Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 75 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 75 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene!(2)
+22
stefy
brigitta
elena
amalia-carmen
swe
roxana ,mamica finuta
mary83
roxanik
anka9mai
Gianina
mona_mami
crina_oc
teodoraion
nadvio1973
sandy
celina74
Elena23
cecilia_7625
alinagherman
adriana
Raluca30
Maria
26 participanți
Pagina 11 din 43
Pagina 11 din 43 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 43
Re: La o cafea intre prietene!(2)
buna Elena...
eu am luat-o pe Larisa si fost la cumparaturi-apa plata,lamai,port,bisc copiilor,iaurt pt Denis si mi-am luat si o camasa de nopte cu maneca scurta...astept varaaaa
eu trebuie sa am bani mereu la mine cand plec pe undeva pt k nu-mi gasesc mereu mas mea
eu am luat-o pe Larisa si fost la cumparaturi-apa plata,lamai,port,bisc copiilor,iaurt pt Denis si mi-am luat si o camasa de nopte cu maneca scurta...astept varaaaa
eu trebuie sa am bani mereu la mine cand plec pe undeva pt k nu-mi gasesc mereu mas mea
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
buna seara fetelor!
toate sunteti la cura fetelor,se vede ca a trecut iarna si vine primavara,toate vreti sa aratati bine
bafta si tie Elena!
toate sunteti la cura fetelor,se vede ca a trecut iarna si vine primavara,toate vreti sa aratati bine
bafta si tie Elena!
Maria- Administrator
buna seara si succes in toate,,,bia mia fost bolnav ade duminica si asa stresata am fost de eu ma ingras nu slabesc...offf
mary83- Mamica incepator
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : acasa cu nazdravani
buna seara si noapte buna!!
sunt franta...nu reusesc s aintru sa va pove prea vurand..la serviciu aglomerat si eu varza de obosita ...
sunt franta...nu reusesc s aintru sa va pove prea vurand..la serviciu aglomerat si eu varza de obosita ...
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
neata ...mult succes la diete si va astept la o cafea
sincer si eu am mai slabit ..nu tin neaparat o dieta ca imi place sa stiu ca pot manca orice oricand dar ce-i drept dulce am mancat foarte putin , si nici cartofi prajiti nu am mai mancat si cine stie ce am mai scos eu din alimentatie fara sa-mi dau seama ...eu de felul meu nu mananc paine cred ca siasta a ajutat
sincer si eu am mai slabit ..nu tin neaparat o dieta ca imi place sa stiu ca pot manca orice oricand dar ce-i drept dulce am mancat foarte putin , si nici cartofi prajiti nu am mai mancat si cine stie ce am mai scos eu din alimentatie fara sa-mi dau seama ...eu de felul meu nu mananc paine cred ca siasta a ajutat
alinagherman- Mamica de cariera
neata fetele , la cafeluta sunt si eu
elena mult succes in dieta , sa ne scri si noua cum o ti
mary multa sanatate micutei
ceci sa porti cu placere camasa de noapte
alina felicitari si tie , nici eu nu mananc paine deloc
buna maria , ce mai faci?
o zi frumoasa va doresc ...in bucuresti ploua, ninge si este frig .....pe mine ma indispune vremea asta!
elena mult succes in dieta , sa ne scri si noua cum o ti
mary multa sanatate micutei
ceci sa porti cu placere camasa de noapte
alina felicitari si tie , nici eu nu mananc paine deloc
buna maria , ce mai faci?
o zi frumoasa va doresc ...in bucuresti ploua, ninge si este frig .....pe mine ma indispune vremea asta!
Neata Adriana!
La noi a plouat azi noapte,dar de dimineata iesise soarele,dar bate vantul si aici,nu este prea cald
La noi a plouat azi noapte,dar de dimineata iesise soarele,dar bate vantul si aici,nu este prea cald
Maria- Administrator
credeam ca am scapat de iarna maria , dar se pare ca nu ....eu deja imi schimb asem garderoba insa de dimineata am trecut iar la cea de iarna
sa speram caci o sa scapam de iarna in sfarsit si o sa vina primavara caci ne-a cam ajuns
Maria- Administrator
neata fetelor
mi-am terminat si eu cafeaua de baut si ma pregatesc de bucatareala...fac varva la cutor cu carnita si shaorma dupa amiaza cand vine sotul ac...o sa ,,gust,, si eu,,,,,,,,,
Larisa mi-a tusit toata noptea si sunt franta nu m-am odihnit deloc...merg azi cu ea la doc-nu o duc nici azi nici maine la gradi...copii de la ea din gr tusesc...cu mucisori....
mi-am terminat si eu cafeaua de baut si ma pregatesc de bucatareala...fac varva la cutor cu carnita si shaorma dupa amiaza cand vine sotul ac...o sa ,,gust,, si eu,,,,,,,,,
Larisa mi-a tusit toata noptea si sunt franta nu m-am odihnit deloc...merg azi cu ea la doc-nu o duc nici azi nici maine la gradi...copii de la ea din gr tusesc...cu mucisori....
neata ceci .....ai grija cu shaorma , eu de cand sunt la regim evit sa fac astfel de delicatesee
multa sanatate larisei ...incearca sa ii dai suc de ridichie neagra, poate ii mai cedeaza tusea
multa sanatate larisei ...incearca sa ii dai suc de ridichie neagra, poate ii mai cedeaza tusea
Buna fetele!!! Ceci,lasa shaorma daca vrei sa slabesti eu azi am zi de carne.mi-am fript piept de pui si cativa ficatei.
Adriana pai tin regimul disociat...am inceput ieri cu lactate,azi am carne,maine fructe,sambata sunt de servici si o iau iar cu lactatele,duminica cred ca manac legume sau peste..in fiecare zi altceva...de fapt regimul asta incepe cu doua zile de detoxifiere si mananci doar fructe in astea doua zile.dupa care iti alegi zilele si ce vrei sa mananci.beau 1 litru de ceai de soc zilnic si apa plata cu lamaie,imi fac masaj cu crema de care v-am zis ieri si cu aparatul...sper sa dea roade cat mai repede...va anunt dupa o saptamana cat am slabit...daca tii corect,intr-o saptamana slabesti 3,5-4 kg cu acest regim.Eu m-as multumi si cu 3!
In rest,am pus o supa la foc si un pilaf ptr Dragos ca il tin maine acasa,am bagat iar la spalat ca a iesit soarele....si cam atat.Zi buna tuturor!!!
Adriana pai tin regimul disociat...am inceput ieri cu lactate,azi am carne,maine fructe,sambata sunt de servici si o iau iar cu lactatele,duminica cred ca manac legume sau peste..in fiecare zi altceva...de fapt regimul asta incepe cu doua zile de detoxifiere si mananci doar fructe in astea doua zile.dupa care iti alegi zilele si ce vrei sa mananci.beau 1 litru de ceai de soc zilnic si apa plata cu lamaie,imi fac masaj cu crema de care v-am zis ieri si cu aparatul...sper sa dea roade cat mai repede...va anunt dupa o saptamana cat am slabit...daca tii corect,intr-o saptamana slabesti 3,5-4 kg cu acest regim.Eu m-as multumi si cu 3!
In rest,am pus o supa la foc si un pilaf ptr Dragos ca il tin maine acasa,am bagat iar la spalat ca a iesit soarele....si cam atat.Zi buna tuturor!!!
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
mult succes elena si te asteptam cu vesti bune .... eu doar ce am mancat acum lapte batut cu fulgi de porumb ....diseara nu stiu ce voi manca
merci...deja ma simt mai usoara cred ca e si de la cap nu ma mai simt asa...umflata si sunt tare mandra de mine ca pana acum nu mi-e foame si pofta de nimic...sa vedem mai incolo cum va fii....
Elena23- Mamica eleganta
Buna fetelor....eu sunt tare racita,ma doare gitul si mi curge nasul rau de tot.....sper de maine sa fiu mai bine.
Bafta la diete fetelor...
Bafta la diete fetelor...
nadvio1973- Mamica sexy
buna fetele
Eu la serviciu, mai am o ora si plec!
Sambata merg s-o iau pe Larisa de la ai mei, nu am vazu-to de 2 saptamani abia astept s-o vad!!
Cat despre capitolul ingrasat pare ca m-as fi ingrasat si eu..sper sa nu mi se para doar, abia astept sa ma cantaresc :)
Va pup
Eu la serviciu, mai am o ora si plec!
Sambata merg s-o iau pe Larisa de la ai mei, nu am vazu-to de 2 saptamani abia astept s-o vad!!
Cat despre capitolul ingrasat pare ca m-as fi ingrasat si eu..sper sa nu mi se para doar, abia astept sa ma cantaresc :)
Va pup
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
buna fetelor,am papat jumate de shaorma.........dar de maine gata iar la ciorba de legume si carne la cuptor...peste........eu cu lactatele nu ma impac deloc...lapte nu beau cred k un pahar pe an,nu-mi place sana,chefir,lapte batut niciatat...
buna fetele , acum am terminat si eu de facut papica pentru baieti....
nadia multa sanatate iti doresc
teo imi imaginez ca iti este dor de pitica , este tare greu sa nu ii vezi pe copii o perioada mai mare de timp
ceci si mie imi este pofta de shaorma rau de tot ...dar ma abtin
nadia multa sanatate iti doresc
teo imi imaginez ca iti este dor de pitica , este tare greu sa nu ii vezi pe copii o perioada mai mare de timp
ceci si mie imi este pofta de shaorma rau de tot ...dar ma abtin
mie nu mi-e pofta de nimic fetelor,decat de DULCIURI inca rezist....sa vedem pana cand...s-a mai dus o zi...o zi din regim incheiata cu brio
Adriana nu te mai gandi la shaorma...Ceci...nu trb sa mananci...nu faci nimic daca o zi mananci si doua te abtii...
Nadia,multa sanatate!! Sa aveti o seara placuta!!!
Adriana nu te mai gandi la shaorma...Ceci...nu trb sa mananci...nu faci nimic daca o zi mananci si doua te abtii...
Nadia,multa sanatate!! Sa aveti o seara placuta!!!
Elena23- Mamica eleganta
salutare fetele ..dar ce v-ati pus pe diete ...sper sa slabiti atat cat vreti
teo imi inchipui ca de abia astepti sa o vezi ...eu o singura data am stat 2 saptamani fara fabi si de abia am rezistat iar fara edy nu am stat deloc ..asa ca multi pupici pe cand o sa va intalniti
teo imi inchipui ca de abia astepti sa o vezi ...eu o singura data am stat 2 saptamani fara fabi si de abia am rezistat iar fara edy nu am stat deloc ..asa ca multi pupici pe cand o sa va intalniti
alinagherman- Mamica de cariera
Neata fetelor,ma simt mai bine putin ,dar inca sunt ragusita....Adriana,Cecy,Elena....bafta la diete.Ren de ceva vreme este cam neascultator....asa ma supara cind si cind.....sfarsit de sapt minunat fetelor.
nadvio1973- Mamica sexy
neata nadia , ma bucur ca esti mai bine .... cat il priveste p ren asa sunt toti copii, au zile si zile
eu sunt deja la cafeluta si va invit si pe voi
eu sunt putin suparata pentru ca gabi aseara si azi noapte mi-a facut febra , desi aseara nu avea amigdalitele umflate , sa vedem astazi
elena de saptamana viitoare incep si eu cu cel disociat
un sfarsit de saptamana frumos va doresc ....noi plecam maine dimineata la tara la mama .
eu sunt deja la cafeluta si va invit si pe voi
eu sunt putin suparata pentru ca gabi aseara si azi noapte mi-a facut febra , desi aseara nu avea amigdalitele umflate , sa vedem astazi
elena de saptamana viitoare incep si eu cu cel disociat
un sfarsit de saptamana frumos va doresc ....noi plecam maine dimineata la tara la mama .
neata fetelor,iar ne-am trezit devreme-dar cand trebuie sa mearga Larisa la gradi ar dormiiiiiiiii................si acum k nu o duc se trezeste la 7,30
imi fac o cafea si revin
Adriana am luat o ,,pauza,, de concursururi?nimic nou?
imi fac o cafea si revin
Adriana am luat o ,,pauza,, de concursururi?nimic nou?
Pagina 11 din 43 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene!!(10)
» La o cafea intre prietene!
» La o cafea intre prietene(11)
» La o cafea intre prietene (3)
» La o cafea intre prietene(12)
» La o cafea intre prietene!
» La o cafea intre prietene(11)
» La o cafea intre prietene (3)
» La o cafea intre prietene(12)
Pagina 11 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA