Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 134 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 134 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Vopsita sau naturala ?
+38
Raluca30
cecilia_7625
Rania
roxana ,mamica finuta
brigitta
adinutzza
sandy
radumihaela36
dalia.dalia78
flo09
panky(Laura)
florares
celina74
sorina.popia
monicardragan
monica_2008
nestian
mona_mami
ari05
Maria
claudia_mami
roxanik
paul_A
amalia-carmen
ralucutza
pupkiss
STEF30IASI
Liliana
deriana
anuta22
teodoraion
anays
elena
anka9mai
geodeny
narcy
raruta
adriana
42 participanți
Pagina 2 din 4
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Vopsita sau naturala ?
esti frumoasa si cocheta si vopsita si naturala ....important e sa te simti tu bine in pielea ta ...... :pupicei: :pupicei: :pupicei: :pupicei:
:floare: :floare: :floare:
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
acum sunt roscata,dar sincer vreau sa revin din nou la culaorea mea naturala.nu-mi prieste vopsitul,imi cade foarte mult parul de cand m-am vopsit.
anuta22- Mamica eleganta
- Varsta : 37
anuta22 a scris:acum sunt roscata,dar sincer vreau sa revin din nou la culaorea mea naturala.nu-mi prieste vopsitul,imi cade foarte mult parul de cand m-am vopsit.
cauta si fa un tratament pentru par vopsit si nu ar strica sa iei si niste vitamine pentru revigorarea parului , a unghilor ......
nu este neaparat , asta cauza , ca iti cade parul.....
si persoanele care nu sunt vopsite pot avea aceasta problema....
așa este, am avut si eu o perioada in care imi cadea parul, acum cativa ani, iar medicul mi-a recomandat revalid și un amestec naturist sa aplic pe par
eu ma vopsesc doar câteodata, cand vreau o schimbare , ma face sa ma simt altfel, e un moft...dar tot mai mult imi place culoarea mea naturala..inca nu am fire albe, dar urmeaza, am cam imbatrânittt
eu ma vopsesc doar câteodata, cand vreau o schimbare , ma face sa ma simt altfel, e un moft...dar tot mai mult imi place culoarea mea naturala..inca nu am fire albe, dar urmeaza, am cam imbatrânittt
elena- Mamica cocheta
vopsita sau naturala , cu fire albe sau fara , cu parul lung su scurt ,tanara sau mai putin tinerica , important este sa te simti bine in pielea ta :pupicei:
si eu ma vopsesc destul de des.....cel mai mult roscata.am foarte multe fire albe....si nu pot sta nevopsita
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
vopsitaaa !!! blonda undercover :zambet larg:
numai nu ma pot hotari sa revin la brunetul meu natural...
numai nu ma pot hotari sa revin la brunetul meu natural...
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
si eu chiar sambata m-am vopsit...mi-a iesit un roscat asa fain.....exact cum mil doream... :zambet larg:
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
si mie imi place roscat, numai ca se ia f repede de pe parul meu, indiferent ce vopsea folosesc...Vreau sa vad si eu culoarea, daca vrei...pui poze, sa te vedem si noi?? blushroxanik a scris:si eu chiar sambata m-am vopsit...mi-a iesit un roscat asa fain.....exact cum mil doream... :zambet larg:
elena- Mamica cocheta
of, nu stiu ce am facut, am mai scris aici si mi-a disparut.
ziceam ca eu am inceput sa ma vopsesc la botezul primului copil, pe la 31 de ani. si doar cu sampon. apoi cu timpul am folosit si vopsea, dar naturala, fara prea multi coloranti. oricum toate au. dar am cautat care sa nu aiba o cantitate mare de coloranti si nu m-am uitat la pret. doar e parul meu.
nu e prea sanatoasa vopseaua, dar nici sa te lasi cu fire albe, nu e bine. nu-i asa, mamici cochete??
pa, fetele!!! :pupicei: :pupicei: :pupicei:
ziceam ca eu am inceput sa ma vopsesc la botezul primului copil, pe la 31 de ani. si doar cu sampon. apoi cu timpul am folosit si vopsea, dar naturala, fara prea multi coloranti. oricum toate au. dar am cautat care sa nu aiba o cantitate mare de coloranti si nu m-am uitat la pret. doar e parul meu.
nu e prea sanatoasa vopseaua, dar nici sa te lasi cu fire albe, nu e bine. nu-i asa, mamici cochete??
pa, fetele!!! :pupicei: :pupicei: :pupicei:
mona_mami- Mamica cocheta
Pina in prezent sunt naturala si am si ceva fire albe , parul meu este saten dar nu cred ca o sa ma vopsesc. Cred si consider ca sanatatea este mai valoroasa . :pupicei:
nestian- Mamica incepator
- Varsta : 54
Joburi/Distractii : asistent medical de farmacie
eu ma mai vopsesc asa doar de sarbatori..mai nou sunt tunsa scurt decand am nascuto pe karla si nu ma mai incanta vopsitul...dar culoarea preferata este roscat...am fost si blonda mai demult dar e foarte greu cu blondul,trebuie tare de vopsit si nu e sanatos
monica_2008- Mamica eleganta
- Varsta : 54
Joburi/Distractii : mamica de doua printese minunate
Alegerea vopselei de par care ti se potriveste se poate dovedi uneori un proces destul de complicat.
In primul rand trebuie sa te hotarasti pentru ce anume optezi. Pentru vopsea permanenta, nuantatoare sau vopsea temporara.
Este indicat sa optezi pentru vopseaua permanenta atunci cand:
- vrei sa-ti acoperi perfect firele de par albe
- vrei sa-ti schimbi nuanta de par si vrei sa ii oferi parului tau o culoare mai intensa, mai vibranta si plina de reflexe
- cand vrei sa ai parul mai deschis la culoare.
Nuantatorul este indicat in cazurile in care vrei sa estompezi usor firele de par alb, conditia esentiala fiind ca acestea sa nu fie intr-un numar foarte mare si cand vrei sa iti pastrezi nuanta naturala, dar vrei sa ii adaugi un plus de stralucire, luminozitate si, bineinteles, intensitate.
Vopseaua temporara este alegerea perfecta in cazul in care vrei sa-ti colorezi usor primele fire grizonate.
In primul rand trebuie sa te hotarasti pentru ce anume optezi. Pentru vopsea permanenta, nuantatoare sau vopsea temporara.
Este indicat sa optezi pentru vopseaua permanenta atunci cand:
- vrei sa-ti acoperi perfect firele de par albe
- vrei sa-ti schimbi nuanta de par si vrei sa ii oferi parului tau o culoare mai intensa, mai vibranta si plina de reflexe
- cand vrei sa ai parul mai deschis la culoare.
Nuantatorul este indicat in cazurile in care vrei sa estompezi usor firele de par alb, conditia esentiala fiind ca acestea sa nu fie intr-un numar foarte mare si cand vrei sa iti pastrezi nuanta naturala, dar vrei sa ii adaugi un plus de stralucire, luminozitate si, bineinteles, intensitate.
Vopseaua temporara este alegerea perfecta in cazul in care vrei sa-ti colorezi usor primele fire grizonate.
sunt vopsita,ma vopsesc de 3 ori pe an
monicardragan- Mamica incepator
- Varsta : 48
aa ma vopsesc si eumonica.....folosesc londacolor...negru si ff rar roscatul
eu folosesc permanenta si nu am o firma preferata
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
eu doar Garnier saten auriu sau saten deschis
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
vopsita nici numai stiu ce culoare naturala am .......ma vopsesc de cativa ani :lumanari:
florares- Mamica rafinata
- Varsta : 49
si eu trebuie sa-mi fac niste suvite, ca deja ma cam enerveaza firele albe!
si eu ma vopsesc,pe deasupra ma si decolorez.......as vrea sa renunt la blond argintiu....este o culoare pretentioasa.
panky(Laura)- Mamica cocheta
ioanasimona_pop a scris:si eu trebuie sa-mi fac niste suvite, ca deja ma cam enerveaza firele albe!
si pe mine...
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
cel mai bine vopsita mai ales ca dupa trecerea anilor mai apare si fire albe
flo09- Mamica rafinata
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA