Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 155 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 155 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Sedinta foto-GABRIEL MARIAN!
+7
paula_mami
STEF30IASI
deriana
Maria
analis
teodoraion
adriana
11 participanți
Mamici cochete :: Concursuri, Sponsori si Colaboratori :: Colaboratori-viitori sponsori. :: Mastercosty
Pagina 1 din 1
Sedinta foto-GABRIEL MARIAN!
Sedinta foto-GABRIEL MARIAN! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
MASTERCOSTY
Acest blog personalizat a fost primit ca bonus la sedinta foto comandata de Gabriel.
Gabriel a comandat aceasta sedinta foto dupa ce a participat la un concurs de fotografie organizat de forumul pentru mamici [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si sponsorizat de Mastercosty. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sedinta foto include realizarea unui set de fotografii in parc sau la domiciliu la care se adauga:
- 36 fotografii format 13x18
-slideshow pe dvd cu cele mai frumoase fotografii de la sedinta foto.
Bonusuri oferite la sedinta foto:
-felicitari si calendare personalizate
-blog personalizat cu poze de la sedinta foto, administrat, actualizat si intretinut gratuit de Mastercosty. Blogul este realizat pe domeniul free Blogger de la Google si se supune termenilor si conditiilor Google.
Vizionare placuta.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
MASTERCOSTY
Acest blog personalizat a fost primit ca bonus la sedinta foto comandata de Gabriel.
Gabriel a comandat aceasta sedinta foto dupa ce a participat la un concurs de fotografie organizat de forumul pentru mamici [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si sponsorizat de Mastercosty. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sedinta foto include realizarea unui set de fotografii in parc sau la domiciliu la care se adauga:
- 36 fotografii format 13x18
-slideshow pe dvd cu cele mai frumoase fotografii de la sedinta foto.
Bonusuri oferite la sedinta foto:
-felicitari si calendare personalizate
-blog personalizat cu poze de la sedinta foto, administrat, actualizat si intretinut gratuit de Mastercosty. Blogul este realizat pe domeniul free Blogger de la Google si se supune termenilor si conditiilor Google.
Vizionare placuta.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Re: Sedinta foto-GABRIEL MARIAN!
wow adriana ce poze frumoase!!
e super aia cu seriful.
ma bucur pentru voi imi pare rau ca nu am putut veni atunci sa va vedem cum va pozati dar sper sa ne intalnim cat de curand :pupicei:
felicitari pentru sedinta foto e un dar pe care un copil chiar il poate pastra o viata
e super aia cu seriful.
ma bucur pentru voi imi pare rau ca nu am putut veni atunci sa va vedem cum va pozati dar sper sa ne intalnim cat de curand :pupicei:
felicitari pentru sedinta foto e un dar pe care un copil chiar il poate pastra o viata
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
multumesc mult teo, asa m-am gandit si eu, va fi ceva care va avea o viata intreaga
Foarte frumoase pozele!Sa va traiasca scumpetea de baietel!
analis- Mamica incepator
- Varsta : 44
MULTUMESC MULT ANALIS....ASTAZI A VENIT SPONSORUL SI MI-A ADUS POZELE SI DVD-URILELUI GABITA SI ALE LUI HAMIDE.....
sunt superbe, nu am cuvinte de lauda si de multumire.....sotul le-a luat la servici sa le arate iar mie mi-a salvat in pc unul din dvd-uri....ma uit la el in continu de 2 ore.....imi pare rau ca nu stiu cum sal pun pe forum sal vedeti si voi...poate ma ajuta sponsorul sau daca stiti vreuna din voi cum sa fac, sa-mi spuneti
sunt superbe, nu am cuvinte de lauda si de multumire.....sotul le-a luat la servici sa le arate iar mie mi-a salvat in pc unul din dvd-uri....ma uit la el in continu de 2 ore.....imi pare rau ca nu stiu cum sal pun pe forum sal vedeti si voi...poate ma ajuta sponsorul sau daca stiti vreuna din voi cum sa fac, sa-mi spuneti
va facut si poze dintr-alea printate?adriana a scris:MULTUMESC MULT ANALIS....ASTAZI A VENIT SPONSORUL SI MI-A ADUS POZELE SI DVD-URILELUI GABITA SI ALE LUI HAMIDE.....
atunci e jos palaria..e super pretul daca va oferit atatea.
da teo am primit toate pozele printate...vreo 30...iti arat albumul astazi cand ne intalnim....este superb
abia astept!!!!! :pupicei:
Intru mereu sa vad pozele lui Gabita sunt asa frumoase!
Maria- Administrator
multumesc mult Maria
te invit in bucuresti sa le faci si tu o sedinta foto piticilor tai....profitati acum cat mai este vreme frumoasa :pupicei:
te invit in bucuresti sa le faci si tu o sedinta foto piticilor tai....profitati acum cat mai este vreme frumoasa :pupicei:
Foarte frumoase pozele, eu le-am admirat dar n-am scris nimic ca mereu eram pe fuga.
Sunt niste amintiri frumoase peste care te uiti si peste ani!
Eu zic ca isi merita banii!
Sunt niste amintiri frumoase peste care te uiti si peste ani!
Eu zic ca isi merita banii!
deriana- Mamica eleganta
- Varsta : 45
foarte frumoase pozele adriana , miau placut mult de tot... :pupicei: :pupicei: :pupicei:
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
sunt minunate pozele mami adriana :pupicei: :floricica rosi
paula_mami- Mamica eleganta
Joburi/Distractii : Fetita mea si forumul Mamici Cochete
superbe poze!
am vrea si noi...dar e departe clujul!
am vrea si noi...dar e departe clujul!
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
lung e drumul clujului ....frumoase poze! :pupicei:
mona_mami- Mamica cocheta
multumesc mult fetele, amalia te invit la mine, important este sa ajungeti in Bucuresti, in rest nui problema :pupicei:
wauuuuu.....foarte frumoase sunt pozele.........si bineinteles si gabita este tare scump :pupd: :pupd:
panky(Laura)- Mamica cocheta
sunt foarte frumoase,,,iar fotomodelul perfect :pupd:
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
multumesc mult fetele....intr-adevar costy face niste felicitari superbe ...probabil ca le voi comanda si pe acestea!!!
Subiecte similare
» La multi ani Gabriel-Marian!! (baietel Maria)
» Sedinta foto -HAMIDE MELISA
» Sedinta gratuita de Pilates
» La Multi Ani Maria, Marian!!!!!
» La Multi Ani Cristian Gabriel (baietel Sandy) !!!!
» Sedinta foto -HAMIDE MELISA
» Sedinta gratuita de Pilates
» La Multi Ani Maria, Marian!!!!!
» La Multi Ani Cristian Gabriel (baietel Sandy) !!!!
Mamici cochete :: Concursuri, Sponsori si Colaboratori :: Colaboratori-viitori sponsori. :: Mastercosty
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA