Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 115 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 115 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene!(2)
+22
stefy
brigitta
elena
amalia-carmen
swe
roxana ,mamica finuta
mary83
roxanik
anka9mai
Gianina
mona_mami
crina_oc
teodoraion
nadvio1973
sandy
celina74
Elena23
cecilia_7625
alinagherman
adriana
Raluca30
Maria
26 participanți
Pagina 37 din 43
Pagina 37 din 43 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43
Re: La o cafea intre prietene!(2)
salutare ..ce mai faceti? eu am facut curat ca trebuia dupa 3 zile de sarbatoare ...
nadia poate e mai bine sa faca acum decat la scoala ..si asa e primvara si e inca urat afara ..ar fi mai rau la vara ...dar poate nu este ...
nadia poate e mai bine sa faca acum decat la scoala ..si asa e primvara si e inca urat afara ..ar fi mai rau la vara ...dar poate nu este ...
alinagherman- Mamica de cariera
- Varsta : 42
Hristos A Inviat! abia acum am reusit si eu sa intru sa vad cum ati petrecut....sunt fff obosit, am lucrat in ajun de inviere pana la 19 seara, si am fugit la tara la ai mei, duminica am fost in satul natal al mamei la cimitir si luni am inceput munca...gata Pastele pt mine...
anka9mai- Mamica cocheta
Adevarat a Inviat,Anca!!
Eu am cam lalait-o azi,nu am calcat nimic...doar am intins doua masini de rufe,am fost la vecina la un 3-1 si am stat vreo 2 ore,Dragos e inca acolo se mai joaca cu fetita ei,am facut un orez cu lapte acum si...cam atat!
Eu am cam lalait-o azi,nu am calcat nimic...doar am intins doua masini de rufe,am fost la vecina la un 3-1 si am stat vreo 2 ore,Dragos e inca acolo se mai joaca cu fetita ei,am facut un orez cu lapte acum si...cam atat!
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
si eu de cand am venit de la munca am pus la spalat 2 masini de rufe...in rest leneveala. maine dim merg sa-mi operez nev`ul de pe fata, am mari emotii
anka9mai- Mamica cocheta
Buna ziua fetelor!!!
Ce faceti voi?Si eu am avut azi o zi plina,o gramada de treaba
Ce faceti voi?Si eu am avut azi o zi plina,o gramada de treaba
Maria- Administrator
buna fetelor
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
Hristos a inviat!
buna fetelor!!! nu am mai intrat de mult si la cate figuri imi fc pc-ul chiar nu imi vine sa-l deschid..
buna fetelor!!! nu am mai intrat de mult si la cate figuri imi fc pc-ul chiar nu imi vine sa-l deschid..
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Hristos a inviat!
sandy- Mamica cocheta
Adevarat a Inviat,Sandy!! toate bune??
Anca,sunt sigura ca totul va fii bine..am sa ma gandesc la tine !! Am intrat sa va spun noapte buna!!
Anca,sunt sigura ca totul va fii bine..am sa ma gandesc la tine !! Am intrat sa va spun noapte buna!!
Elena23- Mamica eleganta
Da Elena,,multumesc de intrebare,,suntem ff bine!!..
sandy- Mamica cocheta
Buna,copilul se scarpina rau,dar bubitele nu au lichid.....oare ce o fi?maine merg la dr de familie.Anka,lasa emotiile ,o sa fie bine.Sndy,draga mea ce dor mi a fost de tine...Va pup pe toate .ps,fetelor,trebuie sa va marturisesc ca azi am cumparat un cupon sa merg la tun si schimbat de freza ca nu se mai poate,sunt ca o matura.......
nadvio1973- Mamica sexy
Buna dimineata!!! se pare ca si azi sunt tot prima la cafea :flowers: :flowers: La noi ploua,bate vantul...parca ar fii toamna...maine incep serviciul...
Nadia,sa nu fie pojarel...
O zi minunata tuturor!!
Nadia,sa nu fie pojarel...
O zi minunata tuturor!!
Elena23- Mamica eleganta
Buna dimineata Elena!
Beau si eu cafeaua cu tine e tare urat si la noi :umbrela:
Beau si eu cafeaua cu tine e tare urat si la noi :umbrela:
Maria- Administrator
Eleana,Maria,buna dimineata fetelor!copilul nu s a mai scarpinat ...a dormit bine toata nopatea.O sa merg la dr oricum.Azi iar zi ploioasa?Merg o fuga la market ca am ramas fara legume ..o zi buna!
nadvio1973- Mamica sexy
Neatza Maria si Nadia...si cuscra ca te vad conectata
Elena23- Mamica eleganta
neata fetelor...Nadia sa vii cu poze cu noul look.si cu vesti despe Ren...
Sandy ma bucur k sunteti bine,chiar ma intrebam pe unde esti...am vz pozele sunt super si distractie...
fetelor Larisa mea a dormit singurica aseara.un pic fortata de mine.....k ma ,,suparat,, ma zapaceste de cand se trezeste si pana la culcare vrea sa fie tv pe desene dar ea nu se uita...doar asculta..nu pot sa dau la un film ,la nimic...oare sa fie un pic ,,invidioasa,,?k dak ma uit la film nu-i mai dau atentie?.sa vedem azi la pranz dak mai doarme la ea in camera....
acum imi beau si eu cafeaua ,Larisa lka ea in camera isi mananca cereale cu lapte,Stefy sa trezit la 8,30 a mancat un iaurt cu biscuiti si acum se joaca in patut...dar nu-i place sa fie singura...plange in hohote...are tv deschis mereu...dar vrea sa vada si persoane...asa k stau cu usa deschisa sa ma vada...si ea ,,vorbeste,, cu papusile in patut,mai ma stiga din cand in cand....e o dulce...
Sandy ma bucur k sunteti bine,chiar ma intrebam pe unde esti...am vz pozele sunt super si distractie...
fetelor Larisa mea a dormit singurica aseara.un pic fortata de mine.....k ma ,,suparat,, ma zapaceste de cand se trezeste si pana la culcare vrea sa fie tv pe desene dar ea nu se uita...doar asculta..nu pot sa dau la un film ,la nimic...oare sa fie un pic ,,invidioasa,,?k dak ma uit la film nu-i mai dau atentie?.sa vedem azi la pranz dak mai doarme la ea in camera....
acum imi beau si eu cafeaua ,Larisa lka ea in camera isi mananca cereale cu lapte,Stefy sa trezit la 8,30 a mancat un iaurt cu biscuiti si acum se joaca in patut...dar nu-i place sa fie singura...plange in hohote...are tv deschis mereu...dar vrea sa vada si persoane...asa k stau cu usa deschisa sa ma vada...si ea ,,vorbeste,, cu papusile in patut,mai ma stiga din cand in cand....e o dulce...
neata.... la cafeluta si eu....
alinagherman- Mamica de cariera
am intrat dimineata sa-mi listez ceva pentru gradinita, ca am fost in activitate astazi si aveam o fereastra deschisa din forum de ieri cand vroiam si eu sa spun cateva vorbe, dar nu am reusitElena23 a scris:Neatza Maria si Nadia...si cuscra ca te vad conectata
Acum beau un 3 in 1 :33: si mai citesc ce ati mai facut :flowers:
crina_oc- Mamica sexy
Buna fetele mele HRISTOS A INVIAT ! Sper ca lipsa mea de pe forum sa nu va fii intrsitat , am copii in vacanta , deci timpul la pc e limitat , offffffffffffffff nasol
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Adevarat a Inviat,Roxana!!
eu am pus in sfarsit sa calc si mi-am facut un 3-1 sa am spor o dupa amiaza frumoasa!! La noi a iesit soarele dar tot bate vantul....
eu am pus in sfarsit sa calc si mi-am facut un 3-1 sa am spor o dupa amiaza frumoasa!! La noi a iesit soarele dar tot bate vantul....
Elena23- Mamica eleganta
buna fetelor,noi am stat afara pe strada cu fetele..........o veselie....
de luni gata vacantaaaaaaa
de luni gata vacantaaaaaaa
buna fetele!!trag chiulul la greu...... va pup!!! o seara buna va doresc
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Noapte buna tuturor!! o seara linistita va doresc!
Elena23- Mamica eleganta
Buna,am fost la dr cu copilul si a avut se pare pojarel...acum suntem deja fara bubite pe corp ...trebuie sa evit colectivitatile ,dar pot sa l scot afara.O seara bune,ma duc sa pap putina inghetata.... :flowers:
nadvio1973- Mamica sexy
Pagina 37 din 43 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene!!(10)
» La o cafea intre prietene!
» La o cafea intre prietene(11)
» La o cafea intre prietene (3)
» La o cafea intre prietene(12)
» La o cafea intre prietene!
» La o cafea intre prietene(11)
» La o cafea intre prietene (3)
» La o cafea intre prietene(12)
Pagina 37 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA