Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 48 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 48 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Locul lui Dumnezeu
Mamici cochete :: Calendar Crestin-Ortodox, Traditii si Evenimente :: Calendar Crestin-Ortodox, Traditii si Evenimente
Pagina 1 din 1
Locul lui Dumnezeu
traim intr-o lume attat de plina de ingrijorari de oameni care vor mereu mai mult si care au atatea prioritati!!!..
deseori ne gandim unde este Dumnezeu..
eu m-am apropiat mai mult de intrebare..si m-am intrebat......DOAMNE CE LOC AI TU IN VIATA MEA IN INIMA MEA..?!!
de atatea ori mi s-a intamplat sa Il chem pe Dumnezeu cand imi este greu...cand nu pot face face problemelor in care am intrat tot din cauza grabei mele de a-mi rezolva sigura toate probl...apoi cand imi este bine.....uit de El....deseori pare ca ii spun..IAR AI VENIT PE CAPUL MEU?lasa ca ma descurc singura..stai acolo in coltisorul Tau Doamne....stai in Biserik...sttai in rugaciune..dar nu toata ziua..nu ma stresa!!!! acum am treaba sunt MAREEEE eu POOOT..si uite asa intru din nou in necazuri apoi tip!: DOAMNE NU MA VEZI.??!! Doamne unde esti?!El ar putea spune:sunt acolo unde m-ai lasat INTR-UN COLTISOR UITAT......eu sunt un Dumnezeu de care tu ai nevoie doar cand ai griji..in rest vrei sa stau in coltul MEU.....EU SUNT UN DUMNEZEU GELOS..VREAU TOATA INIMA ta..EU NU STAU INTR-UN COLTISOR .....EU TE-AM CREAT..SUNT TRIST CAND MA ALUNGI ....
deseori ne gandim unde este Dumnezeu..
eu m-am apropiat mai mult de intrebare..si m-am intrebat......DOAMNE CE LOC AI TU IN VIATA MEA IN INIMA MEA..?!!
de atatea ori mi s-a intamplat sa Il chem pe Dumnezeu cand imi este greu...cand nu pot face face problemelor in care am intrat tot din cauza grabei mele de a-mi rezolva sigura toate probl...apoi cand imi este bine.....uit de El....deseori pare ca ii spun..IAR AI VENIT PE CAPUL MEU?lasa ca ma descurc singura..stai acolo in coltisorul Tau Doamne....stai in Biserik...sttai in rugaciune..dar nu toata ziua..nu ma stresa!!!! acum am treaba sunt MAREEEE eu POOOT..si uite asa intru din nou in necazuri apoi tip!: DOAMNE NU MA VEZI.??!! Doamne unde esti?!El ar putea spune:sunt acolo unde m-ai lasat INTR-UN COLTISOR UITAT......eu sunt un Dumnezeu de care tu ai nevoie doar cand ai griji..in rest vrei sa stau in coltul MEU.....EU SUNT UN DUMNEZEU GELOS..VREAU TOATA INIMA ta..EU NU STAU INTR-UN COLTISOR .....EU TE-AM CREAT..SUNT TRIST CAND MA ALUNGI ....
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Re: Locul lui Dumnezeu
vi s-a intamplat si voua sa simtiti ca nu-i dati Lui Dumnezeu locul cuvenit?
Subiecte similare
» Dumnezeu in inima mea
» Farmacia lui Dumnezeu
» Cuvantul lui Dumnezeu pentru azi
» Dumnezeu chiar te iubeste !
» 2 februarie - Întâmpinarea Domnului Dumnezeu
» Farmacia lui Dumnezeu
» Cuvantul lui Dumnezeu pentru azi
» Dumnezeu chiar te iubeste !
» 2 februarie - Întâmpinarea Domnului Dumnezeu
Mamici cochete :: Calendar Crestin-Ortodox, Traditii si Evenimente :: Calendar Crestin-Ortodox, Traditii si Evenimente
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA