Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 114 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 114 Vizitatori :: 3 Motoare de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene!!!(16)
+21
swe
brigitta
micka27
paul_A
roxana ,mamica finuta
nadvio1973
elena
celina74
Raluca30
sandy
cecilia_7625
anka9mai
amalia-carmen
teodoraion
mofturaki
roxanik
crina_oc
Elena23
adriana
alinagherman
Maria
25 participanți
Pagina 41 din 42
Pagina 41 din 42 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42
Re: La o cafea intre prietene!!!(16)
neata adriana si sa ai o zi usoara ..pup pe gabi sa se faca bine
alinagherman- Mamica de cariera
- Varsta : 42
mersic alina ,,,,, sper sa fie o zi usoara, acum sunt la cafeluta ,,,,, mai tarziu vad eu ce mai fac ....voi ce faceti?
si eu sunt la cafea ..fabi se uita la desene iar edy se maraie ca nu-i bagat in seama
Buna dimineata ! la cafea si eu...copiii mei acum s-au trezit; merg sa le dau sa manance si sa strang prin casa.O zi racoroasa va doresc :33:
elena- Mamica cocheta
neata elena ..ma duc si eu sa le fac sa manance
buna elena si bine ai venit la cafeluta .... spor la treaba si o zi racoroasa si tie
Merci, pup !!adriana a scris:buna elena si bine ai venit la cafeluta .... spor la treaba si o zi racoroasa si tie
elena- Mamica cocheta
am venit si eu la cafea fetele! aseara am venit tarziu de la tara, sunt obosita si nu am chef de nimic....il am la mine pe cumnatul meu mai mic imi sparge faianta din bucatarie si sper sambata sa vina meseriasul sa o puna si sa termin curatenia in casa pana plecam in concediu. ma bucur pt copilasi ca sunt un pic mai bine
Winmarkt Dunarea w Mall`ul de la voi Ioana,nu?...l`au mai modernizat?
Winmarkt Dunarea w Mall`ul de la voi Ioana,nu?...l`au mai modernizat?
anka9mai- Mamica cocheta
salutare anka .... si spor la curatenie in casa sa terminati repede
merci Alina gata a terminat cumnatul meu de dat jos de pe pereti....sper sambata sau luni cel tarziu sa o vad si pusa cea noua si pana plecam in cocnediu sa fie curat toata casa
anka9mai- Mamica cocheta
buna anka .....spor la treaba in continuare , si imi imaginez ce frumos o sa fie cand este gata
eu acum am ajuns in birou si am mancat 2 mere, este foarte, foarte cald in bucuresti si cand ma gandesc sa plec spre casa ma i-a groaza
eu acum am ajuns in birou si am mancat 2 mere, este foarte, foarte cald in bucuresti si cand ma gandesc sa plec spre casa ma i-a groaza
Buna ziua ! anka spor la treaba 1... si eu vreau s a imi las casa curata , am inceput s a fac curatenie ( spal covoarele ), duminica poate reusesc s a plec si eu la tara o saptamana !... o sa ma inlocuiasca mama mea la servici
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
buna lucica ,spor la treaba ..... si odihna placuta la tara ..... dar tu nu ai concediu?
buna tuturor1
AM ajuns si eu la sora mea,sunt obosita.
va pup.o zi buna,
AM ajuns si eu la sora mea,sunt obosita.
va pup.o zi buna,
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Buna seara fetele!!
si noi am murit de cald astazi, si inca mai e, acum a venit caldura si in casa, abia se mai poate respira, azi am stat in casa dar maine merg la Ploiesti, nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi
si noi am murit de cald astazi, si inca mai e, acum a venit caldura si in casa, abia se mai poate respira, azi am stat in casa dar maine merg la Ploiesti, nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
am venit si eu la un suc rece sau o inghetata! cafea nu mai merge pe caldurile astea ce face`ti fetele?
anka9mai- Mamica cocheta
va salut si eu mamici frumoase ! eu sunt in pregatiri, pe ultima suta de metri! maine dimineata plecam la mama, la cluj!!! sunt asa de fericita ca plecam in ardeal... sper sa mai intru si diseara sa va salut din nou!!! nu ma simt prea mine, ma ia cu ameteli! fetele mele sunt binisor! Teo, te rog sa-mi spui ce face prietena mea matzulica!!!
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
buna fetele , eu tot cu cafeluta in fata sunt
la mine in birou este chiar racoare si bine .... in spital este jale de cald!
ioana drum bun si odihna cat mai multa
o zi frumoasa fetele ....
la mine in birou este chiar racoare si bine .... in spital este jale de cald!
ioana drum bun si odihna cat mai multa
o zi frumoasa fetele ....
Buna fetele , foarte cald si la noi , maine vrem sa mergem pe la strand , facem pregatire de mare , nu vrem sa ne etalam pe plaja albi ca branza Teo ce faceti , sunteti la Calarasi ? Laly sper ca e mai bine da ? va pup si va urez toate cele bune ! Anka , felicitarile mele ma bucur pt avansarea de la servici , super terminati treaba in casa , si plecati in concediu toate cele bune , mai vorbim la telfon oricum Ioana , ia vezi tu !!!! ce faci cu aceste ameteli ? avem nevoie se mama in puteri pt" pisicutele" tale mici , calatorie placuta si multa sanatate , sper ca acum micutele sunt mai bine da ? Adriana multi pupicei , colegul sper sa nu-ti mai dea batai de cap si pe Gabi il pupacesc e mai bine acum da ? merge la tara deja summers: Maria super calatorie sa aveti si voi :3345: :3345: va asteptam cu vesti cat mai bune :3345: pup toate fetele Sandy :hug: Alina si bebeii , Ceci si copii . Ralu cred ca a fost super la mare , Elena inca se afla acolo , Tina multi pupicei si tie , si ..............la toate mamicile cochete de altfel
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
ce frumos roxy .... ne-ai raspuns la toate .... am avut ce citi
ce sa iti zic colegul meu a fost in bucur saptamana asta asa ca nu am avut bataie de cap cu el , am fost mai linistita ..... cat il priveste pe gabi trebuie sa il duc si sa stea la mama pentru ca nu am cu cine sa il mai las .... cert este ca ne va fi foarte greu si lui si noua
ce sa iti zic colegul meu a fost in bucur saptamana asta asa ca nu am avut bataie de cap cu el , am fost mai linistita ..... cat il priveste pe gabi trebuie sa il duc si sa stea la mama pentru ca nu am cu cine sa il mai las .... cert este ca ne va fi foarte greu si lui si noua
Asa este Adriana o sa va fie greu , dar cred ca e binevenita si o "mutare " din aceasta zic eu , numai ca sa fii cu Emil singurei spun asta ca taaare mult mi-as dorii sa duc si eu copii undeva macar pt 2-3 zile , dar din pacate nu am unde Asa ca lasa ca buni cu siguranta va avea grija de baiat , si sigur se va simtii tare bine acolo , ai sa vezi Fetele azi e sarbatoare ? SFANTUL ILIE !! haideti care face cinste ???La multi ani tuturor ce-si sarbatoresc frumosul nume !!!!
La multi ani Ioana pentru fetita ta ILINCA
LA MULTI ANI TUTUROR CE POARTA ACEST NUME
[b]
La multi ani Ioana pentru fetita ta ILINCA
LA MULTI ANI TUTUROR CE POARTA ACEST NUME
[b]
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
la multi ani zic si eu celor care isi sarbatoresc numele
anka9mai- Mamica cocheta
roxy eu sincer nu l-as lasa pe gabi dar nu am ce sa fac ..... iar emil va fi mai mult pe la servici decat acasa
buna anka , ce mai faci? voi ati fost singurei .... cum a fost? ti se va indeplini visul?
buna anka , ce mai faci? voi ati fost singurei .... cum a fost? ti se va indeplini visul?
Pagina 41 din 42 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(3)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(3)
Pagina 41 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA