Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 57 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 57 Vizitatori :: 2 Motoare de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeluta mamicilor cochete ( 9 )
+23
ianis28
acesta_masculin
Rody
marccora
sandy
celina74
amalia-carmen
flo09
bebelusha18
paul_A
adriana
Maria
ari05
teodoraion
muraru raluca
roxanik
theodora
florares
elena
alinapopa1969
panky(Laura)
mona_mami
STEF30IASI
27 participanți
Pagina 2 din 29
Pagina 2 din 29 • 1, 2, 3 ... 15 ... 29
Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 9 )
teme laura ....offfff acum mi-am facut un suculet :suculet:
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
:zambet larg: si nu-ti place sa faci teme raluca ?
si noi facem "teme" pe pereti :bataie: nu stiu de unde a gasit iar un creion si mi-a pictat 2 pereti... iar am ce freca dupa el noroc ca e lavabil dispersitul ...
ce-ti mai fac micutii Maria ?
si noi facem "teme" pe pereti :bataie: nu stiu de unde a gasit iar un creion si mi-a pictat 2 pereti... iar am ce freca dupa el noroc ca e lavabil dispersitul ...
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
sunt bine amandoi cel mic cu gradinita iar fetita cu scoala si temeleari05 a scris::zambet larg: si nu-ti place sa faci teme raluca ?
Darius este bine?
Maria- Administrator
elena a scris:Ma bucur ca ati trecut cu bine Laura, sanatate si pupici pentru Iza
multumesc mult elena! :pupicei:
laura stiu ce inseamna.....eu am bataturi in genunchi.......mai nou imi da si gletul de pe pereti jos.......in ficare zi mai desface cate putin
panky(Laura)- Mamica cocheta
da Maria... e bine sanatos... rautz cat incape de la 1 febr il dau si eu la cresa... sa vedem cum va fi ...
Laura... mie imi da jos gletul din colturi, acolo unde a scos colturile de la plinte... tot scobeste pana face gauri ... ma termina psihic parca nimic nu-i place mai mult decat sa strice, la copilul asta ... nu-l inteleg... are o tona de jucarii, dar nu se joaca cu ele... prefera sa distruga casa :lacrimi: nici nu se vede ca e apartament nou facut, parca a trecut uraganul pe aici acum s-a apucat si de pictat peretii, nici ca=i pasa de tabla de desenat care i-am luat-o de Craciun :lacrimi:
Laura... mie imi da jos gletul din colturi, acolo unde a scos colturile de la plinte... tot scobeste pana face gauri ... ma termina psihic parca nimic nu-i place mai mult decat sa strice, la copilul asta ... nu-l inteleg... are o tona de jucarii, dar nu se joaca cu ele... prefera sa distruga casa :lacrimi: nici nu se vede ca e apartament nou facut, parca a trecut uraganul pe aici acum s-a apucat si de pictat peretii, nici ca=i pasa de tabla de desenat care i-am luat-o de Craciun :lacrimi:
ari05- Mamica cocheta
bine ai revenit printre noi! Ai lipsit o perioada...roxanik a scris:tocmai am terminat cafeluta.........
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
lasa ari, ca e boala generala asta cu daramat peretii si pictat pe ei Eu anul trecut am renovat interiorul si acum arata jalnic...mi-a mazgalit ,nu se sterge orice culoare, am frecat de am ametit...mi-a daramat colturi, etc...oof..stricatori sunt..ai mei se indeamna amandoi.Ce bn e vara, ca ii tin mai mult in curte, la joaca, iarna zici ca ii tin in cusca, asa se invart, de nu stiu ce sa mai faca, ce sa mai strice
elena- Mamica cocheta
cuscra.larisa inca nu face asa....
ea se catara..si sare dupa lada pe pat...si se tine scai dupa bia...asa mai scap si eu de ele ca le trimit la socrela...si eu intru pe forum
acum ma duc sa le dau dsa pape..
am fost pe la magazin..la auchan sa fac cumparaturi acum sa bag la spalat..sa vad ce mancam diseara...treaba..
ea se catara..si sare dupa lada pe pat...si se tine scai dupa bia...asa mai scap si eu de ele ca le trimit la socrela...si eu intru pe forum
acum ma duc sa le dau dsa pape..
am fost pe la magazin..la auchan sa fac cumparaturi acum sa bag la spalat..sa vad ce mancam diseara...treaba..
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
as bea si eu ceva dar nu stiu ce cine imi ofera ceva?
florares- Mamica rafinata
- Varsta : 49
buna fetele....am intrat si eu putin...gabi are rosu in gat...astazi nu l-am dus la gradi si nici maine...are pungi de puroi....acum am fost si i-am cumparat augumentin....asa ca maine iar nu ma duc la servici....offf, m-am saturat.....mai mult stau acasa decat la munca
Sanatate multa lui Gabita si macar e bine ca te poti invoi ca sa stai cu el
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
off adriana,imi pare rau de Gabita,este rau daca are pungi de puroi.Sanatate multa!!!!
theodora- Mamica eleganta
- Varsta : 49
Sanatate multa la Gabita Adrianaadriana a scris:buna fetele....am intrat si eu putin...gabi are rosu in gat...astazi nu l-am dus la gradi si nici maine...are pungi de puroi....acum am fost si i-am cumparat augumentin....asa ca maine iar nu ma duc la servici....offf, m-am saturat.....mai mult stau acasa decat la munca
Maria- Administrator
multa sanatate lui Gabita :pupicei:
elena, si Dari zici ca-i leu in cusca cand nu-l scot afara... de-aia face tot prostii ...
cuscra, de-aia e bine sa fie 2 copii... macar se ma itin unul dupa altul... asa... e toata ziua in picioarele mele Darius, si nu pot face nimic de el
elena, si Dari zici ca-i leu in cusca cand nu-l scot afara... de-aia face tot prostii ...
cuscra, de-aia e bine sa fie 2 copii... macar se ma itin unul dupa altul... asa... e toata ziua in picioarele mele Darius, si nu pot face nimic de el
ari05- Mamica cocheta
adriana a scris:buna fetele....am intrat si eu putin...gabi are rosu in gat...astazi nu l-am dus la gradi si nici maine...are pungi de puroi....acum am fost si i-am cumparat augumentin....asa ca maine iar nu ma duc la servici....offf, m-am saturat.....mai mult stau acasa decat la munca
imi pare tare rau adriana..........din cate am observat el este foarte sensibil cu gatul.......saracutul.....multa multa sanaate.....sa se faca repede bine :pupicei:
panky(Laura)- Mamica cocheta
buna seara fetelo...am venit si eu la un ceai la ora asta .... va salut rapid si ma duc sa fac ceva de mancare..salata de vinete....si revin ...
laura ... ma bucur ca a trecut operatia si totul e in regula
laura ... ma bucur ca a trecut operatia si totul e in regula
bebelusha18- Mamica sexy
Joburi/Distractii : medic / multe
buna fetelor ce mai faceti ,multa sanatate lui gabita adriana
flo09- Mamica rafinata
multa sanatate puiutului!
eu beau doar apa plata...gata cu pepsi...sper sa ma tina!
eu beau doar apa plata...gata cu pepsi...sper sa ma tina!
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
noapte buna fetele!!!!!
va zic si eu noapte buna caci se pare caci sunt singura...asa repede ati plecat la somn? :plapuma: :plapuma: :plapuma:
Maria- Administrator
Pagina 2 din 29 • 1, 2, 3 ... 15 ... 29
Subiecte similare
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
Pagina 2 din 29
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA