Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 32 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 32 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (19)!!
+21
Raluca30
roxanik
crina_oc
mofturaki
Elena23
elena
ioanna
roxana ,mamica finuta
teodoraion
mona_mami
nadvio1973
anka9mai
celina74
cecilia_7625
sandy
amalia-carmen
raruta
alinagherman
brigitta
Maria
adriana
25 participanți
Pagina 5 din 43
Pagina 5 din 43 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 43
Re: La o cafea intre prietene (19)!!
o zi placuta Adriana
noi azi plecam la tara dupa Alexandra,nu stiu cum ajungem diseara acasa,daca reusesc sa mai intru ,daca nu ne vedem dimineata la cafea
noi azi plecam la tara dupa Alexandra,nu stiu cum ajungem diseara acasa,daca reusesc sa mai intru ,daca nu ne vedem dimineata la cafea
Maria- Administrator
Adriana si Maria o zi placuta si voua s-a trezit si mandra mea si ma duc sa ii dau laptic cu cereale , se va trezii de acum si mandrul sa pape...deci ne auzim putin mai tarziu , va pup
ioanna- Mamica rafinata
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : in special familia
va pup si eu si lasam o cafea pentru fetele ce vin mai tarziu la cafea
Maria- Administrator
si eu merg la bucatarie sa vad ce le gatesct copiilor pt pranz
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
eu am revenit...bineinteles ca s-a lasat cu fite la papa.....i-am zis ca ii fierb lapticul si am intrebat-o ce cereale vrea...ca avem mai multe....ea a spus ca vrea iaurtel...am intrebat-o cum il vrea...a spus ca il vrea cu cereale...i-am dat cerealele ei preferate, adica cele de la chocapic si i-am zis sa pape...dupa mi-a zis ca nu mai vrea....bun....am zis sa ii fierb laptele daca vrea...nu si nu....am intrebat-o ce vrea sa pape...a spus ca nu stie...i-am uns o felie de paine cu unt si gem de capsuni....nici aia nu e buna...am papat eu felia de paine si iaurtul l-am lasat la frigider...poate papa mai tarziu...daca n-a vrut sa pape...na...asta e...nu o oblig...va papa ea cand i se face foame....de obicei imi face fite la mancare....si asa procedez de fiecare data...de exemplu o data mancam de amaiza....bors de pui...preferatul ei...a spus ca nu ii place...i-am dat felul doi...pireu cu carnita...nici ala nu-i bun...i-am zis bine...am luat-o de la masa si am dus-o in camera...daca nu vrea sa pape...a stat putin acolo si dupa a venit sa pape....ce mai....fite de fetita....si fitele astea mi le face de putin timp....ca ea manca f bine.....na asta e....trecem si peste astea...n-avem incotro....
am fugit la leut ca s-a trezit...a dat strigatul de trezire...hihi....revin dupa, va puuupam
am fugit la leut ca s-a trezit...a dat strigatul de trezire...hihi....revin dupa, va puuupam
ioanna- Mamica rafinata
buna dimineata tuturor!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
gata...am revenit...am dat de papa la leut....a mancat biiineee si la nanica acuma...
neata sandy ce faci???
neata sandy ce faci???
ioanna- Mamica rafinata
Buna ziua !
Adriana , dar Gabita nu merge la scoala anul asta ?...nu stiu de ce am ramas cu impresia asta ... cred ca in pozele de gradi pe care le-ai postat scria " ramas bun gradinita "
Eu iar am probleme ...tocmai ce l-am facut bine pe Cata , ca s-a imbolnavit Alexia , toata noaptea a vomat , azi diminesata a facut un pic de febra , azi merg cu ea la doctor.
Adriana , dar Gabita nu merge la scoala anul asta ?...nu stiu de ce am ramas cu impresia asta ... cred ca in pozele de gradi pe care le-ai postat scria " ramas bun gradinita "
Eu iar am probleme ...tocmai ce l-am facut bine pe Cata , ca s-a imbolnavit Alexia , toata noaptea a vomat , azi diminesata a facut un pic de febra , azi merg cu ea la doctor.
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
buna fetele , am venit de afara cu un car de nervi , numai ma suparat gabi ..... astazi este pedepsit , fara dulciuri si desene , deja am ascuns telecomenzile
lucica asa era scris in poze doar ca era destinat vacantei acel mesaj
imi pare rau pentru alexia , te asteptam cu vesti bune
lucica asa era scris in poze doar ca era destinat vacantei acel mesaj
imi pare rau pentru alexia , te asteptam cu vesti bune
Buna fetelor,eu astept sa vina sotul de la servici sa plecam la tara
sanatate Alexiei ,Lucica
norocul tau Adriana,caci azi ai calculatorul doar pt.tine
sanatate Alexiei ,Lucica
norocul tau Adriana,caci azi ai calculatorul doar pt.tine
Maria- Administrator
buna maria , drum bun si sa va intoarceti sanatosi .... ai dreptate in privinta pc-ului
buna Lucica, Maria si Adriana
Lucica multa sanatate Alexei ..offf cat de greu este cu picii astia cand sunt bolnavi....insanatosire grabnica
Adriana offf.....si pe mine tare m-a suparat Maribi azi...tare mofturoasa a fost...si suparacioasa....n-a mancat aproape nimik....offf.....
Tocmai am culcat-o si iar n-a vrut sa pape nimic decat un snitel....de obligat nu o oblig dar totusi.....prea putin....i-am dat sa pape si leutului , e la nani si el....va pup
Maria drum bun....aveti grija de voi....
Lucica multa sanatate Alexei ..offf cat de greu este cu picii astia cand sunt bolnavi....insanatosire grabnica
Adriana offf.....si pe mine tare m-a suparat Maribi azi...tare mofturoasa a fost...si suparacioasa....n-a mancat aproape nimik....offf.....
Tocmai am culcat-o si iar n-a vrut sa pape nimic decat un snitel....de obligat nu o oblig dar totusi.....prea putin....i-am dat sa pape si leutului , e la nani si el....va pup
Maria drum bun....aveti grija de voi....
ioanna- Mamica rafinata
mersi mult Adriana
la mine Gabi nu prea sta la pc,il las si daca eu plec vine dupa mine in bucatarie
el iese afara cand e frumos si vede copii de pe geam afara in parc
multumim Ioana
la mine Gabi nu prea sta la pc,il las si daca eu plec vine dupa mine in bucatarie
el iese afara cand e frumos si vede copii de pe geam afara in parc
multumim Ioana
Maria- Administrator
Multumesc pt urarile de sanatate !.. s e pare ca au avut efect ... nu stiu ce sa fac ... vad ca acum e bine Alexia , a si mancat ceva fara sa mai verse , are o sete teribila si mi-e cam frica s a o las sa bea mult ( ii au cate un pic si des )...cred ca nu ma maie merg la doctor ca nu mai are simptome , sa vad cum ii e la noapte si daca e ceva ma duc maine dimineata....chiar stau in dubii
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
buna fetelor,,
i-o fi picat ceva rau si si-a revenit,,,vezi cum se mai simte si apoi du-o la dr!!..
i-o fi picat ceva rau si si-a revenit,,,vezi cum se mai simte si apoi du-o la dr!!..
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
ne bucuram ca este bine Alexia,sa fie bine sa nu mai fii nevoita sa mergi la medic
Maria- Administrator
Buna fetelor,caldura mare si azi in bucuresti....sanatate bolnaviorilor,maria drum bun! maine dim mergem si noi la control ,sper sa fie bine si sa putem merge in colectivitate curind.Adriana,inca este pedepsit gabi?cind il pedepsesc pe ren e nasol,il pun sa stea pe covor ,inchid tv,computer ,fara nici o jucarie....il rog sa se gindeasca la ce a gresit ,sa si ceara iertare dupa......hahahah...e tare amuzant pt ca nu are cu ce sa se joace si de cele mai multe ori se joaca cu deghetele de la picioare........
nadvio1973- Mamica sexy
buna fetelor,am sosit si noi acum vreo 2 ore acasa,am fost cu copii in parc,Denis e innebunit dupa leagane..,iam luat Larisei adidasi si o pijama iar lui Denis 2 bluzite cu manecuta lunga,le-am dat sa pape si de la 1 sunt la somn amandoi asa k profit si v-am citit mes din urma,am mai dat un rasp la concurs......si mananc o nectarina cat mine de mareeeee
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
buna ziua fetele...am ajuns si eu acasa de la munca, in sfarsit am stat si eu azi program normal dar de maine de la 14 ma steapta program lung pana luni la 14
Celina ma bucur ca e bine cea mica, speram sa fie bine si in continuare si sa nu mai fii nevoita sa mergi la medic cu ea...
sambata cred ca mi`l aduce si pe Alex acasa, avem petrecere sear ala 19 si paraca nu as vrea sa lipseasca...da`ti idee ce as putea sa cumpar unui copilas de 5 ani(baietel)
Celina ma bucur ca e bine cea mica, speram sa fie bine si in continuare si sa nu mai fii nevoita sa mergi la medic cu ea...
sambata cred ca mi`l aduce si pe Alex acasa, avem petrecere sear ala 19 si paraca nu as vrea sa lipseasca...da`ti idee ce as putea sa cumpar unui copilas de 5 ani(baietel)
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
fetelor Mariuca mea a cazut din pat...am culcat-o in camera noastra si i-am pus niste perne....s-a rostogolit ea cum s-a rostogolit si numai aud un poc....era sa mor!!....m-am speriat de moarte...eu citeam in sufragerie...si am fugit repejor....evident ca s-a speriat si a plans...insa Slava Domnului ca e bine!!!...
vad ca s-a remediat problema cu scrisul......e mult mai bine asa din pct meu de vedere
Lucica sa dea Domnul sa nu mai aiba astfel de simptome....sa fie bine Alexia!!!...
Nadia il pupam pe Ren....eu am citit in cartea "copii sunt din rai" caci copii cand sunt pedepsiti ar trebuii sa stea dupa varsta lor in camera , pedepsiti adica a mea de exemplu 2 minute...a mea nu prea intelege de pedeapsa....ii mai trag cate o palmuta la fund...inca nu intelege, e destul de mica...dar totusi incerc sa o fac sa inteleaga
Ceci sa foloseasca copilasii hainutele sanatosi....pofta buna la nectarina, eu pap o piersica...
Anka distractie frumoasa la petrecere....eu recomand sa ii iei ceva o masinuta, poate si o haina....hm....ce sa zic....sunt cam inafara cu baieteii, desi am si eu baietel :))))....na, ne obisnuim si noi....tati e cu de'astea....deci chiar nu stiu...Alex e la bunici sau ma insel?
nu cred ca v-am spus...am fost si mi-am facut un exudat si am un stafilococ.......trebuie sa mi se dea tratament si peste 1 luna sa repet....
va pup dragelor...ma duc sa fac bagajelul....va anunt cind plec....pupam
vad ca s-a remediat problema cu scrisul......e mult mai bine asa din pct meu de vedere
Lucica sa dea Domnul sa nu mai aiba astfel de simptome....sa fie bine Alexia!!!...
Nadia il pupam pe Ren....eu am citit in cartea "copii sunt din rai" caci copii cand sunt pedepsiti ar trebuii sa stea dupa varsta lor in camera , pedepsiti adica a mea de exemplu 2 minute...a mea nu prea intelege de pedeapsa....ii mai trag cate o palmuta la fund...inca nu intelege, e destul de mica...dar totusi incerc sa o fac sa inteleaga
Ceci sa foloseasca copilasii hainutele sanatosi....pofta buna la nectarina, eu pap o piersica...
Anka distractie frumoasa la petrecere....eu recomand sa ii iei ceva o masinuta, poate si o haina....hm....ce sa zic....sunt cam inafara cu baieteii, desi am si eu baietel :))))....na, ne obisnuim si noi....tati e cu de'astea....deci chiar nu stiu...Alex e la bunici sau ma insel?
nu cred ca v-am spus...am fost si mi-am facut un exudat si am un stafilococ.......trebuie sa mi se dea tratament si peste 1 luna sa repet....
va pup dragelor...ma duc sa fac bagajelul....va anunt cind plec....pupam
ioanna- Mamica rafinata
ce bine ne`ai uns pe toate Ioana....sa iti explic....copilasul care face sambata petrecere e fiul colegei mele, hainute are (la un magazin de imbaracminte lucram) masinute nu vrea, el e cu jocurile pe calc si cu tot felul de BEN 10 ca nici eu nu mai stiu ce are si ce nu,...cat despre jocurile pe calc nu sunt deacord, deci asa ceva sigur nu ii cumpar
cat despre Alex al meu da e la tara la ai mei il aduce tati sambata ..
cat despre Alex al meu da e la tara la ai mei il aduce tati sambata ..
anka9mai- Mamica cocheta
Anka am inteles problema cu baietelul...ce sa zic...ceva un joc educativ, dar nu pe calculator, cum ar fi monoploy sau...nu stiu.... niste dvd-uri cu desene...apropo...vb despre astea....va anunt ca azi im chioscuri se gasesc dvd-uri din colectia libertatea cu desenele alea cu strumfi....foarte dragute....deci recomand!.......si noi o vom lasa vreo sapt pe Maribi la bunici....in Bacau....cred ca imi va fi tare bineee!...cu doar un copil!...
ioanna- Mamica rafinata
is frumoase dvd cu desene dar copilul d ecare vb eu nu e mare amaotor de asa ceva....deci inca mai astep idei despre ce sa ii iau cadou!Monopoly are!
anka9mai- Mamica cocheta
aha...am inteles...greu si cu copii astia....
apropo, fetelor, noi plecam de acum catre bucuresti!....adriana din caz ca putem sa ne intalnim, o sa te sun....daca nu iti dau sms....va pup!!!....
apropo, fetelor, noi plecam de acum catre bucuresti!....adriana din caz ca putem sa ne intalnim, o sa te sun....daca nu iti dau sms....va pup!!!....
ioanna- Mamica rafinata
Pagina 5 din 43 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 5 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA