Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 11 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 11 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene
+19
Raluca30
brigitta
roxana ,mamica finuta
paul_A
Elena23
mona_mami
crina_oc
roxanik
elena
swe
nadvio1973
adriana
alinagherman
teodoraion
anka9mai
cecilia_7625
celina74
Maria
sandy
23 participanți
Pagina 8 din 43
Pagina 8 din 43 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 43
Re: La o cafea intre prietene
buna fetelor
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
buna fetelor!!,,eu astazi am fost ocupata,,asa cum e fiecare gospodina dupa ziua de Crciun si dupa cea de a 2-1 zi!!...
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
buna dimineata fetele , eu sunt deja la servici si imi savurez cafeluta va astept cu drag si pe voi.
tina sa te bucuri de premiu .
in rest ce sa va spun crad ca gabi imi face varicele , de aseara a inceput sa ii apara bubite pe corp si fata .... in ultima saptamana de la gradi vreo 4 copii au facut asa ca astept sa vad astazi cum va mai fi
in rest ce sa va spun crad ca gabi imi face varicele , de aseara a inceput sa ii apara bubite pe corp si fata .... in ultima saptamana de la gradi vreo 4 copii au facut asa ca astept sa vad astazi cum va mai fi
neata Adriana-poate o sa aibe o forma usoara de varicela cu putine bubite si fara febra...
am sosit si eu la cafea
am sosit si eu la cafea
neata si eu am venit la cafea :33:
azi sunt inca acasa iar maine ma duc deja la lucru
azi sunt inca acasa iar maine ma duc deja la lucru
brigitta- Mamica de cariera
buna dimi...eu sunt cu voi pana in 16 ian :33:
swe- Mamica eleganta
- Varsta : 49
ce bine tina-k avem companie la cafea
neata am venit la cafea ..tarziu ca ne-am trezit la 9.30 ..ce mult am dormit ...
alinagherman- Mamica de cariera
- Varsta : 42
sa-ti fie de bine cuscra
Buna dimineata tuturor!! ce faceti?? toata lumea este bine?? cum ati petrecut de Craciun?? eu tot asa cu durerile de coloana...parca mi-e putin mai bine dar tot nu pot sta mult in picioare.Dragos s-a facut bine,dupa 8 zile de antibiotic...a avut 5 zile 39,5 de am zis ca ajung cu el la spital in ziua de Craciun.In rest nimic nou...ne pregatim de Revelion la cabana plapumioara
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
offf Elena ... asa cresc copiii. Cecilia, buna cafelutza aici cu voi...Alina ma bucur ca te-ai odihnit, e bine asa
swe- Mamica eleganta
buna fetelor,am ajuns cu bine la tara la ai mei parinti.Ren w fweicit ca mos craciun a lasat pt el un cadou si la tara.....hahaha,ce haios.Adriana ,Gabi e bine?o zi buna fetelor!PS.MAMA ESTE BINE.
nadvio1973- Mamica sexy
Buna dragele mele , si noi am avut un Craciun fericit , acum au plecat ultimii musafiri spre Bucuresti ne pregatim de revelion , il facem in familie vb Elenei la cabana plapumioara
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
buna ziua fetelor!
imi termin si eu cafeaua alaturi de voi,pe la noi a trecut azi preotul cu botezul..
ma bucur ca ati petrecut frumos de sarbatori
sanatate Elena
imi termin si eu cafeaua alaturi de voi,pe la noi a trecut azi preotul cu botezul..
ma bucur ca ati petrecut frumos de sarbatori
sanatate Elena
Maria- Administrator
buna fetele si eu cu voi....si noi am petrecut Craciunul in famile....Anul Nou il intampinam tot in familie, acasa...cu parintii, prietenii si copii! asa e cel mai frumos!
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
buna fetele , doar ce l-am pictat pe gabi cu mixtura mentolata ...este pictat tot pe fata , burtica si spate , pe picioare nuprea are bubite.
acasa vom fi si noi in noaptea dinte ani , emil la servici si eu cu gabi in pat!
acasa vom fi si noi in noaptea dinte ani , emil la servici si eu cu gabi in pat!
buna fetelor,si noi tot acasa de Revelion-pai unde-i mai bine k acasa...?
am fost si eu cu Larisa plecate putin la plimbare prin magazine-simteam nevoia sa ies din casa...daca nu o mai duc la gradi si avem mag la coltu strazii nici la piata nu am mai fost...
am fost si eu cu Larisa plecate putin la plimbare prin magazine-simteam nevoia sa ies din casa...daca nu o mai duc la gradi si avem mag la coltu strazii nici la piata nu am mai fost...
Buna,fetelor am mancat de nu mai pot.....cred ca am sa ma ingras...maine am comanda de la Ren sa fac salata de fructe.o seara buna!
nadvio1973- Mamica sexy
ce ati mai cumparat ceci?...si eu m-as plimba prin magazine dar sa am si bani sa fac cumparaturi
buna nadia , asa este de sarbatori se mananca peste masura .... eu cred ca maine fac o placinta cu smantana ...
buna nadia , asa este de sarbatori se mananca peste masura .... eu cred ca maine fac o placinta cu smantana ...
super placinta cu smantana,yamiiiii.Fetelor ,ai mei au cozonac care s a intarit deja si ma gindeam sa l tai bucati ,sa l dau prin ceva ciocolata topita si dupa prin nuca de cocos....oare o sa fie bun sau mai bine nu?a mai incercat cineva ceva cu cozonac tare?
nadvio1973- Mamica sexy
nadia mama il taia pe jumate il insiropa putin , facea o crema si il facea tort , este super bun ....poti incerca sa faci
adriana a scris:buna dimineata fetele , eu sunt deja la servici si imi savurez cafeluta va astept cu drag si pe voi.
asa am fost si noi de Mos Nicolae, in 2009
swe- Mamica eleganta
draguta de fetita...cu bubite pe corp
Nadia noi faceam savarine din felii de cozonac-taiam felia o insiropam cu apa si zahar si puneam frisca de la tub pe ea
Adriana nu am cumparat nimic decat lui Denis pampers de la farm belladona k e mai ieftin k la carefour
Nadia noi faceam savarine din felii de cozonac-taiam felia o insiropam cu apa si zahar si puneam frisca de la tub pe ea
Adriana nu am cumparat nimic decat lui Denis pampers de la farm belladona k e mai ieftin k la carefour
Pagina 8 din 43 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 8 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA