Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 75 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 75 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene!
+21
amalia-carmen
mona_mami
brigitta
swe
elena
Gianina
roxana ,mamica finuta
anka9mai
nadvio1973
roxanik
mary83
claudia_mami
teodoraion
crina_oc
adriana
cecilia_7625
sandy
alinagherman
Elena23
Raluca30
Maria
25 participanți
Pagina 34 din 42
Pagina 34 din 42 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 42
Re: La o cafea intre prietene!
asa fetelor trageti de urechi daca aveti pe cine si daca nu este asa cum trebuie sa fie la o zi dragoste.
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
alina eu nu mai vreau dulciuri dar florile imi plac! :itiofer:
roxy nu stiu de ce dar parca zilele astea nu mai au asa mult farmec!
roxy nu stiu de ce dar parca zilele astea nu mai au asa mult farmec!
asa e adry.....ori noi am imbatranit ori ele sau invechit!!!!!!
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
In Movilita stau spre Urziceni.Daca te hotaresti eu te asteptsandy a scris:As vrea ,,daca am timp!!nu ptr prajituri ptr tine!!unde stai??..
Fetelor eu am terminat prajiturile, salata ma ajutat si a facut-o cumnata mea.Dar sunt plina de nervi ,fini mei au fost invitati la un botez si cumanati mei la fel,asa ca nu o sa poata sa stea prea mult,asa ca multa munca degeaba
Raluca30- Mamica de cariera
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile
Buna...nici noi nu am sarbatorit..
Am vrb cu Teo pentru maine si inca nu am fixat nimic ...astept sa ma sune ea maine sa vedem cum facem....acum Sandy e in tren...drum bun!!!
Am vrb cu Teo pentru maine si inca nu am fixat nimic ...astept sa ma sune ea maine sa vedem cum facem....acum Sandy e in tren...drum bun!!!
nadvio1973- Mamica sexy
mc Nadia,,am ajuns cu bine
Ralu,,eu credeam ca esti prin Bucuresti..
Nadia,,sper sa ne vedem!!acum sa vedem ce timp aew Teo..
sandy,,a transmis..
Ralu,,eu credeam ca esti prin Bucuresti..
Nadia,,sper sa ne vedem!!acum sa vedem ce timp aew Teo..
sandy,,a transmis..
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
daca eram din Bucuresti veneam eu peste voi,nu scapati asa usor de mine.Oricum pana la mine se face cam 40 de minute de la fundeni,asa ca nu este mult.
Noapte buna
Noapte buna
neata fetele , va invit la cafeluta
acum ne-am trazit si noi si gabi mananca micul lui dejun preferat , iaurt cu fulgi de porumb si eu savurez cafeluta.
Noi astazi ne pregatim sa mergem la nasi ....o zi minunata tuturor
acum ne-am trazit si noi si gabi mananca micul lui dejun preferat , iaurt cu fulgi de porumb si eu savurez cafeluta.
Noi astazi ne pregatim sa mergem la nasi ....o zi minunata tuturor
neate, o zi buna
eu si sandy ne pregatim de mers la cumparaturi
eu si sandy ne pregatim de mers la cumparaturi
Neata!
Multumim de cafea Adriana si petrecere frumoasa!
Sandy,Teo spor la cumparaturi si vorbim mai tarziu..
O zi buna!Spor la treaba !
Multumim de cafea Adriana si petrecere frumoasa!
Sandy,Teo spor la cumparaturi si vorbim mai tarziu..
O zi buna!Spor la treaba !
nadvio1973- Mamica sexy
neata teo , sandy.nadia
teo unde va duceti la cumparaturi? sa ne aratati cu ce v-ati innoit!
nadia o zi minunata si tie
teo unde va duceti la cumparaturi? sa ne aratati cu ce v-ati innoit!
nadia o zi minunata si tie
mergem pe la carrefour colentina
nu luam haine, mancare
nu luam haine, mancare
neata ...o zi frumoasa sa aveti
alinagherman- Mamica de cariera
Neata fetelor!Spor la cumparaturi Teo si Sandy!
O zi frumoasa tuturor!
O zi frumoasa tuturor!
Maria- Administrator
Buna fetelor
daca nu aveam asa multa treaba le faceam o surpriza lui Sandy si Teo,mergeam si eu carfour
daca nu aveam asa multa treaba le faceam o surpriza lui Sandy si Teo,mergeam si eu carfour
Buna fetele
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Buna tuturor!! Teo,ce faci:: ai scapat de pojar? am inteles ca vei pleca ...drum bun si sa te intorci cu bine!
Adriana,este politica spitalului nostru,sa mai acopere cheltuielile...dracu sa-i ai de handicapati...turele de noapte vor fii plaite doar 8 ore si orele duble doar 24 din 48,si chipurile ne da liber...in fine...nu vreau sa ma enervez iar.
Azi am stat pana la 3 in bucatarie,am facut tot felul de bunatati chiar daca maine sunt de servici,am zis sa le las si lor acasa si sa iau si eu la mine.Acum doar ce am facut baie si astept sa se termine masina si s aintind rufele.Dragos e la desene,gabi se uita la un reportaj si eu butonez voi mergeti pe la nasi,va vin finii?? Noi fini nu avem...nasii au uitat de noi asa ca diseara ne iertam reciproc eu si sotul meu...lasam sec
Maria ce bunatati ai facut?? si tu Crina??? ce mai face nora mea draga??? va pup pe toate si sa aveti o seara linistita si o duminica placuta!!
Adriana,este politica spitalului nostru,sa mai acopere cheltuielile...dracu sa-i ai de handicapati...turele de noapte vor fii plaite doar 8 ore si orele duble doar 24 din 48,si chipurile ne da liber...in fine...nu vreau sa ma enervez iar.
Azi am stat pana la 3 in bucatarie,am facut tot felul de bunatati chiar daca maine sunt de servici,am zis sa le las si lor acasa si sa iau si eu la mine.Acum doar ce am facut baie si astept sa se termine masina si s aintind rufele.Dragos e la desene,gabi se uita la un reportaj si eu butonez voi mergeti pe la nasi,va vin finii?? Noi fini nu avem...nasii au uitat de noi asa ca diseara ne iertam reciproc eu si sotul meu...lasam sec
Maria ce bunatati ai facut?? si tu Crina??? ce mai face nora mea draga??? va pup pe toate si sa aveti o seara linistita si o duminica placuta!!
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
buna fetelor
adriana frumos gestul lui Emil cu acel trandafir superb...nu sotul meu e in spital si sotul colegei mele de munk
e asa o liniste la noi in casa...fara Denis........doar cu lari care e linistita si se joaca,are un album cu carti de la mega image si tot ne facem drum sa cumparam produse sa primim carti.....
azi am fost de 2 ori la piata,iam luat si larisei o jucarie-o papusa cu picioare lungi si rochite de schimb....dar sa va zic bomba bombelor:dim am plecat la carefour cu sotu si larisa sa luat tort pt nani pt maine,ajungem noi la intrarea in mag si era un stand cu martisoare superbe la 5-10 lei stil brose si pandantif de pus la lantisor...m-am oprit cu sotu sa ne uitam ,larisa langa noi(pana sa intam ,pe drum vb cu sotu mai intai sa mergem sa luat tortul k era ful si sa nu ramana numai resturile de la tort)dupa ce terminam de uitat la martisoare dam sa plecam sa intram in carefour,si Larisa nu mai era langa noi..........ma luat instantaneu durerea de cap si m-am panicat,mi-au dat imediat lacrimile si am inceput s-o strig....insa nimic...sotu si el sa albit la fata si el a intat in mag eu o cautam cu privirea pe langa casele de marcat...in fine eram transpirata toata si ingrijorata...am anuntat badigarzii de la casele de marcat ,,k mi-am pierdut copilul,, sa uitat la mine si a inceput sa ma intrebe cum e imbracat,iam zis si a venit cu mine s-o cautam..Larisa mea nu era de gasit!apoi m-am dus ;la intrarea in mag si larisa speriata,mai aveam un pic si plangea ,ii spunea d-nei de la informatii ,,m-am pierdut de mama si de tata,, si in acel moment am eu eram la informatii;am luat-o in brate si am plans amandoua cam 5 min-toata lumea se uita la noi dar nu conta decat k mi-am gasit fata
D-zeu a avut grija de ea si a indrumat-o la informatiii
adriana frumos gestul lui Emil cu acel trandafir superb...nu sotul meu e in spital si sotul colegei mele de munk
e asa o liniste la noi in casa...fara Denis........doar cu lari care e linistita si se joaca,are un album cu carti de la mega image si tot ne facem drum sa cumparam produse sa primim carti.....
azi am fost de 2 ori la piata,iam luat si larisei o jucarie-o papusa cu picioare lungi si rochite de schimb....dar sa va zic bomba bombelor:dim am plecat la carefour cu sotu si larisa sa luat tort pt nani pt maine,ajungem noi la intrarea in mag si era un stand cu martisoare superbe la 5-10 lei stil brose si pandantif de pus la lantisor...m-am oprit cu sotu sa ne uitam ,larisa langa noi(pana sa intam ,pe drum vb cu sotu mai intai sa mergem sa luat tortul k era ful si sa nu ramana numai resturile de la tort)dupa ce terminam de uitat la martisoare dam sa plecam sa intram in carefour,si Larisa nu mai era langa noi..........ma luat instantaneu durerea de cap si m-am panicat,mi-au dat imediat lacrimile si am inceput s-o strig....insa nimic...sotu si el sa albit la fata si el a intat in mag eu o cautam cu privirea pe langa casele de marcat...in fine eram transpirata toata si ingrijorata...am anuntat badigarzii de la casele de marcat ,,k mi-am pierdut copilul,, sa uitat la mine si a inceput sa ma intrebe cum e imbracat,iam zis si a venit cu mine s-o cautam..Larisa mea nu era de gasit!apoi m-am dus ;la intrarea in mag si larisa speriata,mai aveam un pic si plangea ,ii spunea d-nei de la informatii ,,m-am pierdut de mama si de tata,, si in acel moment am eu eram la informatii;am luat-o in brate si am plans amandoua cam 5 min-toata lumea se uita la noi dar nu conta decat k mi-am gasit fata
D-zeu a avut grija de ea si a indrumat-o la informatiii
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
buna fetele..
Elena, nu stiu ink daca am scapat de pojar..vineri ar trebui sa plec..
Gianina, am intrebat de vaccin si au facut....cei ce au pojar dar nu stiu la ce varsta a fost ultimul...la 7-9 ani..
Elena, nu stiu ink daca am scapat de pojar..vineri ar trebui sa plec..
Gianina, am intrebat de vaccin si au facut....cei ce au pojar dar nu stiu la ce varsta a fost ultimul...la 7-9 ani..
Doamne Ceci...ce patanie..am patit si eu cu Bia in parc o data..era sa mor de frica!!
Neata!Ceci,bina ca totul s a terminat .....cu bine,Am patit si noi faza asta cind copilul avea 2 ani......am intrat sa probez un costum in cabina si cind am iesit nu mai era......l am cautat,l am strigat ....dupa 5 min a iesit singur din alta cabina de proba unde nu am cautat pt ca am avut impresia ca este cineva acolo....hahah..o zi bna!!!
nadvio1973- Mamica sexy
Buna dimineata!
Cred ca te-ai speriat Ceci,bine ca sa rezolvat repede
Beau si eu o cafea cu voi
O zi buna :itiofer:
Cred ca te-ai speriat Ceci,bine ca sa rezolvat repede
Beau si eu o cafea cu voi
O zi buna :itiofer:
Maria- Administrator
buna dimi am venit si eu la cafea! vreti si voi? sotul meu este la datorie
swe- Mamica eleganta
- Varsta : 49
Buna fetele o Dumineca placuta Cecy ma bucur ca ati gasit-o repede pe Lary
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
buna fetele!Eu sunt foarte obosita si am si un morman de vase de spalat,trebuie sa plecam si la nasa si nu am niciun chef.
Ceci ma bucur ca ati gasit-o repede
Ceci ma bucur ca ati gasit-o repede
Pagina 34 din 42 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 34 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA