Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 62 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 62 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene!(2)
+22
stefy
brigitta
elena
amalia-carmen
swe
roxana ,mamica finuta
mary83
roxanik
anka9mai
Gianina
mona_mami
crina_oc
teodoraion
nadvio1973
sandy
celina74
Elena23
cecilia_7625
alinagherman
adriana
Raluca30
Maria
26 participanți
Pagina 26 din 43
Pagina 26 din 43 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43
Re: La o cafea intre prietene!(2)
Buna dimineata!
Beau si eu o cafea Alina cu tine,azi il duc pe Gabi doar pe 9 la scoala,ieri au fost in excursie si au venit epuizati asa ca d-na a hotarat caci putem sa-i ducem cum vrem,dar nu mai tarziu de ora noua
Adriana te asteptam cu vesti bune,va pup
Beau si eu o cafea Alina cu tine,azi il duc pe Gabi doar pe 9 la scoala,ieri au fost in excursie si au venit epuizati asa ca d-na a hotarat caci putem sa-i ducem cum vrem,dar nu mai tarziu de ora noua
Adriana te asteptam cu vesti bune,va pup
Maria- Administrator
neata Stefy,am venit si eu,am fost plecata la scoala cu Gabi
Maria- Administrator
neata fetele! am venit si eu la cafea!...sunt la munca! va pup si va doresc zi frumoasa si usoara!
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
buna fetelor
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
cata liniste a fost azi in cafenea!!!!!
anka9mai- Mamica cocheta
Buna fetelor...cam liniste azi....Am fost in ior cu copilul si am hranit ratele cu pufuleti,a fost relaxant,acum am pus la cuptor o tura de madlene,sper sa mi iasa.Asteptam vesti bune Adriana.
nadvio1973- Mamica sexy
madlene am macat si eu la munca azi...dar din comert fug la bucatarie!!! revin mai tarziu! va pup pe toate!
am vb acum cu Adriana! Gabita e bine ! mananca inghetata!!!
am vb acum cu Adriana! Gabita e bine ! mananca inghetata!!!
anka9mai- Mamica cocheta
buna fetele...plec de la munca.
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Buna! Mi-e dor de voi dar nu am timp sa intru :flowers:
Ma bucur ca Gabita e bine! Eu nici nu am vrut sa vad inghetata dupa operatie, iar la cateva zile cand vroiam inghetata nu mai aveam voie sa manac.
O seara placuta!
Ma bucur ca Gabita e bine! Eu nici nu am vrut sa vad inghetata dupa operatie, iar la cateva zile cand vroiam inghetata nu mai aveam voie sa manac.
O seara placuta!
crina_oc- Mamica sexy
Nu mai e nimeni...acum am vazut cat e ceasul,ce trece timpul,am niste zile aglomerate sunt numai pe fuga...
N-am inteles eu bine sau a spus ca i-a dat sa manance inghetata dupa operatie?
N-am inteles eu bine sau a spus ca i-a dat sa manance inghetata dupa operatie?
Gianina- Mamica rafinata
Da, i-a dat inghetata ca sa i se opreasca sangerarea din gat ...
Am ajuns la calculator sa il inchid!
Noapte buna!
Am ajuns la calculator sa il inchid!
Noapte buna!
crina_oc- Mamica sexy
Neata!Va las o cafeluta si va doresc o zi buna tuturor.Adriana,cum se simte Gaby?Madlenele mele au iesit bine.....
nadvio1973- Mamica sexy
buna fetele , in primul rand va multumesc pentru grija si gandurile bune , mesaje si telefoane , sunteti cele mai bune prietene
gabi este relativ bine acum doar ca il doare gatul si nu poate inghiti si vorbi , operatia a decurs bine si nu a sangerat, riscul ar mai fi vreo 6 zile dar dupa cum il vad eu nu prea cred ..... a aplans ieri dupa operatie dar dupa calmante sa mai linistit ,,,, pana la urma domnul doctor a hotarat sa ii scoata si polipi ca sa eliminam cu totul infectia de acolo ,,,, si da la cateva ore dupa operatie mi-a spus sa ii dau inghetata , apa , ceai , si poate manca orice poate si isi doreste ....insa ieri nu a vrut sa manance nimic doar inghetata ....acum ii fac o supa cu galuste , poate papa putin mai tarziu
in rest suntem bine si eu m-am mai linistit desi azi noapte l-am cam pazit , dar a dormit foarte bine.....
gabi este relativ bine acum doar ca il doare gatul si nu poate inghiti si vorbi , operatia a decurs bine si nu a sangerat, riscul ar mai fi vreo 6 zile dar dupa cum il vad eu nu prea cred ..... a aplans ieri dupa operatie dar dupa calmante sa mai linistit ,,,, pana la urma domnul doctor a hotarat sa ii scoata si polipi ca sa eliminam cu totul infectia de acolo ,,,, si da la cateva ore dupa operatie mi-a spus sa ii dau inghetata , apa , ceai , si poate manca orice poate si isi doreste ....insa ieri nu a vrut sa manance nimic doar inghetata ....acum ii fac o supa cu galuste , poate papa putin mai tarziu
in rest suntem bine si eu m-am mai linistit desi azi noapte l-am cam pazit , dar a dormit foarte bine.....
Buna dimineata fetelor!
Recuperare rapida la Gabi
Recuperare rapida la Gabi
Maria- Administrator
buna fetelor,acum mi-am facut si eu o cafea...ieri l-au luat pe Denis parintii adoptivi..jale mare...a plans Larisa..........
dim am fost si mi-am facut cererea de concediu...asa k-s liberaaaaa
dim am fost si mi-am facut cererea de concediu...asa k-s liberaaaaa
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
buna maria, multumim mult
neata ceci , gata l-au luat? imi imaginez cat de greu v-a fost ..... nu sti ce bebe iti va da?
eu sunt fericita ca gabi a mancat putina supa cu galuste si cateva lingurite de piure ....suntem pe drumul cel bun!
neata ceci , gata l-au luat? imi imaginez cat de greu v-a fost ..... nu sti ce bebe iti va da?
eu sunt fericita ca gabi a mancat putina supa cu galuste si cateva lingurite de piure ....suntem pe drumul cel bun!
salutare ...si sanatat lui gabita ..ma bucur ca e bine ...
cuscra capul sus ca o sa fie bine ...o sa treaca si acusi vine alt bebe
noi am fost afara ..e asa frumos la noi si acum edy doarme iar eu mai stau putin sa ma odihnesc
cuscra capul sus ca o sa fie bine ...o sa treaca si acusi vine alt bebe
noi am fost afara ..e asa frumos la noi si acum edy doarme iar eu mai stau putin sa ma odihnesc
alinagherman- Mamica de cariera
Buna...recuperare rapida Gabi.Cecy,concediu cit mai relaxant.Sandy,Teo,Stefy,Anka,Giany,Roxy...etc....????
nadvio1973- Mamica sexy
buna mamici..ce mai faceti?
noi bine mai mult afara si cu treburile zilnice.abia asteptam vacanta sa plecam la bunici
noi bine mai mult afara si cu treburile zilnice.abia asteptam vacanta sa plecam la bunici
mary83- Mamica incepator
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : acasa cu nazdravani
buna ziua fetele...eu sunt la munca, ma doare foarte tare in gat
anka9mai- Mamica cocheta
Nasol,ia niste propolis...
Buna,fetelor...am trecut sa va salut,dau inainte cu curatenia,azi am scos florile afara,asezat,transferat...am bagat si la spalat...am fost de m-am tuns si m-am si vopsit,ca ma pensasem de ieri...si iata ca a venit seara...
Sanatate lui Gabita...eu am ramas perplex cu inghetata ca la amigdalite abia scoase plus polipi asta ii mai trebuia,dar fiecare face cum vrea si suportam fiecare consecintele deciziilor noastre...
A,si pentru cami-am adus aminte ca azi am primit o veste proasta un prieten de-ai nostri a fcaut atac cerebral cu pareza in condiitile in care el facea dializa pentru ca nu-i mai functioneaza nici un rinichi si de pe care tot l-am rugat inainte sa se intample cu rinichii(e facuse 2 infacturi) sa se puna pe picioare cu produse,acum sotia lui ma roaga sa-i fac o schema cu ce ar putea sa-i dea acum...asta aporpo de ce va spuneam zilele trecute ca va tot bat la cap sa va ingrijiti sanatatea cu ce trebuie ca eu m-am saturat sa vad oamenii ca in al 12-lea ceas vor as se faca bine...m-am saturat in sensul ca nu mai suport,ma doare si pe mine cand vad ce nenorociti ajung...
O seara buna!
Buna,fetelor...am trecut sa va salut,dau inainte cu curatenia,azi am scos florile afara,asezat,transferat...am bagat si la spalat...am fost de m-am tuns si m-am si vopsit,ca ma pensasem de ieri...si iata ca a venit seara...
Sanatate lui Gabita...eu am ramas perplex cu inghetata ca la amigdalite abia scoase plus polipi asta ii mai trebuia,dar fiecare face cum vrea si suportam fiecare consecintele deciziilor noastre...
A,si pentru cami-am adus aminte ca azi am primit o veste proasta un prieten de-ai nostri a fcaut atac cerebral cu pareza in condiitile in care el facea dializa pentru ca nu-i mai functioneaza nici un rinichi si de pe care tot l-am rugat inainte sa se intample cu rinichii(e facuse 2 infacturi) sa se puna pe picioare cu produse,acum sotia lui ma roaga sa-i fac o schema cu ce ar putea sa-i dea acum...asta aporpo de ce va spuneam zilele trecute ca va tot bat la cap sa va ingrijiti sanatatea cu ce trebuie ca eu m-am saturat sa vad oamenii ca in al 12-lea ceas vor as se faca bine...m-am saturat in sensul ca nu mai suport,ma doare si pe mine cand vad ce nenorociti ajung...
O seara buna!
Gianina- Mamica rafinata
Pagina 26 din 43 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene!!(10)
» La o cafea intre prietene!
» La o cafea intre prietene(11)
» La o cafea intre prietene (3)
» La o cafea intre prietene(12)
» La o cafea intre prietene!
» La o cafea intre prietene(11)
» La o cafea intre prietene (3)
» La o cafea intre prietene(12)
Pagina 26 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA