Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 10 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 10 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 10 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 10 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 10 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 10 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 10 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 10 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 10 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 20 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 20 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 10 2466r05Ady.Biju

Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 10 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 10 2quni4z hmshop.wordpress.com

Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 10 Wkpzltartizele.blogspot.com

Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 10 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 10 Kaqpztbratari magice

Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 10 69m8w9 Shop/candles

Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 10 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 10 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 10 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 10 2moa4jsbiosens.ro

Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 10 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 10 2ef53k2reginamaria.ro

Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 10 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 10 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 )

+21
paul_A
mona_mami
ari05
lilique
denisadarius
gepiza
Alyce
panky(Laura)
celina74
popescumelinda
elena
amalia-carmen
Hutzanca
Maria
adriana
theodora
teodoraion
roxanik
margelute- Anda
deriana
STEF30IASI
25 participanți

Pagina 10 din 28 Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 28  Urmatorul

In jos

Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 10 Empty Re: Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 )

Mesaj Scris de theodora Mier Noi 11, 2009 7:32 pm

detartrant
theodora
theodora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 49

Sus In jos

Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 10 Empty Re: Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 )

Mesaj Scris de STEF30IASI Mier Noi 11, 2009 7:37 pm

GATA FETELOR ??????

---se gaseste numai in baie
---este foarte util
---este de genul neutru
---nu pot sa spun ca e obiect sanitar .......doar ca numai la baie ne putem folosi de el........

UNA DIN VOI E PE APROAPE........!!!

NU ESTE :
---sapun , sampon ,pieptene , periuta de dinti , wc , dusul , microsprey , cada , burete , prosop , chiuveta , cantar , robinet , spumant , port--prosop , detergent , pasta de dinti , uscator de par , cosul cu rufe murdare , hartia igienica , capacul de wc , aparat in care de pune hartia igienica , bideu , dezinfectant , clor , fixativ , oglinda , dulapior de cosmetice , lavoar , mop ,baterie de chiuveta , balsam de par , dop de cada , tratament pentru par , gel intim , detrartrant , .
--nu este fiinta , nu este nici el , nici ea
.

:pupicei: :pupicei: :pupicei:

ATENTIE !!!!

NU MAI DATI CATE 2-3 RASPUNSURI IN ACELASI MESAJ , ....NU E CORECT FATA DE CELELALTE FETE .
NU MAI SCRIETI 2 MESAJE UNUL DUPA ALTUL .
NU AM SA LE MAI I-AU IN CONSIDERARE , DECAT PE PRIMUL .
FITI INTELEGATOARE , VA ROG MULT !!!
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 46

Sus In jos

Mesaj Scris de theodora Mier Noi 11, 2009 7:38 pm

uscator pentru maini...cred ca asa se numeste
theodora
theodora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mier Noi 11, 2009 7:40 pm

sapun lichid
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Mier Noi 11, 2009 7:41 pm

spirt?
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Mier Noi 11, 2009 7:43 pm

theodora a scris:uscator pentru maini...cred ca asa se numeste

corect !!!!!
felicitari !!!!! :pupicei: :pupicei: :pupicei:

Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 10 642704 Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 10 642704 Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 10 642704
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Mier Noi 11, 2009 7:56 pm

GATA FETELOR ...??????!!!

---acest obiect este extrem de util intr-o casa
---este de genul : neutru

STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de theodora Mier Noi 11, 2009 7:57 pm

aspirator
theodora
theodora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Mier Noi 11, 2009 8:03 pm

NU ESTE :aspirator , .

STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de theodora Mier Noi 11, 2009 8:05 pm

cate litere are?
theodora
theodora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de lilique Mier Noi 11, 2009 8:13 pm

frigider?
lilique
lilique
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Varsta : 40

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Mier Noi 11, 2009 8:13 pm

---denumirea lui este formata din mai multe cuvinte

NU ESTE :aspirator , frigider , .

STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mier Noi 11, 2009 8:15 pm

masina de spalat Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 10 377534
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de lilique Mier Noi 11, 2009 8:16 pm

sifonier?
lilique
lilique
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Mier Noi 11, 2009 8:23 pm

robot de bucatarie?
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de celina74 Mier Noi 11, 2009 8:24 pm

cuptor cu microunde?
celina74
celina74
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 50

Sus In jos

Mesaj Scris de lilique Mier Noi 11, 2009 8:25 pm

pat...
lilique
lilique
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Mier Noi 11, 2009 8:27 pm

din ce material este ?
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de lilique Mier Noi 11, 2009 8:29 pm

la ce foloseste? Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 10 377534
lilique
lilique
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Mier Noi 11, 2009 8:33 pm

--este din plastic , are si metal ......

NU ESTE :aspirator , frigider , masina de spalat , sifonier , robot de bucatarie , cuptor cu microunde , pat , , .
NU POT SA SPUN LA CE FOLOSESTE ---ca va dati seama de raspuns ...... Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 10 377534

STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de lilique Mier Noi 11, 2009 8:35 pm

asta era si ideaa!!! sa ne dam seama...

televizor

Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 10 377534
lilique
lilique
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de theodora Mier Noi 11, 2009 8:36 pm

fier de calcat
theodora
theodora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Mier Noi 11, 2009 8:37 pm

--este din plastic , are si metal ......

NU ESTE :aspirator , frigider , masina de spalat , sifonier , robot de bucatarie , cuptor cu microunde , pat , televizor , fier de calcat .
NU POT SA SPUN LA CE FOLOSESTE ---ca va dati seama de raspuns ...... Concurs Nou ---Ghici la ce m-am gandit !!!??? ( 1 ) - Pagina 10 377534

AVETI O MULTIME DE INTREBARI CARE SE POT PUNE ,.....NU SE POATE MURA IN GURA.

STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de theodora Mier Noi 11, 2009 8:41 pm

ce culoare are?
theodora
theodora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de celina74 Mier Noi 11, 2009 8:48 pm

faras sau foras ..nu stiu cunm e corect
celina74
celina74
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 50

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 10 din 28 Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 28  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum