Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 39 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 39 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene
+19
Raluca30
brigitta
roxana ,mamica finuta
paul_A
Elena23
mona_mami
crina_oc
roxanik
elena
swe
nadvio1973
adriana
alinagherman
teodoraion
anka9mai
cecilia_7625
celina74
Maria
sandy
23 participanți
Pagina 33 din 43
Pagina 33 din 43 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38 ... 43
Re: La o cafea intre prietene
nici mie roxy , chiar o sa il trimit pe emil la un centru din acesta de taiat geamuri sa intrebe
ce parere aveti fetele de protestele din Bucuresti si din tara?
adriana a scris:nici mie roxy , chiar o sa il trimit pe emil la un centru din acesta de taiat geamuri sa intrebe
buna dimi sotul meu a construit acvarii cu multi ani in urma. imi amintesc ca le lipea cu silicon special pentru a retine apa. l-am convins sa renunte la ele ca ii lua 3 ore pe zi sa le curete, iar daca nu le curata o data pe saptamana mirosea urat. aveam un acvariu urias cu multe ornamente, trebuia scos tot din el si curatat si acvariul ...aveam covorul plin de piese
swe- Mamica eleganta
- Varsta : 49
am inteles tina ,,,,,ei o sa vedem noi pana la urma cert este ca trebuie sa ii cumpar lui gabi ori pestisori ori un perus!
suntem destul de bine, Eni incepe sa-si revina, maine incepem gradinita si deja mi frica
voi ce mai faceti?
voi ce mai faceti?
brigitta- Mamica de cariera
suntem bine si noi , abia asteptam sa incepem gradi si serviciul in concediul asta am stat mai mult in casa si am mancat , abia astept sa facem miscare
In legatura cu protestele din tara , Adriana sunt TOTAL de acord , situatia e destul de tragica , Basescu si guvernantii lui ne-au adus la ruina , eu cred ca ne-a ajuns cutitul la os , nu mai avem nici-un viitor , nu mai avem unde muncii , nu ne putem lua o locuinta , nu mai vem nimic , in tim ce ei fura la greu , impreuna cu al miilea neam situatia e disperata , si din pacate nu stiu daca a fii o rezolvare , cred ca legea impotriva Smurd-ului si a lui Arafat , a umplut paharul , asta este unul dintre motivele pt care oamenii au iesit in strada strig tare si eu JOS BASESCU , JOS BOC , ..........dar mai avem incredere in cineva ?
[/lefEUnu cunosc poiltica bine , dar cu siguranta tb facut ceva , altfel ? ne pasc zile grele [left]
in schimb nu suntde acord cu cei care in loc sa manifesteze si sa scandeze politicos , au ajuns muult prea departe , atat de departe incat sunt victime in spiatal Imi doresc un viitor clar sigur si frumos pt noi si copii nostrii ! voi ?
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
roxy sunt de acord cu tine , nici eu nu vad nici un viitor pentru copilasi nostri
nici eu nu sunt de acord cu violenta , protestatari au dat cu pietre in jandarmi.... nu le iau apararea dar nu au nici ei nici o vina sunt tot oameni doar ca indeplinesc niste ordine
nici eu nu sunt de acord cu violenta , protestatari au dat cu pietre in jandarmi.... nu le iau apararea dar nu au nici ei nici o vina sunt tot oameni doar ca indeplinesc niste ordine
buna dimineata fetele! noi am fost plecati de ieri la tara...acum am ajuns acasa, tati e la frizerie cu Alex...ii astept sa mancam de pranz si cred ca o sa facem nani cu totii ....duminica placututa tuturor!
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
nu ii deochi Anka! eu avand fetitza ma minunez ...noi mergem impreuna la coafor si suntem tunse in aceeasi linie!!!
swe- Mamica eleganta
- Varsta : 49
buna fetelor
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
buna anka , tina, ceci ....pofta mare anka si somn usor
ceci ce faci?
tina uite ti-am deschis aici un topic si asteptam poze si retete ...sti tu ce poze astept eu acum ....nu?????????
https://mamicicochete.forumgratuit.ro/t3138-swe-tina-retete#277607
noi acum am venit de afara , este oarecum placut dar daca stai mult afara este gerulet ....binenteles ca gabi a vrut la mec si eu i-am facut pe plac ..... si uite asa am mancat si eu
diseara ne-a zis emil ca ne aduce shaorma cand vine de la servici si uite asa mai slabesc eu!!!!!!!!!!!! la pastele cailor!!!!!!!
ceci ce faci?
tina uite ti-am deschis aici un topic si asteptam poze si retete ...sti tu ce poze astept eu acum ....nu?????????
https://mamicicochete.forumgratuit.ro/t3138-swe-tina-retete#277607
noi acum am venit de afara , este oarecum placut dar daca stai mult afara este gerulet ....binenteles ca gabi a vrut la mec si eu i-am facut pe plac ..... si uite asa am mancat si eu
diseara ne-a zis emil ca ne aduce shaorma cand vine de la servici si uite asa mai slabesc eu!!!!!!!!!!!! la pastele cailor!!!!!!!
buna fetelor!!,,ce mai faceti??asa Adriana!ai sat iama la mac!!!????sa ti fie de bine!!...
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
mersic sandy ....pai nu am rezistat sal vad doar pe gabi mancand
tu ce faci? cristi?
tu ce faci? cristi?
bine !!mc sunt la ai mei!!!si iti caut retete cu smantana in reviste,,am gasit!!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Buna fetele Ce faceti? Eu m-am trezit mai tarziu astazi, mai nimic nu am facut...Afara este frig si copii nu vor sa se joace asa ca alearga prin casa si m-au zapacit de cap...Au o verisoara in vizita si se antreneaza toti trei...Maine incepem scoala~gradi, abia astept,imi fac si eu treburile pana la 12 linistita
elena- Mamica cocheta
mersic sandy ....abia astept sa imi scri reteta
elena imi imaginez ca te-au inebunit , asa mi-a facut mie ieri gabi si rebeca, credeam ca nu mai vine cumnatamea sa o i-a
eu vreau sa ma duc acum sa fac niste pateuri cu branza ..... ne reintalnim mai tarziu
elena imi imaginez ca te-au inebunit , asa mi-a facut mie ieri gabi si rebeca, credeam ca nu mai vine cumnatamea sa o i-a
eu vreau sa ma duc acum sa fac niste pateuri cu branza ..... ne reintalnim mai tarziu
buna ziua fetelor!
sunt si eu alaturi de voi,de dimineata nu am intrat caci azi am avut musafirii si am pregatit mancare s.a.
sunt si eu alaturi de voi,de dimineata nu am intrat caci azi am avut musafirii si am pregatit mancare s.a.
Maria- Administrator
Buna ,Adriana eu am si acvariu(broscute testoase)si 2 canari.....cred ca este mai usor cu acvariu decit cu canari,parerea mea.....pt acvariu trebuie sa schimbi apa ,dar la canari e mai greu de intretinut....pica seminte pe langa colivie mereu,speli zilnic tava de excremente,schimbi apa de baut ,pui felitute de mere proaspete in fiecere zi.....pana o sa ajunga copilul sa faca treaba asta am sa albesc eu...durere de cap in plus,asta e !!! :ding:
nadvio1973- Mamica sexy
buna fetelor,v-am citit din urma...
eu l-am trimis pe sotu si pe Larisa dim in piata sa cumpere 2 bucgete de flori pt maine la gradi,am pregati si eu ghiozdanelul cu apa si pant de schmb pt Lari;diseara sa le fac baita la amandoi copii
eu l-am trimis pe sotu si pe Larisa dim in piata sa cumpere 2 bucgete de flori pt maine la gradi,am pregati si eu ghiozdanelul cu apa si pant de schmb pt Lari;diseara sa le fac baita la amandoi copii
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
Pagina 33 din 43 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene(12)
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene !!!!!! (4)
» La o cafea intre prietene(13)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene !!!!!! (4)
» La o cafea intre prietene(13)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
Pagina 33 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA