Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
ti-e frica de moarte? - Pagina 2 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
ti-e frica de moarte? - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
ti-e frica de moarte? - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
ti-e frica de moarte? - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
ti-e frica de moarte? - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
ti-e frica de moarte? - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
ti-e frica de moarte? - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
ti-e frica de moarte? - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
ti-e frica de moarte? - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 41 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 41 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
ti-e frica de moarte? - Pagina 2 2466r05Ady.Biju

ti-e frica de moarte? - Pagina 2 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

ti-e frica de moarte? - Pagina 2 2quni4z hmshop.wordpress.com

ti-e frica de moarte? - Pagina 2 Wkpzltartizele.blogspot.com

ti-e frica de moarte? - Pagina 2 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

ti-e frica de moarte? - Pagina 2 Kaqpztbratari magice

ti-e frica de moarte? - Pagina 2 69m8w9 Shop/candles

ti-e frica de moarte? - Pagina 2 25h2tfs art3lier.blogspot.com

ti-e frica de moarte? - Pagina 2 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

ti-e frica de moarte? - Pagina 2 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

ti-e frica de moarte? - Pagina 2 2moa4jsbiosens.ro

ti-e frica de moarte? - Pagina 2 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

ti-e frica de moarte? - Pagina 2 2ef53k2reginamaria.ro

ti-e frica de moarte? - Pagina 2 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

ti-e frica de moarte? - Pagina 2 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

ti-e frica de moarte?

+6
popescumelinda
sandy
Maria
adriana
mona_mami
teodoraion
10 participanți

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

ce simti cand te gandesti la moarte?

ti-e frica de moarte? - Pagina 2 Bar_left0%ti-e frica de moarte? - Pagina 2 Bar_right 0% 
[ 0 ]
ti-e frica de moarte? - Pagina 2 Bar_left9%ti-e frica de moarte? - Pagina 2 Bar_right 9% 
[ 1 ]
ti-e frica de moarte? - Pagina 2 Bar_left82%ti-e frica de moarte? - Pagina 2 Bar_right 82% 
[ 9 ]
ti-e frica de moarte? - Pagina 2 Bar_left9%ti-e frica de moarte? - Pagina 2 Bar_right 9% 
[ 1 ]

Total voturi : 11

ti-e frica de moarte? - Pagina 2 Empty Re: ti-e frica de moarte?

Mesaj Scris de teodoraion Joi Oct 21, 2010 5:04 pm

si eu a fi crioasa sa stiu ce anume simti inainte sa mori...Gabi avea o privire linistita...si in gol parca iar in ultimele zile arata continuu spre cer.....in sus...iar m-am intristat ti-e frica de moarte? - Pagina 2 740747
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Vin Oct 22, 2010 11:16 am

imi pare rau cuscra, eu nu am vazut pe nimeni in momentul acela ...... si nici nu mi-as dori sa vad!
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Oct 22, 2010 1:33 pm

it dai seama ce tramatizant a fost pt mine...a fost prima inmormantare la care am participat.....si aia a sotului....eu care ma temeam rau de morti...am stat langa el ca si cum ar fi trait ti-e frica de moarte? - Pagina 2 740747
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Dum Oct 24, 2010 3:33 pm

te intareste dumnezeu cuscra ...... in acele momente privesti lucrurile altfel, nu iti mai este frica
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de popescumelinda Dum Oct 24, 2010 6:46 pm

si eu am patit lafel...la bunicul nu puteam sa ma uit...dar la mama mea trebuia....eram eu singura care am schimbat-o si pregatit-o....dar sper sa fie udeva intr-un loc mai frumos ca noi..macar sufletelul ei.... ti-e frica de moarte? - Pagina 2 693395 ti-e frica de moarte? - Pagina 2 390583
popescumelinda
popescumelinda
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de Rania Joi Oct 28, 2010 12:40 am

Mie nu imi este frica de moarte,pentru ca moartea este un eveniment normal catre care ne indreptam cu totii.In Islam viata noastra aici pe pamant este facuta doar pentru a o preceda pe cea de apoi mai valoroasa pentru musulmani decat aceasta.
Rania
Rania
Mamica incepator
Mamica incepator

Varsta : 34
Joburi/Distractii : Studenta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mar Ian 11, 2011 7:28 pm

si totusi se oate sa ne amagim....orice crez care nu-L are ca fundament pe Iisus Hristos duce in Iad..si aici nu vreau sa intru in polemica....doar sa spun in dragoste ....sa nu ne ratacim si sa ne reevaluam credinta si trairea
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mar Ian 11, 2011 7:34 pm

mie da, imi e cam frica cand ma gandesc la asta...simt ca nu mi-am incheiat socotelile cu Dumnezeu, am mai multe greseli decat fapte bune...
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mar Ian 11, 2011 7:46 pm

De fapt Florina ...nu asa se masoara...oricum pacatuim ...nu o s\ajungem in fata lui Dumnezeu sa una pe un taler fatele bune si pe altul faptele rele si sa speram ca cele bune vor atarna mai greu.....ci....punandu-ne increderea in Iisus Hritos si in jertfa de la Golgota......astfel in locul faptelor bune se va pune Isus...si ghici in locul faptelor rele se va pune tot EL....caci El iarta totul..in momentul in care ajungi acolo El deja a iertat totul!!!!
Tu eti pe drumul cel bun Florina..faptul ca esti constienta inseamna ca Dumneeu te cerceteaza!
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mar Ian 11, 2011 7:51 pm

pai si atunci, putem sa mai facem si rele , ca na, Dumnezeu ne iarta?? nu cred ca este asa
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mar Ian 11, 2011 8:25 pm

nu...ideea e ca noi trebuie sa facem ceea ce este placut lui Dumnezeu ...in momentul in care cunosti dar faci e altceva...dar...desi vrem sa facem bine mai gresim...nu avem cum sa fim sfinti..doar Dumnezeu ne sfinteste..

iata ce scrie in Biblie

Romani 7:19
Căci binele, pe care vreau să-l fac, nu-l fac, ci răul, pe care nu vreau să-l fac, iată ce fac!
Romani 7:20
Şi dacă fac ce nu vreau să fac, nu mai sunt eu cel ce face lucrul acesta, ci păcatul care locuieşte în mine.
Romani 7:21
Găsesc dar în mine legea aceasta: când vreau să fac binele, răul este lipit de mine.
Romani 7:22
Fiindcă, după omul dinăuntru îmi place Legea lui Dumnezeu;

Romani 7:23
dar văd în mădularele mele o altă lege, care se luptă împotriva legii primite de mintea mea, şi mă ţine rob legii păcatului, care este în mădularele mele.

Romani 7:24
O, nenorocitul de mine! Cine mă va izbăvi de acest trup de moarte?...

Romani 6:1
Ce vom zice dar? Să păcătuim mereu, ca să se înmulţească harul?

Romani 6:2
Nicidecum! Noi, care am murit faţă de păcat, cum să mai trăim în păcat?

Romani 6:3
Nu ştiţi că toţi câţi am fost botezaţi în Isus Hristos, am fost botezaţi în moartea Lui?

Romani 6:4
Noi deci, prin botezul în moartea Lui, am fost îngropaţi împreună cu El, pentru ca, după cum Hristos a înviat din morţi, prin slava Tatălui, tot aşa şi noi să trăim o viaţă nouă.
;
Romani 6:5
În adevăr, dacă ne-am făcut una cu El, printr-o moarte asemănătoare cu a Lui, vom fi una cu El şi printr-o înviere asemănătoare cu a Lui.
Efeseni 2:8
Căci prin har aţi fost mântuiţi, prin credinţă. Şi aceasta nu vine de la voi; ci este darul lui Dumnezeu.

Efeseni 2:9
Nu prin fapte, ca să nu se laude nimeni.

Efeseni 2:10
Căci noi suntem lucrarea Lui, şi am fost zidiţi în Hristos Isus pentru faptele bune, pe care le-a pregătit Dumnezeu mai dinainte, ca să umblăm în ele.
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Raluca30 Mar Ian 11, 2011 8:34 pm

mie nu nie frica de moarte,pana la urma toti suntem datori cu o moarte,cand este sa vina ziua care tie scrisa nu poti sa faci nimic,daca Dumnezeu asa a hotarat ptr tine asa va fi :hug: ti-e frica de moarte? - Pagina 2 869129
Raluca30
Raluca30
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mar Ian 11, 2011 10:57 pm

da....dar......trebuie sa te gandesti unde vei merge......Dumnezeu a pregatit un loc acolo
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Raluca30 Mar Ian 11, 2011 11:18 pm

da Teo sunt convinsa ca Dumnezeu are pregatit ptr fiecare cate un loc
dar eu pacate mari nu am,nu dracuri ,nu mint ,incerc sa fiu corecta.
Raluca30
Raluca30
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Ian 12, 2011 12:35 am

din pacate Raluca nu exista pacate mici si pacate mari

Din punct de vedere al statutului nostru legal înaintea lui Dumnezeu, orice păcat, chiar și acela care ni se pare foarte mic, ne face vinovați înaintea Lui, și de aceea vrednici de pedeapsa veșnică (ex: Adam și Eva; Galateni 3:10; Iacov 2:10-11)

Pe de altă parte unele păcatele sunt mai grave decât altele în sensul că au consecințe mai dăunătoare în viața noastră și a altora iar lui Dumnezeu îi stârnesc mai mult nemulțumirea.

Matei 5:19; Matei 23:23 – Isus face deosebiri între poruncile mari și mici, dând de înțeles că unele păcate sunt mai grave deâct altele când Dumnezeu le evaluează gravitatea.

Unele păcate sunt mai grave dacă îi aduc mai multă necinste lui Dumnezeu sau ne produc mai mult rău nouă, altora sau bisericii.

Păcatele făcute „cu voia”, cu o inimă răutăcioasă, sunt mult mai urâte de Dumnezeu decât acelea din neștiință și irepetabile (Leveticul 4:2,13,22) dar păcatul neintenționat este tot păcat (Leviticul 5:17).

Păcatele făcute “cu mână largă” – aroganță și dispreț față de poruncile lui Dumnezeu erau considerate foarte grave – Numeri 15:30; 27-29

Putem vedea că sunt păcate care au consecințe mai grave pentru noi și pentru alții precum și pentru relația noastră cu Dumnezeu. Este un lucru să poftesc mașina cuiva și este altceva dacă fur mașina aceea sau dacă în timp ce o fur mă bat cu vecinul sau rănesc pe cineva în timp ce conduc – în cazul din urmă, păcatul e mai grav.

Dumnezeu vrea ca tu să fii sigur de faptul ca vei ajunge in Rai.. Biblia spune: “V-am scris aceste lucruri ca să stiţi că voi, care credeţi în Numele Fiului lui Dumnezeu, aveţi viaţa veşnică” (1 Ioan 5:13). Imaginează-ţi că stai chiar acum în faţa lui Dumnezeu şi El te întreabă: “De ce crezi că te-am primit în Rai?” Ce ai răspunde? S-ar putea să nu ştii ce să spui. Ceea ce însă ai nevoie să ştii este că Dumnezeu ne iubeşte şi ne-a dat o cale prin care putem şti sigur unde vom petrece eternitatea. În acest sens, Biblia spune: “Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică” (Ioan 3:16).

Pentru început trebuie să înţelegem ceea ce ne ţine pe noi departe de Rai. Problema este aceasta – natura noastră păcătoasă ne ţine departe de a avea o relaţie apropiată cu Dumnezeu. Noi suntem păcătoşi prin natură şi prin alegere. “Căci toţi au păcătuit, şi sunt lipsiţi de slava lui Dumnezeu” (Romani 3:23). Nu putem să ne mântuim singuri. “Căci prin har aţi fost mântuiţi, prin credinţă. Şi aceasta nu vine de la voi; ci este darul lui Dumnezeu. Nu prin fapte, ca să nu se laude nimeni” (Efeseni 2:8-9). Noi am merita să murim şi să mergem în iad. “Fiindcă plata păcatului este moartea” (Romani 6:23).
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Mier Ian 12, 2011 5:17 am

cred ca toata lumea se gandeste la asta , mai des sau mai rar...traim cu speranta ca dumnezeu o sa se indure de noi si ne va ierta...
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Ian 12, 2011 4:05 pm

e normal sa iti fie teama de necunoscut..dar eu zic ca trebuie sa ne incheiem socotelile inca din aceasta viata cu Dumnezeu..si nu e greu...

Da, este chiar atât de uşor! Nu poţi câştiga cu ceva iertarea din partea lui Dumnezeu. Nu poţi să plăteşti cu ceva ca să capeţi iertarea de la Dumnezeu. O poţi numai primi, prin credinţă, prin harul şi îndurarea lui Dumnezeu. Dacă doreşti să Îl accepţi pe Iisus Hristos ca Mântuitor personal şi astfel să primeşti iertarea de la Dumnezeu, iată o rugăciune simplă care te va ajuta. Totuşi ţine minte: rostirea acestei rugăciuni sau a oricărei alte rugăciuni nu te va mântui. Numai credinţa în Hristos te poate mântui de păcate. Această rugăciune este numai o modalitate de a îţi exprima către Dumnezeu credinţa ta în El şi de a-I mulţumi pentru că ţi-a dăruit mântuirea. "Doamne, ştiu că am păcătuit împotriva Ta şi că merit pedeapsa. Însă Iisus Hristos a luat pedeapsa pe care o meritam eu astfel ca eu să pot fi mântuit prin credinţa în El. Mă întorc acum de la păcatele mele şi îmi pun întreaga mea credinţă în Tine pentru mântuire. Îţi mulţumesc pentru harul tău minunat şi pentru iertarea de păcate! Amin!"
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum