buna sunt sigura ca si lui Gabita o sa ii placa, Elena ai sa vezi ca si lui Dragos al tau o sa ii se para un delicu...Alex al meu a mancat 4 felii aseara..
am fost cu Alex la analize de dimineata, a fost foarte cuminte...acum este ele doctor, i`a sange la un delfin si un calut a primit de la cabinet un recipient pt sange si acum este si el doctor
am fost cu Alex la analize de dimineata, a fost foarte cuminte...acum este ele doctor, i`a sange la un delfin si un calut a primit de la cabinet un recipient pt sange si acum este si el doctor
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
buna dimineata Adriana!
este buna paine cu ou , si copiilor mei le place mult
este buna paine cu ou , si copiilor mei le place mult
Maria- Administrator
felicitari alex , gabi al meu nu ar sta cuminte deloc cred ca ar urla de ne-ar sti tot spitalul
anka cum faci painica , poate incerc si eu sa fac!
buna maria , ce mai faci?, copii?
anka cum faci painica , poate incerc si eu sa fac!
buna maria , ce mai faci?, copii?
copii sunt plecati amandoi Adriana,la scoala si la gradi,iar eu incep sa fac azi curatenie generala in balcon :easter5:
dar prima data imi beau cafeaua aici cu voi
bravo Alex caci ai fost cuminte
dar prima data imi beau cafeaua aici cu voi
bravo Alex caci ai fost cuminte
Maria- Administrator
spor la treaba maria , eu am facut in weekendul asta curatenie in sufragerie , am mai mutat mobila prin casa ......
eu le fac treptat asa si pana la paste termin curatenia .....zilele astea insa sar putea sa vina preotul sa fac sfestanie!
eu le fac treptat asa si pana la paste termin curatenia .....zilele astea insa sar putea sa vina preotul sa fac sfestanie!
Buna dimineata,fetelor!
Va doresc o saptamana faina,eu sunt cam nauca ca nu m-am odihnit azi noapte ca am dormit la copii.
Sambata toata ziua am avut treaba si la mine si la viitoarea fina,ca s-a mutat aproape de mine si am ajutat-o la renovat cu nasii nostri.Ieri ne-am trezit tarziu dar tot asa am mai trebaluit prin casa,spre seara m-am plimbat nitel pana la o matusa care sta mai sus de mine si a trecut ziuaaa.
Adriana,ne-am "ciocnit",tot vine Pastele
Si eu am inceput curatenia din sufragerie care a ajuns mai mult camera de depozit ...azi trec iar sortat de haine si hainute...mi-ar trebui o debara ,ceva....
Va doresc o saptamana faina,eu sunt cam nauca ca nu m-am odihnit azi noapte ca am dormit la copii.
Sambata toata ziua am avut treaba si la mine si la viitoarea fina,ca s-a mutat aproape de mine si am ajutat-o la renovat cu nasii nostri.Ieri ne-am trezit tarziu dar tot asa am mai trebaluit prin casa,spre seara m-am plimbat nitel pana la o matusa care sta mai sus de mine si a trecut ziuaaa.
Adriana,ne-am "ciocnit",tot vine Pastele
Si eu am inceput curatenia din sufragerie care a ajuns mai mult camera de depozit ...azi trec iar sortat de haine si hainute...mi-ar trebui o debara ,ceva....
Gianina- Mamica rafinata
e usor de facut Adriana....pregatesc ouale ca pt omleta si treci painea prin el..., am s apun reteta la topicul meu si inca una tot cu ou f interesanta...acum dau fuga la cabinet sa duc kk lui Alex, nu facuse ieri si nu am putut sa`i duc dimineata...este program pana la 11 de recotare asa ca ma duc acum....vin repede, cabinetul e peste strada
anka9mai- Mamica cocheta
N-am mai mancat de-astea din copliarie,ce bune erau...dar si periculoase sunt ,mamaia mea punea si zahar pe deasupra.
Gianina- Mamica rafinata
Buna fetelor,iar ati pus mancare aici? Cum mai tin eu cura?Si eu de saptamana asta intru in curatenie,sper sa termin azi si mai ce maiam de facut prin curte.
Raluca30- Mamica de cariera
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile
BUNA DIMINEATA RALUCA!Spor la treaba !
si eu plec imediat sa ma apuc de treaba
si eu plec imediat sa ma apuc de treaba
Maria- Administrator
gata m`am intors, am dus kk la analize...l`am lasat pe Alex singur in casa 5 min si am stat cu inima in gat....dar el dragul de el a fost cumintel nu s`a dat jos de pe pat
anka9mai- Mamica cocheta
buna dimi ,,va urez o saptamana frumoasa!!
sandy- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
buna cuscra multumim la fel Sandy
anka9mai- Mamica cocheta
Eu am plecat la treaba,mai vorbim pe seara
Raluca30- Mamica de cariera
Joburi/Distractii : ador plimbarile
va pup fetele!
sandy- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
buna tuturor!
dom''le nu se poate intra AICI nicaieri ca mori de pofta!nu e corect!
dom''le nu se poate intra AICI nicaieri ca mori de pofta!nu e corect!
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
buna fetele si bine ati venit la cafeluta .... acum am revenit si eu in birou .....o saptamana frumoasa si calduroasa va doresc tuturor si spor la curatenie!!!!!
anka si eu l-am lasat de vreo 2-3 ori pe gabi singur in casa cat am fost la magazin , chiar langa blocul meu si nu am stat mai mult de 5 minute dar stateam cu inima cat un purice sa nu se urce la geam sa se uite dupa mine ..... insa el statea cumintel in pat nici nu se clintea din locul ala , stia ca ii aduc si ceva dulce daca este cuminte!!!!
anka si eu l-am lasat de vreo 2-3 ori pe gabi singur in casa cat am fost la magazin , chiar langa blocul meu si nu am stat mai mult de 5 minute dar stateam cu inima cat un purice sa nu se urce la geam sa se uite dupa mine ..... insa el statea cumintel in pat nici nu se clintea din locul ala , stia ca ii aduc si ceva dulce daca este cuminte!!!!
asa a fost si la mine....i`am adus un pachet de biscuiti Biscrem, preferatii lui...
am fiert aseara niste fasole si acum l`am facut iahnie cu usturoi....chiar nu stiu ce sa mai fac de mancare
cat despre curatenie nu ma apuc de pe acum....cu catev azile inainte de Pasti am sa le fac pe toate
am fiert aseara niste fasole si acum l`am facut iahnie cu usturoi....chiar nu stiu ce sa mai fac de mancare
cat despre curatenie nu ma apuc de pe acum....cu catev azile inainte de Pasti am sa le fac pe toate
anka9mai- Mamica cocheta
Ah, cand ma gandesc la curatenia de Paste... :(
Dar trebuie facuta si asta..
Dar trebuie facuta si asta..
eu nu fac niciodata curatenie...ca n-am cand! plec la 7 ajung la 19, sambata ajung ;a 15, nu stiu ce sa fac mai repede..., ma omoara ritmul asta si sa te tii cand incepem si scoala...trebuie sa iau masuri....in vara imi caut de lucru..
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
eu am noroc cu emil care ma ajuta foarte mult la curatenie .... noi in principui asa mergem eu cu bucatareala el cu curatenia , el cu spalatul eu cu calcatul si cu gabi amandoi .....
Pagina 18 din 43 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 18 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA