Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 107 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 107 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeluta mamicilor cochete ( 8 )
+22
panky(Laura)
mikiduta77
buburuza
celina74
acesta_masculin
scumpetea
alinapopa1969
mona_mami
sandy
theodora
flo09
bebelusha18
paul_A
adriana
pupkiss
florares
teodoraion
elena
ari05
Maria
muraru raluca
STEF30IASI
26 participanți
Pagina 16 din 30
Pagina 16 din 30 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 23 ... 30
Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 8 )
elena a scris:Eu nu am mai dat-o pe Maria la gradi, de frica sa nu raceasca, sa nu ia vreun virus de pe acolo...mi-e teama si de varicela si alte boli de genul asta, mai ales ca il avem pe Teodor mai micut, si ia imediat de la ea... :doctor:
daca nu ai facut vaccinul la copii ....cele pentru a nu mai face aceste boli ale copilariei , ......este bine sa le faca acum cat sunt mici ......
altfel le poate face cand sunt mari si pot avea complicatii din cauza lor .....
:pupicei: :pupicei: :pupicei:
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
celina74 a scris:Buna ziua ! eu am o zi proasta azi ...cred ca o sa devin ipohondra..atat ma tem de virusul asta nou ,ca am impresia ca o sa-l iau si eu ... am inteles ca se face vaccinul antigripal gratuit ,dar nu stiu ce sa fac .
celina74 a scris:De cand ma stiu numai negativ gandesc... ..cred ca de frica sa nu fiu dezamagita de ceva ,pun raul inainte ,sperand totusi sa nu fie asa
nu mai fi stresata..eu sunt inversul tau...ma gandesc ca nu o sa mi se ntample si nu am incredere in vaccin..cred de fapt ca e mai rau daca te vaccinezi..
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
teodoraion a scris:celina74 a scris:Buna ziua ! eu am o zi proasta azi ...cred ca o sa devin ipohondra..atat ma tem de virusul asta nou ,ca am impresia ca o sa-l iau si eu ... am inteles ca se face vaccinul antigripal gratuit ,dar nu stiu ce sa fac .celina74 a scris:De cand ma stiu numai negativ gandesc... ..cred ca de frica sa nu fiu dezamagita de ceva ,pun raul inainte ,sperand totusi sa nu fie asa
nu mai fi stresata..eu sunt inversul tau...ma gandesc ca nu o sa mi se ntample si nu am incredere in vaccin..cred de fapt ca e mai rau daca te vaccinezi..
e bine sa fii optimista ,.......
sincer nu stiu daca acest vaccin , face bine sau face rau .....
e greu de spus......din pacate ...
Buna ziua fetele!!!
noi suntem bine , ma cam supara vremea ca ploua si trebuie sa stam in casa :iepuras cu umb
Celina nu mai fii pesimista , mergi mai departe fara sa te gandesti la rau...sotul meu a avut gripa mai mult de o saptamana nu s-a ridicat din pat, si acum i-a treecut e bine ...nu trebuie sa te gandesti din prima la ce e mai rau :pupicei:
noi suntem bine , ma cam supara vremea ca ploua si trebuie sa stam in casa :iepuras cu umb
Celina nu mai fii pesimista , mergi mai departe fara sa te gandesti la rau...sotul meu a avut gripa mai mult de o saptamana nu s-a ridicat din pat, si acum i-a treecut e bine ...nu trebuie sa te gandesti din prima la ce e mai rau :pupicei:
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
Da Celina, si eu m-am speriat rau acum cand am fost racita...ma mandeam ca am luat-o...dar trebuie sa fii optimista... in limite rezonabile evident! De vaccin nu stiu ce sa zic! Parerile sunt impartite!
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
Stefi, copiii au vaccinurile la zi , cele obligatorii..dar nu vreau sa faca de acum varsat, sa creasca un pic, sa inteleaga sa nu se scarpine, la asta ma refeream..Stiu ca e bn sa faca aceste boli cand sunt mici..dar nici prea mici, zic eu..stiu pe cineva care i-a facut copilul varsat pe la o luna...ce greu...
elena- Mamica cocheta
va las fetele..ma duc sa culc bebe
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
elena a scris:Stefi, copiii au vaccinurile la zi , cele obligatorii..dar nu vreau sa faca de acum varsat, sa creasca un pic, sa inteleaga sa nu se scarpine, la asta ma refeream..Stiu ca e bn sa faca aceste boli cand sunt mici..dar nici prea mici, zic eu..stiu pe cineva care i-a facut copilul varsat pe la o luna...ce greu...
da elena , e greu cand sunt mici ...
acum depinde si de copilas si de forma bolii , ...sa stii , ......fiecare organism reactioneaza altfel .....la aceeasi boala ....................
pentru varsat , vaccinul este cu plata......
elena, Dari mi-a facut la o luna dupa vaccinul ROR , rubeola... e drept ca o fi cea mai usoara dintre bolile copilariei, asa se spune... dar a fost destul de naspa ca mi-a facut temperatura mare, singura data de fapt cand mi-a facut temperatura de cand s-a nascut, si cand au erupt bubitele, mi-a dat pediatra la care suntem acum Claritin, ca sa nu-l mai manance asa rau, plus ca il faceam si eu cu mixtura aceea alba, mentolata , nu stiu cum se numeste ... si f putin se mai scarpina dupa urechiuse...
si eu sunt de parere ca mai bine sa le faca acum bolile astea... dar totusi dupa ce au vreo 5 anisori
si eu sunt de parere ca mai bine sa le faca acum bolile astea... dar totusi dupa ce au vreo 5 anisori
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
e stiu stefi..dar sunt eu mai grijulie..
oricum noi avem aici la tara o gradinita improvizata,e f cald inauntru, transpira si ii scoate in pauza afara asa...
cu wc-ul afara, ies copilasii afara pt nevoi, e f rusinos, dar asta e...poate termina gradinita noua in curand, ca de cand se lucreaza la ea...de asta nu prea o dau la gradi in sezonul rece..
oricum noi avem aici la tara o gradinita improvizata,e f cald inauntru, transpira si ii scoate in pauza afara asa...
cu wc-ul afara, ies copilasii afara pt nevoi, e f rusinos, dar asta e...poate termina gradinita noua in curand, ca de cand se lucreaza la ea...de asta nu prea o dau la gradi in sezonul rece..
elena- Mamica cocheta
daaaaaaaa dupa 5 anisori da, asa as vrea si eu..teodor e inca micut..sau mai bine f mic ca nu se scarpina, fiind bebel..asta e...numai dumnezeu stie ce si cand..
elena- Mamica cocheta
sa stii elena ca fetee mele au avut varsat de vand anul trecut de paste.cea mica avea atunci vreo 8-9 luni si a facut o forma mult mai urata decat fetita cea mare.avea bubite peste tot ,in cap una langa alta nu mai zic in alte zone....asa m-am temut si eu ca fiind micuta o sa se scarpinne dar nu a fost asa.mai degraba petra era mai nervoasa si se zvarcolea in pat si asa i s-au rupt foarte multe .a avut semne foarte multe si pe fata 2 dar cu timpul pielea s-a regenerat si nu se mai vad. cea mica a suportat usor mancarimea si dr mi-a zis ca cu cat sunt mai mici cu atat suporta mai usor.un var de-al meu a fact acum la 20 de ani si saracut a crezut ca innebuneste de la durerile de cap si mancarime.
pentru fetite e nasol daca nu fac ca exista pericolul sa se contamineze cand sunt gravidute si atunci e nasol.
pentru fetite e nasol daca nu fac ca exista pericolul sa se contamineze cand sunt gravidute si atunci e nasol.
buburuza- Mamica rafinata
- Varsta : 44
la fetita i-am facut toate vaccinurile posibile....ca sa nu faca nici o boala a copilariei.....si nu a facut pana la varsta asta de 8ani nici o boala a copilariei....si ma intreb dc nu oare am gresit?.......pt ca,mai tarziu o va afecta mai rau.....la baiat nu i-am mai facut decat cele obligatorii......
panky(Laura)- Mamica cocheta
asa este..oricum ai da-o tot nu e bine...de ele nu scapa...
depinde si de fiecare organism in parte, unii suporta intr-un anumit fel..altii in alt fel...
pana la urma nu sta in puterea noastra sa controlam asta..cand e sa se intample se intampla si gata..
depinde si de fiecare organism in parte, unii suporta intr-un anumit fel..altii in alt fel...
pana la urma nu sta in puterea noastra sa controlam asta..cand e sa se intample se intampla si gata..
elena- Mamica cocheta
panky(Laura) a scris:la fetita i-am facut toate vaccinurile posibile....ca sa nu faca nici o boala a copilariei.....si nu a facut pana la varsta asta de 8ani nici o boala a copilariei....si ma intreb dc nu oare am gresit?.......pt ca,mai tarziu o va afecta mai rau.....la baiat nu i-am mai facut decat cele obligatorii......
nu are de ce sa ii faca rau ...mai ales la bolile copilariei ....
daca , va mai face din bolile copilariei .....le va face in forme usoare ....
e posibil sa nici nu iti dai seama ca a facut-o ...
si eu am intrebat de dr mea daca nu pot sa le vaccinez pt bolile astea si ea mi-a zis sa le las in pace sa se imunizeze ca e greu sa le faci mai tarziu cand esti matur sau la batranete cand sistemul imunitar e la pamant.mi-a zis de un baietel de cateva luni care a facut oreion si saracul era umflat ca un broscoi dar el nu avea nimic ,manca cu pofta gangurea ...
buburuza- Mamica rafinata
- Varsta : 44
spre bucuria mea baiatul meu nu a facut bolile copilariei sa vad cu fatace o sa fie
flo09- Mamica rafinata
e mai bine sa fie facute in copilarie...de asta se cheama si bolile copilariei... la adult sunt mai urate
bebelusha18- Mamica sexy
Joburi/Distractii : medic / multe
SI PE MINE MA DOARE CAPUL RALUCA.......AS BEA UN CEAI
MULTUMESC RALUCA PENTRU TRATATIE :pupicei:
servesc si eu un ceiut pe fuga , raluca ....ma grabesc sa imi i-au piticul de la gradinita .....
am plecat !!! :pupicei: :pupicei: :pupicei:
revin !!! :pupicei: :pupicei: :pupicei:
:pupicei: :pupicei: :pupicei: :pupicei: :pupicei: :pupicei: :pupicei: :pupicei: :pupicei:
am plecat !!! :pupicei: :pupicei: :pupicei:
revin !!! :pupicei: :pupicei: :pupicei:
:pupicei: :pupicei: :pupicei: :pupicei: :pupicei: :pupicei: :pupicei: :pupicei: :pupicei:
Pagina 16 din 30 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 23 ... 30
Subiecte similare
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
Pagina 16 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA