Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 20 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 20 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Catei si pisicute
+33
DaNuTzA
Raluca30
cascaval
lilia
Ale
mofturaki
anka9mai
Maria
cecilia
ari05
madalina
sandy
flo09
marccora
Rody
florares
panky(Laura)
celina74
teodoraion
mona_mami
elena
monica_2008
claudia_mami
deriana
ioanamanuela76
STEF30IASI
amalia-carmen
pupkiss
paul_A
anuta22
anays
geodeny
narcy
37 participanți
Pagina 4 din 7
Pagina 4 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Catei si pisicute
sper sa reusesc astazi sa le fac la toti
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Nici mie nu-mi plac pisicile, sunt f obraznice!Inainte nu imi placeau nici cateii dar cred ca mi-a insuflat sotul , sau poate pentru ca sunt ai mei tin asa la ei...
Astept sa ii vad sandy.Nici eu nu le pot face poze bine, ca se agita , nu stau locului..
Astept sa ii vad sandy.Nici eu nu le pot face poze bine, ca se agita , nu stau locului..
elena- Mamica cocheta
da...maine gata va pun poze
sandy- Mamica cocheta
sandy- Mamica cocheta
elena a scris:E foarte frumos Sandy, ce varsta are cel galben?
face 8ani pe 1noiembrie
sandy- Mamica cocheta
da, se vede ca este matur..al meu se face un urias..are abia 7 luni. Dar nu cred ca este mioritic carpatin cum ai scris tu mai inainte..
elena- Mamica cocheta
este mioritic capratin,nu pur,mama lui era alta rasa imi scapa...
sandy- Mamica cocheta
ce dulce e cutzu tau sandy
vai ce-mi palc si mie cainii ... cand eram mica ma certam cu ai mei ca nu vroiau sa ma lase sa tin un cutzu in apartament... ii ziceau ca atunci cand voi fi la casa mea sa fac ce vreau... dar e drept ca acum nci eu nu as tine un caine in casa... miroase de el, lasa par... desi imi plac enrom, astept sa ne mutam la casa, si atunci imi voi lua unul
vai ce-mi palc si mie cainii ... cand eram mica ma certam cu ai mei ca nu vroiau sa ma lase sa tin un cutzu in apartament... ii ziceau ca atunci cand voi fi la casa mea sa fac ce vreau... dar e drept ca acum nci eu nu as tine un caine in casa... miroase de el, lasa par... desi imi plac enrom, astept sa ne mutam la casa, si atunci imi voi lua unul
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
este tare frumos catelul tau sandy......imi plac foarte mult cateii....dar nu mai vreau......dupa experienta prin care am trecu cu jackie
panky(Laura)- Mamica cocheta
multumesc fetele,e foarte frumos...
desi cainele meu de suflet e cel breaz
desi cainele meu de suflet e cel breaz
sandy- Mamica cocheta
sandy- Mamica cocheta
a confundat-o cu un ou ...
sandy- Mamica cocheta
nuuu..ii place sa se joace, e catelandru!...dar pana l-a urma a rupt-o...sfasiat-o
elena- Mamica cocheta
am si eu un catel o sa -i fac poza...sa vezi cat seamana...imi vine de multe ori sa-i dau cu ceva in cap...e un bagacios
sandy- Mamica cocheta
sandy- Mamica cocheta
hai ca parca nu mai arata ca niste sobolani...s-au transformat in pisoi , dar tot nu-mi plac
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
sunt niste scumpi...atunci lipsea mamica lor si plangea de foame asa ca i-am dat eu sa manance
sandy- Mamica cocheta
sa va bucurati de animalutele voastre fetele.... am si eu un catel la tara, piky.... minios cum ii zicea gabita cand era mai mic.... o sa caut poze sa vi-l arat
dar as vrea sa va povestesc o faza.... eu cred ca cei ce au catei in casa, ori nu sunt intregi la cap, ori nu stiu ce sa mai zic......desi sper sa nu-mi pun prea multa lume in cap. Cumnatamea are catel, pechinez, il tine in casa evident desi locuieste la tara, cand a venit la tara la soacramea a venit cu caruta, cu jarla in brate, cat a stat acolo a stat numai cu potaia in brate si bot in bot..... la un moment dat am intrebat-o unde doarme potaia.....mi-a spus ca, cu ea in pat, pe perna ei..... si am intrebat-o daca nu miroase?.... mi-a zis ca nu, ca ea il spala si este curat......si ca este ca un copil, ce eu nu il spal pe gabita??????..... auzi frate compara jarla aia spurcata cu gabita, copilul meu??????????? ..... atunci am luat foc, am facut-o in toate felurile, i-am spus ca jarla oricum lasa par si miros peste tot, ca in casa ei si in mancare este numai par si multe altele.....dupa ce ca nu ne agreeam acum nici nu vreau sa o mai vad..... auzi sa compare o potaie cu copilul meu!!!!!!!!!!!!!
dar as vrea sa va povestesc o faza.... eu cred ca cei ce au catei in casa, ori nu sunt intregi la cap, ori nu stiu ce sa mai zic......desi sper sa nu-mi pun prea multa lume in cap. Cumnatamea are catel, pechinez, il tine in casa evident desi locuieste la tara, cand a venit la tara la soacramea a venit cu caruta, cu jarla in brate, cat a stat acolo a stat numai cu potaia in brate si bot in bot..... la un moment dat am intrebat-o unde doarme potaia.....mi-a spus ca, cu ea in pat, pe perna ei..... si am intrebat-o daca nu miroase?.... mi-a zis ca nu, ca ea il spala si este curat......si ca este ca un copil, ce eu nu il spal pe gabita??????..... auzi frate compara jarla aia spurcata cu gabita, copilul meu??????????? ..... atunci am luat foc, am facut-o in toate felurile, i-am spus ca jarla oricum lasa par si miros peste tot, ca in casa ei si in mancare este numai par si multe altele.....dupa ce ca nu ne agreeam acum nici nu vreau sa o mai vad..... auzi sa compare o potaie cu copilul meu!!!!!!!!!!!!!
da Adriana,ce sa zic,sunt tot felul de oameni,asa am intalnit si eu mergand pe strada cu Teo,eu insarcinata,ea o avea pe Bia de 4 luni,o tanti dilie cu 2 caini,blocase strada,ca se incaibarase cu cei comunitari...si noi nu treceam de frik o doamna i-a zis ,ca nu-i sanatoasa,sa plece,ca noi nu putem trece cu copilul,si ca un copil nu ar creste...la care ea"da-i dracu de copii"...deci unde sa mai fie ratiunea??
sandy- Mamica cocheta
nu stiu sandy unde este..... dupa cum am mai spus uni oameni nu sunt intregi la cap .....si aceste animale au devenit o obsesie! ....boala curata!
acum mi-am adus aminte si eu sandy...
ai dreptate adriana unii ajung la obsesie pt animale
ai dreptate adriana unii ajung la obsesie pt animale
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
da..eu nu am uitat niciodata..m-a socat
sandy- Mamica cocheta
Pagina 4 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 4 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA