Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 31 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 31 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Fumatul dauneaza grav sanatatii
+8
amalia-carmen
ari05
STEF30IASI
nestian
paula_mami
paul_A
mona_mami
teodoraion
12 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
te-ai putea lasa de tigari?
Fumatul dauneaza grav sanatatii
am auzit de sute sau mii de ori acest slogan..insa parca oamenii din ce in ce mai multi fumeaza...
care e motivatia?de ce sa fumezi?mi ales ca e criza..chiar poate sa te calmeze o amarata de tigara?
explicati-mi si mie de ce fumati?
ce parere aveti despre tigari?
care e motivatia?de ce sa fumezi?mi ales ca e criza..chiar poate sa te calmeze o amarata de tigara?
explicati-mi si mie de ce fumati?
ce parere aveti despre tigari?
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Re: Fumatul dauneaza grav sanatatii
eu nu am dupa ce sa ma las nu fumez. nu am fumat niciodata si nici macar nu am incercat.
mona_mami- Mamica cocheta
bine ca ai raspuns tu nefumatoareo!!glumesc
as vrea sa se inghesuie fumatoarele cat stau la o cafea si la o tigara sa imi rasp..
as vrea sa se inghesuie fumatoarele cat stau la o cafea si la o tigara sa imi rasp..
atunci vin si eu cu un raspuns
nu fumez , nu am fumat si nici nu voi fuma niciodata :zambet larg:
nu fumez , nu am fumat si nici nu voi fuma niciodata :zambet larg:
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
Eu nu fumez sorry!! :pupicei:
paula_mami- Mamica eleganta
Joburi/Distractii : Fetita mea si forumul Mamici Cochete
ma bucur ca va am alaturi :pupicei: :pupicei: :pupicei:
facem clubul mamicilor nefumatoare
facem clubul mamicilor nefumatoare
Eu am fumat in urma cu 12 ani . Dar am fumat ca ma ajuta dimineata cu constipatia si credeam ca ma va ajuta sa slabesc ,idee intelasa gresit de oarece nu iti face nici un bine . Insa cam tarziu am inteles ca nu este bun la nimic fumatul si cu timpul am insistat foarte mult sa renunte si sotul la fumat . Am reusit in urma cu 2 ani sa nu mai fumeze nici sotul . Trebuie sa specific ca nu a luat nimic , la inceput am cumparat niste picaturi de la plafar dar nu i-a folosit la nimic . Cu timpul a reusit sa se lase de fumat de gura mea si recunoaste si el . Concluzia este ca nu ajuta fumatul la nimic bun . :pupicei: :pupicei: :pupicei:
nestian- Mamica incepator
- Varsta : 54
Joburi/Distractii : asistent medical de farmacie
felicitari!!!!!! bine ai venit in randul ... nefumatoarelor!
dar...fumatoarele nu vor sa participe la discutie aici? :zambet larg:
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
se .... rusinaza!!!
nu prea se duc nici unde trebuie la tigara! :zambet larg:
nu prea se duc nici unde trebuie la tigara! :zambet larg:
nici eu nu fumez ,...in facultate m-am prostit si eu cam 5-6 luni ...ziceam si eu ca fumez ,...dar de fapt stricam tigarile ....
am reusit si l-am facut pe sotul meu sa se lasa de fumat !!!!! :pupicei:
am o mare realizare !!!!
numai eu stiu cat m-am chinuit ..... :pupicei: :pupicei: :pupicei:
:pupicei: :pupicei: :pupicei:
am reusit si l-am facut pe sotul meu sa se lasa de fumat !!!!! :pupicei:
am o mare realizare !!!!
numai eu stiu cat m-am chinuit ..... :pupicei: :pupicei: :pupicei:
:pupicei: :pupicei: :pupicei:
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
hai ca vin eu ....fumatoarea... :zambet larg:
am inceput sa fumez in liceu, prin cls a 11-e cred ca eram... m-a stricat anturajul, sa zic asa... toti fumau in gasca mea si am zis ca hai si eu, ca doar de ce nu ca doar era la moda sa fumezi ... si am fumat ani buni... cand am ramas gravida, am zis ca ma las.... mi-era frica sa nu o pot face, dar am avut noroc ca ;lui Darius cred ca nu i-au placut tigarile, ca am mai fumat vreo 2 zile pana mi s-a facut rau si greata de ele... asa ca nu am mai fumat deloc, nu mai suportam sa simt macar fum de tigara... nici dupa ce am nascut nu m-am reapucat, si nici nu simteam dorinta... ei... dar la 2 luni dupa nastere, am mers la o nunta, bineinteles ca toti fumau in jurul nostriu si doar nu era sa scot eu nuntasii afara ca eu nu suport fumul... asa ca decat sa inhalez, sa fumez pasiv adik, am fumat si eu cateva, dar paie... de-alea slim... nu va zic ce rau mi s-a facut apoi... iar nu am mai fumat cateva luni... si m-am reapucat dintr-o prostie... adik dk ieseam undeva in oras, la o nunta, un chef... cum toti din anurajul nostru fumeaza, normal ca vroiam si eu ...mi se facea pofta cand ii vedeam pe toti fumand... asa ca azi una... peste o saptamana alta... apoi una la 2-3 zile... apoi cate una in fiecare zi... pana am ajuns sa imi cumpar iar tigari :lacrimi: normal nu mai fumez k inainte, precum turcii(un pachet pe zi), dar oricum fumez cam 3-5 pe zi ... de ce nu le pot lasa? habar nu am !!! am mai incercat ,dar tot timpul m-am reapucat dupa o perioada mai mare sau mai mica... mai ales cand ma enervez rau, asa bine imi cade o tigara... e vorba oricum de ceva psihologic, ca dependenta fizica nu e... nu mor dk o zi nu fumez, nu-s disperata sa fumez si nu am fost niciodata... dk puteam sa fumez bine, dk nu ... iar bine... dar problema e ca nu le pot lasa de tot... ce sa zic... IMI PLACE SA FUMEZ :zambet larg: imi place sa pierd timpul fumand ... imi place ideea de e fuma alta explicatie nu pot gasi
am inceput sa fumez in liceu, prin cls a 11-e cred ca eram... m-a stricat anturajul, sa zic asa... toti fumau in gasca mea si am zis ca hai si eu, ca doar de ce nu ca doar era la moda sa fumezi ... si am fumat ani buni... cand am ramas gravida, am zis ca ma las.... mi-era frica sa nu o pot face, dar am avut noroc ca ;lui Darius cred ca nu i-au placut tigarile, ca am mai fumat vreo 2 zile pana mi s-a facut rau si greata de ele... asa ca nu am mai fumat deloc, nu mai suportam sa simt macar fum de tigara... nici dupa ce am nascut nu m-am reapucat, si nici nu simteam dorinta... ei... dar la 2 luni dupa nastere, am mers la o nunta, bineinteles ca toti fumau in jurul nostriu si doar nu era sa scot eu nuntasii afara ca eu nu suport fumul... asa ca decat sa inhalez, sa fumez pasiv adik, am fumat si eu cateva, dar paie... de-alea slim... nu va zic ce rau mi s-a facut apoi... iar nu am mai fumat cateva luni... si m-am reapucat dintr-o prostie... adik dk ieseam undeva in oras, la o nunta, un chef... cum toti din anurajul nostru fumeaza, normal ca vroiam si eu ...mi se facea pofta cand ii vedeam pe toti fumand... asa ca azi una... peste o saptamana alta... apoi una la 2-3 zile... apoi cate una in fiecare zi... pana am ajuns sa imi cumpar iar tigari :lacrimi: normal nu mai fumez k inainte, precum turcii(un pachet pe zi), dar oricum fumez cam 3-5 pe zi ... de ce nu le pot lasa? habar nu am !!! am mai incercat ,dar tot timpul m-am reapucat dupa o perioada mai mare sau mai mica... mai ales cand ma enervez rau, asa bine imi cade o tigara... e vorba oricum de ceva psihologic, ca dependenta fizica nu e... nu mor dk o zi nu fumez, nu-s disperata sa fumez si nu am fost niciodata... dk puteam sa fumez bine, dk nu ... iar bine... dar problema e ca nu le pot lasa de tot... ce sa zic... IMI PLACE SA FUMEZ :zambet larg: imi place sa pierd timpul fumand ... imi place ideea de e fuma alta explicatie nu pot gasi
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
ahh... am uitat sa mentionez... nu fumam niciodata, dar NICIODATA in prezenta lui Darius... fumam doar cand doarme , calare pe geam, sa nu intre fum in casa... oricum intra ceva,si am decis azi cu al meu sa nu mai fumam, cel putin nu acasa.. dk e sa mergem undeva in oras, poate, asa ocazional... dar sa nu mai fumam zilnic... speram sa si reusim
ari05- Mamica cocheta
te cred ca te-ai chinuit dar cum ai reusit zimi secretul ca sa il fac si eu pe al meu sa se laseSTEF30IASI a scris:nici eu nu fumez ,...in facultate m-am prostit si eu cam 5-6 luni ...ziceam si eu ca fumez ,...dar de fapt stricam tigarile ....
am reusit si l-am facut pe sotul meu sa se lasa de fumat !!!!!
am o mare realizare !!!!
numai eu stiu cat m-am chinuit .....
ari05 a scris:ahh... am uitat sa mentionez... nu fumam niciodata, dar NICIODATA in prezenta lui Darius... fumam doar cand doarme , calare pe geam, sa nu intre fum in casa... oricum intra ceva,si am decis azi cu al meu sa nu mai fumam, cel putin nu acasa.. dk e sa mergem undeva in oras, poate, asa ocazional... dar sa nu mai fumam zilnic... speram sa si reusim
sa dea Dumnezeu sa scapati de viciul asa..asa economisiti si bani si e benefic pentru voi toti
de luni nu mai fumam... cica... eu mai bag cate una pe zi... ca deh... mai am inca vreo 7 tigari si doar nu o sa le arunc
iar in legatura cu fumatul... dk persoana respectiva nu vrea sa se lase, nu se lasa de fumat, oricat ar insista nevasta si oricat l-ar cicali...
iar in legatura cu fumatul... dk persoana respectiva nu vrea sa se lase, nu se lasa de fumat, oricat ar insista nevasta si oricat l-ar cicali...
ari05- Mamica cocheta
de luni nu mai fumam...
si studentul "de luni incepe sa invete"
si studentul "de luni incepe sa invete"
ai dreptate laura....vointa este cheia
eu nu fumez..... adica...fumez pasiv marea majoritate a prietenilor mei fumeaza.......prima oara am incercat sa trag din tigara in clasa a VIII -a , avand niste colege mai ...emancipate pentru varsta aceea......mi-au zis...trage in tine ca nu patesti nimic...si m-am innecat de nu mai stiam ce e cu mine....
bebelusha18- Mamica sexy
Joburi/Distractii : medic / multe
ce tare..las ca mai bn asa..
da..... nu imi place...desi am fost inconjurata tot timpul de fumatori... cele 2 surori mai mari fumatoare...tata fumator inrait....de carpati ( daca va mai aduceti aminte de ele ) s-a lasat de vreo 4-5 ani.... si el a fumat de la 7 ani .... de mine nu s-a prins tigara...am fugit mai repede ca ea
bebelusha18- Mamica sexy
Joburi/Distractii : medic / multe
cred ca pana la urma o sa se lase si al meu deoarece au devenit prea scumpe acum ii ajunge un pachet3 zile si inainte eraziua si pachetul
flo09- Mamica rafinata
Fetelor ,eu inainte sa raman insarcinata cu prima fetita,fumam aproape cate un pachet si ceva pe zi.din ziua cand am aflata ca sunt insarciana ma-m lasat instatnataneu.Dupa ce ama nascut nu am mai pus gura pe tigare.De atunci au trecut 5 ani jumate
eu zic ca daca este putina vointa se poate.Nu exista "nu pot"!
eu zic ca daca este putina vointa se poate.Nu exista "nu pot"!
Rody- Mamica rafinata
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Excesul de sare, zahar si grasimi dauneaza grav sanatatii! - ADEVARAT SAU FALS?
» Fumatul pasiv, o amenintare pentru sanatate
» cand ceea ce face un adult..traumatizeaza pe viata un copil..
» Fumatul pasiv, o amenintare pentru sanatate
» cand ceea ce face un adult..traumatizeaza pe viata un copil..
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA