Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 161 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 161 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (18)!!
+21
Rania
Elena23
tit.ioana
roxanik
Maria
paul_A
nadvio1973
adriana
mofturaki
Gianina
teodoraion
swe
brigitta
elena
cecilia_7625
anka9mai
roxana ,mamica finuta
Raluca30
celina74
alinagherman
sandy
25 participanți
Pagina 7 din 43
Pagina 7 din 43 • 1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 43
Re: La o cafea intre prietene (18)!!
Buna fetelor!
Va salut pe toate
Anka te asteptam sa ne arati cum ai amenajat
va pupam si noi Teo
Va salut pe toate
Anka te asteptam sa ne arati cum ai amenajat
va pupam si noi Teo
Maria- Administrator
buna fetele...va pup!!
eu sunt rosie!!,,toata,,unde nu eram inainte bronzata!!,,sunt acum pe picioare de la genunchi in sus!
eu sunt rosie!!,,toata,,unde nu eram inainte bronzata!!,,sunt acum pe picioare de la genunchi in sus!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
neata fetele va las cafeluta si micul dejun
dupa ce termin totul de asezat in casa am sa fac si poze sa va arat!
va doresc o zi buna tuturor! sigur nu mai reusesc sa intru, sunt de munca toata ziua
dupa ce termin totul de asezat in casa am sa fac si poze sa va arat!
va doresc o zi buna tuturor! sigur nu mai reusesc sa intru, sunt de munca toata ziua
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
neata fetele la cafeluta sunt si eu ....multumim anka pentru tratatie , super cafeluta ..... abia asteptam sa iti vedem casa aranjata
elena si maria drum bun la tara si odihna placuta , astazi mergem si noi la tara dupa gabi .... si binenteles ca ii fac si un tortulet sa ii serbam ziua cu mamaia si tataia
teo unde ati mers la plaja?.... sambata viitoare sunteti in bucuresti?
o zi minunata tuturor
elena si maria drum bun la tara si odihna placuta , astazi mergem si noi la tara dupa gabi .... si binenteles ca ii fac si un tortulet sa ii serbam ziua cu mamaia si tataia
teo unde ati mers la plaja?.... sambata viitoare sunteti in bucuresti?
o zi minunata tuturor
neata fetelor!
multumim de cafea Anka,arata super...
O zi frumoasa Adriana si Anka
multumim de cafea Anka,arata super...
O zi frumoasa Adriana si Anka
Maria- Administrator
buna maria ce mai faci? ce crema de ciocolata sau cacao pentru tort imi recomanzi si mie .....
Neata fetelot!A mai trecut o sapt .....Adriana ,daca nu pleci din Bucuresti poate reusim sa ne cunoastem?va las o cafeluta si spor la treaba :hug:
nadvio1973- Mamica sexy
buna nadia , astazi plec din bucuresti, ma duc la tara sa il iau pe gabi .... ne intoarcem maine seara dar nu stiu exact ce vom face duminica ..... insa poate daca nu ai vre-un program sambata viitoare mi-ar face mare placere sa te invit la ziua lui gabita ..... de asemenea vreau sa o invit pe teo si pe cecilia ..... petrecerea va fi la curte teo stie unde pentru ca a mai fost , ceci este chiar aproape de strada ei , undeva pe giurgiului pe linia lui 102 ..... mai multe detalii va dau saptamana viitoare ...... binenteles ca toate mamicile si puiutii sunt invitati daca au trecere prin bucuresti
Buna ziua fetele :pusi: multumim pt invitatie Adriana , dar ........din pacate voi petrece alaturi de voi doar virtual , e bine si asa zic eu , eu va urez o petrecere pe cinste si bineanteles muulte poze Anka ma bucur mult ca ai terminat de aranjat in casa , sunt fericita pt voi , te astepatam cu poze asa ca sa impartasim bucuria , si .........mai e putin si mergeti la maareeeee Teo te-am sunat ieri , va pup si pe voi Noi suntem un pic mai bine acum Andrei mai are de facut 1 injectie , are puroi in gat , asa ......... ca am tras-o rau saptamana asta speram pe mai bine beau cafeaua cu voi , dupa care merg la medic , la piata si trec la facut zarzavat pentru iarna , e si pacat sunt rosiile ieftine . va pup fetele o zii pe cinste
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Buna roxy , imi pare rau pentru andrei , nu mergea cu pastilute? si eu fac maine la mama zarzavat pentru ciorba ..... eu prefer sa fac bulion si zarzavat decat sa cumpar , plus ca am si de unde sa iau rosii ...ECO
acum am terminatde facut tortuletul lui gabi , nu prea l-am ornat eu frumos dar gustos sa fie ..... acum ma apuc de facut bagajele si pe la ora 8 plecam .....
acum am terminatde facut tortuletul lui gabi , nu prea l-am ornat eu frumos dar gustos sa fie ..... acum ma apuc de facut bagajele si pe la ora 8 plecam .....
Buna tuturor!
Eu sunt la mama.
Roxi am vazut apelul tau abia aseara dupa 23.00, imi pare rau pt Andrei a fost asa bolnav, multa sanatate din partea noastra,
Adriana sunt acasa sambata, si chiar ne-ar face placere sa venim, sper sa nu intervina nimic, in principu pot veni
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa!
Eu sunt la mama.
Roxi am vazut apelul tau abia aseara dupa 23.00, imi pare rau pt Andrei a fost asa bolnav, multa sanatate din partea noastra,
Adriana sunt acasa sambata, si chiar ne-ar face placere sa venim, sper sa nu intervina nimic, in principu pot veni
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa!
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
am intrat si eu sa va salut pt k-s pinsa cu treaba la bucatarie
duminik mama mea implineste 53 ani si vine o familie in vizita de diseara de pa pitesti,am facut salata de beof,vinete cu maioneza,cremsnit si acum am la cuptor o praji cu visine,maine fac oua umplute si pun la macerat carnea de gratar
duminik mama mea implineste 53 ani si vine o familie in vizita de diseara de pa pitesti,am facut salata de beof,vinete cu maioneza,cremsnit si acum am la cuptor o praji cu visine,maine fac oua umplute si pun la macerat carnea de gratar
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
buna fetelor...
sanatate multa la Andrei
spor la treaba Cecilia si petrecere frumoasa va doresc...
Adriana,ma bucur ca ai facut tortul,la mine azi de dimineata nu a mai mers forumul,nu am mai reusit sa trimit mesaje,asa ca am facut si eu un tort si doar acum am intrat
ce crema ai facut pana la urma?
Va doresc o seara placuta
sanatate multa la Andrei
spor la treaba Cecilia si petrecere frumoasa va doresc...
Adriana,ma bucur ca ai facut tortul,la mine azi de dimineata nu a mai mers forumul,nu am mai reusit sa trimit mesaje,asa ca am facut si eu un tort si doar acum am intrat
ce crema ai facut pana la urma?
Va doresc o seara placuta
Maria- Administrator
acum am citit din urma ,vom veni cu mare placere dak nu plecam la munte sapt viitoare
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
salutare ..vad ca toate sunteti prinse cu treaba... asa ca va urez spor pt ziua de maine si somn usor in noaptea asta
alinagherman- Mamica de cariera
Buna dimineata!!!
Va astept la o cafea!
O zi placuta va doresc!!!
Va astept la o cafea!
O zi placuta va doresc!!!
Maria- Administrator
Neata Maria,multam de cafea....e tare gustoasa.
nadvio1973- Mamica sexy
buna fetelor..
am primit ceva ce m-a impresionat...gandindu-ma mai ales la copii abandonati...dar si la animalute!!..
https://www.youtube.com/watch?v=hsipisz0xVs&feature=player_embedded
sper sa nu va intristati prea tare!!
am primit ceva ce m-a impresionat...gandindu-ma mai ales la copii abandonati...dar si la animalute!!..
https://www.youtube.com/watch?v=hsipisz0xVs&feature=player_embedded
sper sa nu va intristati prea tare!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
buna ziua, buna seara sau buna dimineata! cum sa va zic? vad ca de la pranz nu a mai fost nimeni pe aici....
eu una sunt franta! nu mai am putere nici sa ma misc, de dimineata robotesc prin casa, sper pana in seara ce vine sotul de la tara sa termin de pus totul la locul lor, luni dimineata vine mobila pt sufragerie si pt saptamana ce vine avem planuri de relaxare:
sa mergem la o prietena f buna de`a mea care a nascut acum o saptamana si sa facem pregatiri si cumparturi pt concediu :33: :33:
eu una sunt franta! nu mai am putere nici sa ma misc, de dimineata robotesc prin casa, sper pana in seara ce vine sotul de la tara sa termin de pus totul la locul lor, luni dimineata vine mobila pt sufragerie si pt saptamana ce vine avem planuri de relaxare:
sa mergem la o prietena f buna de`a mea care a nascut acum o saptamana si sa facem pregatiri si cumparturi pt concediu :33: :33:
anka9mai- Mamica cocheta
Buna....salut si eu repede nu am timp sa stau...am venit acum o ora de la tara si asteptam musafiri ca azi e ziua sotului...o tinem langa de aseara si continuam si maine va pup si o zi frumoasa!!
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
salutare si la multi ani sotului elena
alinagherman- Mamica de cariera
gata in mare parte curatenia!!!! ma duc sa fac o baie ca acusi imi vine sotul de la tara si plecam la ziua unui prieten
anka9mai- Mamica cocheta
Pagina 7 din 43 • 1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene(9)
» La o cafea intre prietene
» La o cafea intre prietene!!(10)
» La o cafea intre prietene!
» La o cafea intre prietene(11)
» La o cafea intre prietene
» La o cafea intre prietene!!(10)
» La o cafea intre prietene!
» La o cafea intre prietene(11)
Pagina 7 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA