Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 20 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 20 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene!
+21
amalia-carmen
mona_mami
brigitta
swe
elena
Gianina
roxana ,mamica finuta
anka9mai
nadvio1973
roxanik
mary83
claudia_mami
teodoraion
crina_oc
adriana
cecilia_7625
sandy
alinagherman
Elena23
Raluca30
Maria
25 participanți
Pagina 16 din 42
Pagina 16 din 42 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 42
Re: La o cafea intre prietene!
nu .... intra cu grupa 0 gabi are abia 5 ani jumate acum ...
fetele eu va pup si va doresc o seara linistita , ma duc sa ne pregatim pentru baita , ne intalnim dimineata la cafeluta
fetele eu va pup si va doresc o seara linistita , ma duc sa ne pregatim pentru baita , ne intalnim dimineata la cafeluta
o seara buna felete
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
neata mamici ..va astept la o cafeluta
azi sunt destul de trista ..ieri a murit bunica mea , o fiinta foarte draga si desi ne asteptam ca era bolnava totusi doare foarte mult si tare ma doare si durerea mamei mele care este in italia si din cauza vremii nu poate ajunge ..si nu e singura ..nu se stie cati din copii ei vor veni .....
si fabi mi-a racit , imi face febra si-l doare asa tare gatul ca s-a trezit azi noapte de vreo 4 ori plangand..la doctor singura pe vremea asta nu stiu cum sa ajung ca toate mijloacele in comun merg foarte greu si cu 2 copii inghetam in statie .
nu s-a oprit deloc ninsoarea la noi ..ninge si ninge
azi sunt destul de trista ..ieri a murit bunica mea , o fiinta foarte draga si desi ne asteptam ca era bolnava totusi doare foarte mult si tare ma doare si durerea mamei mele care este in italia si din cauza vremii nu poate ajunge ..si nu e singura ..nu se stie cati din copii ei vor veni .....
si fabi mi-a racit , imi face febra si-l doare asa tare gatul ca s-a trezit azi noapte de vreo 4 ori plangand..la doctor singura pe vremea asta nu stiu cum sa ajung ca toate mijloacele in comun merg foarte greu si cu 2 copii inghetam in statie .
nu s-a oprit deloc ninsoarea la noi ..ninge si ninge
alinagherman- Mamica de cariera
Buna dimineata Alina!!
Condoleante din partea noastra si suntem sufleteste alaturi de tine Multa putere familiei sa puteti depasi aceste momente grele
Va servesc cu o cafea
Condoleante din partea noastra si suntem sufleteste alaturi de tine Multa putere familiei sa puteti depasi aceste momente grele
Va servesc cu o cafea
Maria- Administrator
Buna dimineata!! Condoleante,Alina!
Am venit si eu la o cafea cu voi dupa tura de noapte....si la noi e totul alb si inca mai fulguieste...asa ce-mi lace peisajul
pe Dragos il tin acasa de o saptamana jumate,tragem chiulul cu putere si ii place la nebunie.Sa aveti o saptamana frumoasa!!
Am venit si eu la o cafea cu voi dupa tura de noapte....si la noi e totul alb si inca mai fulguieste...asa ce-mi lace peisajul
pe Dragos il tin acasa de o saptamana jumate,tragem chiulul cu putere si ii place la nebunie.Sa aveti o saptamana frumoasa!!
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
Neata Elena!
A nins si la noi,dar normal,nu avem probleme din cauza zapezii 1278 1278 1278 copii sunt la scoala iar eu trebuie sa adun putin de pe aici dupa wekend
A nins si la noi,dar normal,nu avem probleme din cauza zapezii 1278 1278 1278 copii sunt la scoala iar eu trebuie sa adun putin de pe aici dupa wekend
Maria- Administrator
neata fetele , greu am ajuns si eu la servici , si in bucuresti ninge , acum sunt si eu la cafeluta
nici eu nu il duc pe gabi la gradi astrazi si maine , tuseste destul de urat si ii curge nasul
alina condoleante , imi imaginez ca iti este greu , timpul va alina durerea.... multa sanatate piticului
elena ce mai faci? ne-a fost dor de tine
spor la treaba maria
nici eu nu il duc pe gabi la gradi astrazi si maine , tuseste destul de urat si ii curge nasul
alina condoleante , imi imaginez ca iti este greu , timpul va alina durerea.... multa sanatate piticului
elena ce mai faci? ne-a fost dor de tine
spor la treaba maria
Adriana,multa sanatate lui Gabi in general suntem bine sanatosi...am fost cam ocupata in ultimul timp,mai mult pe la servici,apoi daca Dragos e acasa nu prea mai am loc de el la calculator
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
Bun dimineata!
Alina, condoleante!
Adriana , sanatate mult lui Gabi!
Cuscra odihna placuta!
Maria spor la treaba!
Eu sunt de dupa amiaza astazi insa tocmai m-au sunat de la gradinita ca nu a venit nici un copil ...deci am zi libera
Alina, condoleante!
Adriana , sanatate mult lui Gabi!
Cuscra odihna placuta!
Maria spor la treaba!
Eu sunt de dupa amiaza astazi insa tocmai m-au sunat de la gradinita ca nu a venit nici un copil ...deci am zi libera
crina_oc- Mamica sexy
Buna fetele o saptamana pe cinste tuturor , eu am, avut o dimi un pic mai aglomertata a trebuit sa merg prin nameti nasol rau in Ploiesti nici-un utilaj de dezapezire , iti vine sa urlii nu alta Alina condoleantele mele , mergem inainte n-avem incotro
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
multumesc fetele ..ma incurajeaza cuvintele voastre si va multumesc ca sunteti alaturi de mine
o zi frumoasa sa aveti si cu spor
o zi frumoasa sa aveti si cu spor
Condoleante Alina! Asta este rostul nostru pe pamant...Este cumplita despartirea. Pup fetele! Sunteti inzapezite?
swe- Mamica eleganta
- Varsta : 49
Bunaaa!Si la noi ninge,dar Vivi a fost la scoala....
Alina,condoleante,stiu cum e,exact acum o luna am pierdut si eu bunicul...a mai ramas bunica saracuta...e greu,pe mine m-a zguduit pentru ca parca s-a dus copilaria cu el...dar trebuie sa merg mai departe,pentru comorile mele...
Sa aveti o saptamana excelenta!
Alina,condoleante,stiu cum e,exact acum o luna am pierdut si eu bunicul...a mai ramas bunica saracuta...e greu,pe mine m-a zguduit pentru ca parca s-a dus copilaria cu el...dar trebuie sa merg mai departe,pentru comorile mele...
Sa aveti o saptamana excelenta!
Gianina- Mamica rafinata
multumesc tina, geanina ... am facut putina treaba ..acum stau si astept sa termine fabi de mancat si sa-l culc...edy deja e la somn ...sunt niste troiene la noi ..sper din tot sufletul sa pot pleca joi la tara
Buna ziua fetelor!La noi este groaznic ,cand avem curent cand nu. Si cum centrala depinde si de curent si caldura este si nu mai este brrr: .
Sa pus gheata pe salcami din spatele casei si toata noaptea sau frecat de tabla,tot o placere inrest toate sunt bune
Voi ce faceti?
Sa pus gheata pe salcami din spatele casei si toata noaptea sau frecat de tabla,tot o placere inrest toate sunt bune
Voi ce faceti?
Raluca30- Mamica de cariera
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile
Si la noi e cald si bn in casa! Iubesc iarna, mai ales daca o privesc pe fereastra Am fost la samius sambata si duminica si a fost grozav, aventuroooossss dar brrr: si :fulg
swe- Mamica eleganta
- Varsta : 49
Vin Geanina daca imi trimiti un elicopter sa ma ia ca la noi nu se circula pe sosele
buna,Alina condoleante....
frig rau la bucuresti,azi copilul a stat acasa,dar maine cred ca l duc, iar azi de la 17 pm are karate si intentionez sa l duc pt ca sapt viitoare are examen de kata....luptator in devenire...
o zi buna si multa sanatate bolnaviorilor.
frig rau la bucuresti,azi copilul a stat acasa,dar maine cred ca l duc, iar azi de la 17 pm are karate si intentionez sa l duc pt ca sapt viitoare are examen de kata....luptator in devenire...
o zi buna si multa sanatate bolnaviorilor.
nadvio1973- Mamica sexy
buan fetelor-v-am citit postarile din urma
cuscra de alaltaieri tot vreau s ate sun dar parca ma retinea ceva...ori era prea dim si ma gandeam k dorm copii,ori ma gandeam la tine la pranz....si uite asa-acum am citit k esti trista...condoleante...
nici eu nu am dus-o pe Larisa azi la gradi....de dim am dat de 2-3 ori zapada din curte
in rest prin casa,nu avem de 1 ora cablu la tv...
cuscra de alaltaieri tot vreau s ate sun dar parca ma retinea ceva...ori era prea dim si ma gandeam k dorm copii,ori ma gandeam la tine la pranz....si uite asa-acum am citit k esti trista...condoleante...
nici eu nu am dus-o pe Larisa azi la gradi....de dim am dat de 2-3 ori zapada din curte
in rest prin casa,nu avem de 1 ora cablu la tv...
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
buna ziua fetele....zapada mare si la Iasi. eu il am pe Alexandru la tara la ai mei ,ii place tare mult iarna, a zis ca sa nu se va mai plictisi niciodata si nu vrea sa se topeasca zapada nici la vara desi tuseste putin se bucura de zapada si a zis sa nu ma duc dupa el decat cand e cald afara am sa ma duc si eu la tara joi sa imi curat toate covoarele in zapada, am de joi pana luni liber
Alina sanatate multa lui Fabi, ma tin de mult sa te intreb daca i`ai dat toate pastilutele alea ce ti le`am recomandat eu si daca au fost bune pt el? a racit in perioada aia? eu am observat la Alex ca merg,cat e vremea rece si ii dau pastilute e ok...cum le termin si nu ii dau cateva zile raceste....acum nu venit la comanda si am aproape 1 spat de cand le`am intrerupt si deja tusete...condoleante familiei tale Alina!...tot ieri a murit si bunica sefului meu greu de voi familiile pe asa zapezi
Alina sanatate multa lui Fabi, ma tin de mult sa te intreb daca i`ai dat toate pastilutele alea ce ti le`am recomandat eu si daca au fost bune pt el? a racit in perioada aia? eu am observat la Alex ca merg,cat e vremea rece si ii dau pastilute e ok...cum le termin si nu ii dau cateva zile raceste....acum nu venit la comanda si am aproape 1 spat de cand le`am intrerupt si deja tusete...condoleante familiei tale Alina!...tot ieri a murit si bunica sefului meu greu de voi familiile pe asa zapezi
anka9mai- Mamica cocheta
Anka despre ce pastilute este vorba?spunane si noua
Buna fetele ! cine stie de unde pot printa si eu fise de lucru, matematica in special pt clasa I ?
elena- Mamica cocheta
Pagina 16 din 42 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene(12)
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene !!!!!! (4)
» La o cafea intre prietene(13)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene !!!!!! (4)
» La o cafea intre prietene(13)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
Pagina 16 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA