Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 127 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 127 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
[rezolvat]pt mamici foarte ocupate
5 participanți
Pagina 1 din 1
pt mamici foarte ocupate
De multe ori nu gasim timp pt coafor sau pt saloane dar totusi nu vrem sa ne neglijam, daca aveti nevoie de sfaturi legate de make-up, aranjat de par, vopsit, etc va stau la dispozitie cu raspunsuri la intrebari si nelamuriri, sau pt mamicile din cluj chiar cu servicii de acest gen, la domiciului.
Nu va neglijati, pt voi si pt cei dragi!
Nu va neglijati, pt voi si pt cei dragi!
mmionela- Mamica incepator
Re: [rezolvat]pt mamici foarte ocupate
multumim ionela si chiar te asteptam cu sfaturi ...pe mine ma intereseaza despre vopsit si cum as putea sa am firul de par mai tare , eu am un par foarte moale si subtire si nu se aseaza deloc pana nu ii dau cu spuma sau fixativ
buna.....ma intereseaza foarte mult sa stiu daca pot sa mi tund sngura varfurile si ceva ponturi pt cei stangaci atunci cind incearca sa si faca manechiura....multumesc!
nadvio1973- Mamica sexy
Legat de tuns nu prea iti recomad, nici eu nu reusesc sa ma tund singura, cat despre manichiura... trebuie urmati toti pasi si trebuie sa iti iasa, adica inmuiat mainile, curatat unghiile, cuticulele, pilit frumos si ojat, de exemplu eu nu tai cuticulele, ci fac in prealabil un spa pt maini clientelor mele cu niste produse care includ un piling foarte bun, sare de mare si hidratare si pur si simplu cuticulele se desprind singure dupa ce se inmoaie. Pacat ca esti asa de departe ca ti-as face o demonstratie cu mare drag daca ai fi din Cluj. va pup pe toate
eu mi le comand singura de la TianDe, sunt foarte bune sunt 100% nat, si clientele mele sunt super incantate
tu nu ajungi deloc prin Bucuresti?poate incerci sa te filmezi pas cu pas si sa ne inveti si pe noi????? :flowers:
nadvio1973- Mamica sexy
nu prea am cum sa ajung la Bucuresti, aici la cj tin cu fetele sedinte de make-up si le invat cum sa se machieze, le cuplez cate 2 si se machiaza una pe alta sub indrumarea mea, sunt super incantate de rezultate. va pup
Ce frumos,pacat ca nu ajungi si prin Bucuresti......te rog doar sa te gindesti la varianta cu filmatul.....ce zici?cind ai tu mai mult timp ....ieri mi am luat hydrating cuticle remover ...mi am dat,am asteptat si am impins cuticulele doar...e bine?trebuie sa incerc sa le tai,sau in timp nu o sa mai creasca????si am confiscat de la o prietena lac pt tratarea unghiilor cu vit b1....
nadvio1973- Mamica sexy
nu am folosit asa ceva eu folosesc dupa cum am spua pachetul de la tiande sunt nat si nu treb sa tai nimic e un piling care le inmoaie si le indeparteaza dupa care urmeaza sarea de mare ce curata in profunzime iar la sfarsit urmeaza hidratarea mainilor toate sunt intr-un pachet noi suntem f multumite atat eu cat si clientele mele deocamdata nu le schimb
Subiecte similare
» Site-uri cu programe foarte utile
» Ne gasiti si pe FACEBOOK
» Concurs-recomanda forumul Mamici cochete!!!
» Poze cu mamici cochete
» Dulciuri...Mamici cochete!!!!!
» Ne gasiti si pe FACEBOOK
» Concurs-recomanda forumul Mamici cochete!!!
» Poze cu mamici cochete
» Dulciuri...Mamici cochete!!!!!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA