Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 9 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 9 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene
+19
Raluca30
brigitta
roxana ,mamica finuta
paul_A
Elena23
mona_mami
crina_oc
roxanik
elena
swe
nadvio1973
adriana
alinagherman
teodoraion
anka9mai
cecilia_7625
celina74
Maria
sandy
23 participanți
Pagina 15 din 43
Pagina 15 din 43 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 43
Re: La o cafea intre prietene
buna fetelor
felicitari lui Alex si lui Gabita k dorm in camerele lor
si eu m-am ingrasat 2 kg....
felicitari lui Alex si lui Gabita k dorm in camerele lor
si eu m-am ingrasat 2 kg....
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
eu nu stau f bine la capitolul slabit desi cantarul mai arata cate -1,2 kg dar sunt tare fericita ca ma mentin...
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
buna tuturor!
iata-ma si pe mine dupa prima zi de munca pe noul post, sunt franta si nu am facut mai nimik azi, e obositor la inceput, am stat numai cu ochii in rapoarte si formule excel las ca prind eu si noutatile astea...atatea stie excelul asta!!
Eu sunt tot singurica, calc merge groaznic, ma chinui de vreo 2 ore sa instalez niste drvere si am reusit in sfarsit!
Ma duc sa pregatesc ceva de mancare si ma bag in pat.
Va pup!
iata-ma si pe mine dupa prima zi de munca pe noul post, sunt franta si nu am facut mai nimik azi, e obositor la inceput, am stat numai cu ochii in rapoarte si formule excel las ca prind eu si noutatile astea...atatea stie excelul asta!!
Eu sunt tot singurica, calc merge groaznic, ma chinui de vreo 2 ore sa instalez niste drvere si am reusit in sfarsit!
Ma duc sa pregatesc ceva de mancare si ma bag in pat.
Va pup!
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
o seara placuta Teo
si calculatorul meu merge super greu,pe forum merge cat de cat dar in alte parti imi da o eroare din 2 in 2 minute si mi se blocheaza calculatorul
bafta la serviciu Teo
noapte buna
si calculatorul meu merge super greu,pe forum merge cat de cat dar in alte parti imi da o eroare din 2 in 2 minute si mi se blocheaza calculatorul
bafta la serviciu Teo
noapte buna
Maria- Administrator
buna fetelor!!!va pup!!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
neata fetele , la cafeluta sunt si eu va astept cu drag alaturi de mine.
teo mult succes la servici , cu siguranta te vei descurca!
ce planuri aveti pentru astazi fetele? eu as vrea sa ma duc sa ii cumpar lui gabi o pereche de ghetute imblanite si poate imi iau si pentru mine ceva , sa vad!
o zi frumoasa tuturor
teo mult succes la servici , cu siguranta te vei descurca!
ce planuri aveti pentru astazi fetele? eu as vrea sa ma duc sa ii cumpar lui gabi o pereche de ghetute imblanite si poate imi iau si pentru mine ceva , sa vad!
o zi frumoasa tuturor
Buna dimineata! Va pup si va doresc un an nou fericit si numai bine sa va dea Dumnezeu in noul an!
mona_mami- Mamica cocheta
Neata!Am reusit sa sa intru si eu azi ....mai este cafeluta?Cred ca Ren a racit putin la tara pt ca ii curge nasul.....sper sa nu faca febraaaaaa.Planuisc maine sa l duc pe pici la patinuar.Stie cineva in Bucursti un loc dragut?Multumesc.O zi excelenta.
nadvio1973- Mamica sexy
Buna dimineata va spun si eu!!! Teo,bafta multa...nu am stiut ca ti-ai schimbat iar locul de munca...lasa ca te vei obisnui,esti fata isteata!!
Anka,cred ca toate ne-am ingrasat acum de sarbatori,nu numai tu eu mi-am pus in cap ceva dar sa vad cat reusesc si de cand incep
Adriana,ce cafea buna...multumim!!! Deocamdata sunt la cafea si eu,Dragos pe langa mine,azi se anunta iar o zi calduroasa...bani nu avem sa cheltuim dar iesim la plimbare in rest...nimic nu fac...poate la o colega in vizita..sa vad cum mi-e cheful! Sa aveti o zi buna dragelor!! ce m-as infige in prajiturelele astea
Anka,cred ca toate ne-am ingrasat acum de sarbatori,nu numai tu eu mi-am pus in cap ceva dar sa vad cat reusesc si de cand incep
Adriana,ce cafea buna...multumim!!! Deocamdata sunt la cafea si eu,Dragos pe langa mine,azi se anunta iar o zi calduroasa...bani nu avem sa cheltuim dar iesim la plimbare in rest...nimic nu fac...poate la o colega in vizita..sa vad cum mi-e cheful! Sa aveti o zi buna dragelor!! ce m-as infige in prajiturelele astea
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
buna dimineata fetelor!am venit si eu la o cafea
desi mosul a plecat cu emoticoamele lui,v-am adus cafea si ceiut in locul lui ceai:
desi mosul a plecat cu emoticoamele lui,v-am adus cafea si ceiut in locul lui ceai:
Maria- Administrator
Neatza Maria!! Am vazut ca ne-ai adus emoticoni frumosi..multumim...asta e apatisant rau de tot...
Elena23- Mamica eleganta
neata Elena!
ma gandeam caci aici la cafea ne intalnim mai mult,si sa aducem cafea proaspata
si noi mergem azi la cumparaturi,sa cumparam cizme si ghetute la amandoi copii,desi le-am cumparat la inceputul iernii ,s-au cam dus la amandoi,nu o sa-i tina toata iarna,au fost tare slabe
ma gandeam caci aici la cafea ne intalnim mai mult,si sa aducem cafea proaspata
si noi mergem azi la cumparaturi,sa cumparam cizme si ghetute la amandoi copii,desi le-am cumparat la inceputul iernii ,s-au cam dus la amandoi,nu o sa-i tina toata iarna,au fost tare slabe
Maria- Administrator
buna fetele , maria imi plac emoticoanele ceai:
eu am facut putina ordine prin casa , am sters geamurile pentru ca erau pictate cu zapada artificiala si acum savurez iar cafeluta .
mona un an nou cu sanatate si noroc sa fie si pentru voi .
nadia am inteles ca in dragonul rosu este foarte frumos ...eu nu am fost deloc pana acum acolo.
elena plimbare placuta
eu am facut putina ordine prin casa , am sters geamurile pentru ca erau pictate cu zapada artificiala si acum savurez iar cafeluta .
mona un an nou cu sanatate si noroc sa fie si pentru voi .
nadia am inteles ca in dragonul rosu este foarte frumos ...eu nu am fost deloc pana acum acolo.
elena plimbare placuta
buna dimineata fetelor!am venit si eu la o cafea :33:
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
Buna dimineata! :cofinim
Sa aveti o zi frumoasa! Spor la cumparaturi, plimbari placute!!
Sa aveti o zi frumoasa! Spor la cumparaturi, plimbari placute!!
crina_oc- Mamica sexy
bravo Maria pt emoticoane
si eu acum am terminat curatenia generala,am strans bradul am udat florile am sters geamulrile si acum imi termin de baut cafeaua k are gust mai bun cand sunt pe forum
si eu acum am terminat curatenia generala,am strans bradul am udat florile am sters geamulrile si acum imi termin de baut cafeaua k are gust mai bun cand sunt pe forum
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
buna ziua am gasit un concurs interesant las link poate vreti si voi si nu ati vazut inca http://reduceri.gsp.ro/concurs
swe- Mamica eleganta
- Varsta : 49
buna fetelor,,ce mai faceti??,,eu am terminat,curatenia ,si maturatul curtii...spalatul vaselor,,,am primit preotul cu Botezul...si am venit sa va sa lut...
zi perfecta..
zi perfecta..
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Buna din nou!! Sandy ce harnicuta ai fost...noi doar ce am venit d ela plimbare,e adevarata primavara afara! acum mergem sa papam si nu stiu daca va vrea Dragos sa doarma putin.
Elena23- Mamica eleganta
HELLO!Ce fete harnicute...nici nu a inceput bine anul,spor la treaba !!!!Adriana,multumesc pt pont.
nadvio1973- Mamica sexy
salutare ...vad ca toate sunteti harnicute deja si ma bucur ca mai aveti concediu ...
spor la treaba celor ce sunt la munca
spor la treaba celor ce sunt la munca
alinagherman- Mamica de cariera
Bun gasit,fetlor!Si la multi ani!Noul an sa va aduca exact ce va lipseste!
Ordine prin casa am facut si eu,mai pe seara spal vasele ca nu-s asa multe si sa le "cuplez" cu cele de la cina,si facem bagajele ca maine plecam pe munte pana duminica,deci sa aveti week-end placut!
Ordine prin casa am facut si eu,mai pe seara spal vasele ca nu-s asa multe si sa le "cuplez" cu cele de la cina,si facem bagajele ca maine plecam pe munte pana duminica,deci sa aveti week-end placut!
Gianina- Mamica rafinata
Pagina 15 din 43 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 15 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA