Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 104 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 104 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene!!!(20)
+22
brigitta
swe
mofturaki
cori
cecilia_7625
paul_A
Elena23
elena
amalia-carmen
anka9mai
celina74
roxana ,mamica finuta
mona_mami
Gianina
roxanik
teodoraion
sandy
Raluca30
nadvio1973
adriana
alinagherman
Maria
26 participanți
Pagina 6 din 43
Pagina 6 din 43 • 1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 43
Re: La o cafea intre prietene!!!(20)
neata fetelor si eu la cafea,am dus-o pe Lari la gradi ,Denis ink doarme
azi vreau sa fac un orez sarbesc si cam atat
azi vreau sa fac un orez sarbesc si cam atat
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
ralu eu nu te pot ajuta ca nu am cunostinte ...nu poti intreba si un alt doctor?
alinagherman- Mamica de cariera
- Varsta : 42
neata fetelor!
nu stiu Raluca,noi nu ne putem pronunta caci suntem niste necunoscatoare,intreaba si alti medici,sa ai mai multe pareri
nu stiu Raluca,noi nu ne putem pronunta caci suntem niste necunoscatoare,intreaba si alti medici,sa ai mai multe pareri
Maria- Administrator
Buna dimineata ! Am venit si eu la cafeluta :33:
elena- Mamica cocheta
Bine ai venit la cafeluta Elena! :33:
Ce face Maria ?Cum e cu scoala? :3345:
Ce face Maria ?Cum e cu scoala? :3345:
Maria- Administrator
Bine v-am gasit! :hug:
Maria merge bine deocamdata... inca nu au inceput literele...II place la scoala, a luat FB la evaluari..in rest...vedem cum se va descurca mai tarziu, cand vor trece la lucruri mai serioase. Lui gabi ii place la scoala?scrie frumos? Maria a inceput mai greu la scris, adica stergea des cu pik-ul, liniute tremurate, dar acum , de trei zile scrie foarte frumos, ii place si ei cum arata tema fara sa stearga deloc si cu semnele drepte si frumoase
Maria merge bine deocamdata... inca nu au inceput literele...II place la scoala, a luat FB la evaluari..in rest...vedem cum se va descurca mai tarziu, cand vor trece la lucruri mai serioase. Lui gabi ii place la scoala?scrie frumos? Maria a inceput mai greu la scris, adica stergea des cu pik-ul, liniute tremurate, dar acum , de trei zile scrie foarte frumos, ii place si ei cum arata tema fara sa stearga deloc si cu semnele drepte si frumoase
elena- Mamica cocheta
MA bucur pentru Maria
despre evaluari eu nu stiu ce a facut Gabi pentru ca nu am primit calificativele de la invatatoare,dar pot sa zic si eu acelasi lucru despre Gabi caci fata de cum a inceput sa scrie in primele zile,acum e cu mult mai bine
dar Gabi este putin neatent,ieri trebuia sa le punem in ghiozdan revista ce am cumparat-o sa lucreze la matematica ,si vine d-na la amiaza si ne spune sa le punem revistele la toti...
eu il intreb pe Gabi,,dar tu ai avut-o ,nu?"
el foarte nevinovat imi spune caci nu,dar revistuta era in ghiozdan,dar nu a vazut-o caci e acolo
despre evaluari eu nu stiu ce a facut Gabi pentru ca nu am primit calificativele de la invatatoare,dar pot sa zic si eu acelasi lucru despre Gabi caci fata de cum a inceput sa scrie in primele zile,acum e cu mult mai bine
dar Gabi este putin neatent,ieri trebuia sa le punem in ghiozdan revista ce am cumparat-o sa lucreze la matematica ,si vine d-na la amiaza si ne spune sa le punem revistele la toti...
eu il intreb pe Gabi,,dar tu ai avut-o ,nu?"
el foarte nevinovat imi spune caci nu,dar revistuta era in ghiozdan,dar nu a vazut-o caci e acolo
Maria- Administrator
neata fetele , la cafeluta sunt si eu
raluca nu stiu nici eu exact ce sa iti spun , de exemplu fetita colegei mele i-a iesit la fel st aureus ... si doctora nu i-a dat antibiotic daca nu are febra, nu are amigdale pultaceee ... i-a zis sa mai astepta sa vada pe parcurs .... parerea mea este sa mai intrebi un doctor
felicitari tuturor copilasilor ,,,, si mi-e mi-a zis educatoarea ca gabi a mai progresat putin cu scrisul .....
raluca nu stiu nici eu exact ce sa iti spun , de exemplu fetita colegei mele i-a iesit la fel st aureus ... si doctora nu i-a dat antibiotic daca nu are febra, nu are amigdale pultaceee ... i-a zis sa mai astepta sa vada pe parcurs .... parerea mea este sa mai intrebi un doctor
felicitari tuturor copilasilor ,,,, si mi-e mi-a zis educatoarea ca gabi a mai progresat putin cu scrisul .....
Adriana si mie tot asa mi-a zis,mi-a dat totusi antibioticul sa il am in casa.
Raluca30- Mamica de cariera
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile
neata Adriana!
bineinteles caci se vor obisnui cu totii,si isi vor da cu seama caci scoala si gradinita sunt importante pentru ei
Felicitari Gabita!!!
bineinteles caci se vor obisnui cu totii,si isi vor da cu seama caci scoala si gradinita sunt importante pentru ei
Felicitari Gabita!!!
Maria- Administrator
buna fetelor!!
Ralu,,mai asteapta,,nu-i da antibioticul!!..
Ralu,,mai asteapta,,nu-i da antibioticul!!..
sandy- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
buna fetelor,ce mai faceti?
Buna va spun si eu,doar ce am venit de la servici,am bagat la spalat si am pus mancarica la incalzit sa papam...ma simt putin obosita dua doua zile de munca sper ca toata lumea este bine...ne auzim maine dimineata la cafea!! o dupa amiaza placuta!
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
buna fetele,
mai am putin si plec de la munca..la studiu la biserica...
Va pup..
aseara nu mai stiu daca am intrat dar nu v-am spus ca rau m-a enervat Bia si si-a luat 2 cozi de matura pe fund....nu stiu cum sa mai fac cu fetele astea ca uneori simt ca ma lasa toti nervii...vorbesti singura parca si ele nu aud.......din cauza ei am fost nervoasa toata ziua...oplus ca mi-au venit si musafirii..ca sa fie totul bine ....
mai am putin si plec de la munca..la studiu la biserica...
Va pup..
aseara nu mai stiu daca am intrat dar nu v-am spus ca rau m-a enervat Bia si si-a luat 2 cozi de matura pe fund....nu stiu cum sa mai fac cu fetele astea ca uneori simt ca ma lasa toti nervii...vorbesti singura parca si ele nu aud.......din cauza ei am fost nervoasa toata ziua...oplus ca mi-au venit si musafirii..ca sa fie totul bine ....
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
buna fetele , acum am venit si noi din parc si am papat putin ..... buna elena si o dupaamiaza frumoasa si tie
teo de ce te-a suparat bia? la mine nu este zi sa nu ma supere gabi .... eu nuprea il bat cand ma supara dar tip la el si il scutur bine .... in schimb taicasu il altoieste si mai rau face !
teo de ce te-a suparat bia? la mine nu este zi sa nu ma supere gabi .... eu nuprea il bat cand ma supara dar tip la el si il scutur bine .... in schimb taicasu il altoieste si mai rau face !
buna seara fetelor,noi nu avem apa de azi de dim pana la ora 8 disreara si sa nu ma intrebati cum ma descurc,am carat apa in st de 5l de la un vecin
acum am facut cateva scovergi
acum am facut cateva scovergi
imi pare rau ceci ca nu aveti apa , este tare nasol asa .... catdespre scovergi mi-ai facut pofta , eu nu am facut niciodata .... cum le faci?
buna seara fetelor!
imi pare rau Teo,asa sunt copii,a mea e mai mare dar tot nu intelege intotdeauna
eu cu scoala am ce am cu ea,in rest e cuminte nu am treaba cu ea
imi pare rau Teo,asa sunt copii,a mea e mai mare dar tot nu intelege intotdeauna
eu cu scoala am ce am cu ea,in rest e cuminte nu am treaba cu ea
Maria- Administrator
buna fetelor!!..Elena ..ambele!!
pupici la toate..
cecy..iti trimit si eu apa,,,si faina,,si drojdie,,,imi faci si mie scovergi ??...ca mie imi e lene,,,maine e programat vaccinul!!..upss merg la semnat si stau sa il si faca!!
pupici la toate..
cecy..iti trimit si eu apa,,,si faina,,si drojdie,,,imi faci si mie scovergi ??...ca mie imi e lene,,,maine e programat vaccinul!!..upss merg la semnat si stau sa il si faca!!
sandy- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
buna seara Sandy
noi vineri avem vaccinul,dar am semnat deja care am fost de acord sa-l faca
noi vineri avem vaccinul,dar am semnat deja care am fost de acord sa-l faca
Maria- Administrator
brrrr la Iasi s-a facut iar frig.....a fost putin mai caldut azi peste zi dar acum pe seara a plouat putin si s-a facut frig.... eu sunt la munca mai am 2 ore si plec acasa, maine sunt toata ziua si apoi tot week-endul ...si va fi un week-end plin si greuuuu, zilele astea Iasul e plin, acum cu sarbatorile orasului si cu pelerinii care au venit la Sf. Parascheva...
toata lumea bine sanatoasa? va pup si va doresc seara linistita tuturor
toata lumea bine sanatoasa? va pup si va doresc seara linistita tuturor
anka9mai- Mamica cocheta
O seara placuta Anka Si la noi este frig si azi a plouat asa incet ploua:
plec si eu sa ne pregatim pentru somn caci ne asteapta o noua zi,revin mai tarziu daca mai sunteti
noapte buna celor care pleaca la somn
plec si eu sa ne pregatim pentru somn caci ne asteapta o noua zi,revin mai tarziu daca mai sunteti
noapte buna celor care pleaca la somn
Maria- Administrator
somn usor copiilor Maria! ce bine ca ii poti culca devreme.....eu pe Alex al meu nu il pot baga in pat inainte de 22
anka9mai- Mamica cocheta
Pagina 6 din 43 • 1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 6 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA