Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 105 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 105 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 2466r05Ady.Biju

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 2quni4z hmshop.wordpress.com

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 Wkpzltartizele.blogspot.com

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 Kaqpztbratari magice

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 69m8w9 Shop/candles

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 25h2tfs art3lier.blogspot.com

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 2moa4jsbiosens.ro

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 2ef53k2reginamaria.ro

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san

+20
sandy
crysa80
celina74
Rody
marccora
buburuza
Hutzanca
alinapopa1969
mona_mami
florares
acesta_masculin
ari05
adriana
Maria
theodora
teodoraion
muraru raluca
bebelusha18
panky(Laura)
STEF30IASI
24 participanți

Pagina 16 din 41 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 41  Urmatorul

In jos

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 Empty Re: La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san

Mesaj Scris de ari05 Vin Ian 22, 2010 2:26 am

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 200547

http://bijuhoby.shopmania.biz/store.html?c=50007

mai ascundem o bijuterie :pupicei:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 Empty Re: La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san

Mesaj Scris de panky(Laura) Vin Ian 22, 2010 3:08 pm

ce faceti fetelor.......nu mai vine nimeni la o La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 423715 ....se pare ca imi savurez cafeaua si tigarea singurica
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de marccora Vin Ian 22, 2010 7:16 pm

Vin si eu la o tigara La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 423715 Sper sa nu ma certe careva ca afum pe aici... La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 694215
marccora
marccora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 46
Joburi/Distractii : sa citesc ascult muzica .copilul

Sus In jos

Mesaj Scris de acesta_masculin Vin Ian 22, 2010 7:19 pm

si eu sunt aici la un tutun...
acesta_masculin
acesta_masculin
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 49
Joburi/Distractii : citit si privit la filme

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Vin Ian 22, 2010 7:22 pm

am venit si eu fetelor la La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 423715
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Dum Ian 24, 2010 1:06 am

nu mai e nimeni pe aici .....??????????????????
ma bucur .....pentru voi ....
sa parfumez , ....smileysmileysmiley
smilessmilessmiles
smileyssmileyssmileys
smilessmilessmiles
si bineinteles ca va las si cafeluta si niste fursecuri .....
smileysmileysmileysmilessmilessmiles
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Dum Ian 24, 2010 2:14 am

ms Stefi :pupicei: draguta k intotdeauna

am venit eu sa afum La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 423715 ca iar sunt nervoasa ... 😠 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 423715 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 423715 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 423715
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Dum Ian 24, 2010 2:20 am

te-ai intalnit cu socrela!!! La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 611610
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Dum Ian 24, 2010 2:26 am

si de asta , ca-mi vine sa-i zic tot ce se tine de ea ,desi ii dau de inteles, dar nu se prinde, de tampa ce e 😠 ... acum e langa mine... e cu spatele ca se joaca cu Dari... si imi vine sa-i **** cateva 😠 :bataie: :bataie:
si la al meu imi vine sa-i dau cateva :bataie: :bataie: :bataie:

pan una alta ma duc sa mai bat un cui in cosciug La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 423715
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Dum Ian 24, 2010 2:27 am

cuiul e pentru tine .... stiu cum e ....si la mine e la fel cu DANSA ... doar ca eu nu am cuie de tras .... ma revolt altfel ! 😠
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Dum Ian 24, 2010 2:29 am

mamaaaa laura dar ce nervi :nervi: :nervi: :nervi: :nervi: :nervi: :nervi: ai pe toti ii iei la bataie
:bataie: :bataie: :bataie: :bataie: :bataie: :bataie: :bataie: :bataie: :bataie: :bataie: :bataie: :bataie: :bataie: :bataie: :bataie: :bataie: :bataie: :bataie: :bataie: :bataie: :bataie: :bataie: :bataie: :bataie: :bataie: :bataie: :bataie: :bataie: :bataie: :bataie: :zambet larg: :zambet larg:
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Dum Ian 24, 2010 2:32 am

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 955206 imi vine sa plang de nervi 😠 sa urlu ca nu pot face nimic sa ies din situatia asta :nervi: :nervi: :nervi: :bataie: :bataie: :bataie: si sa-i iau la bataie si pe sot si pe ma-sa, ca din cauza lor suntem in situatia asta 😠 oooffffff La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 955206
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Dum Ian 24, 2010 11:51 am

la o pipa sunt si eu.... La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 423715
laura sper ca astazi esti mai linistita....iti ofer un cuisor La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 423715 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 377534
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de florares Dum Ian 24, 2010 3:06 pm

va tin de urat....ca de multe ori cred ca de nervi si singuratate ma apuc si eu de fumat .....
florares
florares
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Varsta : 49

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Dum Ian 24, 2010 3:09 pm

am sosit si eu la o La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 423715
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Dum Ian 24, 2010 3:24 pm

tigara placuta! .... ce sa ma fac cu voi .... daca va place, asta e .... La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 496116
:3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare :3 incantare
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Dum Ian 24, 2010 3:52 pm

eu aerisesc un pic...o mai ajut pe steff

si cateva cafelute calde ca veniti si stati in frig

si un picut de foc nu am mai facut demult,nimeni nu vrea sa faca caldurica pentru voi
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de celina74 Dum Ian 24, 2010 4:00 pm

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 9955 sa nu fumati prea mult...inca mai trebuie aerisit La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 496116
celina74
celina74
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 50

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Dum Ian 24, 2010 4:02 pm

fumul asta ajunge si la topicul celinei!! La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 377534
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Dum Ian 24, 2010 4:31 pm

CE AJUTOARE DE NADEJDE AM EU AICI La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 693395
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Dum Ian 24, 2010 5:53 pm

uite, sunt cuminte si azi n-am fumat deloc La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 870859
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Dum Ian 24, 2010 6:31 pm

BRAVOOOOO!!! La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 642704 sunt mandra de tine
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de celina74 Dum Ian 24, 2010 6:46 pm

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 210919 Super Ari ...tine-o tot asa La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 642704
celina74
celina74
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 50

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Dum Ian 24, 2010 7:01 pm

si-a terminat ieri tigarile ... daca era socrela in vizita! La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 199844
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Dum Ian 24, 2010 7:11 pm

ah, nu nu fetelor... mai am tigari La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 16 611610 si fumez si fata de soacra, atata drq i-ar trebui sa comenteze ceva, ea care fuma k locomotiva :bataie:

doar ca mi s-a pus pata sa ma las , ca al meu fumeaza f mult si acum stam chiar f prost cu banii... asa sigur nu mai fumeaza nici el ... sper :pls:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 16 din 41 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 41  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum