Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 247 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 247 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene
+19
Raluca30
brigitta
roxana ,mamica finuta
paul_A
Elena23
mona_mami
crina_oc
roxanik
elena
swe
nadvio1973
adriana
alinagherman
teodoraion
anka9mai
cecilia_7625
celina74
Maria
sandy
23 participanți
Pagina 2 din 43
Pagina 2 din 43 • 1, 2, 3 ... 22 ... 43
Re: La o cafea intre prietene
buna fetelor
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
Buna seara ! tocmai m-am intors de la serbare , Alexia este foate dificila , nu avrut sa spuna nimic , ma mir ca a stat pe "scena" si si-a luat cadoul de la Mos Craciun.
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
Ce dulce Alexia ea avrut numai cadoul de la mosul, normall
Sunt si eu curioasa daca va spune Teodor poezia la serbare, este foarte emotiv... joi avem serbarea si vineri la scoala
Sunt si eu curioasa daca va spune Teodor poezia la serbare, este foarte emotiv... joi avem serbarea si vineri la scoala
elena- Mamica cocheta
buna fetelor
buna fetele ...am si eu putin timp liber cat mananca fabi....pt el astazi a fost ultima zi de gradi ca de maine il tin acasa ..
astept sa vad poze de la serbarile voastre ...
spor la treaba adriana si la restul de mamici
astept sa vad poze de la serbarile voastre ...
spor la treaba adriana si la restul de mamici
alinagherman- Mamica de cariera
- Varsta : 42
va invit la un concurs instant! https://www.facebook.com/events/298775340160745/
swe- Mamica eleganta
- Varsta : 49
buna fetele , gata si eu cu toba si lebarul ....sper sa imi fi iesit bune!
lucica asa sunt copii in primul an de gradi mai emotivi, noi si acum avem in grupa cativa copii care abia soptesc poezia ......
alina nici eu nu il mai duc pe fgabi la gradi , deja majoritatea nu mai vin!
elena mult succes piticilor la serbari , va asteptam cu poze!
tina imi place mult poza de la avatar!
lucica asa sunt copii in primul an de gradi mai emotivi, noi si acum avem in grupa cativa copii care abia soptesc poezia ......
alina nici eu nu il mai duc pe fgabi la gradi , deja majoritatea nu mai vin!
elena mult succes piticilor la serbari , va asteptam cu poze!
tina imi place mult poza de la avatar!
buna seara fetele! sunt singura care nu am somn din cate vad...sunt sngura acasa, Alex e la tara la ai mei, tati e la Bucuresti, sunt tare obosita, am fost toata ziua de munca azi si sunt si maine toata ziua....dar imi este tare urat sa ma bag in pat singura
sper in Ajun de Craciun sa nu stam ca anul trecut pana la 20.00 la munca si sa reusesc si eu sa ajung al copilul meu la tara
sper in Ajun de Craciun sa nu stam ca anul trecut pana la 20.00 la munca si sa reusesc si eu sa ajung al copilul meu la tara
anka9mai- Mamica cocheta
buna dimineata fetele , eu sunt la servici si imi savurez cafeluta in bucuresti ninge ca in povesti si este foarte frumos!
anka este intradevar foarte nasol cand in preajma sarbatorilor esti singur acasa ...poate totusi va da drumu mai devreme in ajun ,
anka este intradevar foarte nasol cand in preajma sarbatorilor esti singur acasa ...poate totusi va da drumu mai devreme in ajun ,
buna dimineata adriana!
si la noi ninge linistit afara,a inceput de ieri de dimineata,azi noapte a nins destul de mult dar se topeste caci pe jos sunt balti cum sa topit ieri zapada
dar important este caci ninge
si la noi ninge linistit afara,a inceput de ieri de dimineata,azi noapte a nins destul de mult dar se topeste caci pe jos sunt balti cum sa topit ieri zapada
dar important este caci ninge
Maria- Administrator
neata ..la cafea sunt si eu ...din pacate la noi nu ninge ..e doar innourat dar nici nu mai ploua...
anka imi pare rau ca lucrezi asa de mult...nu ai colega de schimb ?
azi si maine mai fac curatenie cat pot si apoi ma ocup de mancare ...
anka imi pare rau ca lucrezi asa de mult...nu ai colega de schimb ?
azi si maine mai fac curatenie cat pot si apoi ma ocup de mancare ...
alinagherman- Mamica de cariera
chiar am vazut ca ninge frumos in Moldova,credeam ca ninge peste tot in zona
eu azi dupa masa la 17.00 am serbarea la Gabi si apoi de vineri incep si eu pregatirile
eu azi dupa masa la 17.00 am serbarea la Gabi si apoi de vineri incep si eu pregatirile
Maria- Administrator
buna dimineata dragelor!!!! la o cafea sunt si eu.
noi nu am mai mers la gradi de luni....suntem in vacanta deja. :33:
noi nu am mai mers la gradi de luni....suntem in vacanta deja. :33:
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
buna fetele , spor la treaba tuturor, maria succes lui gabi la serbare.... si gabi este in vacanta de saptamana trecuta
buna fetelor,am ratat cafeluta alaturi de voi dim k m-am grabit sa plec la cumparaturi-pt finutii mei si pt Larisa k sambata am organizat sa vina Mosu in persoana -deghizat-asa k vom impodobi bradul alaturi de fini
Larisa a primit o papusa gen barbi cu hainute de schimb si sta linistita in pat ,Denis n-o lasa,vrea sa-i ia papusile... si ea se duce in varful patului k el nu ajunge sa se urce deocamdata singurel in pat;si se chiuie amandoi..........
Larisa a primit o papusa gen barbi cu hainute de schimb si sta linistita in pat ,Denis n-o lasa,vrea sa-i ia papusile... si ea se duce in varful patului k el nu ajunge sa se urce deocamdata singurel in pat;si se chiuie amandoi..........
Buna fetelor...mai vine cinva la cafea?Eu il duc pe Ren pana vineri la gradi...e dornic sa se joace cu copii.Celina ,Alexia este la primul contac cu ce inseamna serbare ...asa ca poate la anul va fi pregatita si va spune poezia....Eu nu pragatesc nimic spacific ,merg la mama de craciun si o sa fac acolo....
nadvio1973- Mamica sexy
hai k te insotesc eu NadiA LA CAFEA
buna fetelor! eu imi termin cafeau de dimineata! :33:
spor la treburi! 1278
spor la treburi! 1278
crina_oc- Mamica sexy
buna fetele , am ajuns si eu acasa si imi astept colindatorii , pe teo si grupul de la biserica .... vor veni in aceasta seara sa ne colinde si ii astept cu nuci, mere, portocale si covrigi
ceci si noi am vrea sa vina duminica mosul acasa dar nu gasesc pe nimeni care sa se faca mos!
nadia cum se mai simte mama ta?
buna crina , ce mai faci?
ceci si noi am vrea sa vina duminica mosul acasa dar nu gasesc pe nimeni care sa se faca mos!
buna dragelor....eu sunt la un 3 in 1....
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
buna Adriana! ce frumos ca astepti colindatori! sa filmezi daca poti, sa ascultam si noi
eu, prin bucatarie , cand toata lumea se gandeste la cozonaci, sarmalute eu fac ornamente pentru tort pe 23 dec e ziua finutzei si vreu sa-i fac un tort frumos
eu, prin bucatarie , cand toata lumea se gandeste la cozonaci, sarmalute eu fac ornamente pentru tort pe 23 dec e ziua finutzei si vreu sa-i fac un tort frumos
crina_oc- Mamica sexy
buna roxy ce mai faci? pitica?
crina sa sti ca ma gandeam sa filmez dar nu as vrea sa se supere ...o sa o intreb totusi pe teo daca pot ......
crina spor la facut ornamente , sunt sigura ca va iesi un tort minunat
crina sa sti ca ma gandeam sa filmez dar nu as vrea sa se supere ...o sa o intreb totusi pe teo daca pot ......
crina spor la facut ornamente , sunt sigura ca va iesi un tort minunat
adriana a scris:buna fetele , am ajuns si eu acasa si imi astept colindatorii , pe teo si grupul de la biserica .... vor veni in aceasta seara sa ne colinde si ii astept cu nuci, mere, portocale si covrigi
buna tuturor!
greu imi este cu timpul sa intru, azi am avut serbare la Bia, de la 16.0-18.00, acum ma pregatesc sa mergem cu colindul, si se ppare ca vom primi si nuci, covrigi . uraaaaa, Adriana,pregateste aparatl sa ne filmezi itti garantez ca vei ramane mai mult decat placut impresionata.
Va pup dulce si mai vorbim, maine am serbarea Larisei si ultima seara de colind, aseara am mers cu colindul in Berceni si a fost si Sandy cu noi, dar azi deja a plecat, a fost pe fuga :noapte buna~! o seara placuta!
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Pagina 2 din 43 • 1, 2, 3 ... 22 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 2 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA