Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 248 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 248 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene!
+21
amalia-carmen
mona_mami
brigitta
swe
elena
Gianina
roxana ,mamica finuta
anka9mai
nadvio1973
roxanik
mary83
claudia_mami
teodoraion
crina_oc
adriana
cecilia_7625
sandy
alinagherman
Elena23
Raluca30
Maria
25 participanți
Pagina 2 din 42
Pagina 2 din 42 • 1, 2, 3 ... 22 ... 42
Re: La o cafea intre prietene!
buna fetele , eu am acum varza noua in cuptor , gabi a stat pana acum la pc si acum este randul meu
mary multa sanatate piticilor
mary multa sanatate piticilor
saluatre ..ati terminat treburile ? eu am facut o mazare cu carnati azi ..acum am borsul pe foc...si imi mai odihnesc oasele putin
alinagherman- Mamica de cariera
- Varsta : 42
buna alina , da eu le-am cam treminat , astept si eu sa se faca varza , in rest pe aici , nu am nici un chef de nimic ..... stau la pc , la tv ..... emil a plecat la servici , gabi este la desene , nu prea am cu cine sa ma intretin
voi ? copii ce fac?
voi ? copii ce fac?
buna fetelor!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
copii se joaca ...le-am citit i poveste din revista pipo dar edy e mofturos si nu vrea nimic si nici rabdare nu are ... nu stiu daca mai trec mofturile vreodata
multumim Roxy,eu am st de apa cu lamaie langa mine........
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
ei cine stie ce are alina , se va linisti el
buna roxy , ce mai faceti? pitica?
ceci cum esti cu dieta?
fetele eu va pup si va doresc o seara linistita , ma bag in pat ca nu mai pot de somn!
buna roxy , ce mai faceti? pitica?
ceci cum esti cu dieta?
fetele eu va pup si va doresc o seara linistita , ma bag in pat ca nu mai pot de somn!
buna seara fetelor!teodoraion a scris:buna tuturor!
Maria, cum adica nu ati avut sedinta...?
Doamna ne-a chemat si la sedinte individuale cu parintii fiecarui copil separat...avem o super doamna!!
gata sa anulat si sedinta de maine,sa amanat de data asta din motive intemeiate,nu stiu pe cand :ding:
asa mi s-ar fii parut si mie normal,sa stiu ce face si ce nu face la scoala copilul meu...
Maria- Administrator
buna dimineata fetelor -cine serveste o cafeluta pe forum ....
claudia_mami- Mamica rafinata
Neata calaudia,ti a trecut durerea de caAP?Fetelor ,a nins asa de frumos la bucuresti.......Mary,sanatate copiilor.Azi ce meniu pregatiti?Eu merg la cumparatri ,inca nu am nici o idee.
Adriana,ce acvariu mare.......nu o sa pui si plante sau pietris?Ai luat solutii pt apa ?Ceci ,ce faci?Ralu,cum merge ginastica?Swe?
Adriana,ce acvariu mare.......nu o sa pui si plante sau pietris?Ai luat solutii pt apa ?Ceci ,ce faci?Ralu,cum merge ginastica?Swe?
nadvio1973- Mamica sexy
neata fetele , la cafeluta sunt si eu
nadia nu am luat inca pietris , urmeaza , ce solutii pentru apa? nu mi-a spus nimeni inca ..... auzi crezi ca acei melci care i-am pus in acvariu le afecteaza cumva pestilor?
nadia nu am luat inca pietris , urmeaza , ce solutii pentru apa? nu mi-a spus nimeni inca ..... auzi crezi ca acei melci care i-am pus in acvariu le afecteaza cumva pestilor?
nadvio1973 durerea mea de cap nu mia trecut mai rau cand pasesc ma dor creieri in cap daca po spune ,cand ma aplec durerea e si mai intepatoare -miam luat niste pastilute de la farmacie cica e migrena (farmacista stie )ce o fi nu mai sa mi treaca . ninge si la iasi asa de frumos ,coletul meu de la posta se lasa mult asteptat e a treaia vizita la ghiseu cu 2 fluturase la un colet in mana si nimik nu a venit ,nul gaseste ,a sunat duduia peste tot cica 10 zile sta un colet la posta deci mai am.o zi frumoasa sa avetii
claudia_mami- Mamica rafinata
Buna Claudia!
Sanatate multa iti doresc,ma mai doare si pe mine capul asa cateodata stiu ce rau este
O zi frumoasa!
Sanatate multa iti doresc,ma mai doare si pe mine capul asa cateodata stiu ce rau este
O zi frumoasa!
Maria- Administrator
buna dimineata fetelor -cine serveste o cafeluta
la ploiesti este superb....ninge foarte frumos!!!!!!
la ploiesti este superb....ninge foarte frumos!!!!!!
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
Neata Roxi!
Sunt eu la cafeluta,ce frumos ca ninge la voi,am vazut la tv,la noi ploua in dimineata asta
Sunt eu la cafeluta,ce frumos ca ninge la voi,am vazut la tv,la noi ploua in dimineata asta
Maria- Administrator
neata ..am venit la cafeluta ..noi am dormit pana tarziu ..i-am lasat pe baieti singuri in dormitor azi noapte ..e prima lor noapte ..dar eu mai mult treaza am stat sa vad cum dorm ..
Neata!Maria multumim pt cafeluta si capuccino........Fetelor,am fost sa l duc pe Ren la gradi.....mi a intrat fff multa apa in cisme.....asa ca m am intors acasa ....fara cumparaturi.....doamne ce flescaiala....mi am facut in dus fierbinte sa nu racesc.
Claudia,da migrena e cumlita.....sper sa te simti mai bine azi.Adriana ,stiu ca este nevoie de o solutie pt ph alei atunci cind schimbi apa la pesti.Daca mergi la in magazin pt animale,intreaba acolo....pietris sa stii ca noi am luat un sac mic cu pietris pt decor de exterior de la brico..este mai ieftin decit cel pt acvarii....
Claudia,da migrena e cumlita.....sper sa te simti mai bine azi.Adriana ,stiu ca este nevoie de o solutie pt ph alei atunci cind schimbi apa la pesti.Daca mergi la in magazin pt animale,intreaba acolo....pietris sa stii ca noi am luat un sac mic cu pietris pt decor de exterior de la brico..este mai ieftin decit cel pt acvarii....
nadvio1973- Mamica sexy
asa este si la noi Nadia,o apa si o mizerie,dezastru,acum sa transformat ploaia in ninsoare,dar ajunge direct in balti ninsoarea...
mi-ar fii placut un peisaj alb de iarna...
mi-ar fii placut un peisaj alb de iarna...
Maria- Administrator
Buna ziua !Mai aveti cafeluta?La noi bate vantul foarte tare dar macar ninge,avem in sfarsit si noi zapada anul asta calumea.
Raluca30- Mamica de cariera
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile
neata Raluca!!!
cum sa nu avem,la orice ora gasim o cafeluta
cum sa nu avem,la orice ora gasim o cafeluta
Maria- Administrator
buna dimineata fetele! am venit si eu repede la cafeluta...sunt la munca! si la noi ningeeeeee
anka9mai- Mamica cocheta
Pagina 2 din 42 • 1, 2, 3 ... 22 ... 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 2 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA