Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 150 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 150 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Stirea zilei !!! (2)
+41
lilia
alinagherman
cecilia_7625
narcy
Gianina
crina_oc
Rania
Raluca30
mofturaki
celina74
scumpetea
adriana
swe
tit.ioana
adinutzza
anka9mai
micka27
radumihaela36
roxana ,mamica finuta
madalina
popescumelinda
mary24
bebelusha18
roxanik
claudia_mami
blondyna
izabela08
mona_mami
panky(Laura)
paul_A
elena
amalia-carmen
marccora
sandy
alinapopa1969
flo09
Maria
ari05
STEF30IASI
muraru raluca
teodoraion
45 participanți
Pagina 43 din 44
Pagina 43 din 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Re: Stirea zilei !!! (2)
bietii copii si amaratii de parinti!!!!!!!!!!!!!!!
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
de ani de zile nu a schimbat nimeni data inceperii noului an si vin acestii guvernanti ,nu am cuvinte de lauda pentru ei,si se baga si aici
Maria- Administrator
o sa-i zapaceasca de tot pe scolari.... nu stiu cum a ramas cu pregatitoarea , daca se face la scoala sau la gradinita
alinagherman- Mamica de cariera
eu ca viitor cadru didactic...va anunt ca inc din septembrie2012..grupa preg se va tine la scoala,cu invatatorul din clasa 1..se urmareste adaptarea copiilor cu invatatorul si uniformizarea cunostiintelor...multi copii nefrecventand gradinita...,,asadar nu mergi la gr.preg..nu mergi la scoala!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
inca un lucru aiurea,la noi la scoala generala sunt asa de multi copii de sunt impartiti in doua schimburi....
oricum grupa pregatitoare de la scoala,este cu totul altceva,un an de copilarie mai putin...
parerea mea caci este una sa faci la scoala si alta la gradi dar noi am scapat
oricum grupa pregatitoare de la scoala,este cu totul altceva,un an de copilarie mai putin...
parerea mea caci este una sa faci la scoala si alta la gradi dar noi am scapat
Maria- Administrator
la nivelul de aici,,este bine,,in sensul ca multi nu isi aduc copii la gradi,,,si apoi cei care au fost la gradinita bat pasul pe loc...pana invata si cei care nu stiu sa fc nici liniute....d.p asta de vedere mi se pare bine....dar totul avea o solutie mai simpla sa nu fie primiti la scoala cei care nu au fost deloc la gradi...doar se spune ca e obligatorie ..nu???
sandy- Mamica cocheta
offfffff noi o sa prindem cu grupa pregatitoare la scoala
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Mda, cam talmes-balmes, nu se pun o data de acord pentru mai multi ani... :(
larra- Mamica incepator
pur si simplu ingrozitor.. eu nu am cuvinte..
alinagherman- Mamica de cariera
Intr-adevar, asa se intampla cu bebeii ai caror mame sunt dependente de droguri.
Si ma mir insa sincer ca destui bebei, inafara de aceasta dependenta/sevraj, se nasc totusi foarte sanatosi... De aceea cred cu convingere ca exista un inger al lor
Si ma mir insa sincer ca destui bebei, inafara de aceasta dependenta/sevraj, se nasc totusi foarte sanatosi... De aceea cred cu convingere ca exista un inger al lor
larra- Mamica incepator
inconstienta,,rautate,,,,diabolic..
sandy- Mamica cocheta
Şocant! Bianca, cât mai ai de gând să slăbeşti?
Bianca Drăguşanu continuă să slăbească, iar silueta ei a ajuns în ultimul timp mai degrabă scheletică, decât atrăgătoare.
Prezentă zilele trecute la o prezentare de modă dintr-un club din Capitală, se pare că Bianca le-a speriat pe colegele de podium cu noua sa înfăţişare, conform stl.ro.
Blonda lui Bote nu este deloc îngrijorată de noul său aspect şi chiar a declarat că va ţine în continuare dietă. În emisiunea "Show păcătos" de pe 1 iunie, chiar şi Capatos i-a atras atenţia asistentei sale asupra pericolului anorexiei şi s-a adresat publicului spunând "Atenție, uitați-vă acum la ea că s-ar putea să nu o mai vedeți!".
Bianca, însă, a recunoscut că nu mânâncă de luni până sâmbătă şi a glumit cu faptul că un astfel de gest o va ajuta să economisească bani.
Anorexia omoară manechine
Dincolo de orice glumă, anorexia este o tulburare foarte serioasă din cauza căreia femeile refuză să se hrănească normal zile întregi sau chiar luni de teamă că se vor îngrăşa.
Bianca Drăguşanu continuă să slăbească, iar silueta ei a ajuns în ultimul timp mai degrabă scheletică, decât atrăgătoare.
Prezentă zilele trecute la o prezentare de modă dintr-un club din Capitală, se pare că Bianca le-a speriat pe colegele de podium cu noua sa înfăţişare, conform stl.ro.
Blonda lui Bote nu este deloc îngrijorată de noul său aspect şi chiar a declarat că va ţine în continuare dietă. În emisiunea "Show păcătos" de pe 1 iunie, chiar şi Capatos i-a atras atenţia asistentei sale asupra pericolului anorexiei şi s-a adresat publicului spunând "Atenție, uitați-vă acum la ea că s-ar putea să nu o mai vedeți!".
Bianca, însă, a recunoscut că nu mânâncă de luni până sâmbătă şi a glumit cu faptul că un astfel de gest o va ajuta să economisească bani.
Anorexia omoară manechine
Dincolo de orice glumă, anorexia este o tulburare foarte serioasă din cauza căreia femeile refuză să se hrănească normal zile întregi sau chiar luni de teamă că se vor îngrăşa.
anka9mai- Mamica cocheta
Andreea Pătrașcu: "Eu și Cabral 'lucrăm' intens la un copil"
Invitată, marți, în emisiunea “Alarma”, de la ProFM, frumoasa blondă a dezvăluit că ‘lucrează’ intens la conceperea unui copil, alături de soțul ei.
“Copilul nostru o să fie mai puțin negru decât Cabral. Avem în plan un copil, dar nu e ca la farmacie... o să vină însă. Amândoi ne dorim băiat și ‘lucrăm’ intens”, a spus Andreea, precizând că a avut o nuntă de vis, însă nu a fost mulțumită de prețul pe care a trebuit să-l plătească mirele pentru a o răscumpăra, în momentul în care a fost furată.
“Lumea spune că a fost foarte frumoasă nunta, am văzut că invitații s-au distrat, erau fericiți și asta a contat. Noi am fost foarte obosiți, dar suntem foarte mulțumiți de cum a ieșit totul. Nu a fost o nuntă de fițe, ci una obișnuită. Am primt cadouri foarte frumoase, niște cadouri deosebite, un pendul vechi de 100 ani. Cabral a scăpat cam ieftin când am fost furată și nu prea mi-a convenit: a trebuit să danseze la buricul gol și să mai facă încă un dans cu mine în brațe”, a adăugat Andreea.
Invitată, marți, în emisiunea “Alarma”, de la ProFM, frumoasa blondă a dezvăluit că ‘lucrează’ intens la conceperea unui copil, alături de soțul ei.
“Copilul nostru o să fie mai puțin negru decât Cabral. Avem în plan un copil, dar nu e ca la farmacie... o să vină însă. Amândoi ne dorim băiat și ‘lucrăm’ intens”, a spus Andreea, precizând că a avut o nuntă de vis, însă nu a fost mulțumită de prețul pe care a trebuit să-l plătească mirele pentru a o răscumpăra, în momentul în care a fost furată.
“Lumea spune că a fost foarte frumoasă nunta, am văzut că invitații s-au distrat, erau fericiți și asta a contat. Noi am fost foarte obosiți, dar suntem foarte mulțumiți de cum a ieșit totul. Nu a fost o nuntă de fițe, ci una obișnuită. Am primt cadouri foarte frumoase, niște cadouri deosebite, un pendul vechi de 100 ani. Cabral a scăpat cam ieftin când am fost furată și nu prea mi-a convenit: a trebuit să danseze la buricul gol și să mai facă încă un dans cu mine în brațe”, a adăugat Andreea.
anka9mai- Mamica cocheta
Oana Lis: ”La nuntă, vreau să intru în biserică fără chiloți”
Oana Lis face tot posibilul să iasă în evidență. Și cum altfel să facă acest lucru dacă nu prin declarații trăsnite? Ultima perlă a soției fostului primar al Capitalei a stârnit ca de fiecare dată numeroase controverse.
Auzind că la nunta ei, Corina Drăgulescu a intrat în biserică desculță, Oana Lis s-a gândit cum ar putea să fie ea și mai cu moț decât soția sportivului. Ei bine, evident, a găsit soluția:
"Eu vreau să fiu mai liberă decât Corina. Vreau să intru fără chiloți în biserică", a mărturisit Oana Lis la Antena 2.
Oana și Viorel Lis vor face cununia religioasă pe 10 iulie și vom vedea atunci cât de excentrică va alege să fie.
Oana Lis face tot posibilul să iasă în evidență. Și cum altfel să facă acest lucru dacă nu prin declarații trăsnite? Ultima perlă a soției fostului primar al Capitalei a stârnit ca de fiecare dată numeroase controverse.
Auzind că la nunta ei, Corina Drăgulescu a intrat în biserică desculță, Oana Lis s-a gândit cum ar putea să fie ea și mai cu moț decât soția sportivului. Ei bine, evident, a găsit soluția:
"Eu vreau să fiu mai liberă decât Corina. Vreau să intru fără chiloți în biserică", a mărturisit Oana Lis la Antena 2.
Oana și Viorel Lis vor face cununia religioasă pe 10 iulie și vom vedea atunci cât de excentrică va alege să fie.
anka9mai- Mamica cocheta
arata groaznic bianca ...oare o mai avea de gand sa slabeasca mult?
andreei si lui cabral le doresc sa li se indeplineasca visul de a avea un bebe cat mai repede!
iar de oana nu am ce sa comentez .... la inceput mi-a placut cat de cat de ea ..... acum insa nu!
andreei si lui cabral le doresc sa li se indeplineasca visul de a avea un bebe cat mai repede!
iar de oana nu am ce sa comentez .... la inceput mi-a placut cat de cat de ea ..... acum insa nu!
Adriana...tot mai bine ca noi...grase si frumoase!!
La Andreea nu ma asteptsam sa se marite cu cabral...am ramas masca prima data cand au azuit de ei ca formeaza un cuplu...
oana si Viorel...no coment!
La Andreea nu ma asteptsam sa se marite cu cabral...am ramas masca prima data cand au azuit de ei ca formeaza un cuplu...
oana si Viorel...no coment!
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
CU CE AR PUTEA IESI Oana in evidenta decat cu fitele ei :soare:
nu ati vazut-o in emisiune la,,cireasa de pe tort"ce aere isi dadea?
nu ati vazut-o in emisiune la,,cireasa de pe tort"ce aere isi dadea?
Maria- Administrator
nu-mi place dragusank deloc,iar despre Viorel si Oana nu-mi plac sub nici o forma
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
am vazut-o maria , de atunci nu-mi mai place ... si in special in ziua cand a gatit mi sa parut groaznica ...vai de invitatii ei ce au putut sa manance .... si ce fel a avut ea de a manca si musca din aperitive ..... groaznic!
Bianka daca o tine tot asa , e jale sa nu fie deja anorexica , atunci ....nu mai e nimic de facut , prietenii si familia ar trebuii s-o ajute , acum cat mai este timp Andreea si Cabral " Casa de piatra " daca vor baiat , baiat sa fie Oana s-a tampit de tot , nu am vazut emisiunea culinara la care a participat , dar .........am auzit ar trebuii sa se gandeasca la Dumnezeu si la D-l Isus cand intra in biserica
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Pagina 43 din 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Pagina 43 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA