Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 60 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 60 Vizitatori :: 2 Motoare de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
intrebari din biblie
4 participanți
Mamici cochete :: Calendar Crestin-Ortodox, Traditii si Evenimente :: Calendar Crestin-Ortodox, Traditii si Evenimente
Pagina 1 din 1
intrebari din biblie
aici puteti intreba orice nu va e clar si eu voi intreba mai departe pe cineva acreditat in domeniu si va voi da raspunsul :pupicei:
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Re: intrebari din biblie
"sa faci ce spune popa, nu ce face popa". e o problema care e destul de des dezbatuta.
sunt multe cazuri in care preotul nu-si desfasoara munca pe care ar trebui sa o faca decat daca e rasplatit, material sau financiar de enoriasi.
oare acesti preoti (si sunt sigura ca sunt destui) mai merita sa poarte haina preoteasca sau se inchid ochii la ce face si mergem pe linia spusa la inceput "sa faci ce spune popa, nu ce face popa".
sunt multe cazuri in care preotul nu-si desfasoara munca pe care ar trebui sa o faca decat daca e rasplatit, material sau financiar de enoriasi.
oare acesti preoti (si sunt sigura ca sunt destui) mai merita sa poarte haina preoteasca sau se inchid ochii la ce face si mergem pe linia spusa la inceput "sa faci ce spune popa, nu ce face popa".
mona_mami- Mamica cocheta
sa stii ca si vorba asta are un loc in biblie..o sa caut versetul si sa vi-l scriu..
Matei 23
Isus mustra pe Carturari si Farisei.
1 Atunci Isus, pe cind cuvinta gloatelor si ucenicilor Sai,
2 a zis: Carturarii si Fariseii sed pe scaunul lui Moise.
3 Deci toate lucrurile, pe cari va spun ei sa le paziti, paziti-le si faceti-le; dar dupa faptele lor sa nu faceti. Caci ei zic, dar nu fac.
4 Ei leaga sarcini grele si cu anevoie de purtat, si le pun pe umerii oamenilor, dar ei nici cu degetul nu vor sa le miste.
5 Toate faptele lor le fac pentru ca sa fie vazuti de oameni. Astfel, isi fac filacteriile late, isi fac poalele vestmintelor cu ciucuri lungi;
6 umbla dupa locurile dintii la ospete, si dupa scaunele dintii in sinagogi;
7 le place sa le faca oamenii plecaciuni prin piete, si sa le zica: Rabi! Rabi!
8 Voi sa nu va numiti Rabi! Fiindca Unul singur este Invatatorul vostru: Hristos, si voi toti sinteti frati.
9 Si Tata sa nu numiti pe nimeni pe pamint; pentruca Unul singur este Tatal vostru: Acela care este in ceruri.
10 Sa nu va numiti Dascali; caci Unul singur este Dascalul vostru: Hristosul.
11 Cel mai mare dintre voi sa fie slujitorul vostru.
12 Oricine se va inalta, va fi smerit; si oricine se va smeri, va fi inaltat.
Nelegiuirile Carturarilor si Fariseilor.
13 Vai de voi, carturari si Farisei fatarnici! Pentruca voi inchideti oamenilor Imparatia cerurilor: nici voi nu intrati in ea, si nici pe cei ce vor sa intre, nu-i lasati sa intre.
14 Vai de voi, carturari si Farisei fatarnici! Pentruca voi mincati casele vaduvelor, in timp ce, de ochii lumii, faceti rugaciuni lungi; de aceea veti lua o mai mare osinda.
15 Vai de voi, carturari si Farisei fatarnici! Pentruca voi inconjurati marea si pamintul, ca sa faceti un tovaras de credinta; si, dupa ce a ajuns tovaras de credinta, faceti din el un fiu al gheenei, de doua ori mai rau decit sinteti voi insiva.
16 Vai de voi, povatuitori orbi, cari ziceti: Daca jura cineva pe Templu, nu este nimic; dar daca jura pe aurul Templului, este legat de juramintul lui.
17 Nebuni si orbi! Care este mai mare: aurul sau Templul, care sfinteste aurul?
18 Daca jura cineva pe altar, nu este nimic, dar daca jura pe darul de pe altar, este legat de juramintul lui.
19 Nebuni si orbi! Care este mai mare: darul, sau altarul, care sfinteste darul?
20 Deci, cine jura pe altar, jura pe el si pe tot ce este deasupra lui;
21 cine jura pe Templu, jura pe el si pe Celce locuieste in el;
22 si cine jura pe cer, jura pe scaunul de domnie al lui Dumnezeu si pe Celce sade pe el.
23 Vai de voi, carturari si Farisei fatarnici! Pentruca voi dati zeciuiala din izma, din marar si din chimen, si lasati nefacute cele mai insemnate lucruri din Lege: dreptatea, mila si credinciosia; pe acestea trebuia sa le faceti, si pe acelea sa nu le lasati nefacute.
24 Povatuitori orbi, cari strecurati tintarul si inghititi camila!
25 Vai de voi, carturari si Farisei fatarnici! Pentru ca voi curatiti partea de afara a paharului si a blidului, dar inlauntru sint pline de rapire si de necumpatare.
26 Fariseu orb! Curata intii partea din launtru a paharului si a blidului, pentruca si partea de afara sa fie curata.
27 Vai de voi, carturari si Farisei fatarnici! Pentruca voi sinteti ca mormintele varuite, cari, pe dinafara se arata frumoase, iar pe dinlauntru sint pline de oasele mortilor si de orice fel de necuratenie.
28 Tot asa si voi, pe dinafara va aratati neprihaniti oamenilor, dar pe dinlauntru sinteti plini de fatarnicie si de faradelege.
29 Vai de voi, carturari si Farisei fatarnici! Pentru ca voi ziditi mormintele proorocilor, impodobiti gropile celor neprihaniti,
30 si ziceti: Daca am fi trait noi in zilele parintilor nostri, nu ne-am fi unit cu ei la varsarea singelui proorocilor.
31 Prin aceasta marturisiti despre voi insiva ca sinteti fiii celor ce au omorit pe prooroci.
32 Voi dar umpleti masura parintilor vostri!
33 Serpi, pui de napirci! Cum veti scapa de pedeapsa gheenei?
34 De aceea, iata, va trimet prooroci, intelepti si carturari. Pe unii din ei ii veti omori si rastigni, pe altii ii veti bate in sinagogile voastre, si-i veti prigoni din cetate in cetate;
35 ca sa vina asupra voastra tot singele nevinovat, care a fost varsat pe pamint, dela singele neprihanitului Abel pina la singele lui Zaharia, fiul lui Barachia, pe care l-ati omorit intre Templu si altar.
36 Adevarat va spun, ca toate acestea vor veni peste neamul acesta.
de aici cred ca se trage vorba ca sa faci ce zice popa nu ce face...
Isus mustra pe Carturari si Farisei.
1 Atunci Isus, pe cind cuvinta gloatelor si ucenicilor Sai,
2 a zis: Carturarii si Fariseii sed pe scaunul lui Moise.
3 Deci toate lucrurile, pe cari va spun ei sa le paziti, paziti-le si faceti-le; dar dupa faptele lor sa nu faceti. Caci ei zic, dar nu fac.
4 Ei leaga sarcini grele si cu anevoie de purtat, si le pun pe umerii oamenilor, dar ei nici cu degetul nu vor sa le miste.
5 Toate faptele lor le fac pentru ca sa fie vazuti de oameni. Astfel, isi fac filacteriile late, isi fac poalele vestmintelor cu ciucuri lungi;
6 umbla dupa locurile dintii la ospete, si dupa scaunele dintii in sinagogi;
7 le place sa le faca oamenii plecaciuni prin piete, si sa le zica: Rabi! Rabi!
8 Voi sa nu va numiti Rabi! Fiindca Unul singur este Invatatorul vostru: Hristos, si voi toti sinteti frati.
9 Si Tata sa nu numiti pe nimeni pe pamint; pentruca Unul singur este Tatal vostru: Acela care este in ceruri.
10 Sa nu va numiti Dascali; caci Unul singur este Dascalul vostru: Hristosul.
11 Cel mai mare dintre voi sa fie slujitorul vostru.
12 Oricine se va inalta, va fi smerit; si oricine se va smeri, va fi inaltat.
Nelegiuirile Carturarilor si Fariseilor.
13 Vai de voi, carturari si Farisei fatarnici! Pentruca voi inchideti oamenilor Imparatia cerurilor: nici voi nu intrati in ea, si nici pe cei ce vor sa intre, nu-i lasati sa intre.
14 Vai de voi, carturari si Farisei fatarnici! Pentruca voi mincati casele vaduvelor, in timp ce, de ochii lumii, faceti rugaciuni lungi; de aceea veti lua o mai mare osinda.
15 Vai de voi, carturari si Farisei fatarnici! Pentruca voi inconjurati marea si pamintul, ca sa faceti un tovaras de credinta; si, dupa ce a ajuns tovaras de credinta, faceti din el un fiu al gheenei, de doua ori mai rau decit sinteti voi insiva.
16 Vai de voi, povatuitori orbi, cari ziceti: Daca jura cineva pe Templu, nu este nimic; dar daca jura pe aurul Templului, este legat de juramintul lui.
17 Nebuni si orbi! Care este mai mare: aurul sau Templul, care sfinteste aurul?
18 Daca jura cineva pe altar, nu este nimic, dar daca jura pe darul de pe altar, este legat de juramintul lui.
19 Nebuni si orbi! Care este mai mare: darul, sau altarul, care sfinteste darul?
20 Deci, cine jura pe altar, jura pe el si pe tot ce este deasupra lui;
21 cine jura pe Templu, jura pe el si pe Celce locuieste in el;
22 si cine jura pe cer, jura pe scaunul de domnie al lui Dumnezeu si pe Celce sade pe el.
23 Vai de voi, carturari si Farisei fatarnici! Pentruca voi dati zeciuiala din izma, din marar si din chimen, si lasati nefacute cele mai insemnate lucruri din Lege: dreptatea, mila si credinciosia; pe acestea trebuia sa le faceti, si pe acelea sa nu le lasati nefacute.
24 Povatuitori orbi, cari strecurati tintarul si inghititi camila!
25 Vai de voi, carturari si Farisei fatarnici! Pentru ca voi curatiti partea de afara a paharului si a blidului, dar inlauntru sint pline de rapire si de necumpatare.
26 Fariseu orb! Curata intii partea din launtru a paharului si a blidului, pentruca si partea de afara sa fie curata.
27 Vai de voi, carturari si Farisei fatarnici! Pentruca voi sinteti ca mormintele varuite, cari, pe dinafara se arata frumoase, iar pe dinlauntru sint pline de oasele mortilor si de orice fel de necuratenie.
28 Tot asa si voi, pe dinafara va aratati neprihaniti oamenilor, dar pe dinlauntru sinteti plini de fatarnicie si de faradelege.
29 Vai de voi, carturari si Farisei fatarnici! Pentru ca voi ziditi mormintele proorocilor, impodobiti gropile celor neprihaniti,
30 si ziceti: Daca am fi trait noi in zilele parintilor nostri, nu ne-am fi unit cu ei la varsarea singelui proorocilor.
31 Prin aceasta marturisiti despre voi insiva ca sinteti fiii celor ce au omorit pe prooroci.
32 Voi dar umpleti masura parintilor vostri!
33 Serpi, pui de napirci! Cum veti scapa de pedeapsa gheenei?
34 De aceea, iata, va trimet prooroci, intelepti si carturari. Pe unii din ei ii veti omori si rastigni, pe altii ii veti bate in sinagogile voastre, si-i veti prigoni din cetate in cetate;
35 ca sa vina asupra voastra tot singele nevinovat, care a fost varsat pe pamint, dela singele neprihanitului Abel pina la singele lui Zaharia, fiul lui Barachia, pe care l-ati omorit intre Templu si altar.
36 Adevarat va spun, ca toate acestea vor veni peste neamul acesta.
de aici cred ca se trage vorba ca sa faci ce zice popa nu ce face...
Ultima editare efectuata de catre teodoraion in Vin Oct 02, 2009 1:21 pm, editata de 1 ori
cu placere..oricand pot va raspund..daca nu stiu eu intreb pe altcineva :pupicei:
ioanasimona_pop a scris:si vorba cu "orice om isi poarte crucea", cum e?
In Matei 16:24 Domnul Isus a spus ucenicilor Săi: „Dacă voieşte cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-şi ia crucea, şi să Mă urmeze."
Domnul Isus afirma limpede ce inseamna a fi ucenicul Sau. A ne lepada de eul nostru nu este totuna cu lepadarea de sine. Inseamna a-I ceda Domnului controlul asupra vietii noastre, intr-o masura atat de mare, incat eul nostru sa nu mai aiba nici un fel de drepturi. A ne lua crucea inseamna să fim dispusi sa induram ruşine, suferinte şi poate chiar martirajul pentru Domnul Isus. Inseamna sa murim fata de pacat, fata de eu şi fata de lume. A-L urma pe El inseamna a trăi cum a trait El, cu toate implicatiile de smerenie, saracie, compasiune, dragoste, har şi toate celelalte virtuti dumnezeieşti.
dar asta cu crucea nu are legatura si cu " ce ti-e scris in frunte ti-e pus" ?
adica vreau sa spun ca au cred ca , crucea fiecaruia si si cate o pedeapsa sau ceva mai greu de trecut...nu prea stiu acum sa ma exprim
de ex. cand cineva are un copil- Doamne fereste-bolnav de care terebuie sa aiba grija toata viata...asta sa fie crucea lui pe care trebuie sa o duca?/?
adica vreau sa spun ca au cred ca , crucea fiecaruia si si cate o pedeapsa sau ceva mai greu de trecut...nu prea stiu acum sa ma exprim
de ex. cand cineva are un copil- Doamne fereste-bolnav de care terebuie sa aiba grija toata viata...asta sa fie crucea lui pe care trebuie sa o duca?/?
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
paul_A a scris:dar asta cu crucea nu are legatura si cu " ce ti-e scris in frunte ti-e pus" ?
Luca 9:23-24 Apoi [Domnul Isus] a zis tuturor: „Dacă voeşte cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-şi ia crucea în fiecare zi, şi să Mă urmeze.Fiindcă oricine va voi să-şi scape viaţa, o va pierde; dar oricine îşi va pierde viaţa pentru Mine, o va mântui."
ce ti-e scris in frunte ti-e pus"
Este doar o zicala. Nu inseamna ca este si adevarata. Fiecare are sansa sa-si aleaga calea pe care va merge. Dumnezeu este o fiinta libera. Omul fiind facut dupa chipul lui Dumnezeu a fost facut sa fie o fiinta libera. Deci, suntem fiinte libere, dotate cu ratiune, cu libertatea de a alege si nu roboti carora le este pus un chip in frunte.
Insa in relatia cu Dumnezeu trebuie sa retinem ca : “ Eu sunt liber sa fiu liber si sunt liber sa nu fiu liber!”
“Ce implică lepădarea de sine şi ce implică purtarea crucii?
Lepădarea de sine înseamnă a spune nu sinelui. Purtarea crucii este cealaltă parte a monezii care înseamnă a spune da lui Dumnezeu. Faptul că spunem da lui Dumnezeu este important, deoarece înseamnă că această purtare a crucii, în a-L urma pe Domnul Hristos, este, într-un anume sens, o acţiune voluntară.. Motivul pentru care subliniez aceasta este că noi avem un mod de expunere a crucii astăzi care în general reduce totul la acea parte care nu este voluntară.
Cineva suferă o nenorocire neputând face nimic, şi atunci el spune, ,,asta este crucea mea. Trebuie să o port. E crucea mea. Nu pot face nimic pentru asta."
În mod strict vorbind, asta nu este purtare a crucii. Nu în sensul despre care vorbeşte Domnul Hristos aici. Nu despre asta vorbeşte Domnul Isus când spune ,,poartă-ţi crucea."
Când Domnul Isus spune, ,,trebuie să-ţi porţi crucea", se referă evident că tu ai deja opţiunea de a purta sau a nu purta crucea. Şi când ne gândim la aceasta, ne gândim la negarea noastră voluntară şi la purtarea a ceea ce trimite Domnul Isus în vieţile noastre spre a-L sluji. Să explic mai clar. Studiul biblic şi rugăciunea, dacă le facem, ele constau în purtarea crucii. Fiindcă nu trebuie să le facem.
Purtarea crucii implică lucrurile despre care Domnul Isus explica în capitolul 25 al evangheliei lui Matei în pilda Sa cu oile şi caprele. El lăuda pe cei ce hrăneau flămânzii, dădeau să bea celor însetaţi, îmbrăcau pe cei goi, îngrijeau pe bolnavi, primeau pe străini şi vizitau pe cei ce erau în închisoare. Nimeni nu ar fi făcut acestea după bunul plac. Te pui într-o situaţie inconvenabilă pentru cineva care e flămând, setos, bolnav, gol sau în închisoare, faci aceasta pe cheltuiala propriului timp şi uneori chiar pe proprii bani. Aceasta este purtarea crucii. Nu trebuie s-o faci. Dar dacă o faci, o faci cu bucurie căci aparţii Domnului Hristos.
Purtarea crucii noastre este jertfa spre Dumnezeu a ceea ce El ne dăruieşte. Şi noi dăm, orice ne dăruieşte El. Dacă Dumnezeu ţi-a dat darul de a fi singur, oferă-te lui Dumnezeu. Şi poate vei spune, ,,Nu-mi prea place asta, mai degrabă să am altceva." Nu, căci aceasta a dat Dumnezeu. Purtarea crucii înseamnă să primeşti acesta de la Dumnezeu şi să-I oferi înapoi spunând, ,,Foloseşte-Te de asta." Dacă Dumnezeu ţi-a dat o slujbă, ofer-o lui Dumnezeu. Orice ar fi, nu contează cine eşti, nu contează în ce circumstanţe din viaţă te afli, ceea ce a dat Dumnezeu, aceasta ai. Şi oferi totul lui Dumnezeu împlinind în acest fel chemarea Domnului Isus Hristos.
Mai întâi, această cerinţă de a purta crucea, acest lucru care e atât de dur şi greu de contemplat, este universal. Universal în sensul că este pentru toţi cei ce-L urmează pe Domnul Isus Hristos. Isus o spune clar. Dacă mergi după El, trebuie să porţi crucea. Dacă nu porţi crucea, tu nu mergi după El. Nu ştiu cum ar putea fi făcut mai clar aceasta.
În al doilea rând, această cerinţă de a ne purta crucea şi de a-L urma pe Domnul Hristos, este continuă. Trebuie spus că e ceva ce facem nu doar o singură dată, ci ceva care caracterizează fiecare moment al zilelor noastre. Trebuie să-ţi iei crucea zilnic şi să Mă urmezi, a spus Domnul Isus. Ce înseamnă aceasta acum? Ei bine, când vorbeşte despre purtarea crucii noastre zilnic, El se referă la faptul că fiecare zi a vieţii noastre vom avea de a face cu această decizie majoră. Vom trăi pentru noi înşine sau, fiindcă acum suntem ai Domnului Hristos, vom lepăda sinele ca să putem trăi pentru El prin purtarea crucii? Aceasta constă în sacrificiul de sine pentru a trăi aşa cum a trăit Domnul Hristos în slujirea celorlalţi şi în slujba lui Dumnezeu. Zilnic!
Al treilea lucru despre purtarea crucii şi urmarea Domnului Hristos este că aceasta trebuie să fie bine intenţionat. Este un fapt de voinţă. Nimeni nu poate lua crucea pentru noi, aşa că trebuie să o faci. Şi chiar mai mult, trebuie să o faci cu bucurie. Căci în armata Domnului Hristos nu există sclavi. Armata Domnului Hristos constă în bărbaţi liberi şi femei libere care-L slujesc fiindcă îşi doresc să facă asta. Şi se angajează în slujba Sa fiindcă, odată mântuiţi prin Duhul Sfânt, vor găsi aceasta ca fiind cel mai mulţumitor lucru din viaţa lor.
Permiteţi-mi să spun că purtarea crucii este dureroasă. Avem o imagine a crucilor de astăzi care este produsul magazinului de bijuterii. Dar nu din zilele Domnului Hristos. Crucea Sa era făcută din lemn. Un lemn necioplit şi crăpat. Şi persoana care ducea crucea în ziua Domnului Hristos, ducând-o cu zâmbetul pe buze mergând la execuţie, este acea persoană care, prin simpla purtare a lemnului îşi rănea mâinile şi care, prin purtarea pe umeri şi-a adâncit rănile pe umeri. A purta o cruce este dureros. Şi e dureros când faci aceasta în slujba Domnului Hristos în zilele noastre.
Şi ultimul lucru despre cruce, cel evident, este că purtarea crucii este fatală, mortală chiar. Crucea a existat cu un singur scop. Ea a existat pentru a ucide victima. A fost o moarte lentă. A fost moarte întârziată. Ea a fost o moarte grea. Dar a fost moarte. Căci oricine care îşi va lua crucea pentru a-L urma pe Domnul Isus va suferi moartea sinelui astfel ca viaţa Domnului Hristos, în puterea învierii, să se facă prezentă.
Ce anume ne aduce la negarea sinelui şi purtarea crucii? Lucrul care cu adevărat face aceasta, factorul care motivează cu adevărat în viaţa de creştin este exemplul Domnului Isus Hristos Cel care a făcut-o mai înainte. Când noi Îl urmăm, noi mergem după un Hristos care Şi-a dus crucea, care a fost la cruce, care a murit pentru noi, şi care, cu mâinile larg deschise, chiar în momentul morţii, a spus, ,,Veniţi la Mine toţi cei trudiţi şi împovăraţi şi Eu (Cel crucificat) vă voi da odihnă" (Matei 11:28). Este acea dragoste a Domnului Hristos care a întors oamenii de la egocentrism spre timpuri de bunătate şi în istoria creştină. Aceasta este ceea ce arată pe un bărbat sau pe o femeie. Nu este frica de iad, deşi ar trebui să ne fie frică de iad. Nu este promisiunea unor mai răsplătiri sau binecuvântări, chiar dacă sunt cu siguranţă promisiune de răsplată şi binecuvântări. Este, mai degrabă, imaginea Domnului Isus Hristos care s-a lepădat de Sine Însuşi şi a purtat crucea Sa pentru salvarea noastră. Bărbaţii şi femeile care înţeleg asta, ei sunt cei care iau împărăţia cerurilor cu năvală. (Matei 11:12). Ei sunt cei care insistă să intre pe poarta cea strâmtă care este mântuirea şi evită poarta cea largă care conduce la pierderea sufletelor.”
Ultima editare efectuata de catre teodoraion in Vin Oct 02, 2009 1:24 pm, editata de 1 ori
teodoraion a scris:ioanasimona_pop a scris:si vorba cu "orice om isi poarte crucea", cum e?
In Matei 16:24 Domnul Isus a spus ucenicilor Săi: „Dacă voieşte cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-şi ia crucea, şi să Mă urmeze."
Domnul Isus afirma limpede ce inseamna a fi ucenicul Sau. A ne lepada de eul nostru nu este totuna cu lepadarea de sine. Inseamna a-I ceda Domnului controlul asupra vietii noastre, intr-o masura atat de mare, incat eul nostru sa nu mai aiba nici un fel de drepturi. A ne lua crucea inseamna să fim dispusi sa induram ruşine, suferinte şi poate chiar martirajul pentru Domnul Isus. Inseamna sa murim fata de pacat, fata de eu şi fata de lume. A-L urma pe El inseamna a trăi cum a trait El, cu toate implicatiile de smerenie, saracie, compasiune, dragoste, har şi toate celelalte virtuti dumnezeieşti.
aceasta a fost evanghelia citita la biserica acum doua duminici. Si a mai spus la sfarsit preotul, explicand cele citite in evanghelie pe intelesul credinciosilor: ”trebuie sa nu ne intereseze ce face altul, noi indreptam un deget inspre unul , altul,iar dumnezeu are indreptata in acel moment toate celelalte degete asupra noastra...” sa ne urmam crucea, adica sa ne straduim sa fim ma buni, sa vrem sa ne apropiem mai mult de dumnezeu, prin fapte bune si credinta...
elena- Mamica cocheta
ma bucur elena ca tii minte ce se predica in biserica este forate important sa fim atenti la Cuvantul Lui Dumnezeu :pupicei:
e foarte bine..mai poti sa pui si la calculator biblia audio daca nu ai timp sa citesti ..gasesti pe net
da, am gasit si eu inclusiv cea pentru copii. are adela de invatat la scoala si trebuie sa-i explic cat mai simplu orice detaliu!
mona_mami- Mamica cocheta
cu mare drag elena.oricand pot ajut cu ce stiu :pupicei:
Mamici cochete :: Calendar Crestin-Ortodox, Traditii si Evenimente :: Calendar Crestin-Ortodox, Traditii si Evenimente
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA