Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 25 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 25 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (4)
+15
teodoraion
sandy
roxanik
roxana ,mamica finuta
Maria
mona_mami
adriana
Elena23
Gianina
brigitta
Raluca30
crina_oc
DaNuTzA
elena
paul_A
19 participanți
Pagina 5 din 42
Pagina 5 din 42 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 42
Re: La o cafea intre prietene (4)
buna fetele! gata vacanta la tara si pt Alex al meu ieri la pranz l`am adus acasa...seara am fost la petrecere si de azi intram pe ultima suta de metri,nici el nu`i incantat deloc ca va incepe gradinita
Alina la noi la gradinita si anul trecut au fost foarte multi copii care nu au mai adus analizele asa ca vad cum fac si poate scap de dat 50-60 lei...am in plan sa ii fac analize la sange pt ca e tare slabut in rest cred ca e ok, e ager si mananca destul de bine...astept sa inceapa gradinita ca sa cer de la medic trimitere ca sa le fac gratuit
Fetele care ati fost la mare sa va fie de bine vacanta si bine ati revenit alaturi de noi... a trecut vara !!!
Vineri dupa servici am plecat si eu la tara si am copt ardei gras, capia si gogosari...in total 30 kg...am chinuit cu ei pana la 2 noaptea...pt ca sambata a fost sarbatoare mare si hram la ai mei in sat!! ...
in rest noutati multe noi nu aveam doar ca mie mi`a luat 150 lei din salar...nu stiu daca v`am povestit!!
Alina cum este la servici?
Alina la noi la gradinita si anul trecut au fost foarte multi copii care nu au mai adus analizele asa ca vad cum fac si poate scap de dat 50-60 lei...am in plan sa ii fac analize la sange pt ca e tare slabut in rest cred ca e ok, e ager si mananca destul de bine...astept sa inceapa gradinita ca sa cer de la medic trimitere ca sa le fac gratuit
Fetele care ati fost la mare sa va fie de bine vacanta si bine ati revenit alaturi de noi... a trecut vara !!!
Vineri dupa servici am plecat si eu la tara si am copt ardei gras, capia si gogosari...in total 30 kg...am chinuit cu ei pana la 2 noaptea...pt ca sambata a fost sarbatoare mare si hram la ai mei in sat!! ...
in rest noutati multe noi nu aveam doar ca mie mi`a luat 150 lei din salar...nu stiu daca v`am povestit!!
Alina cum este la servici?
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
buna tuturor,
mai rarut pe aici..
mi-e dor de vremurile cand aveam timp si stateam cu orele pe forum :(
Eu sunt bine,fetele cresc,sunt sanatoase.
O sa va pun poze, multe ne-ati vazut pe Fb.
Am terminat scoala de soferi,am luat sala dar am picat traseul, dar nu ma las pana nu-l iau ::) si fara spaga,chiar daca multi ma descurajeaza ca nu poti lua pe bune,eu CRED si stiu ca se poate :)
Dupa cum stiti,am un prieten de cateva luni,vreo 2 :) ,deja avem planuri mari prin august punem de-o nunta:),acum e greu cu fetele pana se vor obisNUIESC CU sILVIU,ACUM IL RESPING IN TOTALITATE..
Va pup,O zi buna
mai rarut pe aici..
mi-e dor de vremurile cand aveam timp si stateam cu orele pe forum :(
Eu sunt bine,fetele cresc,sunt sanatoase.
O sa va pun poze, multe ne-ati vazut pe Fb.
Am terminat scoala de soferi,am luat sala dar am picat traseul, dar nu ma las pana nu-l iau ::) si fara spaga,chiar daca multi ma descurajeaza ca nu poti lua pe bune,eu CRED si stiu ca se poate :)
Dupa cum stiti,am un prieten de cateva luni,vreo 2 :) ,deja avem planuri mari prin august punem de-o nunta:),acum e greu cu fetele pana se vor obisNUIESC CU sILVIU,ACUM IL RESPING IN TOTALITATE..
Va pup,O zi buna
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Neata,Teo,vestile de la tine sunt minunate,meriti sa ai o familie fericita!!!!va pup pe toate si va doresc o sapt cit mai buna si spor la pus muraturi si zarzavat pt iarna..eu nu fac nimic,mama le pregateste mereu.
nadvio1973- Mamica sexy
buna fetele acum am ajuns si eu acasa si plecam in vizita pe la fratele meu ...ne-a invitat la o saramura de peste!
maria arata super cafeluta , acum mi-am facut si eu un ness slabut
elena servici usor iti doresc ...... gabi ce sa faca este bine , abia asteapta sa inceapa scoala
anka dar de ce ai copt ardei capia? sau tu coci si gogosarul?
teo vei reusi cu siguranta sa iei traseul ,,,, merge si fara spaga, eu sunt sigura de asta!
nadia ai noroc cu asa o mama .... si mama pune de toate dar mie imi place sa le pun eu , parca au alt gust!
maria arata super cafeluta , acum mi-am facut si eu un ness slabut
elena servici usor iti doresc ...... gabi ce sa faca este bine , abia asteapta sa inceapa scoala
anka dar de ce ai copt ardei capia? sau tu coci si gogosarul?
teo vei reusi cu siguranta sa iei traseul ,,,, merge si fara spaga, eu sunt sigura de asta!
nadia ai noroc cu asa o mama .... si mama pune de toate dar mie imi place sa le pun eu , parca au alt gust!
buna fetelor.de dim am ratat cafeaua cu voi pt k am facut modificari in 2 camere si am scos covoarele,le-am batut si periat,am spalat si calcat perdelel,draperiile.......am facut curat si la jucariile fetelor...cand dormeau ele...acum sunt franta imi fac un dus si la tv in pat k azi imi incepe o telenovela noua pe kanald.......lari e cu tasu la piata k mi-am dat comanda la avon la o tipa....stefy devine din ce in ce mai posesiva de mine si de sotul meu....cred k dintre toti copii ea va plange dupa noi.......si noi dupa ea.....
Teo ia-o incet cu fetele si va fi bn..........si nu te lasa de luat traseul fata spaga...
Teo ia-o incet cu fetele si va fi bn..........si nu te lasa de luat traseul fata spaga...
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
neta fetelor,o zi calduroasa si azi in Bucuresti.Va astept la o cafea !!!O zi excelenta!!
nadvio1973- Mamica sexy
neata fetelor
neata!!neata!ce program au fetele azi?Eu deja am pus la fiert carne de vitel.....o sa fac mancare si dupa putine cumparaturi.
nadvio1973- Mamica sexy
buna fetele!!! am venit si noi acum 1 ora de la inot...de`acum ca nu mai stam la tara meregem de 2-3 ori/sapt la piscina...
Adriana eu coc si capia si gogosarii...nu fac zacusca si nici tocana, ii mancam gatiti...macarica de ardei facem des iarna, ne place mult...
succes pt urmatorul examen Teo cu perseverenta sigur vei lua...bafta si cu fetele sa il accepte pt iubitul tau...
merg la bucatarie sa curati 12 kg de gogosari de seminte, astazi sotul meu ii face cu sos am mare noroc cu el ca face de toate...ieri a pus ardeii iuti la otet
Adriana eu coc si capia si gogosarii...nu fac zacusca si nici tocana, ii mancam gatiti...macarica de ardei facem des iarna, ne place mult...
succes pt urmatorul examen Teo cu perseverenta sigur vei lua...bafta si cu fetele sa il accepte pt iubitul tau...
merg la bucatarie sa curati 12 kg de gogosari de seminte, astazi sotul meu ii face cu sos am mare noroc cu el ca face de toate...ieri a pus ardeii iuti la otet
anka9mai- Mamica cocheta
buan fetelor...si eu mi-am pus castraveti 10kg si acum am pe foc un sos de rosii cu gogosari si ardei capia pt fripturi....
buna fetele, mai dar tare harnicute mai sunteti ...eu inca nu am pus muraturile , saptamana viitoare le pun si eu pentru ca sunt in concediu ....
Neata fetelor!
Teo ma bucur pentru tine,fetele se vor obisnui cu siguranta,daca tu vei fii fericita ,le vei transmite si lor aceeasta stare si vei vedea ca vor accepta si ele Te pup si te mai astept cu vesti la fel de bune
Cat despre examen,cu siguranta ca il vei lua,nu te descuraja
Teo ma bucur pentru tine,fetele se vor obisnui cu siguranta,daca tu vei fii fericita ,le vei transmite si lor aceeasta stare si vei vedea ca vor accepta si ele Te pup si te mai astept cu vesti la fel de bune
Cat despre examen,cu siguranta ca il vei lua,nu te descuraja
Maria- Administrator
neata fetele va invit la cafeluta :cofr:
maria , ce mai faci? copii?
fetele ati auzit ceva pe la tv, cum ca s-ar anula grupa 0 de anul acesta? adica nu sar mai face?... eu aseara nu am vazut stirile dar asa am auzit!!!!
Buna dimineata! Imi beau si eu cafeaua astazi cu voi
crina_oc- Mamica sexy
Adriana, era vorba de o hotarare de guvern care sa anuleze legea cu clasa 0 insa nu cred ca anul acesta se mai poate face ceva. Chiar daca se voteaza hotararera de guvern va fi valabila anul scolar viitor
crina_oc- Mamica sexy
buna crina, ma bucur ca esti alaturi de noi la cafeluta ..... pai asa ma gandeam si eu ca nu s-ar mai putea anula acum cu 2-3 zile inainte de inceperea scolii , asta era chiar culmea! ce mai faceti voi? alessia .... cum ati petrecut in aceasta vara?
va pup fetele!! azi nu am avut timp sa stau cu voi....dupa programul de inot am intrat la bucatarie...abia am reusit sa fac un dus si acusi plec la munca
anka9mai- Mamica cocheta
buna fetelor
buna fetelor
adriana a scris:buna crina, ma bucur ca esti alaturi de noi la cafeluta ..... pai asa ma gandeam si eu ca nu s-ar mai putea anula acum cu 2-3 zile inainte de inceperea scolii , asta era chiar culmea! ce mai faceti voi? alessia .... cum ati petrecut in aceasta vara?
Noi suntem bine! Alessia asteapta cu nerabdare sa inceapa gradinita (oficial e inscrisa in grupa mica) In concediu am fost o saptamana la mare.
crina_oc- Mamica sexy
neata fetelor,eu deja mi-am facut cafeaua si o savurev aalturi de voi.....feteel dorm ink........azi ma duc la sc sa vad in ce clasa e Lari,la ce d-na....
azi e sarbatoare si tin post,vreau sa-mi fierb cartofi sa fac o salata orientala fara ou.....pt fete o sa gatesc tocanita de pipote de curcan si sa vad ce idee imi mai vine.........
azi e sarbatoare si tin post,vreau sa-mi fierb cartofi sa fac o salata orientala fara ou.....pt fete o sa gatesc tocanita de pipote de curcan si sa vad ce idee imi mai vine.........
Pagina 5 din 42 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene(12)
» La o cafea intre prietene !!!!!! (4)
» La o cafea intre prietene(13)
» La o cafea intre prietene (5)
» La o cafea intre prietene!!!
» La o cafea intre prietene !!!!!! (4)
» La o cafea intre prietene(13)
» La o cafea intre prietene (5)
» La o cafea intre prietene!!!
Pagina 5 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA