Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 223 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 223 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene!
+21
amalia-carmen
mona_mami
brigitta
swe
elena
Gianina
roxana ,mamica finuta
anka9mai
nadvio1973
roxanik
mary83
claudia_mami
teodoraion
crina_oc
adriana
cecilia_7625
sandy
alinagherman
Elena23
Raluca30
Maria
25 participanți
Pagina 40 din 42
Pagina 40 din 42 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42
Re: La o cafea intre prietene!
Neata! o zi buna fetelor
Ren a avut un cosmar...s a trezit plangand...a spus ca au venit hotii la noi si el s a lutat cu ei .....ieri dupa amiaza a vazut la minimax un episod cu eloiza de hallowin...cred ca de acolo i se treage..copii vostrii au vise urite citeodata?
Ren a avut un cosmar...s a trezit plangand...a spus ca au venit hotii la noi si el s a lutat cu ei .....ieri dupa amiaza a vazut la minimax un episod cu eloiza de hallowin...cred ca de acolo i se treage..copii vostrii au vise urite citeodata?
nadvio1973- Mamica sexy
neata fetele , la cafeluta sunt si eu
da nadia si gabi are astfel de vise , chiar ieri mi-a spus ca a visat ca a venit o fantoma si l-a luat pe el si pe rebeca verisoara lui ....insa aseara la culcare a zis ca zice de 3 ori ingerasul ca sa nu mai aiba astfel de vise ...... de la desene viseaza asa , sunt sigura
buna mona , ce mai faceti voi?
o zi minunata tuturor si un inceput de weekend cat mai frumos
da nadia si gabi are astfel de vise , chiar ieri mi-a spus ca a visat ca a venit o fantoma si l-a luat pe el si pe rebeca verisoara lui ....insa aseara la culcare a zis ca zice de 3 ori ingerasul ca sa nu mai aiba astfel de vise ...... de la desene viseaza asa , sunt sigura
buna mona , ce mai faceti voi?
o zi minunata tuturor si un inceput de weekend cat mai frumos
Buna dimineata!
Nu ai zice caci a venit primavara fetelor,la noi ninge mai ceva ca in luna decembrie,ninge de aseara incontinuu :fulg :fulg :fulg
beau si eu cafeaua cu voi
Nu ai zice caci a venit primavara fetelor,la noi ninge mai ceva ca in luna decembrie,ninge de aseara incontinuu :fulg :fulg :fulg
beau si eu cafeaua cu voi
Maria- Administrator
neata maria , la noi nu a mai nins ....sper insa nici sa nu mai ninga, m-am saturat!!!!!!
SI NOI NE-AM SATURAT,daca azi iarna se bucurau copii cand vedeau zapada ,dimineata asta erau parca plictisiti si asteapta caldura sa poata iesi mai mult afara
Maria- Administrator
neata ...ce mai faceti ? la noi ploua ...
si fabi a zis ca a visat aseara ca avea animale in dulap ..ca erau 2 crocodili cuminti, 2 vaci si tot asa ...
si fabi a zis ca a visat aseara ca avea animale in dulap ..ca erau 2 crocodili cuminti, 2 vaci si tot asa ...
alinagherman- Mamica de cariera
- Varsta : 42
Neata!Eu imi beau cafeaua si ma apuc de treaba.
Alina ,Iulia mea are prietene imaginare si intr-un timp avea animale le incuia sub scara si le dadea sa manance vanilie
Alina ,Iulia mea are prietene imaginare si intr-un timp avea animale le incuia sub scara si le dadea sa manance vanilie
Raluca30- Mamica de cariera
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile
da,acum mai nou joaca fotbal,a trebuit sa ii cumpar minge sa nu o dea doamna afara,vroia sa ii cumpar si echipament Numai ca era cam scump si nu ma dat mana sa il cumpar
cine stie ce inclinatii are,vezi caci si fetele joaca fotbal
Maria- Administrator
daaa,Madalina vrea sa o dau la dansuri din buric Fiecare cu ce o taie capul
Madalina e mai cu picioarele pe pamant,stie ce vrea
Maria- Administrator
da este foarte hotarata,din toamna trebuie sa caut ca nu prea am scapare.
Copii tai ce fac?Cum merge scoala?
Copii tai ce fac?Cum merge scoala?
sunt bine amandoi Raluca,la Alexandra e mai greu putin dar Gabi e bine,e multumit si ii place la scoala si asta e tare important sa mearga cu placere la scoala
Maria- Administrator
este bine daca ii place,dar la Alexandra de ce este mai greu?Mult de scris?
e clasa a -v-,mai multe teme,pretentii dar in general e bine,sa acomodat mai bine decat credeam
Maria- Administrator
am inteles,este bine ca sa acomodat
ma duc sa ma apuc de treaba,spor la treaba si voua si o zi buna sa aveti
ma duc sa ma apuc de treaba,spor la treaba si voua si o zi buna sa aveti
buna fetelor,nu am apucat nici macar cafeaua s-o beau-am bagat aspiratorul,am periat covoarele si acum ma chinui sa sterg praful...
Denis se joaca in patut cuminte cu o chitara de plastic pe care o pune mereu sa cante
am adunat cateva jucarii sa le duc la gradi -k facem in fiecare an cu d-na pachete pt copii bolnavi de cancer de la spitalul de copii,o sa dam si niste bani sa luam fructe...
Denis se joaca in patut cuminte cu o chitara de plastic pe care o pune mereu sa cante
am adunat cateva jucarii sa le duc la gradi -k facem in fiecare an cu d-na pachete pt copii bolnavi de cancer de la spitalul de copii,o sa dam si niste bani sa luam fructe...
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
Spor la treaba Raluca
Si noi ducem jucarii in tot anul la un centru de plasament,frumoase aceste initiative
Si noi ducem jucarii in tot anul la un centru de plasament,frumoase aceste initiative
Maria- Administrator
buna dimineata fetele! Primavara frumoasa si plina de impliniri va doresc si eu. Fetele ce mai face`ti ? mi-ati lipsit...nu am intrat de o saptamana pe forum pt ca avem o problema la calculator s-a ars o placa, de imagine parca zicea sotul meu, acum avem una de imprumut pana reusim sa o inlocuim pe a noastra...
Am dus si noi ieri flori la domane si martisoare la copii...si dupa-amiaza am avut o mica activitate la gradi, parintii si copii impreuna am confectionat martisoare si apoi cu biletele prin tragere la sorti fiecare a daruit unui copil martisorul facut...a fost tare frumos!
Alina multumesc foarte mult pt sms`ul de ieri
Teo de asemeni multumesc si tie pt sms`ul de acum cateva seri
Am dus si noi ieri flori la domane si martisoare la copii...si dupa-amiaza am avut o mica activitate la gradi, parintii si copii impreuna am confectionat martisoare si apoi cu biletele prin tragere la sorti fiecare a daruit unui copil martisorul facut...a fost tare frumos!
Alina multumesc foarte mult pt sms`ul de ieri
Teo de asemeni multumesc si tie pt sms`ul de acum cateva seri
anka9mai- Mamica cocheta
buna Anka
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
buna anka , o primavara frumoasa si tie
foarte frumoasa initiativa ceci si maria , mi-ar fi placut si mie sa se stranga jucarii la gradi pentru astfel de centre , insa din pacate nu se ocupa nimeni
foarte frumoasa initiativa ceci si maria , mi-ar fi placut si mie sa se stranga jucarii la gradi pentru astfel de centre , insa din pacate nu se ocupa nimeni
nici la noi la gradi nu se organizeaza mai nimic...avem ghinionul ca sa ne plece iar o educatoare, anul trecut a plecat una, anul asta alta :sorry: tare nemultumita sunt de gradinita asta..avem putin noroc ca doamna care ramane este foarte implicata in ceea ce face si copii o adora si chiar invata ceva de la ea...am in gand sa il mult pe Alex la anul la o alta gradinita....dar nu stiu ce sa fac, anul viitor va fi grupa mare si nu as vrea sa ii provoc si eu o ruptura ..destul au plecat educatoarele...ma mai gandesc
anka9mai- Mamica cocheta
Pagina 40 din 42 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 40 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA