Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 46 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 46 Vizitatori :: 2 Motoare de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Dumnezeu in inima mea
+7
paul_A
anuta22
pupkiss
STEF30IASI
adriana
elena
teodoraion
11 participanți
Mamici cochete :: Calendar Crestin-Ortodox, Traditii si Evenimente :: Calendar Crestin-Ortodox, Traditii si Evenimente
Pagina 1 din 1
Dumnezeu in inima mea
ce credeti fetele..cum trebuie sa fie relatia unui om cu Dumnezeu?
conteaza mai mult religia sau relatia om-Dumnezeu?
eu il percep pe Dumnezeu ca pe o autoritate suprema dar in acelasi timp ca pe un prieten..consider ca trebuie sa ma inchin numai Lui fara alti intermediari...si cred in Domnul Iisus ca Domn si Mantuitor.
conteaza mai mult religia sau relatia om-Dumnezeu?
eu il percep pe Dumnezeu ca pe o autoritate suprema dar in acelasi timp ca pe un prieten..consider ca trebuie sa ma inchin numai Lui fara alti intermediari...si cred in Domnul Iisus ca Domn si Mantuitor.
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Re: Dumnezeu in inima mea
Și eu și familia mea suntem credincioși, mergem la biserica ,dar nu regulat din diverse motive și nu suntem deloc mândri de asta, cert este ca avem credința in suflet, am crescut cu frica de Dumnezeu, așa o sa creasca si copii nostri, alaturi de biserica, fac rugaciune când ii pun la culcare...ce sa zic...lucrurile astea nu se spun , doar se fac, se simt. Nu trebuie sa strigam in gura mare ca postim, ca suntem credincioși, etc...
elena- Mamica cocheta
ai perfecta dreptate elena...si eu la fel procedez....poate nu ajung foarte des la biserica....dar nu este seara sa nu ma rog la dumnezeu, sa nu-mi inchin baiatul si ma rog pentru toata lumea.....si pentru noi!
Nu pot sa spun ca mergem in fiecare duminica la biserica , mergem cand avem timp , nu neaparat duminica . Intr-adevar , trebuie sa il ai pe dumnezeu in suflet .
Si noi ne inchinam in fiecare seara .Andrei se roaga si el , spune tatal nostru si inger, ingerasul meu .L-am invatat pe la 1 an si 9 luni , la inceput spunea stalcit , era asa de nostim si acum spune corect.
Important este sa mergem cand simtim noi la biserica , nu obligati ....
:flori: :flori: :flori:
Si noi ne inchinam in fiecare seara .Andrei se roaga si el , spune tatal nostru si inger, ingerasul meu .L-am invatat pe la 1 an si 9 luni , la inceput spunea stalcit , era asa de nostim si acum spune corect.
Important este sa mergem cand simtim noi la biserica , nu obligati ....
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
pt mine conteaza f mult : mai ales in momentele grele si nu numai , te ajuta sa te linistesti,,iti sa speranta , bucurie ,ajutor ...
pupkiss- Mamica rafinata
- Varsta : 33
intr-adevar asa este , avem mare nevoie sa fim cu sufletul linistit .
este bine sa il avem pe dumnezeu in suflet si in momentele de bucurie nu numai in momentele grele .
este bine sa il avem pe dumnezeu in suflet si in momentele de bucurie nu numai in momentele grele .
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
la capitolul acesta fiecare are credinta in felul lui,fiecare se roaga in felului lui si asa cum simte.
anuta22- Mamica eleganta
- Varsta : 37
anuta22 a scris:la capitolul acesta fiecare are credinta in felul lui,fiecare se roaga in felului lui si asa cum simte.
important e sa crezi in Dumnezeu in Isus hristos si sa ai o credinta reala..nu una intemeiata pe reguli omenesti ....sa Il ai pe Dumnezeu in viata ta permanent ca pe un prieten
asa este Teo, din pacate noi ne gandim la Dumnezeu mai mult atunci cand esti la limita, atunci cand esti la greu sau cand avem nevoie de ceva...si aici vorbesc de mine; si eu cred in d-zeu si merg la biserica destul de rar recunosc dar am observat ca sunt mai aproape de El atunci cand am nevoie mai mare de ceva, dupa ce ma vad scapata , ma coplesesc alte ganduri
si asta cred ca nu numai la mine se intampla ci la majoritatea
din pacate credinta pt noi este ca o schela -avem mare nevoie de D-zeu pana ajungem sus, in punctul in care ne-am dorit, apoi dupa ce ne-am vazut scapati, cu casa terminata(vorbind de schela) o dam jos, nu ne mai foloseste decat la alta casa
si asta cred ca nu numai la mine se intampla ci la majoritatea
din pacate credinta pt noi este ca o schela -avem mare nevoie de D-zeu pana ajungem sus, in punctul in care ne-am dorit, apoi dupa ce ne-am vazut scapati, cu casa terminata(vorbind de schela) o dam jos, nu ne mai foloseste decat la alta casa
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
foarte frumos ai zis paul_a....dar ce e frumos e ca Dumnezeu ne este credincios si asteapta...numai noi sa mergem spre El
da Teo, El ne acceapta asa cum suntem, cu bune si cu rele...numai sa credem si sa mergem la El
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
eu cred ca pe Dumnezeu Il ai in suflet...nu imi place sa fac parada de credinta mea...eu stiu ca El este acolo si are grija de mine...si mai stiu ca ptr fiecare are un plan...iau totul asa cum vine:nu ma plang cand dau de greu,dar nici nu strig in gura mare atunci cand mi-e bine.fiecare lucru are timpul sau ...si nu este zi in care sa nu-I spun"multumesc ptr ziua care a trecut"...si nu mi-e rusine sa ma privesc seara in oglinda.
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
Totul depinde de cel de sus, noi poate ne propunem multe, dar numai Dumnezeu stie ce are scris pentru noi...
elena- Mamica cocheta
da, asa e, cel mai important este sa crezi in Dumnezeu si numai El stie care-ti va fi soarta. vorba ce ti-e scris in frunte iti este pus ...Doamne ajuta la toata lumea
mona_mami- Mamica cocheta
elena a scris:Totul depinde de cel de sus, noi poate ne propunem multe, dar numai Dumnezeu stie ce are scris pentru noi...
inte-adevar elena..numai Dumnezeu poate lasa ca maine sa mai traim si sa facem ce ne propunem El este stapan peste vremi si timpuri
ioanasimona_pop a scris:da, asa e, cel mai important este sa crezi in Dumnezeu si numai El stie care-ti va fi soarta. vorba ce ti-e scris in frunte iti este pus ...Doamne ajuta la toata lumea
nnu sunt de acord...sa fi alaturi de Dumnezeu...sa crezi in jertfa Domnului Isus si sa-L urmezi tine de fiecare in parte..Dumnezeu iti da sa alegi nu iti traseaza un drum indiferent ce alegi tu
eu cred ca fara DUMNEZEU nu putem face nimik .eu in viata asta ,copii masina casa ,serviciul nu faceam nimik fara ajutorul lui ..la fiecare pas il chem sa vina sa ma ajute ,rugaciunile mele au fost ascultate , CRED SI IL IUBESC CU TOATA FIINTA MEA PE ISUS
florares- Mamica rafinata
- Varsta : 49
toate lucrurile sunt cu putinta celui ce crede.....
D-zeu este acelas ieri, azi si in veci
fara credinta nu e posibil nici un lucru in aceasta lume, pacat ca unii oameni seroaga doar cand sunt in necaz sau cand vor sa ceara ceva ....ar trebui sa-i multumim in fiecare zi ptr simplu fapt cavedem lumina zilei si caavem sanatate in trup...
D-zeu e in inima mea si stiu ca el ma pazeste de orice necaz ptr ca eu cred din toata inima si cu toata fiinta ca el este un turn mare de scapare in vremeurile grele
D-zeu este acelas ieri, azi si in veci
fara credinta nu e posibil nici un lucru in aceasta lume, pacat ca unii oameni seroaga doar cand sunt in necaz sau cand vor sa ceara ceva ....ar trebui sa-i multumim in fiecare zi ptr simplu fapt cavedem lumina zilei si caavem sanatate in trup...
D-zeu e in inima mea si stiu ca el ma pazeste de orice necaz ptr ca eu cred din toata inima si cu toata fiinta ca el este un turn mare de scapare in vremeurile grele
david- Mamica incepator
- Varsta : 43
Joburi/Distractii : familia mea, gastronomia
se vede IRINA cal iubesti pe DUMNEZEU dupa cum vb
florares- Mamica rafinata
- Varsta : 49
Subiecte similare
» Locul lui Dumnezeu
» Farmacia lui Dumnezeu
» Cuvantul lui Dumnezeu pentru azi
» Dumnezeu chiar te iubeste !
» 2 februarie - Întâmpinarea Domnului Dumnezeu
» Farmacia lui Dumnezeu
» Cuvantul lui Dumnezeu pentru azi
» Dumnezeu chiar te iubeste !
» 2 februarie - Întâmpinarea Domnului Dumnezeu
Mamici cochete :: Calendar Crestin-Ortodox, Traditii si Evenimente :: Calendar Crestin-Ortodox, Traditii si Evenimente
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA