Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 7 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 7 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 7 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 7 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 7 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 7 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 7 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 7 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 7 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 21 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 21 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 7 2466r05Ady.Biju

Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 7 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 7 2quni4z hmshop.wordpress.com

Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 7 Wkpzltartizele.blogspot.com

Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 7 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 7 Kaqpztbratari magice

Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 7 69m8w9 Shop/candles

Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 7 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 7 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 7 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 7 2moa4jsbiosens.ro

Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 7 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 7 2ef53k2reginamaria.ro

Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 7 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 7 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 )

+21
paul_A
mona_mami
ari05
lilique
denisadarius
gepiza
Alyce
panky(Laura)
celina74
popescumelinda
elena
amalia-carmen
Hutzanca
Maria
adriana
theodora
teodoraion
roxanik
margelute- Anda
deriana
STEF30IASI
25 participanți

Pagina 7 din 28 Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 28  Urmatorul

In jos

Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 7 Empty Re: Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 )

Mesaj Scris de elena Mar Noi 10, 2009 11:35 pm

masina de calcat
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 7 Empty Re: Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 )

Mesaj Scris de theodora Mar Noi 10, 2009 11:35 pm

in ce domeniu se foloseste?
theodora
theodora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 49

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mar Noi 10, 2009 11:37 pm

radio
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de theodora Mar Noi 10, 2009 11:38 pm

prelungitor
theodora
theodora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Mar Noi 10, 2009 11:39 pm

GATA SUNTETI ???
GHICI !!!

---se poate pune in orice camera
---este substantiv
---este genul feminin
---este din plastic si cablu electric la el ca se baga in priza
---este ceva specific ..........ceva frumos .......nu se foloseste intr-un domeniu anume

---DA :
---se baga in priza

---NU este: bec , masa , lumanare , veioza , floare , odorizant lampa , cafetiera , imprimanta , plasma fier de calcat , radio , prelungitor.

cineva este pe aproape .....!!!

:2 pisici: :2 pisici: :2 pisici:

Ultima editare efectuata de catre STEF30IASI in Mar Noi 10, 2009 11:40 pm, editata de 1 ori
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 46

Sus In jos

Mesaj Scris de denisadarius Mar Noi 10, 2009 11:40 pm

stef...dar tu zici ca e de genul feminin... dar este din plastic si cablu electric la ,,el ,, ca se baga in priza...

nu mai inteleg... e un el sau o ea?

aspiratorul?
denisadarius
denisadarius
Sponsor
Sponsor

Varsta : 40

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Mar Noi 10, 2009 11:42 pm

denisadarius a scris:stef...dar tu zici ca e de genul feminin... dar este din plastic si cablu electric la ,,el ,, ca se baga in priza...

nu mai inteleg... e un el sau o ea?

aspiratorul?

vali eu ma refer la obiect ........nu pot sa va dau mura in gura ....si incerc sa evit raspunsul direct.....

fetelor , cititi cu atentie si puneti intrebari care sa aibe legatura .....
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de denisadarius Mar Noi 10, 2009 11:42 pm

tablou care se baga in priza?
denisadarius
denisadarius
Sponsor
Sponsor

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mar Noi 10, 2009 11:43 pm

camera video
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Mar Noi 10, 2009 11:54 pm

GATA SUNTETI ???
GHICI !!!

---se poate pune in orice camera
---este substantiv
---este genul feminin
---este din plastic si cablu electric la el ca se baga in priza
---este ceva specific ..........ceva frumos .......nu se foloseste intr-un domeniu anume

---DA :
---se baga in priza

---NU este: bec , masa , lumanare , veioza , floare , odorizant lampa , cafetiera , imprimanta , plasma fier de calcat , radio , prelungitor , aspirator , tablou de bagat in priza , camera video .

cineva este pe aproape .....!!!

:2 pisici: :2 pisici: :2 pisici:
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de theodora Mar Noi 10, 2009 11:54 pm

aeroterma!
theodora
theodora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Mar Noi 10, 2009 11:56 pm

glob din acela cu lichid inauntru?bagat in priza, sa faca bule??
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mar Noi 10, 2009 11:57 pm

instalatie de brad
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Alyce Mar Noi 10, 2009 11:59 pm

rama digitala?
Alyce
Alyce
Mamica incepator
Mamica incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de theodora Mar Noi 10, 2009 11:59 pm

imprimanta?
theodora
theodora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Mier Noi 11, 2009 12:03 am

fantana arteziana miniatura Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 7 16974
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Alyce Mier Noi 11, 2009 12:06 am

lumineaza?
Alyce
Alyce
Mamica incepator
Mamica incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Mier Noi 11, 2009 12:07 am

paul_A a scris:instalatie de brad

CORECT !!!
FELICITARI !!!! :pupicei:

Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 7 642704 Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 7 642704 Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 7 642704
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de denisadarius Mier Noi 11, 2009 12:09 am

eu ma las batuta... :sorry:
denisadarius
denisadarius
Sponsor
Sponsor

Sus In jos

Mesaj Scris de claudia_mami Mier Noi 11, 2009 2:15 am

super concurs stef bravoo.
claudia_mami
claudia_mami
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Varsta : 42

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mier Noi 11, 2009 3:33 am

bravo fetele....va dat de furca stefy....concursul este super fain.....mult succes tuturor
[color=red]am o rugaminte totusi....nu postati mesaje unul dupa altul si Alyce te rog sa nu mai postezi doar emoticoane[/color]
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Noi 11, 2009 4:10 am

moamaaa Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 7 16974 ce faci Stefi cu fetele ? Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 7 377534 e si funny concursul asta Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 7 377534
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de popescumelinda Mier Noi 11, 2009 6:21 am

daaa.e fain si e muult de gandit..
popescumelinda
popescumelinda
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de theodora Mier Noi 11, 2009 2:13 pm

daaaa..este super Stefy,te asteptam cu intrebari!! :pupicei:
theodora
theodora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de scumpetea Mier Noi 11, 2009 2:38 pm

Am pierdut stratul dar sper sa ma redresez! Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 7 377534
scumpetea
scumpetea
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 45

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 7 din 28 Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 28  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum