Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 149 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 149 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Concurs***Mamici cochete in bucatarie***
+15
roxanik
celina74
monica_2008
elena
popescumelinda
alinapopa1969
teodoraion
mona_mami
amalia-carmen
STEF30IASI
deriana
paula_mami
scumpetea
Maria
adriana
19 participanți
Pagina 1 din 12
Pagina 1 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Concurs***Mamici cochete in bucatarie***
Sponsorul http://www.ideidecadouri.biz/ si echipa mamici cochete va invita la concurs!
Tema concursului-***Mamici cochete in bucatarie***
Va asteptam zilnic sa ne prezentati cate o reteta de mancare, prajitura, mic dejun si binenteles sa veniti si cu maxim 2-3 pozici in care sa apareti voi sau un membru al familiei, ve-ti veni si cu o scurta descriere a preparatelor la fiecare prezentare si de-asemenea veti veni si cu un link sau o pozica al unui produs de pe site-ul sponsorei http://www.ideidecadouri.biz/ .
Castigatoarele vor fi mamicile care au cele mai multe preparate prezentate....in caz de egalitate se va tine cont de numarul de mesaje scris pe forum,...din acest motiv va rog ca la primul mesaj scris la acest concurs sa scrieti numarul de mesaje care il aveti in momentul respectiv.
Concursul incepe pe 11 octombrie si se termina pe 1 noiembrie.
Avem 4 premii oferite de sponsora noastra http://www.ideidecadouri.biz/
Loc 1
Loc 2
Loc 3
Loc 4
Mult succes tuturor mamicilor cochete gospodine si asteptam cat mai multe participante.... http://www.ideidecadouri.biz/
Tema concursului-***Mamici cochete in bucatarie***
Va asteptam zilnic sa ne prezentati cate o reteta de mancare, prajitura, mic dejun si binenteles sa veniti si cu maxim 2-3 pozici in care sa apareti voi sau un membru al familiei, ve-ti veni si cu o scurta descriere a preparatelor la fiecare prezentare si de-asemenea veti veni si cu un link sau o pozica al unui produs de pe site-ul sponsorei http://www.ideidecadouri.biz/ .
Castigatoarele vor fi mamicile care au cele mai multe preparate prezentate....in caz de egalitate se va tine cont de numarul de mesaje scris pe forum,...din acest motiv va rog ca la primul mesaj scris la acest concurs sa scrieti numarul de mesaje care il aveti in momentul respectiv.
Concursul incepe pe 11 octombrie si se termina pe 1 noiembrie.
Avem 4 premii oferite de sponsora noastra http://www.ideidecadouri.biz/
Loc 1
Loc 2
Loc 3
Loc 4
Mult succes tuturor mamicilor cochete gospodine si asteptam cat mai multe participante.... http://www.ideidecadouri.biz/
Ultima editare efectuata de catre adriana in Lun Noi 02, 2009 12:59 pm, editata de 2 ori
Re: Concurs***Mamici cochete in bucatarie***
super concurs!!!!asteptam aici toate gospodinele forumului
Numarul mesajelor: 2568
Numarul mesajelor: 2568
Maria- Administrator
Super concursul...Sparg eu gheata cu reteta mea de pizza:
Ingrediente:
Pentru aluat: 500 grame de faina, 150 ml de apa, putina drojdie, putina sare, putin zahar, putin ulei (2-3 linguri)
Deasupra: salam de sunca, branza (de mai multe feluri- eu pun si branza de casa si felii de branza-din acelea ambalate cate una), morcov, ceapa, ardei gras, rosii, sos de tomate
Mod de preparare: Se pregateste aluatul mai intai. Intr-un vas se pune faina, la mijloc se face o groapa. Drodia se dizolva cu apa calduta, se adauga putina sare, putin zahar si cele 2 sau 3 linguri de ulei. Se toarna in gaura din faina si se lasa 20 de minute sa se incalzeasca...Apoi se framanta bine aluatul si se lasa sa creasca vreo jumatate de ora...In timpul in care aluatul creste se taie cubulete mici ceapa, ardeiul, morcovul,rosiie, salamul...Legumele se pun la calit cu putin ulei...Cand aluatul a crescut se intinde o foaie, se aseaza in tava. Foaia se unge cu putin sos de tomate...Se adauga apoi legumele calite (sotate) branza, salamul de sunca...se da la cuptor...Si gata...Pofta buna![b]
Numar de mesaje: 1295
Si de pe siteul sponsorei imi place in mod deosebit:
http://www.ideidecadouri.biz/index.php?idei_de_cadouri-detalii=18&cadou=eiffel%2001
Ingrediente:
Pentru aluat: 500 grame de faina, 150 ml de apa, putina drojdie, putina sare, putin zahar, putin ulei (2-3 linguri)
Deasupra: salam de sunca, branza (de mai multe feluri- eu pun si branza de casa si felii de branza-din acelea ambalate cate una), morcov, ceapa, ardei gras, rosii, sos de tomate
Mod de preparare: Se pregateste aluatul mai intai. Intr-un vas se pune faina, la mijloc se face o groapa. Drodia se dizolva cu apa calduta, se adauga putina sare, putin zahar si cele 2 sau 3 linguri de ulei. Se toarna in gaura din faina si se lasa 20 de minute sa se incalzeasca...Apoi se framanta bine aluatul si se lasa sa creasca vreo jumatate de ora...In timpul in care aluatul creste se taie cubulete mici ceapa, ardeiul, morcovul,rosiie, salamul...Legumele se pun la calit cu putin ulei...Cand aluatul a crescut se intinde o foaie, se aseaza in tava. Foaia se unge cu putin sos de tomate...Se adauga apoi legumele calite (sotate) branza, salamul de sunca...se da la cuptor...Si gata...Pofta buna![b]
Numar de mesaje: 1295
Si de pe siteul sponsorei imi place in mod deosebit:
http://www.ideidecadouri.biz/index.php?idei_de_cadouri-detalii=18&cadou=eiffel%2001
scumpetea- Mamica de cariera
- Varsta : 45
harnicuta mai esti!!!bravo!!
2569 mesaje
2569 mesaje
Ultima editare efectuata de catre Maria in Dum Oct 11, 2009 6:51 pm, editata de 1 ori
Maria- Administrator
Multumesc Maria..te astept si pe tine cu poze! :pupicei:
felicitari scumpetea...mi-ai facut si mie pofta de pizza...poate fac si eu zilele acestea....dar ca sa fie mesajul luat in calcul trebuie pus-a o poza sau link de pe site-ul sponsorei...va rog sa nu uitati acest aspect
Maria ai uitat sa treci numarul de mesaje....ti l-am trecut eu
Numarul mesajelor: 1973
Maria ai uitat sa treci numarul de mesaje....ti l-am trecut eu
Numarul mesajelor: 1973
scumpetea a scris:Multumesc Maria..te astept si pe tine cu poze!
eu am retete cu poze,dulciuri mai multe dar in majoritatea nu apare nimeni,doar produsul.
Maria- Administrator
Si eu am mai multe...Chiar vroiam sa intreb daca e absolut necesar sa aparem musai in poza si noi...
vin si eu cu ciorbica preferata a lui gabita....Supa de rosii cu galusti
ingrediente....legume, oua, gris
mod de preparare....se pun legumele la fiert, se fac galustile din 2 oua, gris, putina sare si putin ulei....se lasa focul mic si se adauga galustile, se lasa la fiert pana cresc bine galustile, apoi se adauga patrunjel verde deasupra
Pofta buna va doresc
de pe site mi-a placut foarte mult aceasta felicitare...Felicitare 01
Ideale pentru a fi oferite celor dragi, felicitarile sunt confectionate cu ata de cea mai buna calitate pe suport de carton.
Oferim reduceri de pret pentru cantitati insemnate....
Pret : 14.90 lei
http://www.ideidecadouri.biz/index.php?idei_de_cadouri-detalii=51&cadou=felicitare%2001
ingrediente....legume, oua, gris
mod de preparare....se pun legumele la fiert, se fac galustile din 2 oua, gris, putina sare si putin ulei....se lasa focul mic si se adauga galustile, se lasa la fiert pana cresc bine galustile, apoi se adauga patrunjel verde deasupra
Pofta buna va doresc
de pe site mi-a placut foarte mult aceasta felicitare...Felicitare 01
Ideale pentru a fi oferite celor dragi, felicitarile sunt confectionate cu ata de cea mai buna calitate pe suport de carton.
Oferim reduceri de pret pentru cantitati insemnate....
Pret : 14.90 lei
http://www.ideidecadouri.biz/index.php?idei_de_cadouri-detalii=51&cadou=felicitare%2001
super concurs :pupicei: haideti fetelor sa va vedem cat de bune gospodine sunteti
paula_mami- Mamica eleganta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : Fetita mea si forumul Mamici Cochete
pai scumpetea m-am gandit ca daca nu apare si un membru in poza poate fi luata de pe net....cam asta ar fi motivul
M-am gandit ca asta e motivul Adriana...Dar nu intotdeauna mi-am facut poza si eu langa mancarica...Pana la urma cred ca raman doar cu o reteta..Sau daca mai face ceva bun intre timp ma pozez...
oricum in fiecare zi gatim, le punem masa la pitici si soti....in momentul cand o faceti le faci si o poza :zambet larg: ...este mai greu ce descarcatul pozelor....dar premiile care sunt oferite merita
Foarte frumos concurs, poate venim si noi.
Numarul mesajelor: 1253
:pupicei: :pupicei:
Numarul mesajelor: 1253
:pupicei: :pupicei:
deriana- Mamica eleganta
4626 mesaje
super fain , concursul!!!!
multumim adriana !!!
multumim sponsorei !!!!
felicitari fetelor !!!!!pozele sunt frumoase , mancarea cred ca e super gustoasa !!!!
:pupicei: :pupicei: :pupicei:
super fain , concursul!!!!
multumim adriana !!!
multumim sponsorei !!!!
felicitari fetelor !!!!!pozele sunt frumoase , mancarea cred ca e super gustoasa !!!!
:pupicei: :pupicei: :pupicei:
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
bravo fetele! o sa notez niste retete!
Numarul mesajelor: 784
Numarul mesajelor: 784
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
3714 mesaje
super concursul, venim si noi, adica eu si preparatele mele, una dintre ele.
Tort cu fructe si crema de vanilie
Tortul l-am pregatit la aniversarea a 40 de ani de casatorie a parintilor mei. Datorita faptului ca era foarte cald afara, m-am gandit la ceva ma racoros pentru acea perioada (luna august), dar si gustos pe deasupra. Si am improvizat dupa o reteta de tarta pe care o mai facusem, si e si foarte rapid de facut, chiar daca par multe petale-blaturi. merge usor cu mixerul orice blat. si importanta a fost alegerea modelului de tort de catre adela. si dorinta ei ... s-a implinit.
Blat: pentru fiecare petala am folosit 4 oua, 4 linguri de zahar, 7 linguri de faina, putin praf de copt stins in zeama de lamaie, 1 lingura de ulei si 1 plic de zahar vanilat. Le-am facut toate separat pentru ca sa-mi rezulte aceeasi forma, chiar daca mi s-a parut la inceput o treaba migaloasa, pe urma .... obisnuinta.
Se bat bine albusurile pana se face o spuma groasa, la care se agauga pe rand zaharul si plicul de zahar vanilat. Pe urma alternand se pun restul ingredientelor.
Compozitia rezultata se pune intr-un castronas uns cu unt si tapetat cu faina (cam de 1,5 litri). Apoi se da la cuptor, circa 30 de minute, in prealabil incalzit cuptorul.
Castronasele fiind mai mici la cuptorul meu de aragaz au incaput patru. iar celalalt, pe urma.
Dupa ce s-au copt, le scoatem usor din craticioare, lasam sa se raceasca, pe urma se taie putin partile laterale pentru a da o forma de petale, putin varf trebuie.
Fiecare blat se taie in jumatate, se insiropeaza putin cu suc fanta de portocale, apoi se pune crema.
La crema am folosit 3 pachetele de crema de vanilie de dr.oetker, facuta dupa instructiunile de pe ambalaj.
se asambleaza floricica si se orneaza cu fructe de sezon: kiwi pentru partile laterale, iar deasupra struguri, piersici si mar, toate taiate feliute. peste fructe am turnat gelatina transparenta, cred ca vreo 2 pliculete ajung. eu am facut mai multa si .... am aruncat plusul.
ce sa mai zic, se pune la frigider inainte de servire si ... pofta buna.
iconita aceasta imi place mult.
http://www.ideidecadouri.biz/index.php?idei_de_cadouri-detalii=8&cadou=fecioara%20cu%20pruncul%2003
super concursul, venim si noi, adica eu si preparatele mele, una dintre ele.
Tort cu fructe si crema de vanilie
Tortul l-am pregatit la aniversarea a 40 de ani de casatorie a parintilor mei. Datorita faptului ca era foarte cald afara, m-am gandit la ceva ma racoros pentru acea perioada (luna august), dar si gustos pe deasupra. Si am improvizat dupa o reteta de tarta pe care o mai facusem, si e si foarte rapid de facut, chiar daca par multe petale-blaturi. merge usor cu mixerul orice blat. si importanta a fost alegerea modelului de tort de catre adela. si dorinta ei ... s-a implinit.
Blat: pentru fiecare petala am folosit 4 oua, 4 linguri de zahar, 7 linguri de faina, putin praf de copt stins in zeama de lamaie, 1 lingura de ulei si 1 plic de zahar vanilat. Le-am facut toate separat pentru ca sa-mi rezulte aceeasi forma, chiar daca mi s-a parut la inceput o treaba migaloasa, pe urma .... obisnuinta.
Se bat bine albusurile pana se face o spuma groasa, la care se agauga pe rand zaharul si plicul de zahar vanilat. Pe urma alternand se pun restul ingredientelor.
Compozitia rezultata se pune intr-un castronas uns cu unt si tapetat cu faina (cam de 1,5 litri). Apoi se da la cuptor, circa 30 de minute, in prealabil incalzit cuptorul.
Castronasele fiind mai mici la cuptorul meu de aragaz au incaput patru. iar celalalt, pe urma.
Dupa ce s-au copt, le scoatem usor din craticioare, lasam sa se raceasca, pe urma se taie putin partile laterale pentru a da o forma de petale, putin varf trebuie.
Fiecare blat se taie in jumatate, se insiropeaza putin cu suc fanta de portocale, apoi se pune crema.
La crema am folosit 3 pachetele de crema de vanilie de dr.oetker, facuta dupa instructiunile de pe ambalaj.
se asambleaza floricica si se orneaza cu fructe de sezon: kiwi pentru partile laterale, iar deasupra struguri, piersici si mar, toate taiate feliute. peste fructe am turnat gelatina transparenta, cred ca vreo 2 pliculete ajung. eu am facut mai multa si .... am aruncat plusul.
ce sa mai zic, se pune la frigider inainte de servire si ... pofta buna.
http://www.ideidecadouri.biz/index.php?idei_de_cadouri-detalii=8&cadou=fecioara%20cu%20pruncul%2003
mona_mami- Mamica cocheta
super concurs multumim adriana
mesaje-3006
mesaje-3006
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
fetele v-am trecut eu nr de mesaje celor care nu ati trecut....ma bucur ca va place concursul si va asteptam cu cet mai multe retete....Stefy in special pe tine care esti o bucatareasa super....asteptam sa vedem ce ai bagat pentru iarna....conserve....
am uitat s apun link-ul la poze.
gata mona l-am adaugat eu...arata foarte bine tortul....ai o forma anume pentru el?
Felicitari Mona, superb tortul!
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
nu, am scris acolo ca am pus blaturile in craticioare, pe urma am taiat cu cutitul in forma de petale. sa aiba putin colt, doar.
multumesc, fetelor! am muncit la el cu drag!
multumesc, fetelor! am muncit la el cu drag!
alinapopa1969 a scris:Felicitari Mona, superb tortul!
te asteptam si pe tine alina
felicitari tuturor fetelor :pupicei:
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
prea complicat pentru mine!
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
Pagina 1 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Subiecte similare
» Concurs-recomanda forumul Mamici cochete!!!
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Produse pentru bucatarie
» Produse pentru baie si bucatarie
» Cochete cu burtica
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Produse pentru bucatarie
» Produse pentru baie si bucatarie
» Cochete cu burtica
Pagina 1 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA