Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 121 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 121 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (3)
+20
brigitta
Raluca30
Elena23
roxana ,mamica finuta
swe
elena
mary83
teodoraion
roxanik
mona_mami
anka9mai
amalia-carmen
DaNuTzA
cecilia_7625
sandy
paul_A
nadvio1973
Maria
alinagherman
adriana
24 participanți
Pagina 43 din 43
Pagina 43 din 43 • 1 ... 23 ... 41, 42, 43
Re: La o cafea intre prietene (3)
buna fetelor,ne-am intors de la cumparaturi si din parc...k se anunta canicula si azi...pana duminica........Adri ,lidl este la prima statie de 202 dupa carefour...
eu am pus la foc sa fac ghiveci de legume fara carene cu vinete,ardei greas,rosii din gradina si am mai adaugat fasole verde,mazare si cartofi,bulion..si deja miroase frumos.....
eu am pus la foc sa fac ghiveci de legume fara carene cu vinete,ardei greas,rosii din gradina si am mai adaugat fasole verde,mazare si cartofi,bulion..si deja miroase frumos.....
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
am venit si eu fetele la cafea! mai este o gurita si pt mine? saptamana asta am lucrat doar de dupa-amiaza si asa lenesa ce am fost acasa dimineata nu am facut nimicccccc....a fost Alex acasa 1 zi si am facut o mare dezordine in camera lui si tot zic ca fac ordine dar nu stiu cand
Alina zici ca sotul tau e pescar incepator? sa-ti zic o vorba..."din om faci pescar dar din pescar nu mai faci om" al meu e pescar de cand il stiu asa ca is resemnata de mult, desi ma mai apuca si pe mine nervii ca pt peste se gaseste timp si bani dar pt altele nu...unde merge al tau la pescuit? poate se intalnesc si noi nu stim ca ne tinem de capul lor....bafta cu serviciul!!
Alina zici ca sotul tau e pescar incepator? sa-ti zic o vorba..."din om faci pescar dar din pescar nu mai faci om" al meu e pescar de cand il stiu asa ca is resemnata de mult, desi ma mai apuca si pe mine nervii ca pt peste se gaseste timp si bani dar pt altele nu...unde merge al tau la pescuit? poate se intalnesc si noi nu stim ca ne tinem de capul lor....bafta cu serviciul!!
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
salutare ..la mine s-a oprit apa calda si rece si nu am reusit sa psal decat o masina si sa fac pastaile si snitele...
anka sotul nu prea stiu unde se duce la pescuit ca nu ma intereseaza ..pe la bivolari parca ..el nu are permis de pescuit ca sa mearga pe prut si alte locuri...dar cred ca anul asta are de gand sa-si faca..
eu am vb cu seful...trebuia sa incep de joi munca pe 30 dar a zis sa incep de luni pe 3 septembrie as ca mai stau acasa cateva zile ..si sunt fericita ca ma primeste la munca
anka sotul nu prea stiu unde se duce la pescuit ca nu ma intereseaza ..pe la bivolari parca ..el nu are permis de pescuit ca sa mearga pe prut si alte locuri...dar cred ca anul asta are de gand sa-si faca..
eu am vb cu seful...trebuia sa incep de joi munca pe 30 dar a zis sa incep de luni pe 3 septembrie as ca mai stau acasa cateva zile ..si sunt fericita ca ma primeste la munca
alinagherman- Mamica de cariera
Alina ma bucur ca incepi munca...o sa te mai destinzi si tu!...cat despre sotul tau daca are in plan sa-si faca permis de pescuit se adevereste ce ti-am zis eu ."din om faci pescar dar din pescar nu mai faci om" ....oare daca noi am avea asemenea pasiuni ca ei sa plecam de acasa ce s`ar alege de ei???
anka9mai- Mamica cocheta
sa stii ca tare as fi curioasa ..eu stiu sigur ca al meu nu ar rezista o saptamana cu ei ..doar el si ei... il vad cum isi pierde rabdarea dupa prima jumatate de ora ....
mai vedem noi ce se mai schimba dupa ce incep serviciul...
mai vedem noi ce se mai schimba dupa ce incep serviciul...
D-ne Anka,pai atunci nu am mai avea casa...dak am pleca la pescuit cu noaptea-n cap cred k am gasi si copii nemancati.
...bine k al meu nu pescuieste decat de placere si de relaxare din cand in cand...
fetele mele acum sau trezit si au papt banana fiecare si stam in casa la racoare k e canicula
...bine k al meu nu pescuieste decat de placere si de relaxare din cand in cand...
fetele mele acum sau trezit si au papt banana fiecare si stam in casa la racoare k e canicula
Buna fetelor!!! v-am citit din urma,am vazut ce ati mai facut si observ ca sunteti tare vrednicute,gemuri,zacusca....eu am noroc cu mama ca face ea de toate.Adriana,gemul de prune este preferatul meu si abia astept sa faca mama sapt viitoare.Am facut si eu de caise cateva borcane si de ciresi.
In rest suntem bine,asa cum stiti.
In rest suntem bine,asa cum stiti.
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
bine ai revenit la cafea Elena
te pup!!!ce faci?? ce face Larisa??
Elena23- Mamica eleganta
suntem bine ...ne pregatim de scoala...sufleteste mai ales...
mai avem de mers la mare pe 3-4 sept...si pe 31 aug la Pitesti la prietena mea si gata cu plimbarile...
Dragos ce face?tu?
mai avem de mers la mare pe 3-4 sept...si pe 31 aug la Pitesti la prietena mea si gata cu plimbarile...
Dragos ce face?tu?
este langa mine se uita la desene,ii este si lui dor de camin si de toti colegii asa mi-a spus intr-o zi....distractie placuta la mare,sa aveti vreme frumoasa!!
Elena23- Mamica eleganta
Buna dimineatza tuturor!!! V-ati trezit??? eu sunt vrednicuta dis de dimineata acum cat mai este racoare am pus sa fac o tocanita de pui cu cartofi si sa calc.
Adriana,ma intrebai de dieta...nu e nimic special,doar am renuntat la paine,dulciuri,prajeli si nu mai mannc seara dupa ora 18.ma bazez mai mult pe salate,lactate,fructe,carne fiarta sau fripta si mai nou de 4 zile alerg la stadion dar mi-a pus capac aseara,am o febra musculara de abia ma misc,sper sa imi revin pana maine ca sunt de servici.Trebuie sa dau jos ca s-a cam ingrosat gluma nu de alta dar vine iarna si iar dau iama in dulciuri...asaa ca...ma pregatesc glumesc sa stii ptr ca ,chir imi doresc sa slabeac cateva kg bune...10-15 daca as putea...pana in iarna..
va doresc o zi frumoasa cu mult spor la treburi!
Adriana,ma intrebai de dieta...nu e nimic special,doar am renuntat la paine,dulciuri,prajeli si nu mai mannc seara dupa ora 18.ma bazez mai mult pe salate,lactate,fructe,carne fiarta sau fripta si mai nou de 4 zile alerg la stadion dar mi-a pus capac aseara,am o febra musculara de abia ma misc,sper sa imi revin pana maine ca sunt de servici.Trebuie sa dau jos ca s-a cam ingrosat gluma nu de alta dar vine iarna si iar dau iama in dulciuri...asaa ca...ma pregatesc glumesc sa stii ptr ca ,chir imi doresc sa slabeac cateva kg bune...10-15 daca as putea...pana in iarna..
va doresc o zi frumoasa cu mult spor la treburi!
Elena23- Mamica eleganta
neata elena ... esti harnicuta nu gluma, adevarul este ca si eu tot dimineata fac mancare si treburile gospodaresti ,,,, dupaamiaza nu imi mai arde de nimic..... cat priveste dieta ar trebui sa tin si eu , vad ca am cam luat-o razna cu mancatul .... mereu as rontai ceva
o zi frumoasa si tie
o zi frumoasa si tie
neata...ce harnicute sunteti...
neata adriana ...linistita in sufletul meu nu sunt ..ieri am fost putin pe teren la job-ul part time si a fost bine ..as vrea sa incep cat ai repede . serviciul il incep pe 3 septembrie asa ca stau si saptamana viitoare acasa ....si e bine ca vine mama si stau mai mult timp cu ea
buna fetelor...acum imi termin de baut cafeaua ...am stat in bucatarie si am facut ciorba de legume si orez sarbesc...sunt intr-o mica pauza...diseara pleaca si tatal meu inapoi in Italia...
buna cuscra....cum faci orezeul sarbesc ?
Pagina 43 din 43 • 1 ... 23 ... 41, 42, 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 43 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA