Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 69 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 69 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Poznele copilariei
+6
alinapopa1969
elena
dalia.dalia78
STEF30IASI
ari05
teodoraion
10 participanți
Pagina 1 din 3
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Poznele copilariei
CONTINUAM aici povestile..cred ca avem de scris :pupicei: :pupicei: :pupicei:
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Re: Poznele copilariei
ooo super Teo !!!!!!!!!! ma gandesc ca aici am putea scrie si din poznele ... sotilor ...
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
DAAAA..orice pozna..sa radem doar nu?
asa poznase sunteti ...... nu mai aveti de povestit nimic ?
ati epuizat poznele ?
ati epuizat poznele ?
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
nu le-am epuizat, doar ca am nevoie de tip pt relatari
zilele astea sunt putin prinsa cu ... niste treburi...
zilele astea sunt putin prinsa cu ... niste treburi...
ari05- Mamica cocheta
pai ari a fost ocupata sa ne spuna de soacra..
alina nu stiu unde este ...
sa va mai spun eu una
eram la bunicii nostri toate 3 suroril cea mare incepea si ea sa iba gagici si noi o incurcam si ea fugea de noi frate....pai cum asa ??eu sunt tare geloasa si o urmarea..fugea saraca se ascundea pe unde putea numai sa scape de mine...s-a ascuns in cotetul la porci si aalunecat si s-a dat cu capul de trocul de fier al porcilor si si-a spart cvapul..am fost o rautate..nu putea sa faca nimik fara sa o urmaresc..
si acum imi spune ca suntun inger ..saraca de ea a uitat..
alina nu stiu unde este ...
sa va mai spun eu una
eram la bunicii nostri toate 3 suroril cea mare incepea si ea sa iba gagici si noi o incurcam si ea fugea de noi frate....pai cum asa ??eu sunt tare geloasa si o urmarea..fugea saraca se ascundea pe unde putea numai sa scape de mine...s-a ascuns in cotetul la porci si aalunecat si s-a dat cu capul de trocul de fier al porcilor si si-a spart cvapul..am fost o rautate..nu putea sa faca nimik fara sa o urmaresc..
si acum imi spune ca suntun inger ..saraca de ea a uitat..
mai teo... n-ai lasat-o pe sora-ta sa mearga linistita la intalniri ???
ari05- Mamica cocheta
nuuu...o umaream o param la ai mei..ca merge la baie fara sa le spuna...la canal...
o faceam in toate feluri..preferatul meu era cuvantul :MAIMUTA CU PAR DE CAINE:))
o faceam in toate feluri..preferatul meu era cuvantul :MAIMUTA CU PAR DE CAINE:))
vai vai cuscra... draga de sor-ta :pupicei:
da e diferenta mare de ani intre voi ? intre mine si sora-mea e un an, si ne acoperam una pe alta...
da e diferenta mare de ani intre voi ? intre mine si sora-mea e un an, si ne acoperam una pe alta...
ari05- Mamica cocheta
nu e diferenta mare
e de 2 ani si jumatate dar noi am fost multe surori 4...si ea cea mare nu mai vroia sa stea cu noi ..si nou ne tinea dupa ea ..si eu eram tare egoista si paraciioasa si rea...cata bataie a luat saraca din cauza mea...
va mai spun una...
acum sora mai mica dupa mine ..urmatoarea...avea si ea o prietena buna..si eram geloasa si pe ea bineinteles...si a venit la noi si i-am dat cu vata de sticla pe fata cand vroiau sa doarma..o data am pus-o sa manance gutuie si s-a innecat de era sa moar..o data am pus-o sa se arunce de pe acoperisul casei...noi faceam asta zilnic ca era la 2 metri dar ea nu era obisnuita si era sa isi rupa picioarele
e de 2 ani si jumatate dar noi am fost multe surori 4...si ea cea mare nu mai vroia sa stea cu noi ..si nou ne tinea dupa ea ..si eu eram tare egoista si paraciioasa si rea...cata bataie a luat saraca din cauza mea...
va mai spun una...
acum sora mai mica dupa mine ..urmatoarea...avea si ea o prietena buna..si eram geloasa si pe ea bineinteles...si a venit la noi si i-am dat cu vata de sticla pe fata cand vroiau sa doarma..o data am pus-o sa manance gutuie si s-a innecat de era sa moar..o data am pus-o sa se arunce de pe acoperisul casei...noi faceam asta zilnic ca era la 2 metri dar ea nu era obisnuita si era sa isi rupa picioarele
Si baiatu meu este poznas in noaptea de revelion sa jucat cu varul sau pina mi-au spart izolatia peretelui care era recent facut. [img][/img] :sorry:
dalia.dalia78- Mamica incepator
- Varsta : 46
haios..ce am citit pe aici
o pozna care mi-o amintesc din copilarie este ca m-a pus mama sa sterg peretele la intrare unde se cam murdarise, ea era plecata, eram singura acasa,m-am apucat de sters, dar nu prea imi reusea., asa ca m-am gandit sa dau cu var locul respectiv, era mai simplu...Ideea a fost super buna, numai ca eu am facut prostii..aveam varul in beci, intr-o galeata, eu am muiat bidineaua in var si am mers asa cu ea taras, am varuit toata aleea, scara de afara, peretii casei , dungat, asa, nu la rand, iar in casa, facusem frumos.Cand a vnt mama eu asteptam lauda, numai ca mi-a dat o mama de bataie, era plina de nervi, ba m-a pus si sa sterg tot ce murdarisem afara...e singura pozna de care imi aduc aminte, poate pt ca am luat ”chelfaneala”....
aa mi-am mai amintit una, de la bunica, dar alta data v-o spun, sa nu va plictisesc :pupicei:
o pozna care mi-o amintesc din copilarie este ca m-a pus mama sa sterg peretele la intrare unde se cam murdarise, ea era plecata, eram singura acasa,m-am apucat de sters, dar nu prea imi reusea., asa ca m-am gandit sa dau cu var locul respectiv, era mai simplu...Ideea a fost super buna, numai ca eu am facut prostii..aveam varul in beci, intr-o galeata, eu am muiat bidineaua in var si am mers asa cu ea taras, am varuit toata aleea, scara de afara, peretii casei , dungat, asa, nu la rand, iar in casa, facusem frumos.Cand a vnt mama eu asteptam lauda, numai ca mi-a dat o mama de bataie, era plina de nervi, ba m-a pus si sa sterg tot ce murdarisem afara...e singura pozna de care imi aduc aminte, poate pt ca am luat ”chelfaneala”....
aa mi-am mai amintit una, de la bunica, dar alta data v-o spun, sa nu va plictisesc :pupicei:
elena- Mamica cocheta
Ce harnicutza erai! si neinteleasa!
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
chiar asa alina...saraca ea facuse ceva bun....mamele astea
stati sa intre sorme aici..sa va spuna de mine
stati sa intre sorme aici..sa va spuna de mine
era...in afara din cale de neastamparata si geloasa...eu fiind mai mik nu-mi lasa nici o jucarie asa ca a intervenit tatal meu...de la distanta...i-a spus sa-mi lase jucaria..si nu a vrut...asa ca el a aruncat cu o galetusa din aia de nisip(dar era de fier_)sa o sperie si a speriat-o de-a binelea ca o nimerit-o si i-a spart capul [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ....a facut atatea nazbatii ca nici nu le mai stiu...era o obraznik...si mamaia cand se mai imbata...ca avea astfel de indeletniciri...ii zicea cate ceva la care ea ii raspundea...batandu-si fundul.. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] .........asta era ea...sora noastra cea mai mare(flori)doar o ameninta"te bat"si ea cu lacrimi de crocodil" [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] mami ''flory m-a batut"...fetelor nici nu o atingea... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ...a venit intr-o zi de la scoala cu ce invatate ea...si m-a pus sa zic"li...peste...iar eu am zis... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] asa m-a lipit...dar a vazut-o tatutu..si [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] a lipit-o si el [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ...spuneti voi nu a fost tare...poznaasa....
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
pe tine te-am lipit?eu credeam c ape cory..am scris mai sus
multumesc pt reclama
multumesc pt reclama
nu ai dat-o doar pe Oana(prietena mea...cu vata de sticla))mai dat si pe mine [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ....dar ti-ai luat-o de la mami si atunci [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] .... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] .....tot in ziua aia ...cand noi ne pregateam de teme afara...ca era frumos...i-ai tras scaunul Oanei si a cazut cu capul de ciment.....cate a tras biata fata din cauza ta.... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ....sa nu mai zic ca te tineai dupa mine la ea...si apoi te ascundeai ca iti era frik de fratele ei...si-ti spuneam mereu sa nu mai faci...ziceai ca da...si cand dadeai cu ochii de el [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ...
sandy- Mamica cocheta
chiar atatea am facut??????
cuscra dar rea ai mai fost....sper ca nora mea sa nu iti ia urma ....ca sal fereasca dd pe flavi la cat e el de moale nu mar mira faptul sa ia bataie de la nevasta ...dupa el nai decat sa stai bine mersi :bataie: nici nu il doare capul de ce se intampla in jur :zambet larg:
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
vai Teo nu erai cuminte deloc...
oof asa sunt copiii-dulci si nazdravani
oof asa sunt copiii-dulci si nazdravani
elena- Mamica cocheta
va vine sa credeti??
ce dracusor eram si ce ingeras am ajjuns
ce dracusor eram si ce ingeras am ajjuns
sandy- Mamica cocheta
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA