Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 74 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 74 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
manichiura, pedichiura
+26
Rania
mofturaki
sandy
jolinutza
elena
radumihaela36
Maria
roxana ,mamica finuta
paul_A
mona_mami
claudia_mami
celina74
amalia-carmen
buburuza
anays
deriana
pupkiss
ralucutza
Liliana
anuta22
teodoraion
STEF30IASI
anka9mai
geodeny
raruta
adriana
30 participanți
Pagina 1 din 4
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
manichiura, pedichiura
la salon sau acasa ?....unghii lungi sau unghii scurte?......
Ultima editare efectuata de catre adriana in Mier Iul 08, 2009 4:02 pm, editata de 1 ori
Re: manichiura, pedichiura
Manichiura si pedichiura mi-o fac la salon Am o prietena la un salaon care face acest lucru. In ceea ce priveste unghiile imi plac lungi, dar avand in vedere ca imi Petrec mult timp cu Rares le las scurte.
raruta- Mamica eleganta
- Varsta : 43
Imi fac manichiura si pedichiura acasa, cand eram in liceu am lucrat ca ajutor de manichiurista la un salon (asta asa ca sa-mi castig banuti pentru mine). Imi place sa mi le fac acsa , imi fac si la salon , dar mai rar. Prefer unghiile un pic lungi , nu foarte...
geodeny- Mamica incepator
- Varsta : 51
Joburi/Distractii : printesa mea
eu merg si la salon dar mi-o fac si eu acasa.....unghiile lungi imi plac si mie, dar de cand cu gabita nu le mai pot tine lungi
a mele cresc si sunt foarte tari , cand se rup , e tragedie , mi se rup din carne ...
geodeny- Mamica incepator
Joburi/Distractii : printesa mea
eu de cele mai multe ori imi fac manichiura si pedichiura acasa desi nu se compara cu ce iese la salon...mai merg si la salon cand sunt in toane bune si am banuti :lol!:
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
eu acasa mai mult, si cateodata la salon....imi plac si mie unghiile lungi, dar cu bebe nu se prea poate
Vizitato- Vizitator
Trebuie sa ai mare grija la anumite aspecte referitoare la calitatea salonul la care te duci. Chiar daca sansele sa te trezesti cu o infectie sunt destul de mici, trebuie sa fii cu ochii in patru. Printre riscuri se numara diverse infectii bacteriene, ciuperci ale unghiilor sau herpes.
-Nu permite sa ti se taie cuticulele: Cuticulele au rolul de a-ti proteja unghiile de bacterii. Pentru ca rolul lor este acela de a-ti mentine sanatatea unghiilor – bariera impotriva bacteriilor - este indicat sa nu le tai. Cel mai bine este sa le impingi inapoi cu un betisor special si sa le dai cu o crema speciala care sa le impiedice sa se mareasca.
-Intereseaza-te cum se sterilizeaza uneltele: Majoritatea saloanelor sunt prevazute cu sterilizatoare cu UV, insa acestea nu ucid bacteriile. Cea mai sigura metoda de curatare a ustensilelor este varianta clasica, stergerea cu dezinfectant. Asadar, daca esti interesata de procedeu in sine, roaga-le pe doamnele de acolo sa iti dezvaluie procedeul de sterilizare. Nu trebuie sa iti fie rusine, ci dovedesti ca iti pasa de sanatatea ta.
-Utilizeaza propriile ustensile : Chiar daca ti se pare ciudat, utilizarea propriilor instrumente la salon este o idee foarte buna. Achizitioneaza o trusa profesionala (sau poti cumpara fiecare instrument in parte) pentru siguranta ta si mergi la un salon care iti permite folosirea produselor personale.
Chiar daca majoritatea saloanelor au aparate sterilizatoare, trebuie sa stii ca betisoarele din lemn, de exemplu (cele cu care se imping cuticulele) nu pot fi sterilizate.
-Ai grija la cadita pentru picioare : Baile la picioare efectuate in interiorul saloanelor sunt o problema discutabila. Unii dermatologi sunt de parere ca nu exista niciun risc de infectie , in timp ce altii sustin ca acest lucru nu este suficient, riscul de infectie fiind destul de ridicat.
Este recomandat ca personalul saloanelor de manichiura sa utilizeze pungi speciale in momentul in care apeleaza la cazile pentru picioare.Aceasta metoda, sustin medicii, este cea mai eficienta si cea mai sigura.
:flori: :flori: :flori:
-Nu permite sa ti se taie cuticulele: Cuticulele au rolul de a-ti proteja unghiile de bacterii. Pentru ca rolul lor este acela de a-ti mentine sanatatea unghiilor – bariera impotriva bacteriilor - este indicat sa nu le tai. Cel mai bine este sa le impingi inapoi cu un betisor special si sa le dai cu o crema speciala care sa le impiedice sa se mareasca.
-Intereseaza-te cum se sterilizeaza uneltele: Majoritatea saloanelor sunt prevazute cu sterilizatoare cu UV, insa acestea nu ucid bacteriile. Cea mai sigura metoda de curatare a ustensilelor este varianta clasica, stergerea cu dezinfectant. Asadar, daca esti interesata de procedeu in sine, roaga-le pe doamnele de acolo sa iti dezvaluie procedeul de sterilizare. Nu trebuie sa iti fie rusine, ci dovedesti ca iti pasa de sanatatea ta.
-Utilizeaza propriile ustensile : Chiar daca ti se pare ciudat, utilizarea propriilor instrumente la salon este o idee foarte buna. Achizitioneaza o trusa profesionala (sau poti cumpara fiecare instrument in parte) pentru siguranta ta si mergi la un salon care iti permite folosirea produselor personale.
Chiar daca majoritatea saloanelor au aparate sterilizatoare, trebuie sa stii ca betisoarele din lemn, de exemplu (cele cu care se imping cuticulele) nu pot fi sterilizate.
-Ai grija la cadita pentru picioare : Baile la picioare efectuate in interiorul saloanelor sunt o problema discutabila. Unii dermatologi sunt de parere ca nu exista niciun risc de infectie , in timp ce altii sustin ca acest lucru nu este suficient, riscul de infectie fiind destul de ridicat.
Este recomandat ca personalul saloanelor de manichiura sa utilizeze pungi speciale in momentul in care apeleaza la cazile pentru picioare.Aceasta metoda, sustin medicii, este cea mai eficienta si cea mai sigura.
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
multumim mult pt sfaturi.sora mea e manichiurista..nici eu nu-mi tai cuticulele
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
mare grija fetelor , cand va duceti la manichiurista .
sunt prea comoda...merg la salon ! Imi plac unghiile lungi....dar asta a fost odata...acum ma multumesc si cu unghii mai scurte!
:emotie:
:emotie:
Liliana- Mamica rafinata
Joburi/Distractii : mamica de printesa!
asa e , unghiile lungi sunt frumoase ......si eu am renuntat de mult ....
scurte sau lungi trebuie sa fim ingrijite , indiferent ca mergem la un salon sau ni le facem acasa .
:floare: :floare: :floare:
scurte sau lungi trebuie sa fim ingrijite , indiferent ca mergem la un salon sau ni le facem acasa .
eu imi fac acasa pt ca in trecut mama mea a patit-o : a trebuit sa isi scoata unghia de la mana din cauza maichiuristei. de atunci singurik acasa le fac
ralucutza- Mamica incepator
- Varsta : 40
care din voi se pricepe sa faca " floricele, chestii de genu '" pe unghii sa ma sfatuiasca si p mn .. imi plac dar nu reusesc sa le prea fac.!!
pupkiss- Mamica rafinata
- Varsta : 33
pupkiss a scris:care din voi se pricepe sa faca " floricele, chestii de genu '" pe unghii sa ma sfatuiasca si p mn .. imi plac dar nu reusesc sa le prea fac.!!
Eu imi cumpar floricele sau alte modele care pot fi aplicate pe unghii.
Singura nu prea cred ca ai cum sa le faci.
deriana- Mamica eleganta
- Varsta : 45
asa si eu... floricele mai fac , imi ies ... dar altcv nu ....
pupkiss- Mamica rafinata
eu prefer la salon imi place mai mult cum imi face unghiile acolo
anays- Mamica rafinata
- Varsta : 43
este bine sa mergeti la salon , dar sa fiti sigure ca este un salon de incredere....sa nu aveti surperize....
si eu imi fac tot singura ,iar modelele le facc cu sabloanele acelea speciale
buburuza- Mamica rafinata
- Varsta : 44
super , unde ai gasit .. aveam si eu p un timp , dar acum nu prea gasesc , mai putin...
pupkiss- Mamica rafinata
foarte frumoase , buburuza!!!!!
SUPER BUBU!DE UNDE CUMPERI SABLOANELE?CA EU NU AM DECAT GENUL "ABTIBILD"...
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
mie imi plac mai mult stelutele !!!!
foarte frumoase buburuza,si eu mai folosesc din cand in cand,dar acum nu prea mai am timp sa imi fac unghiile.
anuta22- Mamica eleganta
- Varsta : 37
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 1 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA