Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 34 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 34 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
MUSTUL sau Sucul de struguri
+2
teodoraion
adriana
6 participanți
Pagina 1 din 1
MUSTUL sau Sucul de struguri
Mustul sau sucul de struguri poate oferi anumite substante benefice pentru organism care se gasesc si in vinul rosu si ajuta la ameliorarea problemelor cardiovasculare, relaxand vasele de sange si permitand o mai buna circulatie a sangelui in organism deci si o presiune arteriala mai mica.
Antioxidantii continuti in sucul de struguri, provenind atat din coaja cat si din seminte, sunt mai activi atunci cand preparam sucul din boabe rosu-inchis sau negre (soiurile specifice inchise la culoare). Sigur ca sucul de struguri nu va egala beneficiile pentru sanatate pe care le poate oferi vinul rosu, dar prin comparatie totusi exista certe valente curative si in sucul natural de struguri, asemanatoare mult cu cele oferite de vinul rosu.
Printre proprietatile pozitive pe care le are sucul de struguri se numara:
- reducerea sedimentelor periculoase din sange;
- reducerea nivelului colesterolului;
- prevenirea accidentelor vaselor de sange;
- presiune arteriala buna;
- cresterea colesterolului bun;
- prevenirea arteroslcerozei.
Prin consumul de boabe de struguri in stare naturala exista certe beneficii pentru sanatatea noastra. Ele sunt aceleasi cu cele oferite de consumul de suc de struguri, dar multe persoane prefera mai degraba sa bea suc decat sa manance struguri din motive de comoditate, dar si pentru ca sucul poate fi usor de gasit pe toata durata unui an pe cand strugurii boabe sunt mai dificil de procurat in anumite perioade.
Antioxidantii continuti in sucul de struguri, provenind atat din coaja cat si din seminte, sunt mai activi atunci cand preparam sucul din boabe rosu-inchis sau negre (soiurile specifice inchise la culoare). Sigur ca sucul de struguri nu va egala beneficiile pentru sanatate pe care le poate oferi vinul rosu, dar prin comparatie totusi exista certe valente curative si in sucul natural de struguri, asemanatoare mult cu cele oferite de vinul rosu.
Printre proprietatile pozitive pe care le are sucul de struguri se numara:
- reducerea sedimentelor periculoase din sange;
- reducerea nivelului colesterolului;
- prevenirea accidentelor vaselor de sange;
- presiune arteriala buna;
- cresterea colesterolului bun;
- prevenirea arteroslcerozei.
Prin consumul de boabe de struguri in stare naturala exista certe beneficii pentru sanatatea noastra. Ele sunt aceleasi cu cele oferite de consumul de suc de struguri, dar multe persoane prefera mai degraba sa bea suc decat sa manance struguri din motive de comoditate, dar si pentru ca sucul poate fi usor de gasit pe toata durata unui an pe cand strugurii boabe sunt mai dificil de procurat in anumite perioade.
Re: MUSTUL sau Sucul de struguri
mie imi place si muwstul si strugurii
larisei ii place si vinul
larisei ii place si vinul
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
mie imi plac strugurii,cred ca am mancat in toamna asta struguri de puteam sa fac o damigeana de vin
Maria- Administrator
si eu mananc multi struguri...imi place in mod special ceaslaua alba....sunt foarte dulci si buni....gabita in schimb nu se omoara dupa struguri....mananca din cand in cand ...
si mie imi plac mult strugurii , mananc de cate ori am ocazia ....
si daca gasesc sa imi placa , din piata cumpar 10-20 kg ...si apoi am ......cateva zile ....
sunt foarte buni ....
imi place si mustul , ...cel negru in special....
:pupicei: :pupicei: :pupicei:
si daca gasesc sa imi placa , din piata cumpar 10-20 kg ...si apoi am ......cateva zile ....
sunt foarte buni ....
imi place si mustul , ...cel negru in special....
:pupicei: :pupicei: :pupicei:
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
am cumparat si eu ieri struguri din piata ...negri, iar gabi a mancat un ciorchine ....chiar m-am mirat pentru ca nu se da in vant dupa ei
alexia nu se mai opreste din mancat cand gaseste struguri...problema e ca se deranjeaza la stomac daca o las sa manance cat vrea ea; in chimb daca ne vede cu paharul de vin ii place sa bage , dar nu un deget , ea baga toata mana , o spala bine acolo apoi baga in gura
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
parinti mei au facut must dar eu nu beau ,ca ma deranjeaza la stomac ...dar in schimb imi plac struguri :lumanari:
florares- Mamica rafinata
- Varsta : 49
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA