Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 46 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 46 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeluta mamicilor cochete ( 7 )
+24
emyly
lilique
flo09
raruta
roxanik
popescumelinda
cecilia_7625
elena
theodora
scumpetea
celina74
Maria
panky(Laura)
ari05
paul_A
teodoraion
muraru raluca
mona_mami
alinapopa1969
buburuza
florares
adriana
ianis28
STEF30IASI
28 participanți
Pagina 15 din 29
Pagina 15 din 29 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 22 ... 29
Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 7 )
servici usor teo....eu am pus acum si sarmalele la foc, la galdabosi am stins....vreau acum sa ma apuc sa fac si ciorbita si gata pe ziua de astazi!!!!
adriana tu ai facut acum sarmale pt craciun?
buburuza- Mamica rafinata
- Varsta : 44
da buburuza...maine nu am cand pentru ca vom fi la serbare...vine mosul...de aceea le-am facut de astazi
fetelor fierb de nervi ..am intrata sa ma eliberez de ei spunandu-va si voua ce mi-a facut Alexia ... Mi-a daramat bradul ,a spart varful de brad si cateva globulete...la curatenie nu am spor deloc ...imi vine sa plang ... cu Alexia nu pot tine deloc curatenie ,nu sta locului o clipa :lacrimi: ...mi-e ca nu termin la timp ce am de facut pt sarbatori ...pe vremuri eram foarte calculata...imi programama timpul ca sa fie totul in ordine
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
offf Celina, imi pare rau :lacrimi: si te inteleg perfect !!!
Darius nu mi-a daramat bradul inca, ca-s pe faza tot timpul, si strig la el daca incearca ceva iar cu pregtirile de sarbatori... eu sincer nu ma agit pt ca nu-s super-women ! efectiv nu pot !!! cum zici si tu ,curatenie nu pot tine de Dari , ca acum fac curat, peste 2 minute iar e mizerie si dezordine... mancare nu am cum sa fac de el, ca tot intre picioare mi se baga si trage de pantaloni sa ma duc sa ma joc cu el... o sa fac ceva rapid joi, si imi aduc de la mama ... doamne ce noroc am cu mama :zambet larg:
asta e fetelor, cu copii mici nu prea ai spor
Darius nu mi-a daramat bradul inca, ca-s pe faza tot timpul, si strig la el daca incearca ceva iar cu pregtirile de sarbatori... eu sincer nu ma agit pt ca nu-s super-women ! efectiv nu pot !!! cum zici si tu ,curatenie nu pot tine de Dari , ca acum fac curat, peste 2 minute iar e mizerie si dezordine... mancare nu am cum sa fac de el, ca tot intre picioare mi se baga si trage de pantaloni sa ma duc sa ma joc cu el... o sa fac ceva rapid joi, si imi aduc de la mama ... doamne ce noroc am cu mama :zambet larg:
asta e fetelor, cu copii mici nu prea ai spor
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
imi pare rau celina...incearca sa te linistesti si sa vorbesti cu alexia...sai arati ce a facut si sa incerci sa o pui pe ea sa faca curat....tu langa ea binenteles ca sa nu cumva sa se taie...eu am noroc...gabita se uita la desene, este si sotul acasa....iar eu pot face treburile linistita
eu daca le-as face nu cred ca ar rezista pana de craciun...nu ma pot abtine mai ales cand vad ce bine miros.adriana a scris:da buburuza...maine nu am cand pentru ca vom fi la serbare...vine mosul...de aceea le-am facut de astazi
buna fetelor!
am ajuns si eu la voi de azi dimineata am cautat ceva prin 3 supermaketuri si tot nu am gasit...
am ajuns si eu la voi de azi dimineata am cautat ceva prin 3 supermaketuri si tot nu am gasit...
Maria- Administrator
mie imi zici Maria de cautari fara rezultat ?
asa ciuda mi-e ... dupa ce ca am cautat k bezmeticii zile la rand saniuta , am mers ieri in Ungaria, am gasit pana la urma bob... si ... de azi dimineata ploua si nu mai este pic de zapada ... :lacrimi:
asa ciuda mi-e ... dupa ce ca am cautat k bezmeticii zile la rand saniuta , am mers ieri in Ungaria, am gasit pana la urma bob... si ... de azi dimineata ploua si nu mai este pic de zapada ... :lacrimi:
ari05- Mamica cocheta
Buna fetelor, vad ca ati intrat in priza sarbatorilor. Eu inca nu am pregatit nimic, sunt ametita inca de la viroza , macare pregatesc joi, sa fie proaspata, nu fac foarte multe, e o zi normala, mai ales ca am tinut postul si nu o sa pot manca foarte multe...O sa fac si o prajitura si cozonac, poate.
Va poop si spor la treaba :pupicei:
Va poop si spor la treaba :pupicei:
elena- Mamica cocheta
ce faceti cochetelor ???
eu nu mai pot de oboseala .......am facut sarmalutele , cighirul si parjolutele.......
si curatenie in bucatarie ....
si piticul s-a invartit in jurul meu toata ziua , chiar daca era si tati acasa...
:mos craciun 1: :mos craciun 1: :mos craciun 1:
eu nu mai pot de oboseala .......am facut sarmalutele , cighirul si parjolutele.......
si piticul s-a invartit in jurul meu toata ziua , chiar daca era si tati acasa...
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
lasa Stefi, bucura-te ca ai putut face treaba, chiar daca s-a invartit Andrei in jurul tau... eu nu pot face nimic de Dari...
am primit fetelor azi rezultatul de la parazitologicul lui Darius... culmea... negativ din nou... o sa il mai repet sapt viitoare... nu inteleg de ce lui ii iese negativ tot timpul, si totusi are (banuiesc eu) viermisori
am primit fetelor azi rezultatul de la parazitologicul lui Darius... culmea... negativ din nou... o sa il mai repet sapt viitoare... nu inteleg de ce lui ii iese negativ tot timpul, si totusi are (banuiesc eu) viermisori
ari05- Mamica cocheta
STEF INSEAMNA CA ESTI PE APROAPE,LAURA INCEARCA SI LA ALT LABORATOR NU NNUMAI LA ACELASI :pupicei:
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
noapte buna mamici !!! :pupicei:
ma retrag... ma pregatesc pt inca o noapte alba... cu urlete, piciorute luate in freza... vai mama mea... oare cat mai rezist ? :lacrimi:
ma retrag... ma pregatesc pt inca o noapte alba... cu urlete, piciorute luate in freza... vai mama mea... oare cat mai rezist ? :lacrimi:
ari05- Mamica cocheta
putem sa ne luam de mana...asa face si arina de vreo cateva zile ...urla de trezeste toti vecinii.nu vrea nimic nici tinuta in brate ...nimic. e clar ca ceva o doare ca dupa o doza de nurofen s-a calmat ori a abosit, ca a adormit imediat..mi-a facut si febra putin zilele trecute si eu cred ca ii ies caninii.in noaptea asta cam stiu ce ma asteapta....
noapte buna :pupicei: ,pai ce vrei nu trebuie sa isi consume energia,ce daca e noapteari05 a scris:noapte buna mamici !!! :pupicei:
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
tot cu mami e mai bine!STEF30IASI a scris:ce faceti cochetelor ???
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
neatafetele...eu acum m-am trezit, gabi inca doarme.....am intrat putin sa va salut, astazi mergem la serbare...vine si mosul iar gabita abia asteapta
neatza, beau si eu cafeluta cu voi, pana se trezesc copiii
elena- Mamica cocheta
Neata fetelor ! O cafelutza si iar la treaba! Calc rufe!
Spor la calcat rufe Alina! Am calcat si eu lenjerii de pat, ieri :mos craciun si Mai am la usca, mai calc si maine..
elena- Mamica cocheta
Pagina 15 din 29 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 22 ... 29
Subiecte similare
» Cafeluta mamicilor cochete!!!(20)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 8 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 21 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 9 )
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 8 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 21 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 9 )
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
Pagina 15 din 29
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA