Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 70 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 70 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene(13)
+28
swe
Monicutza
ari05
Dia
raruta
roxanik
Gianina
crina_oc
regina.maria
Elena23
mary83
Raluca30
brigitta
mona_mami
amalia-carmen
lilia
narcy
elena
mofturaki
paul_A
sandy
celina74
cecilia_7625
anka9mai
adriana
teodoraion
alinagherman
Maria
32 participanți
Pagina 20 din 43
Pagina 20 din 43 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 43
Re: La o cafea intre prietene(13)
Multumesc Maria,stau putin cu voi dupa care ma apuc de treaba,am de facut ordine in casa dupa care sa ies afara in curte.Nu stiu cum sa scap de furnici,am toata casa plina,de dimineata 10 -15 furnici era un pat la mine,m-au disperat.Ma poate ajuta cineva?
Tu ce faci Maria?
Tu ce faci Maria?
Raluca30- Mamica de cariera
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile
si eu fac curatenie Raluca,acum stau putin cu voi si apoi la treaba
nu stiu Raluca ce sa zic de furnici daca s-au imprastiat prin casa,eu stiu caci ele trag la zahar...
eu odata am vazut o vecina caci le punea zahar si s-au adunat acolo
nu stiu Raluca ce sa zic de furnici daca s-au imprastiat prin casa,eu stiu caci ele trag la zahar...
eu odata am vazut o vecina caci le punea zahar si s-au adunat acolo
Maria- Administrator
Buna dimineata fetelor! Ce faceti? Am ajuns si eu la o cafeluta delicioasa!
raruta- Mamica eleganta
- Varsta : 43
Buna Raruta
Eu am auzit de praf de copt dar nu a mers.
Eu am auzit de praf de copt dar nu a mers.
va salut si eu aproape de amiaza...sunt acasa azi,libera de la servici dar nu si de la treburile casnice asa faceti toate?? ca eu una m-am cam saturat...mereu aceasi munca..mancare,curat,spalat,calcat...
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
si la mine este o monotonie...mai ales ca este innourat afara si n-am chef deloc..trebuie sa fac mancare dar nu ma pot ridica de pe scaun
alinagherman- Mamica de cariera
- Varsta : 42
ei..eu n-am avut incotro ca maine sunt la servici...acum iau fierul de calcat de coada....
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
cand ai servici se shimba lucrurile..eu tot stau si imi spun ca mai am timp si maine ..si tot stau
alinagherman- Mamica de cariera
buna fetele , am ajuns si eu in birou , ma doare capul de nu mai pot , toata ziua am bantuit si inca nu am terminat !
raluca si mama a avut furnici , isi facuse cuib in tocurile la geam, si cu orice dadea apareau mereu , pana la urma a zugravit si a pus termopane, doar asa a scapat de ele
buna ana, ce mai faci? rares ce face?
maria imi place mult forumul , felicitari
raluca si mama a avut furnici , isi facuse cuib in tocurile la geam, si cu orice dadea apareau mereu , pana la urma a zugravit si a pus termopane, doar asa a scapat de ele
Buna ziua !
adriana a scris:lucica ai grija de tine si mergi la dr ..... ai anuntat sefi ca ai cazut?.... vezi ca se poate incadra ca si accident de munca
Adriana , unul din sefi m-a ridicat de jos pentru ca eu nu mai eram in stare... timp de cateva minute am avut probleme cu respiratia ...nu puteam trage aer in piept...au chemat salvarea , dar dupa ce mi-am mai revenit putin le-am spus sa anuleze venirea ei...am vazut ca erau speriati ca nu au protectia muncii facuta si aveau probleme ulterior.
Azi noapte am avut dureri mari , ma dor coastele rau si abia ma pot misca ...azi merg la doctor sa vad ce-mi zice ...chestia e ca vad ca nu se ofera sa-mi plateasca investigatiile ( ecografie , radiografie etc)..iar mie mi-e jena sa le cer bani .
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
adriana a scris:buna fetele , am ajuns si eu in birou , ma doare capul de nu mai pot , toata ziua am bantuit si inca nu am terminat !
Adriana eu am termopane peste tot si casa este noua de un an m-am mutat in ea,am avut si anul trecut ceva probleme dar nu asa tare,acum parca sunt disperate,cred ca au cuib sub parchet,am dat azi cu un praf sper sa nu mai iasa
lucica dar conform legi ei trebuie sa iti plateasca analizele pentru ca este accident de munca .... trebuie sa vorbesti cu ei fara sa-ti fie rusine
offf raluca sper sa scapi de el , sunt foarte pacatoase
offf raluca sper sa scapi de el , sunt foarte pacatoase
celina74 a scris:Buna seara !...am venit sa ma plang si eu la voi...azi am avut un accident la munca , m-am urcat pe o scara si am cazut cu tot cu ea ...m-am lovit rau la spate si la cap ... in primele minute nici nu puteam respira ...m-am speriat foarte tare . acum abia ma pot misca , ma simt mai bine , sper doar sa nu am vre-o coasta fisurata.
offf , a grija Lucica ca eu am patit faza asta cu lipsa respiratiei pt un timp si apoi am facut pneumonie, mergi la medic neaparat sa te consulte.
buna tuturor!
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
lucica,sa nu iti fi fisurat vre-o coasta! dc tot sunt cu musca pe caciula,ar trebui sa te ajute...sanatate multa!
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
buna ziua fetele! am venit si eu acum de la munca.....sunt atat de obosita, as vrea sa dorm putin dar am 4 pui de curca in balcon care fac galagie parca intentionat sanatate multa Celina!
anka9mai- Mamica cocheta
buna fetele!!..ce mai faceti?
sandy- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
au facut liniste curcile mele ...ma bag si eu putin in pat revin acusica
anka9mai- Mamica cocheta
buna ......cine serveste un 3 in 1 cu mine? :salutare
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
buna fetelor!
Lucica normal ar fii sa plateasca ei radiografiile sau de ce ai nevoie caci daca venea salvarea si se deschidea vreo ancheta o pateau mai rau
Lucica normal ar fii sa plateasca ei radiografiile sau de ce ai nevoie caci daca venea salvarea si se deschidea vreo ancheta o pateau mai rau
Maria- Administrator
Va pup pe toate harnicutele!
Sare, Raluca, draga! Am patit si eu, daca stau la casa! Am turnat pachete intregi de sare ... dupa dulapuri, sub covoare, sub pat, pur si simplu peste tot, in special pe la colturi ... asa mirosea, parca eram in salina ... si nasul ni se desfunda (chiar erau racite fetele in acea vreme, rapid au scapat - un adevarat tratament naturist). In fine, am lasat o perioada buna ... aveam grija la aspirat, sa nu aspir sarea ... vei vedea ca se intareste, se face o crusta ... Si sarea nu e toxica precum alte solutii, mai ales unde sunt copii, e super! Succes ... vei vedea ca nu mai vin ...Raluca30 a scris:Multumesc Maria,stau putin cu voi dupa care ma apuc de treaba,am de facut ordine in casa dupa care sa ies afara in curte.Nu stiu cum sa scap de furnici,am toata casa plina,de dimineata 10 -15 furnici era un pat la mine,m-au disperat.Ma poate ajuta cineva?
Tu ce faci Maria?
Anka, mama, ce faci cu ... curcile? Le cresti pana ... de Ziua recunostintei?anka9mai a scris:au facut liniste curcile mele ...ma bag si eu putin in pat revin acusica
Tocmai am baut unul, dar parca ar mai merge!roxanik a scris:buna ......cine serveste un 3 in 1 cu mine? :salutare
mona_mami- Mamica cocheta
buna mona..ce mai faci?
sandy- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
buna fetele, am intrat si eu sa va salut sisa va doresc o seara frumoasa , eu astept preotul sa vina sa faca sfestanie ... dupa o luna de asteptare in sfarsit reusesc si eu sa fac!
Pagina 20 din 43 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 20 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA