Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 43 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 43 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (19)!!
+21
Raluca30
roxanik
crina_oc
mofturaki
Elena23
elena
ioanna
roxana ,mamica finuta
teodoraion
mona_mami
nadvio1973
anka9mai
celina74
cecilia_7625
sandy
amalia-carmen
raruta
alinagherman
brigitta
Maria
adriana
25 participanți
Pagina 31 din 43
Pagina 31 din 43 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 43
Re: La o cafea intre prietene (19)!!
multumesc cecilia !.. ar fi cazul s a mai sa se si faca bine ... iar am ratat gradinita
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
nu-i nimic k nu pleaca nicaieri gradi,ea sa fie sanatoasa
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
Buna fetele , nici noi nu prea stam bine la capitolul sanatate Sambata spre Dumineca noapte , Andrei nu s-a simtii bine deloc a avut dureri de burtica , si mai tarziu a si varsat , pana de dimi cand am plecat in mare graba la spital la urgente . Am dat peste o d-na doctora super obosita si stresata , nu stia ce sa zica ca are , pana la urma a spus ca are rosu-n gat si ca e bine sa -l internam , desii Andrei era afebril si-l durea tare burtica . I-am spus ca imi este teama de-o apendicita sau ocluzie intestinala ..............ma rog a spus ca nu e vb de asa ceva , desii era buna o ecografie , .......i-a administrat perfuzie si nos-pa algocalmin si altele , reteta cu antibiotic si acasa . Acum Andrei e mai bine . adica foarte bine , sunt absolut convinsa de reteta gresita si diagnostic gresit . dar ? asta e sistemul .......... Sanatate multa Alexiei cuscra ,dar are viermisori ? si eu nu stiu ce sa ami zic cu astia mici cred ca au si ei , nu s-au depistat la analize , e si normal la cum se fac ele ......... Ceci chair te iubeste socrela , de sot nu mai zic , frumoase poze frumoase flori PS sa va zic si ceva de bine , mi-am inscris gemenasii la gimnastica ritmica sila balet, la cel din urma se fac preselectii vedem miercuri la oerele 17
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Buna ziua, mamici dragi!!! am cam lipsit de pe aici....am fost super ocupata, mai cu via, mai cu neamurile, mai cu fetele.. ce mai!!! ocupata!!! aseara m-am intors de la Iasi.. ca am tras o fuga cu sotul pe nepusa masa pana la Vaslui si de acolo, fiind mica distanta pana la Iasi, am zis sa nu ratam ocazia si sa mergem PE LANGA PLOPII FARA SOT...!!!am sa pun cateva poze cand am ceva timp liber! va pup si sper ca sunteti cu totii bine!!!!
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
Super Ioana , ma bucur pt voi , asteptam pozele
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
buna fetelor.....sanatate bolnaviorilor alesia si andrei.....ioana ,ce romantica esti,asteptam poze cit mai multe....o zi buna fetelor !!! :33:
nadvio1973- Mamica sexy
multumesc cuscra !... sanatate si lui Andrei !... Alexiei nu i s-a depistat ca ar avea paraziti intestinali , dar pentru ca e slabuta si un pic incercanata a zis ca e bine totusi sa ia tratamentul ala..... asa ca o sa i-l dau mult timp... plus ca uleiul ala il putem lua toti din casa .. e bun si pt colesterol si multe altele..... acum i-am luat azitromicina pt rosu in gat , sper ca in doua zile sa se faca bineroxana ,mamica finuta a scris: [/left]Sanatate multa Alexiei cuscra ,dar are viermisori ?
buna fetele , noi am ajuns acum acasa , as fi vrut sa stau mai mult cu gabi in parc dar ma suparat si am venit acasa , acum este pedepsit , fara desene, fara pc ..... asta este daca nu asculta!
sanatate multa bolnaviorilor si gabi al meu mai tuseste din cand in cand dar vad ca nui mai curge nasul .....
eu astazi am fost sa imi scoata firele si ce sa va spun ca imi supureaza putin un fir , doctoru mi-a spus sa stau potolita in pat cu gheata ca sa se resoarba supuratia ....... dar cine sa stea in pat!
sanatate multa bolnaviorilor si gabi al meu mai tuseste din cand in cand dar vad ca nui mai curge nasul .....
eu astazi am fost sa imi scoata firele si ce sa va spun ca imi supureaza putin un fir , doctoru mi-a spus sa stau potolita in pat cu gheata ca sa se resoarba supuratia ....... dar cine sa stea in pat!
Buna dimineata! O cafea ... asa mai racoroasa!? E tare rece dimineata, peste zi se incalzeste, dar la ora aceasta e chiar frig! Am iesit pe terasa si ... brrrr! m-am cam zgribulit!
Multa sanatate bolnaviorilor, din pacate a inceput sezonul ... racelilor!
Multa sanatate bolnaviorilor, din pacate a inceput sezonul ... racelilor!
mona_mami- Mamica cocheta
buna dimineata..
hai Elena..cu mine la un capuccino.. :33:
hai Elena..cu mine la un capuccino.. :33:
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
neata ..la o cafea calda sunt si eu .... edy doarme cu cumnata asa ca am liniste putin
alinagherman- Mamica de cariera
- Varsta : 42
neata fetelor si eu la un capuccino cu voi,mai aveti si pt mine?
sigur..haideti,,cu cat suntem mai multe cu atat mai bine!!
sandy- Mamica cocheta
cum ati dormit ? e firg la voi ? ce bine ca am cu cine sta de vb la cafea
nu am dormit bine deloc,,nu stiu de ce!!..dar nu am avut somn!!,,,e frig rau dimineata!!...si apoi se incalzeste prea rau,,,ufff!!
sandy- Mamica cocheta
buna fetele , va tin si eu companie la cafeluta
l-am dus pe gabi la gradi ai acum am pus legume la fiert sa fac o salata de beuf ..... nu mai stiu ce sa gatesc!
ceci maine ajung pe la curte pe la matusa mea , poate ne vedem putin
elena ce face dragos? cum este la camin ii place?
l-am dus pe gabi la gradi ai acum am pus legume la fiert sa fac o salata de beuf ..... nu mai stiu ce sa gatesc!
ceci maine ajung pe la curte pe la matusa mea , poate ne vedem putin
elena ce face dragos? cum este la camin ii place?
neata adriana..harnicuta de dimineata
cuscra dim si seara e rece dar la pranz stam in maneca scurta
baietii ce-ti fac?
baietii ce-ti fac?
pai imi place sa fac treburile casnice dimineata alina , dupaamiaza sunt in parc cu gabi sau ma uit la tv ....
este chiar frig dimineata , noi mergem cu gecuta imbracati
este chiar frig dimineata , noi mergem cu gecuta imbracati
Buna dimineata !
sandy tu nu ai putut dormi , in schimb eu am dormit mai mult decat obisnuiesc ...azi sunt libera si am profitat s a lenevesc si eu mai mult in pat.
Adiana esti tare harnicuta !... si eu trebuie sa fac mancare azi , da cred ca ma apuc peste o ora
sandy tu nu ai putut dormi , in schimb eu am dormit mai mult decat obisnuiesc ...azi sunt libera si am profitat s a lenevesc si eu mai mult in pat.
Adiana esti tare harnicuta !... si eu trebuie sa fac mancare azi , da cred ca ma apuc peste o ora
neata fetele! am venit si eu la o cafeluta!
Ioana ai fost la Iasi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! de ce nu ai dat un telefon???????? poate nu ai nr meu dar Roxi, Adriana, Teo il au....de ce nu ai facut rost de el sa ma suni sa ne vedem 2 minutele
e frumos in Bucium, desi s`a cam dus farmecul Plopilor Iasul de sus de pe Bucuium l`ati vazut?...vai daca ai sti cat de rau imi pare ca nu ai dat un semn.....poate era si Alina disponibila si ne vedeam toate 3 cateva minute...
de azi l`am dus si eu pe Alexandru la gradi, a fost tare bucuros ca se va reintalni cu colegii!
mi s`a stricat masina de spalat, nu mai evacuiaza apa
Ioana ai fost la Iasi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! de ce nu ai dat un telefon???????? poate nu ai nr meu dar Roxi, Adriana, Teo il au....de ce nu ai facut rost de el sa ma suni sa ne vedem 2 minutele
e frumos in Bucium, desi s`a cam dus farmecul Plopilor Iasul de sus de pe Bucuium l`ati vazut?...vai daca ai sti cat de rau imi pare ca nu ai dat un semn.....poate era si Alina disponibila si ne vedeam toate 3 cateva minute...
de azi l`am dus si eu pe Alexandru la gradi, a fost tare bucuros ca se va reintalni cu colegii!
mi s`a stricat masina de spalat, nu mai evacuiaza apa
anka9mai- Mamica cocheta
Buna dimineata! :33:
Adriana sa imi opresti si mie o portie de salata.In ce parc mergi azi?
Azi nu am dus fetele la gradinita asa ca am putut si eu sa dorm.
Adriana sa imi opresti si mie o portie de salata.In ce parc mergi azi?
Azi nu am dus fetele la gradinita asa ca am putut si eu sa dorm.
Raluca30- Mamica de cariera
Joburi/Distractii : ador plimbarile
anka ... vezi ce are pompa de evacuare ( cred ca asa ii zice )... e jos de tot... si eu am patit la fel si cand a curatat-o sotul meu a gasi acolo samburi de cirese si o moneda... pe urma a mers din nou
buna fetele , spor la gatit lucica, eu am terminat salata , am intins o masina de rufe si mai am de calcat dar nu am nici un chef , poate mai tarziu
anka incearca asa cum a zis lucica , poate cine stie este infundata ....cate mai gasesc si eu in cuva din buzunarele baietilor.... offff si emil cand baga la spalat nu cauta prin buzunare .... intr-o zi a bagat stikul si cat la mai cautat si la un moment dat cand spala masina l-a vazut acolo
raluca noi mergem in parc la plumbuita , este aproape de casa si de gradi, daca ai putin timp ne putem vedea
anka incearca asa cum a zis lucica , poate cine stie este infundata ....cate mai gasesc si eu in cuva din buzunarele baietilor.... offff si emil cand baga la spalat nu cauta prin buzunare .... intr-o zi a bagat stikul si cat la mai cautat si la un moment dat cand spala masina l-a vazut acolo
raluca noi mergem in parc la plumbuita , este aproape de casa si de gradi, daca ai putin timp ne putem vedea
Pagina 31 din 43 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene(12)
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene !!!!!! (4)
» La o cafea intre prietene(13)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene !!!!!! (4)
» La o cafea intre prietene(13)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
Pagina 31 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA