Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 45 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 45 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (19)!!
+21
Raluca30
roxanik
crina_oc
mofturaki
Elena23
elena
ioanna
roxana ,mamica finuta
teodoraion
mona_mami
nadvio1973
anka9mai
celina74
cecilia_7625
sandy
amalia-carmen
raruta
alinagherman
brigitta
Maria
adriana
25 participanți
Pagina 18 din 43
Pagina 18 din 43 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 43
Re: La o cafea intre prietene (19)!!
buna fetelor...
cred ca de astazi incep sa intre in ritm,sa vada ce e cu adevarat scoala,d-na le-a spus ca o sa scrie jucandu-se,nu stiu ce au inteles ei din asta si la ce se asteapta
cred ca de astazi incep sa intre in ritm,sa vada ce e cu adevarat scoala,d-na le-a spus ca o sa scrie jucandu-se,nu stiu ce au inteles ei din asta si la ce se asteapta
Maria- Administrator
salutare ....toti copii au fost viteji la scoala si gradi . si fabi ieri a fost viteaz..a intrat vesel si s-aq jucat si mai vroia dar cand a vazut azi o fetita care plangea foarte tre a inceput si el sa planga ...dar am reusit sa-l calmez si am plecat ...sper sa-i treaca repede ....
alinagherman- Mamica de cariera
- Varsta : 42
Buna dimineata!O zi buna sa aveti! :33:
autumn: inca o zi de scoala,gradinita,sper ca toti copilasi sa se adapteze cum trebuie.Astept sa vad daca piticuta mea de Iulia va sta azi in grupa ei,ieri nu avrut sa stea,a trebuit sa o duca doamna ei la Madalina in grupa.De azi incepem si orele de ballet,fetitele mele sunt foarte nerabdatoare si eu la fel.
Voi ce mai faceti de mancare?Eu as vrea sa fac o fasole.
autumn: inca o zi de scoala,gradinita,sper ca toti copilasi sa se adapteze cum trebuie.Astept sa vad daca piticuta mea de Iulia va sta azi in grupa ei,ieri nu avrut sa stea,a trebuit sa o duca doamna ei la Madalina in grupa.De azi incepem si orele de ballet,fetitele mele sunt foarte nerabdatoare si eu la fel.
Voi ce mai faceti de mancare?Eu as vrea sa fac o fasole.
Raluca30- Mamica de cariera
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile
eu am pe foc ciorbica de loboda si tocanita
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
buna fetele , am revenit si eu ..... plina de nervi , colegul meu nu stie nimic , offf plus ca am nervi ca nu fumez ..... ce stare nasoala
raluca eu sunt sigura ca se va obisnui iulia in grupa ei ..... spor la treaba iti doresc
eu inca nu stiu ce sa gatesc
raluca eu sunt sigura ca se va obisnui iulia in grupa ei ..... spor la treaba iti doresc
eu inca nu stiu ce sa gatesc
Buna ziua !
cecilia , sper ca i-a trecut supararea fetitei !
Maria , Teo , sandy , elena ... astept impresii de la scoala , ce spun copilasii ?..le place?
Adriana , pune-l, la punct pe coleg .
Azi sunt un pic mai fericita , Alexia a plans dimineata un pic , dar la pranz am gasit-o jucandu-se , si daca nu o chemam eu s a plecam , ea ramanea in continuare la gradi. Ma bucur si pentru ca baiatul a primit toate cartile la liceu , nu mai sunt nevoita sa le cumpar eu.
O zi buna ! ... eu azi vreau s a fac un sos de rosii cu pui , ca tot vorbeati de mancare.
cecilia , sper ca i-a trecut supararea fetitei !
Maria , Teo , sandy , elena ... astept impresii de la scoala , ce spun copilasii ?..le place?
Adriana , pune-l, la punct pe coleg .
Azi sunt un pic mai fericita , Alexia a plans dimineata un pic , dar la pranz am gasit-o jucandu-se , si daca nu o chemam eu s a plecam , ea ramanea in continuare la gradi. Ma bucur si pentru ca baiatul a primit toate cartile la liceu , nu mai sunt nevoita sa le cumpar eu.
O zi buna ! ... eu azi vreau s a fac un sos de rosii cu pui , ca tot vorbeati de mancare.
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
eu azi fac snitele din peste si ma mai gandesc ce mai fac...noi am dormit un pic si nu am chef de treaba
buna lucica , sigur ca se va obisnui , prima zi a fost mai greu ...i-a sa vezi de maine in colo , nu va mai plange deloc ..... tu nu o lasi sa doarma la gradi?
la sos de rosii cu pui ma gandeam si eu sa fac .... o tocanita cu ceapa multa ....
vai alina ce as mai dormi si eu macar vreo 2-3 ore
din ce fel de peste faci snitele , eu am facut o data din pangasius si nu ne-a placut
la sos de rosii cu pui ma gandeam si eu sa fac .... o tocanita cu ceapa multa ....
vai alina ce as mai dormi si eu macar vreo 2-3 ore
din ce fel de peste faci snitele , eu am facut o data din pangasius si nu ne-a placut
din file de pangasius fac dar noua ne place .mananca si copii...
Adriana , gradinita me a e de 4 ore , nu are program prelungit ... oricum eu ies la 11 de la servici si o iau mai devreme.... azi m-am dus cu o ujmatate de ora mai devreme la munca , deja se simte oboseala ... merg la 6 , stau pana la 7 .. fug acasa pentru ca baiatul pleaca la 7 si 10 la liceu , la 8 fara un sfert o duc pe Alexia la gradi , plec din nou la servici ...etc... deja ma simt obosita ... acum mor de somn , dar trebuie sa fac mancare .. la ora 16 ,30 plec iar la munca o ora jumatate ... vin la ora 18 , ma uit si eu la serialul meu ( atunci ma odihnesc si eu ) , daca nu am treaba ( adica nu am treaba urgenta acasa , ca de facut am ce face mereu ) , plec l;a plimbare cu alexia ... seara cad frantaadriana a scris:buna lucica , sigur ca se va obisnui , prima zi a fost mai greu ...i-a sa vezi de maine in colo , nu va mai plange deloc ..... tu nu o lasi sa doarma la gradi?
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
cuscra eu le zic file de peste pane-pt k fac compozitia k la snitele
normal fetelor k ia trecut ,,supararea,, ,am luat-o la pranz vesela,a fost afara cu grupa in curte si s-au jucat la nisip apoi au pictat.
normal fetelor k ia trecut ,,supararea,, ,am luat-o la pranz vesela,a fost afara cu grupa in curte si s-au jucat la nisip apoi au pictat.
buna feteor.....azi la noi a fost ok,chiar a facut o fisa la o lucrare....ceva cu alfabetul...a facut bine ,sunt fericita......esa de cald e la bucuresti.....vreau la munte sa ma racoresc.....voi?cred ca si eu am sa pregatesc diseara peste pane cu orez si o salata de castraveti.....nu prea am chef sa ma adun ,dar de la ora 19 am ora de pilates.....va las o inghetata... ice cream:
nadvio1973- Mamica sexy
acum am facut si eu castraveti cu iaurt si usturoi k-i e pofta sotului-are dreptate nu am mai facut de mult
buna bri,,ce fci??ce fac fetitele??
buna fetelor,,,a fost bine la scoala..dna,,a vrut sa vada ce mai stiu de la gradi,,si mi-a spus.."al tau m-a dat gata cu cate poezii stie..".....eu stiam,,caci el stia toate poeziile de la el din grupa,,iar la cantecele era scos in fata sa le dea tonul celorlalti!!...m-a bufnit rasul.,..gandindu-ma ...cate a uiatat.....si tot stie multe!!
Cely e asa cum banuiam se va adapta si iti va fi greu sa o iei!!!
buna fetelor,,,a fost bine la scoala..dna,,a vrut sa vada ce mai stiu de la gradi,,si mi-a spus.."al tau m-a dat gata cu cate poezii stie..".....eu stiam,,caci el stia toate poeziile de la el din grupa,,iar la cantecele era scos in fata sa le dea tonul celorlalti!!...m-a bufnit rasul.,..gandindu-ma ...cate a uiatat.....si tot stie multe!!
Cely e asa cum banuiam se va adapta si iti va fi greu sa o iei!!!
sandy- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
buna Sandy!!!!!!! suntem bine noi deja am trecut peste emotiile de inceperea anului scolar, aici a inceput deja in 1 septembrie,
voi ce mai faceti? va doresc un an scolar frumos cu rezultate bune pentru Cris, va pupam :hug:
voi ce mai faceti? va doresc un an scolar frumos cu rezultate bune pentru Cris, va pupam :hug:
brigitta- Mamica de cariera
buna tuturor!!
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
va salut si eu pe seara si ne vedem maine dim la cafea
dna presedinte de comitet, felicitari pe baietelul tau frumos si istet foc!!!seamana cu mamica lui!!!!
va salut fetelor pe toate! si eu am vorbit astazi cu posibila viitoarea noastra dna educatoare. vreau sa le dau pe fetite la gradinita Waldorf si poimaine ne intalnim toate trei ( eu cu fetitele ) cu dna educatoare sa punem tara la cale!!!! autumn:
va salut fetelor pe toate! si eu am vorbit astazi cu posibila viitoarea noastra dna educatoare. vreau sa le dau pe fetite la gradinita Waldorf si poimaine ne intalnim toate trei ( eu cu fetitele ) cu dna educatoare sa punem tara la cale!!!! autumn:
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
Felicitari tuturor pt inceputul anului scolar, sa aveti numai note bune si sa aduceti satisfactii parintilor.
Ioana, e particulara gradi nu?
Noapte buna tuturor!
Ioana, e particulara gradi nu?
Noapte buna tuturor!
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Neata! va las o cafea si ma apuc de calcat citeva rufe ....mai tarziu o sa fie prea cald pentru asa ceva....ioana, waldorf nu este cu predare in limba germana?sandy ....mi e dor de voi ,zinelor...cind treci prin bucuresti ?o zi super la toate mamicile...
nadvio1973- Mamica sexy
Buna dimineata!!!
Am sosit si eu sa beau cafeluta lasata de Nadia,multumesc
Eu azi am un program putin mai lejer caci este sarbatoare autumn:
Multumesc Teo pentru urarile tale si ii dorim succes la scoala Biancai :3345:
Este o scolarita tare frumoasa si imi place mult uniforma lor
Va astept la o cafea!! :33: :33: :33:
Am sosit si eu sa beau cafeluta lasata de Nadia,multumesc
Eu azi am un program putin mai lejer caci este sarbatoare autumn:
Multumesc Teo pentru urarile tale si ii dorim succes la scoala Biancai :3345:
Este o scolarita tare frumoasa si imi place mult uniforma lor
Va astept la o cafea!! :33: :33: :33:
Maria- Administrator
neata fetelor,am dus-o si eu pe Lari tare vesela la gradi
imi beau si eu cafeaua cu voi
imi beau si eu cafeaua cu voi
buna dimineata fetelor..
Multumesc de urari fetelor,,,la fel va doresc si eu !!
Ioana
Nadia,,cand vin in bucuresti ne vedem,,multi pupici!!
Multumesc de urari fetelor,,,la fel va doresc si eu !!
Ioana
Nadia,,cand vin in bucuresti ne vedem,,multi pupici!!
sandy- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Neata Sandy si Ceci!!!
O zi frumoasa va doresc ce face Criss ,Sandy?cum este cu scoala?
O zi frumoasa va doresc ce face Criss ,Sandy?cum este cu scoala?
Maria- Administrator
Pagina 18 din 43 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 18 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA