Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 106 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 106 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 2466r05Ady.Biju

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 2quni4z hmshop.wordpress.com

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 Wkpzltartizele.blogspot.com

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 Kaqpztbratari magice

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 69m8w9 Shop/candles

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 25h2tfs art3lier.blogspot.com

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 2moa4jsbiosens.ro

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 2ef53k2reginamaria.ro

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san

+20
sandy
crysa80
celina74
Rody
marccora
buburuza
Hutzanca
alinapopa1969
mona_mami
florares
acesta_masculin
ari05
adriana
Maria
theodora
teodoraion
muraru raluca
bebelusha18
panky(Laura)
STEF30IASI
24 participanți

Pagina 10 din 41 Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Urmatorul

In jos

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 Empty Re: La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san

Mesaj Scris de STEF30IASI Lun Ian 11, 2010 9:49 pm

nu e bine pentru organism ...... La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 693395
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 693395 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 693395 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 693395
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 46

Sus In jos

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 Empty Re: La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san

Mesaj Scris de ari05 Lun Ian 11, 2010 10:20 pm

pai sti uca nu e tocmai bine pt plamani... dar imi taie foamea La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 407405

azi am zi de fructe ... asa ca ... greu ma abtin sa nu dau iama in ceva paste... deci... merge tare bine tigara in loc de mancare La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 377534
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Lun Ian 11, 2010 10:50 pm

ai grija cu retetele astea de slabire ari ..... La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 693395
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 693395 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 693395 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 693395
smilessmilessmiles
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mar Ian 12, 2010 3:37 pm

nu e nimeni la pipa ? La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 423715
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Mar Ian 12, 2010 3:43 pm

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 377534 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 377534 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 377534 eu
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mar Ian 12, 2010 4:02 pm

si eu.... La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 377534
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mar Ian 12, 2010 4:03 pm

vin si eu atunci La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 377534 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 377534 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 377534
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Mar Ian 12, 2010 4:03 pm

ce faceti fetelor ???
e aer curat pe aici ....... La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 693395 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 693395 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 693395
smiliesmiliesmilie
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mar Ian 12, 2010 8:33 pm

moamaaaaa !!! La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 407405 numai paznicii au venit peste mine ? La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 91489

asa nu-mi pica deloc bine La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 423715
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Mar Ian 12, 2010 8:43 pm

am sosit si eu laura alaturi de tine la o La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 423715
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mar Ian 12, 2010 8:45 pm

asa Laura... sa am companie La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 377534 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 423715
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mar Ian 12, 2010 8:55 pm

am venit si eu sa vad daca va lipseste ceva La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 377534
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Mar Ian 12, 2010 8:57 pm

un suc maria........si bineinteles compania ta La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 496116
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Mier Ian 13, 2010 6:09 pm

ce liniste este azi......nu vine nimeni la o La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 423715
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Mier Ian 13, 2010 6:12 pm

vin eu ...ah ce as fuma o tigara La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 423715 la nervii care ii am ...tocmai ce am venit de la scoala La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 16974 dar ce sa fac ...ma calmez singura La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 16974
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Mier Ian 13, 2010 6:20 pm

te-ai lasat de fumat....raluca?
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Ian 13, 2010 6:54 pm

muraru raluca a scris:vin eu ...ah ce as fuma o tigara La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 423715 la nervii care ii am ...tocmai ce am venit de la scoala La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 16974 dar ce sa fac ...ma calmez singura La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 16974

ce ai patit raluca..are note proaste?
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Mier Ian 13, 2010 7:07 pm

nu a zis diriga ca nu avrut sa scrie de pe tabla tema la ora de mate, ca ei cand fac tema acasa ...o rescriu pe tabla la scoala ...ea facandu-si tema acasa nu a mai vrut sa faca ce a zis profa :bataie:
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Ian 13, 2010 8:19 pm

muraru raluca a scris:nu a zis diriga ca nu avrut sa scrie de pe tabla tema la ora de mate, ca ei cand fac tema acasa ...o rescriu pe tabla la scoala ...ea facandu-si tema acasa nu a mai vrut sa faca ce a zis profa :bataie:
relaxeaza-te in alta parte....la un suc sau un ceiut...
copiii din ziua de azi au personalitate... La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 693395
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Joi Ian 14, 2010 5:25 am

raluca , lasa tigara ca nu e buna.......................
:pupicei: :pupicei: :pupicei:
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Joi Ian 14, 2010 1:19 pm

buna dineata ,putin smotru pe aici La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 432669 ,sa va las si cafeluta

buna dimineata Pictures, Images and Photos

un pic aerisit

,si nu fumati prea mult
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Joi Ian 14, 2010 3:02 pm

nicio fumatoare in dimineata aceasta pe aici? alinush unde esti??
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Joi Ian 14, 2010 3:05 pm

ioanasimona_pop a scris:nicio fumatoare in dimineata aceasta pe aici? alinush unde esti??
uite cum le asteptam noi si ele nu apar niciuna
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 150112kzwmdaaffu
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Joi Ian 14, 2010 3:11 pm

sau scumpit si sau lasat La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 91489
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Joi Ian 14, 2010 4:27 pm

am ajuns si eu la o La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 10 423715
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 10 din 41 Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum