Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 36 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 36 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene
+19
Raluca30
brigitta
roxana ,mamica finuta
paul_A
Elena23
mona_mami
crina_oc
roxanik
elena
swe
nadvio1973
adriana
alinagherman
teodoraion
anka9mai
cecilia_7625
celina74
Maria
sandy
23 participanți
Pagina 10 din 43
Pagina 10 din 43 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 43
Re: La o cafea intre prietene
Fetelor,blatul de la pizza nu s a copt suficient,dar placinta a fost extraordinara hahahaha,am mancat de nu mai pot.....seara buna va zic deja.
nadvio1973- Mamica sexy
haha ce de harnicutze pe aici! M-am distrat citindu-va...
swe- Mamica eleganta
- Varsta : 49
neata fetele , va astept la o cafeluta inainte sa va apucati de treburi desi eu de la 4.30 m-am apucat de bucatarit , am pus piftia la fiert , am framantat aluatul pentru saratele , am tocat o parte din legumele pentru salata beuf ....tare harnicuta sunt
elena am facut aseara rafaello si au iesit super buneeeeeeeeeee..... 200 de gr de lapte era putin asa ca am pus 500 asa cum mi-ai spus tu
nadia si tu unde faci revelionul?
o zi usoara fetele , eu mai terag o fuga pana la bucatarie
elena am facut aseara rafaello si au iesit super buneeeeeeeeeee..... 200 de gr de lapte era putin asa ca am pus 500 asa cum mi-ai spus tu
nadia si tu unde faci revelionul?
o zi usoara fetele , eu mai terag o fuga pana la bucatarie
Neatza !! Adriana,ma bucur ca ti-au iesit si mai ales ca ti-au placut!! wow dar ce harnicuta ai fost,nu gluma! Eu acum ma apuc sa toc pentru salata,am pus ouale la fiert sa umplu si fac si tortul azi si cam atat.Trimite-mi si mie piftie multumim de cafea...acum am facut-o si astept sa se raceasca.O zi buna cu muult spor la bucatarit!! :dimi: :glob:
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
buna dimineata fetelor!
dar harnica mai esti Adriana,eu abia acum imi beau cafeaua si apoi ma apuc de tort si prajituri,vreau sa fac amandine si tort diplomat,iar Alexandra vrea sa-i fac si cornulete,dar nu stiu daca nu sunt cam multe caci de la Craciun mi-au mai ramas
spor la treaba si tie Elena
dar harnica mai esti Adriana,eu abia acum imi beau cafeaua si apoi ma apuc de tort si prajituri,vreau sa fac amandine si tort diplomat,iar Alexandra vrea sa-i fac si cornulete,dar nu stiu daca nu sunt cam multe caci de la Craciun mi-au mai ramas
Maria- Administrator
buna dimineata fetele stiti cum se spune "cine se trezeste de dimineata , departe ajunge !" asa ca bravo Adriana , la fel si eu de la 6 de dimi sunt in bucatarie e gata tocata salata , urmeaza sa fac maioneza , icrele mi-au iesit super , iar acum ma voi apuca sa fac si tot diplomat , dupa care urmeaz sa fac saleurile si placinta cu branza .............in afara de alte mancaruru pt pofticiosii mei (fasolica cu ciolan si ciorbica pt copilasi )noroc , ca de friptura se ocupa Nea Stelian , anul acesta pe masa de revelion avem iepure , crescut in ograda proprie , oare ce-o insemna ca in anul ce vine suntem iutiu de picior va pup fetele si va urez spor in toate
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
neata fetelor acum imi beau si eu cafeaua si copii au papat,aerisesc si eu camera ,copii se zbenguie pe langa mine aici la calculator apoi ma duc la bucatarie sa pun piftia la foc si mama sa framante cozonacul,eu o sa fac cremsnit cu foi cumparate si maine fac friptura si trebuie sa le gatesc mancarica si copiilor-dar nu stiu ce...
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
neata fetelor!
care de care mai harnicute sunteti,si eu de mancare maine ma ocup,azi fac altceva
spor la treaba si sa va iasa asa cum va doriti preparatele culinare
care de care mai harnicute sunteti,si eu de mancare maine ma ocup,azi fac altceva
spor la treaba si sa va iasa asa cum va doriti preparatele culinare
Maria- Administrator
buna dimineata fetele!!! la cafeluta si eu apoi la treaba!!! sa toc pentru salata bouef....
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
si eu la cafeluta cu voi....si apoi din nou la treaba!
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Maria a scris:buna dimineata fetelor!
wow sunteti grozave! Cum faci crema pentru tort diplomat Maria?
swe- Mamica eleganta
buna fetele .... am terminat salata de beof , acum am stins la piftie dar vreau sa va spun ca imi este greata rau de tot , am mancat cateva linguri de salata si cred ca mi sa aplecat ..... mi-am facut o cana de 1 kg de limonada sa imi ia starea asta de rau .....
roxy arata super cozonacul, multumim pentru tratatie ,..... in rest ce sa va zic spor la bucatarit
roxy arata super cozonacul, multumim pentru tratatie ,..... in rest ce sa va zic spor la bucatarit
Buna ! Eu imi termin cafeaua :33:
Spor la treaba, sunteti tare harnicutze!
Spor la treaba, sunteti tare harnicutze!
crina_oc- Mamica sexy
vaiii Tina....asta nu`i sanatoasa
fetele eu va pup si sa voresc spor la treaba, plec sa fac un dus si apoi la servici
fetele eu va pup si sa voresc spor la treaba, plec sa fac un dus si apoi la servici
anka9mai- Mamica cocheta
Buna ,azi am lipsit la cafeluta,dar o beau acum.Mai vine cineva?Fetelor ,vreau sa fac ceva dulce pt maine si o placinta cu gutui.N-am mai facut cu gutui,dat pt ca ai mei au camara plina ,m am gindit sa incerc,sper sa fie delicioasa.Tata a facut piftia,sarmale in foi de vita sunt pe foc......maine explodez sigur....prea multa mancare,nu i asa?Eu voi fi la ai mei la tara de revelion,nimic special.Maine o sa fie draguta atmosfera pt ca vin copii cu plugusorul.Spor la treaba.
nadvio1973- Mamica sexy
M-am apucat si eu de gatit. am decis ce forma vor lua toate si le-am pregatit.
pentru pranz am gatit pulpe dezosate de pui cu smantana si usturoi si paste de barilla ...
pentru revel pregatesc salata de vinete, chiftelutze, carnatzi cruzi si afumati plus cotlet ...asortate si puse la cuptor fac un tort cu fructe cioco si crema diplomat si inca ceva bucatzele dulci date prin cioco si cocos...Maria daca intri sa-mi zici reteta ta te rog...huh mai avem inca sarmalutze de la Craciun si ciorbitza de ieri...nush ce sa mai fac...ouale umplute le mancam doar prima zi...am aruncat ce a ramas...sa vedem ce idei imi mai vin
pentru pranz am gatit pulpe dezosate de pui cu smantana si usturoi si paste de barilla ...
pentru revel pregatesc salata de vinete, chiftelutze, carnatzi cruzi si afumati plus cotlet ...asortate si puse la cuptor fac un tort cu fructe cioco si crema diplomat si inca ceva bucatzele dulci date prin cioco si cocos...Maria daca intri sa-mi zici reteta ta te rog...huh mai avem inca sarmalutze de la Craciun si ciorbitza de ieri...nush ce sa mai fac...ouale umplute le mancam doar prima zi...am aruncat ce a ramas...sa vedem ce idei imi mai vin
swe- Mamica eleganta
ce harnicute sunteti ...bravo voua....eu nu fac prea multa mancare de anul nou ca ne-a mai ramas si la craciun asa ca putin ca sa nu aruncam...spor la treaba
alinagherman- Mamica de cariera
vino la mine Alina sunt in forma....rareori ma prinde "forma" asta
swe- Mamica eleganta
buna fetelor,,,eu nu bucataresc mare lucru..voi face revelionul la Bucuresti,,cu niste veri de-ai sotului!!...voi duce si eu ceva prajituri,,carne de gratar,vin ,,,sampanie!!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Buna tuturor!!!
in fine am reusit sa intru si eu!!
Am avut zile grele la serviciu, si probabil urmeaza unele si mai grele, fiiind muuuulte informatii noi, o sa ma descurc eu dar cu dureri de cap...., acum ma pun sa fac curat, de mancat nu am facut nimik..am o groaza de treaba!!!!!
va pup!
in fine am reusit sa intru si eu!!
Am avut zile grele la serviciu, si probabil urmeaza unele si mai grele, fiiind muuuulte informatii noi, o sa ma descurc eu dar cu dureri de cap...., acum ma pun sa fac curat, de mancat nu am facut nimik..am o groaza de treaba!!!!!
va pup!
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
buna seara!!! ce de bunatati ati pregatit...Sandy,super de tine ca pleci la rude....noi sper sa ajungem la prefectura la spectacol...spun sper ca acum ma doare pe la rinichi si urinez putin si des si ma doare..offf daca nu m-am saturat
am terminat si eu unele treburi...am facut salata beaof,vinete cu maioneza,oua umplute si tort.maine friptura,rulouri din pipet d epui cu cascaval si sunca presata si placinta cu branza.Si ajunge! o seara buna sa aveti!
Adriana,cum se mai simte Gabita?? a mai inflorit???
am terminat si eu unele treburi...am facut salata beaof,vinete cu maioneza,oua umplute si tort.maine friptura,rulouri din pipet d epui cu cascaval si sunca presata si placinta cu branza.Si ajunge! o seara buna sa aveti!
Adriana,cum se mai simte Gabita?? a mai inflorit???
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
salutare!harnicutelor,gata de revelion?Elena ,sper sa te simti bine ,sa te lase durerera de rinichi .Teo,spor la treaba.O seara buna!Cred ca mi ar prinde bine un masaj......voua nu?
nadvio1973- Mamica sexy
Pagina 10 din 43 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 10 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA