Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 96 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 96 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene
+19
Raluca30
brigitta
roxana ,mamica finuta
paul_A
Elena23
mona_mami
crina_oc
roxanik
elena
swe
nadvio1973
adriana
alinagherman
teodoraion
anka9mai
cecilia_7625
celina74
Maria
sandy
23 participanți
Pagina 42 din 43
Pagina 42 din 43 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43
Re: La o cafea intre prietene
multumesc de invitatie roxy......o sa venim dar azi nu. altadata cu mare placere!!!
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
Roxy,super biscuiti....deliciosi!!!Te asteptam si cu alte retete.
nadvio1973- Mamica sexy
buna fetelor
am mancat si noi acum k a venit si sotu de la serviciu carnita la ceaun cu carnati si mamaliga ,am prajit si peste,pasta de usturoi cu iaurt.avem burtile pline si acum ne jucam cu copii sotu cu Larisa si eu cu Denis-nu mai pot de el k incearca sa repete cuvinte dupa noi si nu-i iese tot cuvantul .......e un dulce...
Adriana placinta cu gutui e o bunatate.........
am mancat si noi acum k a venit si sotu de la serviciu carnita la ceaun cu carnati si mamaliga ,am prajit si peste,pasta de usturoi cu iaurt.avem burtile pline si acum ne jucam cu copii sotu cu Larisa si eu cu Denis-nu mai pot de el k incearca sa repete cuvinte dupa noi si nu-i iese tot cuvantul .......e un dulce...
Adriana placinta cu gutui e o bunatate.........
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
Buna dimineata!!!
Ce faceti fetelor,noi in wekend am fost plecati la tara,acum bem cafeluta
Ce faceti fetelor,noi in wekend am fost plecati la tara,acum bem cafeluta
Maria- Administrator
neata va spunsi eu si un inceput de saptamana frumos
alinagherman- Mamica de cariera
- Varsta : 42
neata roxanik..eu beau cafeluta si apoi ma apuc serios de curatenie iar edy vad ca-mi umbla in portofel
neata fetele , la cafeluta sunt si eu , la servici
maria sa sti ca te dadusem disparuta
roxy arata super biscuiti tai , nu am mai mancat biscuiti de casa din copilarie cand ne facea mama, ma bucur ca ai deschis topic si te asteptam cu cat mai multe retete
alina edy stie de mic ce vrea cum mai este?
neata roxy voi ce mai faceti?
o zi frumoasa tuturor
maria sa sti ca te dadusem disparuta
roxy arata super biscuiti tai , nu am mai mancat biscuiti de casa din copilarie cand ne facea mama, ma bucur ca ai deschis topic si te asteptam cu cat mai multe retete
alina edy stie de mic ce vrea cum mai este?
neata roxy voi ce mai faceti?
o zi frumoasa tuturor
neata fetelor!ne-am hotarat tarziu vineri seara sa plecam si nu am reusit sambata sa intru sa va spun caci dispar doua zile
Maria- Administrator
buna fetelor!!,,off am inceput saptamana asa de rau!!,,cand am ajuns la poarta scolii,,am auzit ca venea smurdul,,am si vazut ca a oprit,,din pacate un copilas a fost lovit,,si calcat la propriu de o masina,,chiar pe trecerea de pietoni,,doar ce coborase din masina scolii,,si cand sa traverseze,la lovit in plin o masina,,care pe timpul asta!!,,cu polei jos avea viteza!!!,,le-a lovit si a calcat peste el,,apoi a putut oprii!!,,,50 min a fost resuscitat!!,,am ramas socata,,toti oamenii se strasese buluc,,gramada,,nu am mers sa vad,,e prea dureros!!..
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
off sandy ce rau ...unii nu au ce cauta la volan dar ce sa-i faci ...inconstienta asta ...
adriana edy e mai bine mai tuseste dar nu asa de mult ..si-i mai curge nasul dar nu mai face febra ..e spre bine zic eu
adriana edy e mai bine mai tuseste dar nu asa de mult ..si-i mai curge nasul dar nu mai face febra ..e spre bine zic eu
off Sandy,suntem satui de genul asta de stiri dar cand vezi chiar tu cu ochii tai e mai dureros...
Maria- Administrator
Da ,,Cecy asa este!!,,nu am vazut !!,,deja se intamplase cand am ajuns eu!,,si eu intru pe poarta din spate a scolii!!,,insa e devastator oricum!!,,ma bucur ca nu am vazut!!,cred ca acum as fi ajuns si eu la spital,,si asa,,cand am auzit,,doar povestindu-mi o mamica!!,,m-am facut ca ceara la fata!!
sandy- Mamica cocheta
Va doresc o zi frumoasa fetelor,eu trebuie sa ies caci imediat plec la scoala dupa Gabi si nu am facut aproape nimic
Pe mai tarziu
Pe mai tarziu
Maria- Administrator
Neata mamicutelor!
off Sandy ce rau,imi dau seama ce este in sufletul parintilor .Nu stiu de ce nu se iau niste masuri in jurul scolilor.Si la noi cam aceaisi problema la trecerea de pietoni.
off Sandy ce rau,imi dau seama ce este in sufletul parintilor .Nu stiu de ce nu se iau niste masuri in jurul scolilor.Si la noi cam aceaisi problema la trecerea de pietoni.
Raluca30- Mamica de cariera
Joburi/Distractii : ador plimbarile
Da,,Ralu!!,,a murit copilul!!,,asa am auzit de la cineva!!,,sper sa nu fie adevarat!!,,,dar la cum a fost calcat...cred!! ...
Asa a fost sa se intample!!,,in dimineata asta .i-a lasat la trecere,,de fel ii lasa pe lateral la poarta cealalta,,unde nu e sosea principala!!
Asa a fost sa se intample!!,,in dimineata asta .i-a lasat la trecere,,de fel ii lasa pe lateral la poarta cealalta,,unde nu e sosea principala!!
sandy- Mamica cocheta
Te asteptam cu vesti Sandy,Sper din tot sufletul sa nu fi murit copilul
Din pacate a murit,,stiu de doctorita de familie!!..
sandy- Mamica cocheta
Of doamne...pe ce lume traim.....bina ca nu ai vazut,pt ca te urmarea imaginea respectriva mult timp......
nadvio1973- Mamica sexy
sandy sa facut pielea gaina doar citind .... fereasca dumnezeu de asa necazuri , nici nu vreau sa ma gandesc la ce este in sufletul parintilor .....
buna fetelor
D-zue sa-l odihnesca pe copil,nici nu vreau sa ma gandesc dar sunt socata de ce e in sufletul parintilor;stiti vorba ,,numai mama sa nu fii,,eu am dus-o pe Lari dim la gradi apoi am fost cu sotu la Lidl dupa ceva cumparaturi ,eu acum butonez un pic,mi-am periat toate covoarele,mama mea calca si Denis e langa mine se joaca cu st mea de apa si ma intreaba ,,unde e?, cine e?e un scumppppp
vreau sa va zic k de azi am intrat la regim,deja mi-am pus apa cu lamaie in sticla,mi-am luat iaurt cu 0%gr sa mananc cu fulgi de porumb si vreau sa las dulciurile de tot
D-zue sa-l odihnesca pe copil,nici nu vreau sa ma gandesc dar sunt socata de ce e in sufletul parintilor;stiti vorba ,,numai mama sa nu fii,,eu am dus-o pe Lari dim la gradi apoi am fost cu sotu la Lidl dupa ceva cumparaturi ,eu acum butonez un pic,mi-am periat toate covoarele,mama mea calca si Denis e langa mine se joaca cu st mea de apa si ma intreaba ,,unde e?, cine e?e un scumppppp
vreau sa va zic k de azi am intrat la regim,deja mi-am pus apa cu lamaie in sticla,mi-am luat iaurt cu 0%gr sa mananc cu fulgi de porumb si vreau sa las dulciurile de tot
si eu Cecilia tot de azi am inceput cura si aerobic.sunt hotaratasa tin cum trebuie
buna ziua fetele! succes in cura Ceci si Raluca....si eu de foarte multe ori am zis ca de luni am sa incep o cura serioasa dar niciodata nu mai vine acea zi de luni
Sandy imi pare tare rau de acel copil, m`am ingrozit citind ce ai scris...si la mine in fata magazinului este o trecere de pietoni la care majoritatea soferilor nu incetinesc decat pe ultimul milimetru...foarte multe accidente au fost acolo, cel putin 1 pe sapt vad nu de mult a fost aruncat un copilas de pe trecerea de pietoni, saracutul de spaima a mers in ghenunchi pana la marginea strazii, nu s`a putut ridica in picioare...a venit salvarea si l`a luat pe targa,nu mai stiu ce s`a intamplat cu piciorutele lui, sper din tot sufletul sa se fi recuperat....foarte multi soferi inconstienti. si pe noi ne`a lovit unul de la spate, a pus frana langa noi si a alunecat masina...norocul nostru ca nu ne`a botit masina
merg sa termin mancarea si revin....
Sandy imi pare tare rau de acel copil, m`am ingrozit citind ce ai scris...si la mine in fata magazinului este o trecere de pietoni la care majoritatea soferilor nu incetinesc decat pe ultimul milimetru...foarte multe accidente au fost acolo, cel putin 1 pe sapt vad nu de mult a fost aruncat un copilas de pe trecerea de pietoni, saracutul de spaima a mers in ghenunchi pana la marginea strazii, nu s`a putut ridica in picioare...a venit salvarea si l`a luat pe targa,nu mai stiu ce s`a intamplat cu piciorutele lui, sper din tot sufletul sa se fi recuperat....foarte multi soferi inconstienti. si pe noi ne`a lovit unul de la spate, a pus frana langa noi si a alunecat masina...norocul nostru ca nu ne`a botit masina
merg sa termin mancarea si revin....
anka9mai- Mamica cocheta
ce gatesti Anka?
Pagina 42 din 43 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 42 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA