Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 119 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 119 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (18)!!
+21
Rania
Elena23
tit.ioana
roxanik
Maria
paul_A
nadvio1973
adriana
mofturaki
Gianina
teodoraion
swe
brigitta
elena
cecilia_7625
anka9mai
roxana ,mamica finuta
Raluca30
celina74
alinagherman
sandy
25 participanți
Pagina 36 din 43
Pagina 36 din 43 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 39 ... 43
Re: La o cafea intre prietene (18)!!
stiu ca e tar egreu acasa...si eu ma plictisisem cat am stat cu Alex acasa...desi uneori as vrea sa stau mai mult pe acasa ca sa am timp sa le fac pe toate dar si la servici e bine, avem nevoie de bani
fetele ati pregatit copii pt gradi? ce aveti in plan sa le cumparati?
fetele ati pregatit copii pt gradi? ce aveti in plan sa le cumparati?
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
ceva foarte adevarat ce a postat cineva pe facebook :
Daca te ingrasi,toti se gandesc ca esti insarcinata.Daca slabesti,toti se gandesc ca esti bolnava.Daca te imbraci bine,toti se gandesc ca o faci in zadar.Daca te imbraci urat,toti se gandesc ca esti una care nu se intretine.Daca plangi,pe toti ii plictisesti.Daca exprimi opinia ta,esti aroganta.Daca te justifici,esti problematica.Pentru tot ceea ce faci te critica.
Eu i-am cumparat Mariei uniforma si de incaltat..urmeaza sa ii cumpar ghiozdan si lucrurile marunte ce ii mai trebuie...
am plecat la treaba, mai vorbim!!
Daca te ingrasi,toti se gandesc ca esti insarcinata.Daca slabesti,toti se gandesc ca esti bolnava.Daca te imbraci bine,toti se gandesc ca o faci in zadar.Daca te imbraci urat,toti se gandesc ca esti una care nu se intretine.Daca plangi,pe toti ii plictisesti.Daca exprimi opinia ta,esti aroganta.Daca te justifici,esti problematica.Pentru tot ceea ce faci te critica.
Eu i-am cumparat Mariei uniforma si de incaltat..urmeaza sa ii cumpar ghiozdan si lucrurile marunte ce ii mai trebuie...
am plecat la treaba, mai vorbim!!
elena- Mamica cocheta
ca bine a zis perosoana de pe facebook :3345:
anka9mai- Mamica cocheta
Buna ziua !
Florina am inteles ca pleaca sambata !...ii urez si eu drum bun si o asteptam pe forum cu impresii despre Elvetia , asa calatorim si noi odata cu ea.
Si noi ne pregatim de scoala si gradinita ...inca nu am cumpoarat nimic , astept s a iau salariu...deja facand un calcul , nu-mi ajung banii pentru cat vreau eu sa cumpar
Florina am inteles ca pleaca sambata !...ii urez si eu drum bun si o asteptam pe forum cu impresii despre Elvetia , asa calatorim si noi odata cu ea.
Si noi ne pregatim de scoala si gradinita ...inca nu am cumpoarat nimic , astept s a iau salariu...deja facand un calcul , nu-mi ajung banii pentru cat vreau eu sa cumpar
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
Da asa este bine spus , indiferent ce faci esti "laudat " Salutare fetele de acasa va salut Anka multumesc pt gandurile bune , ma tare bucur cand stiu ca cineva departe se gandeste la mine , multumesc din suflet Te felicit inca o data pt postul de care esti mandra , si-ti urez multa putere ,si s-o tii tot asa Asa este Roxana sa fii casnica este cea mai gra si mai obositoare meserie te pup si pe tine si pe copilasii tai adorabili , o seara ,minunata alaturi de frumoasa familie Teo am primit mesajul de la tine , multam mult oricum te sun mai pe seara PUP DULCE TOATE COCHETELE
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
buna fetele , noi am venit de afara , am papat , am facut baita si acum gabi doarme si eu butonez putin , sunt fericita ca am gasit zilele astea vreo 5 sponsori , asa ca va astept sa veniti din concedii si sa incepem in forta concursurile
ii urez si eu florinei drum bun si poate de acolo intra mai des fiind mai libera
elena ce zice maria de scoala? este incantata? imi imaginez cat de frumoasa este in uniforma
avem multi copilasi care anul acesta incep scoala ..... cate emotii pe ei dar si pe voi parintii
servici usor anka
nici eu nu i-am cumparat inca nimic lui gabi de imbracat pentru gradi , plus ca trebuie sa fac o sortare prin lucrusoarele lui pentru ca multe i-au ramas mici.
ii urez si eu florinei drum bun si poate de acolo intra mai des fiind mai libera
elena ce zice maria de scoala? este incantata? imi imaginez cat de frumoasa este in uniforma
avem multi copilasi care anul acesta incep scoala ..... cate emotii pe ei dar si pe voi parintii
servici usor anka
nici eu nu i-am cumparat inca nimic lui gabi de imbracat pentru gradi , plus ca trebuie sa fac o sortare prin lucrusoarele lui pentru ca multe i-au ramas mici.
Nimic Anka nimic , nu ma descurc deloc , am incercat sa iau si de pe net driver de instalare , m-a ajutat si cuscra mea NIMIC nu ma descurc si gata baba proasta aparatul e simplu de umblat cu el eu sunt tampa ......... daca cineva areanka9mai a scris:ai reusit cu pozele Roxi?
si ma poate ajuta sa descarc pozele din el in pc , ii voi ramane recunoscatoare
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
BUNA ROXI :pusi chiar nu stiu Roxi,la al meu am instalat cu CD primit programul respectiv si apoi cu cablul de date ma descurc super,nu am probleme...
chiar nu stiu despre ce e vorba
chiar nu stiu despre ce e vorba
Maria- Administrator
si v-am citit mesajele din urma si ieri nu pricepeam de ce sc Elena k sa simtit ignorata/si nici acum nu am gasit raspuns
sau trezit si copii mei si acum stau la joaca in curte la umbra
sau trezit si copii mei si acum stau la joaca in curte la umbra
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
BUNA Cecilia!
Ce bine de voi caci aveti umbra,si la noi este cald dar cred ca nu asa ca la voi din cate am vazut la meteo :soare:
Ce bine de voi caci aveti umbra,si la noi este cald dar cred ca nu asa ca la voi din cate am vazut la meteo :soare:
Maria- Administrator
Buna fetelor,am ajuns acasa de 1 h...ren e bine,a mancat o banana si un iaurt...dupa operatie imdiat a fost destul de agitat,dar a adormit repede....nu a mai singerat deloc...sunt multumita...sper sa doarma dine la noapte,recuperarea va fi mai dificila,dar cu voia domnului sper sa ne revenim repede...va multumesc tuturor celeor care s au gindit la noi azi......va pup pe toate!!!
nadvio1973- Mamica sexy
Nadia , ma bucur ca sunteti bine ! insanatosire grabnica !
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
elena a scris:mmmm Teo ! ti-as da bataitza, ca m-ai dezamagit intr-un fel atunci...eu am simtit ca nu vrei sa vi la mine, intrucat i-ai spus doar florinei ca o sa ne vizitezi, iar ea daca ti-a spus ca nu este casa, tu nu ai mai venit..dar..veneai la mine...sau imi spuneai si mie cand ajungi la ploiesti si poate ajungeam eu acolo,la voi..Oricum a trecut ...
referitor la carii, da, aici , platesc pentru ea, 40 ron caria, 20 sigilarea si 20 tratamentul dinaintea plombelor..este f scump la venitul nostru, dar fac acest sacrificiu pentru ea....sa nu imi scoata ochii mai tarziu ca nu am avut grija cum trebuie de ea :(
Sa stii Elena ca a fost vb de o lipsa totala de comunicare, eu ti-am scris pe mess prima data tie dar cum tu nu ai rapsuns apoi am vb cu Florina, caci am crezut ca nu ai chef de mine, gresala mea recunosc, am crezut ca esti ocupata ...si oricum m-am gandit ca daca ajung la Florina automat ajung la tine si vb...si eu chiar aveam de gand sa vin dar cu o seara inainte am aflat ca Florina pleaca asa ca m-am simtit putin aiurea, intr-o ipostaza nu prea frumoasa...si am considerat ca nu are rost ..poate ca deranjez....din nou iarta-ma ca am tras concluzii fara sa te intreb..... acum stiu dar cam tarziu..sau poate nu....,poate vin la Roxi sambata viitoare si vii si tu..ce zici incercam?
mona_mami a scris: Buna dimineata! Va pup si va las o cafea ... sclipicioasa! Imi era dor de ea!
Ce bine e acasa! Nu credeam ca ajung si eu la aceasta concluzie ... mai lipsesc fetele, dar acus-acus vin! Adica .... cand incepe scoala!
Ce sa va zic!? A fost bine, chiar bine .... Lavinia a racit putin, dar a trecut ... daca a fost mami langa ea ... Adela n-avea nicio grija! Doar ... de lectii, ca nu a scapat de ele nici acolo ... Se juca intr-una cu fetita nasei, sunt de o varsta si va dati seama ca au fost fericite cand s-au intalnit!
Mai povestim ca trebuie sa plec la lucru ... A, sa nu uit, mi-am adus o gramada de chestii pentru gradina, ca erau mult mai ieftine... asa ca de doua zile tot sap ... u am niciun spor, voi gtermina eu candva .... dar va fi super!
O zi minunata va doresc si miiiiii de puici!
si noi ti-am dus lipsa.
Am sosit de la serviciu, sunt franta...a fost ff grea sapt asta, bine c anu au fost fetele acasa ca nu le mai faceam fata...
Va pup pe toate, multa sanatate tuturor ma bucur pt Ren ca a scapat cu bine
Restul blnaviorilor ce zic?
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
buna seara!
sanatate multa lui Ren si insanatosire grabnica
sanatate multa lui Ren si insanatosire grabnica
Maria- Administrator
buna seara fetelor,multa sanatate lui ren,Nadia
BUNA fetele ce faceti?
buna seara Teo,Elena
eu sunt pe la bucatarie ,pregatesc paine cu ou pentru Gabi
eu sunt pe la bucatarie ,pregatesc paine cu ou pentru Gabi
Maria- Administrator
buna dragelor si eu mananc ou si salata de rosii apoi la odihna..
buna seara
eu va spun noapte buna si somn usor
Buna dimineata! Va pup si va multumesc mamicute dragi pentru gandurile transmise!! Si mie imi era dor de voi, asa cum imi este acum de fete! E atat de pustiu in casa fara ele! Cred ca va imaginati ... :hug:
Dar va las o cafea asa la prima ora ...
Plec acum la slujba, as mai sta ... am multe de recuperat la citit pee aici, ma tenteaza dar ...
Sanatate multa si o zi minunata! :3345:
Dar va las o cafea asa la prima ora ...
Plec acum la slujba, as mai sta ... am multe de recuperat la citit pee aici, ma tenteaza dar ...
Sanatate multa si o zi minunata! :3345:
mona_mami- Mamica cocheta
Pagina 36 din 43 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 39 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene(9)
» La o cafea intre prietene
» La o cafea intre prietene!!(10)
» La o cafea intre prietene!
» La o cafea intre prietene(11)
» La o cafea intre prietene
» La o cafea intre prietene!!(10)
» La o cafea intre prietene!
» La o cafea intre prietene(11)
Pagina 36 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA